Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Soudce množitel a psi skončí v útulku....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:50 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

jindra 22
Notabene sehnat ty svědky je to nejmenší.
Pro Deža.

Už sis v takových kauzách sháněl svědky někdy?

PS: ještě máš otázku o stránku zpátky, tak to nepřehlídni.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:51
- Nahlásit

jindra 22
Proto neberu stopařky

nekecej, seš pan Charvát určitě

http://www.youtube.com/watch?v=NJrzdhPdfxg&feature =related

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:51
- Nahlásit

Gi a smečka
Prosím odpověď, v kolika hernách jsi byl

Herny jsou polosvět, kam nechodím. Prostředí organizovaného zločinu. Prostě jsem dal jen příklad. Stačí? Jasně, z herny by ho vynesli dva potetovaní svalovci...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:54
- Nahlásit

jindra 22
Aha, takže to byl příklad, který sis vymyslel jen tak na koleni, že? A na jakém základě? Na základě čtení Blesku či koukání na Novu? Ono to zdramatizování tomu odpovídá.

Takže zase jeden naplano vykřiknutý názor pana Jindry. Bez jakéhokoliv reálného podkladu, reálné zkušenosti. Krásné, fakt. Po Sízře jsi tu ondá vykřikoval něco o tom, že kopíruje věci bez vlastního názoru a sám viceméně děláš totéž. Jenom kopíruješ a papouškuješ bez své zkušenosti.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 10:29
- Nahlásit

Gi a smečka

O co ti furt jde? Vždyť jsem řekl, že jde o příklad. Možná nepovedený, uznávám. Nejsem zločinec, abych měl zkušenosti s provozováním heren. To neznamená, že v jiné konstelaci se tohle neděje. Ale děje, milá dámo, dějou se horší věci, jen se o tom nesmí mluvit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 10:32
- Nahlásit

Gi a smečka
Ne, že bych se chtěla Jindry zastávat, ale myslím, že vyjímečně má pravdu . Já před lety skončila u výslechu na policii za RASOVĚ MOTIVOVANÝ ÚTOK když jsem vylepila plakáty na nějakou psí akci, vzápětí přiběhli dva tamti a začali mi na ty plakáty flustat. Do jednoho z nich jsem nějak strčila a už z toho byl rasově motivovaný útok (a to navzdory tomu, že oni mě nadávali do BÍLÝCH pi..í a pod, já jim jenom do haj..ů a parchantů) a málem i těžké ublížení na zdraví páč ten odstrčený dle svědectví jeho babičky utrpěl těžký otřes mozku, zlomeninu několika obratlů a dlouhých kostí, v podstatě skončil na vozíku a kvůli mě už nikdy nebude schopen ani školní docházky, ani práce Mému právníkovi dalo tehdy docela dost práce mě z toho dostat. Staré dobré jádro czpsa by si na to možná vzpomělo.
Takže si fakt myslím, že Jindra má pravdu.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 10:33
- Nahlásit

jindra 22
O co ti furt jde? Vždyť jsem řekl, že jde o příklad. Možná nepovedený, uznávám.
O to, že meleš máčku.

Biluška
Bych o rasově motivovaných útocích mohla vyprávět celé noci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 10:39
- Nahlásit

Gi a smečka
Bych o rasově motivovaných útocích mohla vyprávět celé noci.
Nevím proč mi to vůbec nepřijde k smíchu .
Případným odsuzovačům a kolemjdoucím čumilům bych ráda řekla, že se starám o postiženého cikánského kluka a uvažujem, že vezmem do pěstounské ještě jednu holku takže za rasistku se opravdu nepovažuju. Ale to, co si tenhle národ v této republice může dovolit mi opravdu pije krev. Nejen to, že si to dovolují, ale hlavně to, že jim to prochází. Už zase jdu, věčné plané diskuze na tohle téma mě neberou

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:14
- Nahlásit

Sízra Milanová
nekecej, seš pan Charvát určitě

To nebyl dobrej vtip. Já jsem tu jednu holku z vidění znal...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:20 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Biluška
Takže si fakt myslím, že Jindra má pravdu.

Dík. A to nevíš, že nejvíc vadí pravda? Lež nikoho neirituje, pravda působí jako červený hadr. Jsem na světě dost dlouho, abych to věděl, ale je mi to jedno.

S tim "privilegovaným etnikem" jsi měla teda z pekla štěstí. Už takové blbosti nikdy nezkoušej a drž se od nich dál. Nech si třeba flusnout do xichtu. Zde opravdu není místo pro hrdinství. Jseš bílá... a jseš sama.

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:45
- Nahlásit

jindra 22

není místo pro hrdinství.

hele, v ten okamžik člověk nepřemýšlí tak, aby domýšlel možný následky. Já jsem jednou z obchodu vezla nák. vozík a v něm jenom igelitku s burčákem, prostě se mi nechtělo to víno táhnout v ruce a auto jsem měla tak 3 park. místa od vracení vozíků. Nikdy, ale nikdy bych nenechala kabelku v autě, ale tady to bylo takovej kousíček, že jsem dala burčák i kabelku do auta a těch pár metrů šla vrátit vozík. Trvalo to pár sekund, otočím se, jdu zpět k autu a vidím otevřený zadní dveře a kabelka v prdeli. Proti mě šli dva "spoluobčané" a jak jsem uviděla ty dveře a otočila se po nich tak už byli pryč. Měla jsem tam dost velkou hotovost, která nebyla moje (kráva no).
Dostala jsem amok, adrenalin milión prostě. Lítám po tom parkovišti a nikde nikdo. Najednou vidím vyjíždět auto tak tam valím s tím, že požádám ty lidi o pomoc, auto couvalo a já v té jízdě otevřela tomu auto dveře a ejhle auto plné "spoluobčanů", váhová kategorie nad 100 kg, všici. Uviděla jsem ty obličeje, co jsem míjela a docvaklo mi to. Vervala jsem se do auta dozadu, "spoluobčanka" ležela na mé kabelce ale to já nevěděla, že ji fakt mají. Řvala jsem, ať mi ji vrátí (jen jsem fakt tipovala, že to tak je) a držela jsem ji pod krkem - viděla jsem rudě. Ona furt že nic nemá a já tak zuřila, řvala a casnovala s ní, že ten chlap vpředu jí řekl, ať mi jí vrátí, Ona furt nechtěla a tahala se se mnou o ní. Pak jsem jí ji vyrvala z pařátů a oni i s oteřvenejma dveřma se svištěním gum odjeli.
Všude byla tma a nikde nikdo, kdyby mě někdo bodl pod žebra, ani by to nikdo nezjistil co se stalo. Já byla sama, oni čtyři...
Pak mi došlo, co se mohlo stát, ale v ten okamžik si to člověk vůbec neuvědomí a bojuje jak lev.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:16
- Nahlásit

K původnímu tématu:
Teď říkali v rádiu, že měl 2 jezoše, ale v zimě si vzal fenku, která byla přivázaná u obchodu v mrazu. Ta už byla březí, tak odchoval štěňata. Ovšem to stále není 20, že? To by fenka musela mít 17 štěňat. Feny neměl kastrované, ale domlouval se na tento týden s veterinářem na antikoncepci pro ně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:21
- Nahlásit

Vlčáčková
hele původně se tvrdilo, že psů bylo 16. Pak to najednou nějak záhadně narostlo na 20. Asi se ještě rozmnožili

jindra 22
S tim "privilegovaným etnikem" jsi měla teda z pekla štěstí. Už takové blbosti nikdy nezkoušej a drž se od nich dál. Nech si třeba flusnout do xichtu. Zde opravdu není místo pro hrdinství. Jseš bílá... a jseš sama.
Jo tehdá jsem byla ještě mladá a blbá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:51
- Nahlásit

jindra 22

opět se projevuje tvoje maloměšťáctví a omezenost. Možná se k tomu už přidává i stařecký radikalismus, který stíhá i některé inteligentní a vzdělané lidi v určitém věku, natož lidi, jako jsi ty. Chápu, že je hrozně těžký bojovat se zakořeněným rasismem a xenofobií, když jsou opravdu hluboko v člověku. Vím to z vlastní zkušenosti, protože já silně opovrhuju skupinou lidí, jako jsi ty (a je vás tady víc samozřejmě), snažím se s tím bojovat, ale někdy to nejde a prostě to vyplave na povrch....

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:56 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

jindra 22
Jenže přesně tohle je cesta do pekel, jestli jsi to ještě nepochopil. Etnikum neetknikum, žádný výjimky. ke všem rovný přístup. Jak bych sprdla bílýho haranta, sprdla bych černýho, aj zelenýho a fialovýho. Stejně tak když se na mě usměje malý romátko na ulici, usměju se na něj taky. Aj na bílý. Když starej pozdraví, pozdravím taky. Nepředpokládám dopředu, že se bude chovat blbě a tak, jak se chová, dostane zpětnou vazbu.

Moje zkušenost je taková, že jak se chovám k nim, chovají se oni ke mě. A věř tomu, že ta zkušenost není jako u tebe podložena jen čtením Plesku a prskáním na netu.

Musím souhlasit s Adidaskou. Byla časy, kdy jsem byla hnusná a zapšklá jako jsi třeba ty. Teď už nejsem, protože jsem zůstala hlava otevřená a plno věcí dokázala pochopit. Možná, když si vyndáš tu hlavu z p*dele a rozhlídneš se, tak zjistíš, že svět není jen černočerná tma.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:59
- Nahlásit

Gi a smečka

Etnikum neetknikum, žádný výjimky. ke všem rovný přístup. Jak bych sprdla bílýho haranta, sprdla bych černýho, aj zelenýho a fialovýho. Stejně tak když se na mě usměje malý romátko na ulici, usměju se na něj taky. Aj na bílý. Když starej pozdraví, pozdravím taky. Nepředpokládám dopředu, že se bude chovat blbě a tak, jak se chová, dostane zpětnou vazbu.
Přesně.

Dřív jsem to vnitřně viděla jinak (vlivem svého okolí), ale díky svému dennímu chlebu jsem to dost přehodnotila.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:01
- Nahlásit

Už takové blbosti nikdy nezkoušej a drž se od nich dál. Nech si třeba flusnout do xichtu. Zde opravdu není místo pro hrdinství.
Btw. tohle mi silně připomíná příklad, kdy mě kousne pes.. třeba nějakej asociál, co si vezmu na převýchovu. 50ti kilovej rotvík. Kousne mě a já už se budu držet dál. Jsem slabá, není místo pro hrdinství. A nechám se klidně kousnout do xichtu...

Jak si myslíš, že to asi dopadne? Úplně stejně, jako v tebou uvedeném případě. Co druhým dovolíš, aby si k tobě dovolili, to si taky dovolí. A je naprosto jedno, jestli je to pes, kůň, cigán, vietnamec, bezdomovec nebo prostě nudící se bílej harant.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:03
- Nahlásit

pawLINka
Dřív jsem to vnitřně viděla jinak (vlivem svého okolí), ale díky svému dennímu chlebu jsem to dost přehodnotila.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:03
- Nahlásit

Gi a smečka

Možná, když si vyndáš tu hlavu z p*dele a rozhlídneš se, tak zjistíš, že svět není jen černočerná tma.

obávám se, že je to ve většině případů neřešitelnej problém...

http://www.youtube.com/watch?v=omKrHXGFS_w

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:07
- Nahlásit

Adiddaska
http://www.youtube.com/watch?v=omKrHXGFS_w
No to mě poser. Trefný nejvíc.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:24
- Nahlásit

No vidím, že jste se z tohoto tématu zase stala stoka. Prima. Jdu pryč.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:29
- Nahlásit

Gi a smečka
A nechám se klidně kousnout do xichtu...

Jsi opravdu tak nechápavá, nebo to jen hraješ? RTW přece nepožívá stejné právní ochrany, jako "nepřizpůsobivý" spoluobčan. Nemá za sebou aktivisty, pseudohumanisty a jiné "isty", kteří se serou, do čeho nemají.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:36
- Nahlásit

Eninka
Pak mi došlo, co se mohlo stát, ale v ten okamžik si to člověk vůbec neuvědomí a bojuje jak lev.

Nejspíš je zaskočila razance tvého útoku. Nechtěli zbytečné problémy. A nevěděli, kolik peněz je v kabelce. Měla jsi z pekla štěstí. Ono něco jiného je bránit své peníze a něco jiného bránit plakát před flusancem. To druhé je naprosto zbytečný hazard. Tak jsem to myslel. Pokud nejde o něco většího, kašlat na ně.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:37
- Nahlásit

jindra 22

Jsi opravdu tak nechápavá, nebo to jen hraješ? RTW přece nepožívá stejné právní ochrany, jako "nepřizpůsobivý" spoluobčan.

to je jediný štěstí, že má právní ochranu, opravdu bych se nerada dočkala toho, že tady beztrestně potáhnou hordy nácků a jinejch deprivantů na cikánský gheta....

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:40
- Nahlásit

jindra 22
Nechápavá? Hm, na rozdíl od tebe jsem tu hlavu ze zadku už vytáhla a dokážu se na to dívat normálně.. Nejednám na základě Plesku, Nohy a vymyšlených skutečností jako ty, ale jednám na cca 12 let trvajícího dennodenního kontaktu s několikatisícihlavou romskou komunitou. A to napříč všemi spektry - počínaje hernami, přes policii, soudy, výslechy, sociálku, mateřské školky, školy, následným vzděláváním, organizace volnočasovek, domácí násilí, záškoláctví, těhotenství, budování rodin a asi triliarda dalších věcí ze všech stran, které si dokážeš jenom představit. I když... Ty si radši nic nepředstavuj, protože co by z tebe vypadlo...

A nechápavý jsi ty. Ten původně myšlený kontext byl úplně někde jinde. Ovšem ty za tím vidíš jen blejt kejdu na všechno okolo sebe. Tak si to užij, když je ti v tom tak fajn.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:42
- Nahlásit

Btw, ta právní ochrana je pro všechny stejná. A záleží jen na tom, zda jí osoba umí využít a nebo nad tím mávne rukou, aby se pak za monitorem hrdinně bil v hrudníček.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:43
- Nahlásit

Adiddaska
to je jediný štěstí, že má právní ochranu, opravdu bych se nerada dočkala toho, že tady beztrestně potáhnou hordy nácků a jinejch deprivantů na cikánský gheta....

Chtěl jsem něco k tomu napsat, ale radši budu mlčet...

Eire
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:45
- Nahlásit

Adiddaska

opravdu bych se nerada dočkala toho, že tady beztrestně potáhnou hordy nácků a jinejch deprivantů na cikánský gheta....

Myslím,že vzhledem k množení jisté menšiny geometrickou řadou, to bude opačně.
A po svých zkušenostech a žití v Brně poblíž Bratislavské ulice ,budu vždy obezřetná a znalá jejich fíglů a lží.Konečně není mojí povinností mít všechny menšiny a etnika ráda,ne?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:46
- Nahlásit

jindra 22

Chtěl jsem něco k tomu napsat, ale radši budu mlčet...

výborně, a takovejhle postoj bys měl zaujmout ve většině (nejen)zdejších diskuzí....

jindra 22
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:46
- Nahlásit

Gi a smečka
Ovšem ty za tím vidíš jen blejt kejdu na všechno okolo sebe. Tak si to užij, když je ti v tom tak fajn.

Koukám, že jsem napsal něco nepohodlného. Že takový pokřik. Už radši mlčím...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání