Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Soudce množitel a psi skončí v útulku....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:47
- Nahlásit

Adiddaska
takovejhle postoj bys měl zaujmout ve většině (nejen)zdejších diskuzí....

Tak to zase ne. Ovšem chápu, že diskutovat na některá "ožehavá" témata nemá smysl. Může to být navíc pro diskutéra nebezpečné.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:49
- Nahlásit

Eire
žití v Brně poblíž Bratislavské ulice
No tak Vlaši, to je kapitola sama o sobě. Těm bych se vyhnula aj já. A to mám nervy ku*va ocelový.

jindra 22
Koukám, že jsem napsal něco nepohodlného.
Nepohodlného? Ale jdi ty. Spíš úsměvného. Protože tím, co píšeš, jenom dokazuješ, jak do toho prd vidíš a jenom pindáš. Jak je ostatně tvým dobrým zvykem.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:50
- Nahlásit

Eire

.Konečně není mojí povinností mít všechny menšiny a etnika ráda,ne?

není tvojí povinností mít ráda všechny příslušníky menšiny nebo etnika. Schopnost negativní zkušenost s příslušníkem určitého etnika nevztahovat na celé etnikum a apriory neodsuzovat všechny, je ale podle mě známka inteligence a určité úrovně člověka, jak z hlediska vzdělanosti nebo z hlediska sociálního statusu. Takže ano, klidně můžeš mít "nerada" i celé etnikum, ale zařazuješ se tím o příčku níž...

Eire
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:53
- Nahlásit

Gi a smečka

, ale jednám na cca 12 let trvajícího dennodenního kontaktu s několikatisícihlavou romskou komunitou. A to napříč všemi spektry - počínaje hernami, přes policii, soudy, výslechy, sociálku, mateřské školky, školy, následným vzděláváním, organizace volnočasovek, domácí násilí, záškoláctví, těhotenství, budování rodin a asi triliarda dalších věcí

A výsledek? Nikde,jen miliardy korun v žumpě.To zkoušeli už komunisti a výsledek?

Ale to jsme malinko odbočili,jen mi to fakt nedalo.

Taky jsou k adopci jozefčíci https://www.facebook.com/pages/Chceme-dom%C5%AF/14 7092452028355

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:01
- Nahlásit

Eire
A výsledek? Nikde,jen miliardy korun v žumpě.To zkoušeli už komunisti a výsledek?
Co zkoušeli komunisti? Jediný, co komunisti vyzkoušeli bylo, že cikánům zakázali kočovat a za to jim nasázeli dávky. Což bylo skutečně efektivní. Jak je ostatně dodnes vidět.

A výsledek? Já jich mám opravdu hodně. Ten první a nejšťastnější a nejúspěšnější byl vytáhnutí hlavy z p*dele. Btw. opravdu očekáváš, že přemýšlení celého etnika, které bylo do dob nedávných kočovné a dělalo si naprosto, co chtělo, lze změnit během několika desítek let? Nevím, jestli je to tvojí neznalostí nebo naivitou, ale je to hodně zcestné. I z tohoto důvodu já výsledky mám a vidím je. protože neočekávám, že ze dne na den změním svět.

Kdo má v žumpě miliardy? Já cu takyyyy. Se tam klidně aj za to vrátím.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:03 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Adiddaska
Takže ano, klidně můžeš mít "nerada" i celé etnikum, ale zařazuješ se tím o příčku níž...

Kecy, pindy, prdy. Jaké procento majoritní společnosti má zmíněné etnikum rádo? Takže všichni, až na pár falešných proroků jsou o "příčku níž".

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:11
- Nahlásit

Když je řeč o rasismu....víte co mě sejří? Že tady ani nemůžu napsat co si myslím, protože bych byla vypnutá a to je jedna z věcí, proč je částečně podněcovanej rasismus mezi lidma...maj strach něco říct, něco udělat (viz bourání zdi v Matiční ul.) atd atd. A jak píše Eire o jejím působení poblíž ul. Bratislavská, já pracovala 12 let na vedlejší ulici vedle této a věřte mi, že kdo neuvidí, nezažije - nepochopí

Eire
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:12
- Nahlásit

Gi a smečka

co komunisti vyzkoušeli bylo, že cikánům zakázali kočovat

Ano to byla chyba,myslím,že by se jim ty maringotky měly vrátit.

Už za komoušu, v mateřských školkách před cca 40 lety měli přednost cigánci.

Mám ve svém okolí asi jen dvě rodiny z daného etnika,které mě drží v přesvědčení,že všichni nejsou špatní.Ale v globále je to žalostně,žalostně málo.
A také jsem se chodila bavit sem : http://www.romea.cz/ jen jejich administrátor ,vulgární nadávky na bílé maže rychlostí blesku...proč asi,že a jsme u toho co řekl Jindra 22

A opravdu končím své etnické okénko

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:13
- Nahlásit

jindra 22
Jaké procento majoritní společnosti má zmíněné etnikum rádo?
Vzhledem k tomu, že se to procento, které ty máš na mysli, je stejně zapšklé jako jindra22, je tato věta naprosto irelevantní.

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:16
- Nahlásit

Gi a smečka

to procento, které ty máš na mysli, je stejně zapšklé jako jindra22

z mého vlastního průzkumu toho procenta mi vyšlo, že nikdo, tudíž se o procentech ani bavit nedá, je to 100:0
Pokud teda beru vpotaz výrok: má rádo

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:18
- Nahlásit

jindra 22

Kecy, pindy, prdy. Jaké procento majoritní společnosti má zmíněné etnikum rádo? Takže všichni, až na pár falešných proroků jsou o "příčku níž".

Tak samozřejmě, elita je vždycky málo početná. A samozřejmě, že většina lidí je MINIMÁLNĚ o příčku níž a tak je to správně.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:21
- Nahlásit

Adiddaska
Tak samozřejmě, elita je vždycky málo početná.

Jsou různé elity...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:22
- Nahlásit

Eninka

Například Havel byl velkej zastánce Romů a spousta dalších příslušníků intelektuální elity. Samozřejmě, že takovou anketu nemůžeš provádět v ukoptěnym ostravskym paneláku, i když i tam se najdou inteligentní lidi na úrovni, co nejsou omezený a těch si vážim dvojnásob, že se nenechali semlít okolní lůzou...

Tony
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:27
- Nahlásit

Eire
díky za návrat k tématu, i když se bojím, že tvůj odkaz zase zanikne

a nechci tu říkat, že jsem to říkala - ale ukázalo se, že opravdu těch 16 psů je do jednoho roku - takže tři fenky jednou porodily a smečka je na světě

(druhá věc je proč si je všechny nechal - to samozřejmě není OK)

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:29
- Nahlásit

Eninka
Neinformovanost, zapšklost, neschopnost vyhledat si informace, neschopnost zapojit se aktivně do reality, neschopnost obrátit se proti skutečnému původci - vládě a systému, útok na slabší, pochod se stádem a schován ve stádě.

Pokud mluvíš o svém okolí, tak slušnej vzorek.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:37 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Adiddaska
Například Havel byl velkej zastánce Romů a spousta dalších příslušníků intelektuální elity

Havel? Jen jeden z falešných proroků. Co konkrétního udělal pro Romy, kromě amnestie? Co pro ně udělal Kocáb, kromě mlácení hubou a přihřívání si politické polívčičky?

Víš, zastávat elitní názor ještě neznamená mít pravdu. Jde jen o jakési vymezení se vůči majoritě. O důvodech nechci spekulovat...

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:45
- Nahlásit

děcka vyprdněte se na tohle téma - nemyslím o soudci a jezevčících - před pár dny se na emiminu na nevinným tématu strhla diskuze na podobný téma a admin to zamčel, odmazal a
jestli i někoho poslal pryč netuším.
Já se bojím, že se nechám strhnout a popsat tady pár soudních
procesů na tohle téma, který sice budou pravdivý, ale mohly by "smrdět" rasismem z mý strany

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:57
- Nahlásit

Eninka
Já se bojím, že se nechám strhnout a popsat tady pár soudních
procesů na tohle téma, který sice budou pravdivý, ale mohly by "smrdět" rasismem z mý strany

Máš bohužel pravdu. A mou poklonu za otevřenost. Ano, kašlime na to, k ničemu to není. Bohužel...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:04
- Nahlásit

Eninka

Ale Ispidich už neni moderátor, takže se nemusíš bát, že zas vylítneš

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:08
- Nahlásit

Adiddaska

Ale Ispidich už neni moderátor, takže se nemusíš bát, že zas vylítneš

to zní, jakoby na mě měl pifku a využil tehdy situace - hm...
a ty jako myslíš, že by se nenašla nějaká dobrá duše a nenahlásila mě třebas? Há, to jsi naivka, už jednou mě odsud vyhodili a bylo mi smutno, nechci bejt smutná znova

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:09
- Nahlásit

Eninka
z mého vlastního průzkumu toho procenta mi vyšlo, že nikdo, tudíž se o procentech ani bavit nedá, je to 100:0
Pokud teda beru vpotaz výrok: má rádo

Výraz "mít ráda nějaké etnikum" mě přijde stejně nesmyslný, jako "nemít ráda nějaké etnikum".

Mám ráda /nemám ráda /jsou mi ukradený... jednotliví lidé bez ohledu do který party patří...

Jo, někteří cikáni mě štvou a hodně (stejně jako někteří běloši...), ale i ti mě přijdou jako společensky menší hrozba než třeba náckové a všichni zastánci "konečného řešení" i když se sami za nácky nepovažujou...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:15
- Nahlásit

jindra 22

Víš, zastávat elitní názor ještě neznamená mít pravdu. Jde jen o jakési vymezení se vůči majoritě. O důvodech nechci spekulovat...

Ale to, co ty si myslíš, že je většina není rozhodně většina relevantní. Například já se pohybuju mezi lidma, kde pokud někdo má rasistické názory, je opravdu terčem opovržení a je považován, eufemisticky řečeno, za pravděpodobně méně inteligentního. Ani si teda nevybavuju, kdy vůbec naposled došlo na tohle téma, ale prostě ve společnosti, kde se pohybuju všeobecně platí, že mít rasistické názory je ostuda, stejně jako je ostuda třeba krást nebo šikanovat důchodce...

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:16
- Nahlásit

Výraz "mít ráda nějaké etnikum

no právě, já reagovala na to, že mleli o tom "mít rád"

třeba náckové a všichni zastánci "konečného řešení

no to každopádně, akorát to už je spíš extremismus než rasismus, ony tady byly celkově zamotaný dohromady hrušky s jabkama

Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:19
- Nahlásit

Eninka
no právě, já reagovala na to, že mleli o tom "mít rád"

Aha , já to moc nedočítala...

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:24
- Nahlásit

Adiddaska

pokud někdo má rasistické názory, je opravdu terčem opovržení

ono jde taky o to, co a kdo považuje každej za rasistický názory, každej má o tomto pojmu jinou představu

Přirovnala bych to asi takto: představ si, že bude někde skupina lidí, nějaký etnikum, jedno jestli černej, bílej, šikmookej...obecně vzato nikomu navzájem nevadí ani barva, ani oblast odkud pochází. Tak a některá skupina těch mnou vyjmenovanejch se bude vůči ostatním chovat špatně, dělat bordel a pod. Řekněme, že budou skupiny A,B,C. Ze skupiny A bude jeden nějakej čin u 1 z 1000 obyvatel, u B cca to samý a u C dejme tomu 150 z 1000. A a B budou nasraní na C a budou na něj nadávat a odsuzovat jeho konání. Je to rasismus? Hm...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:37
- Nahlásit

Eninka

Pokud budou apriori dopředu odsuzovat každýho člena skupiny C, aniž by konkrétně s ním měli osobní negativní zkušenost, tak ano, přesně tohle je rasismus.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 15:40
- Nahlásit

Já si myslím, že tahle debata opravdu nemá cenu. Čas ukáže, kdo měl pravdu...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 17:19 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Adiddaska
Ty jsi fakt vtipná. Takže když Ti tu budeme říkat: "nesahej na horký kamna, spálíš se", Ty nám budeš oponovat: "já jsem ve skupině těch, kteří si myslí, že to tak není, a Vy jste dle nás méně inteligentní."
Mimochodem, znám jednoho fašouna a i když ho fakt nemám ráda, tak mu nemůžu upřít vysokou inteligenci a naprosto zdrcující encyklopedické znalosti o židech po celém světě. Ono to totiž není o inteligenci, ale o "víře". On věří, že jsou ti špatní. A proti víře toho moc nenaděláš.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 17:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

K původnímu tématu:
http://ostrava.idnes.cz/prvni-fotografie-psu-zesnu leho-soudce-dyg-/ostrava-zpravy.aspx?c=A120712_100 944_ostrava-zpravy_jog#utm_source=rss&utm_medium=f eed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 17:28
- Nahlásit

Vlčáčková
A proti víře toho moc nenaděláš.

Myslíš ideologii, že jo... Ale máš pravdu, třeba Goebbels taky nebyl žádnej blbec, ani Hitler nebo Stalin ...bohužel...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání