| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:29
- Nahlásit
Sízra Milanová
rasistický útok menšiny na většinu nikdy neni tak společensky nebezpečnej.
Tak s tímhle nesouhlasím. Nevím, jak by se to dalo vysvětlit tomu konkrétnímu napadenému nebo zabitému jedinci. Tohle neberu.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale jeho tresty žhářům z Vítkova,
Je smutné, že majoritní společnost to považuje za rasově motivovaný rozsudek na zakázku. A já říkám, zcela správně. To je právě ten průšvih... jiný metr.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Dokud nezačaly ty náckovský útoky, v životě jsem neslyšela o rasistickym útoku cikána na bílýho. To začlo až jako reakce na ty útoky nácků. Jasně dřív cikáni normálně páchali kriminální činnost, kradli, přepadávali, ale nebyly to žádný rasově motivovaný útoky. Rasově motivovanej útok je pro společnost mnohem nebezpečnější než obyčejná kriminální činnost jednostlivce motivovaná pouze touhou po obohacení se.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Proč by měl být vyšinutý, prosím Tě? Že měl 20 psů? No a co? Podívej se po cz-pes. Vypadá to, že se o ně dobře staral.
Dobře staral? Podle svědků byl na ně hrubej, bil je. Léčil si na nich zřejmě komplexy kromě toho, že je nechal volně plemenit. Byl to přinejmenším muž dvou tváří.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:44
- Nahlásit
Adiddaska
Rasově motivovanej útok je pro společnost mnohem nebezpečnější než obyčejná kriminální činnost jednostlivce motivovaná pouze touhou po obohacení se.
Jak chceš poznat rasově motivovaný útok?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:45 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
jindra 22
hele plemeníku, ta info o bití není "podle svědků" ale podle médií
, doufám, že aspoň v tomto spatřuješ ten rozdíl v relevantnosti informace
edit: chtěla jsem napsat relevanci, ne relevantnosti
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:49
- Nahlásit
jindra 22
Veterinář se snad vyjadřoval, že se o ně staral dobře, ne?
Adiddaska
Nevím, nevím. Můj známý dostal na ulici zezadu tyčí nebo čímsi, až upadl do bezvědomí. A o obohacení nešlo ani v nejmenším. Prostě se jim zdálo, že ten gádža blbě čumí, když je míjel a podíval se na ně. A bylo by toho víc.
Valím do práce, zatím zdar.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:50
- Nahlásit
jindra 22
Například tak, že není veden za účelem obohacení se, ale za účelem zneškodnění osoby na základě její příslušnosti k rase, náboženské skupině atd. Většinou to útočníci sami proklamujou, viz Vítkov a "jdeme na cikány" nebo napadení toho kluka, kterýmu cikáni řikali: "budeš trpět jako cikáni v koncentráku, ty bílá svině" . Velkej rozdíl oroti tomu, když cikán vykrade bílýmu byt, to asi cítí každej, kdo neni mentálně zaostalej..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:55
- Nahlásit
Eninka
vezmu to ze svý strany tohle....mám tři a kdyby náhodou tak nevím, co by se s nima dělo, moje skoro 80-ti letá mamka by zvládla max. mít u sebe Eninku, ale tři určitě nee ve svým malým bytečku A právě kvůli tomuhle pomyšlení nebo zodpovědnosti z mý strany to ani nemám jak pořešit a co mám dělat? Chjo no
to je každýho věc,já bych třeba v takovym případě měla jen jednoho psa
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:58 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Sízra Milanová
to je každýho věc,já bych třeba v takovym případě měla jen jednoho psa
jenže já sama nebyla, když jsem si je pořizovala a když už jsem je měla a pak teprve byla sama, tak je to bezvýchodná situace, přece bych někoho kvůli pomyšlení, že se mi může něco stát, nedala pryč, že jo
edit: myslela jsem některýho psa tím "někoho"
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:59
- Nahlásit
jindra 22
Jak chceš poznat rasově motivovaný útok?
když napadneš někoho koho vůbec neznáš,nic o něm nevíš, nemáš s nim žádnej spor,ani ho nechceš okrást, ale napadneš ho proto že je cikán nebo jakkoli jinej než ty....tak to poznáš..navíc když se předtím na netu pohybuješ ve skupině white power apod,je to celkem jasně daný
Vlčáčková
Tak s tímhle nesouhlasím. Nevím, jak by se to dalo vysvětlit tomu konkrétnímu napadenému nebo zabitému jedinci. Tohle neberu
Nijak samozřejmě..ale to bys pak mohla posuzovat stejně vraždu násilnýho manžela jako vraždu nájemnou...protože ten zabitej tam je v obou případech taky...ale jde přeci o okolnosti.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 14:19
- Nahlásit
K tomu rasismu.....ano, veškeré rasové útoky jsou určitě pro společnost velmi nebezpečné, o mnoho víc, než běžná kriminální činnost, kterou páchají všichni bez ohledu na etnikum, ale...je tady malé ale. Právě ta zmíněná společnost má velkej podíl na rasové nesnášenlivosti.................měla jsem tady toho víc, ale radši se nebudu rozepisovat
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 14:29
- Nahlásit
Eninka
jenže já sama nebyla, když jsem si je pořizovala a když už jsem je měla a pak teprve byla sama, tak je to bezvýchodná situace, přece bych někoho kvůli pomyšlení, že se mi může něco stát, nedala pryč, že jo
no to je jiná, to je jasný to chápu...vlastně to tak mohl mít i ten soudce..kdo ví...
hele plemeníku
víš něco co my ne?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 14:39
- Nahlásit
Sízra Milanová
víš něco co my ne?
to nééé, ale zmínil tam cosi o plemenění v tom příspěvku
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 15:19
- Nahlásit
Eninka
Tak máš kromě mámy nějaký kámoše, co by si psy vzali kdyžtak, ne? Já teda i tak jsem pro mít jen jednoho psa, já například mám dva z donucení
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 15:23
- Nahlásit
Adiddaska
máš kromě mámy nějaký kámoše, co by si psy vzali kdyžtak, ne?
tak určitě by se to nějak pořešilo, do útulku by holky nešly doufám. Spoléhám na Vlčáčkovou kdyby náhodou
já například mám dva z donucení
ježiši kdo tě donutil
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 17:08
- Nahlásit
Eninka
ano, veškeré rasové útoky jsou určitě pro společnost velmi nebezpečné,
Určitě ano. Pokud nejde o vykonstruované rasové útoky, založené na výpovědi zmanipulovaných svědků.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 18:28
- Nahlásit
jindra 22
Určitě ano. Pokud nejde o vykonstruované rasové útoky, založené na výpovědi zmanipulovaných svědků.
A tohle je případ jaký kauzy a jak to víš, v tom konkrétním případě to tak je?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 19:26 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Adiddaska
"Gdyž mě nenechaš hrat automaty, ty jedna gadžovka, Fero s Dežom dosvědči, že si mi nadavala do černych svini, viš? Pudeš do lochu za rasovy utok."
Před takovou hrozbou radši kapituluje každý "gadžo". A běž si stěžovat na lampárnu. Nebo sháněj svědky.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 20:17
- Nahlásit
jindra 22
a proč ho nechce ta paní nechat hrát automaty??
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 20:38
- Nahlásit
Adiddaska
To byl příklad, který mě momentálně napadl. Ale takhle nějak to funguje.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:20
- Nahlásit
jindra 22
no to jo,všude ve vězeních sedí stovky lidí co se blbě koukli na roma fakt ty seš fantasta fakt,stejně jako to co píšeš,tak já tě můžu obvinit že si mě znásilnil ale to neznamená že za to půjdeš do vězení . Těch případů kdy se prokáže rasovej útok neni zas tolik a vetšinou se jedná o radikály pravicový co maj nad postelí haknkrajc...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:32
- Nahlásit
jindra 22
"Gdyž mě nenechaš hrat automaty, ty jedna gadžovka, Fero s Dežom dosvědči, že si mi nadavala do černych svini, viš? Pudeš do lochu za rasovy utok."
Před takovou hrozbou radši kapituluje každý "gadžo". A běž si stěžovat na lampárnu. Nebo sháněj svědky.
Můžu se tě zeptat, v kolikati hernách jsi pracoval coby obsluha nebo kolik heren jsi navštívil coby host? To byl totiž pěkně debilní příklad a vůbec to takto nefunguje.
Kriste pane, co to z tebe zase po ránu padá?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:33
- Nahlásit
Sízra Milanová
no to jo,všude ve vězeních sedí stovky lidí co se blbě koukli na roma fakt
Nesedí... protože moudrý gadžo si nakonec rozmyslí dělat "dyskrymynovanému" Romovi problémy. Třeba by nakonec pravda vyšla najevo, po dlouhých peripetiích, jenže komu se chce lítat po policajtech a soudech s hrozbou rasově motivovaného útoku na krku? Mně by se teda nechtělo. Hergot, Sízro, nebuď naivní.
Těžko mě můžeš obvinit ze znásilnění, když mě ani neznáš. To takhle strávit spolu sami nějakou chvíli na chaloupce, to by byla jiná. To bych se jistě zapotil a možná šel i sedět. Proto neberu stopařky.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:40 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
jindra 22
Fakt si myslíš, že za A za nadávku do černé svině půjde někdo sedět? A za B že ti romové poběží na policii říct, že jim nadávala? Nehledě na to, že za C v hernách jsou vcelku často kamery a i tak by to bylo slovo proti slovu.
Před takovou hrozbou radši kapituluje každý "gadžo".
Jsem gadžo a jsem také tvrdě proti tomu, abys mluvil i za mě. Takže s tím "každý" běž do p*dele.
Nebo sháněj svědky.
Notabene sehnat ty svědky je to nejmenší.
Opravdu to tak funguje? Prosím odpověď, v kolika hernách jsi byl, kolikrát ses účastnil na vlastní oči takové debaty, v kolika hernách jsi pracoval? A pokud nemáš na tohle odpověď, tak kolikrát jsi četl Plesk?
Se obávám, že se zase projevila tvoje zapšklá komunistická povaha.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:42
- Nahlásit
jindra 22
protože moudrý gadžo si nakonec rozmyslí dělat "dyskrymynovanému" Romovi problémy. Třeba by nakonec pravda vyšla najevo, po dlouhých peripetiích, jenže komu se chce lítat po policajtech a soudech s hrozbou rasově motivovaného útoku na krku? Mně by se teda nechtělo.
Moudrý gadžo se v tomto kontextu jeví jako hloupý gadžo. A pokud soudíš podle sebe, je to smutné.. Protože tohle je cesta do pekel - lenost postavit se za svoje práva. Neschopnost se bránit.. Co komu dovolíš, aby si k tobě dovolil, to si taky dovolí. Ať je černej, bílej, rudej nebo zelenej.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:45
- Nahlásit
Gi a smečka
dovolíš, aby si k tobě dovolil,
Dežo se neptá. "Dežo má nože a já ani tyč..."
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:47
- Nahlásit
Gi a smečka
Fakt si myslíš, že za A za nadávku do černé svině půjde někdo sedět?
Jsou-li na to svědci, jde jednoznačně o rasový útok. Zda půjde sedět "natvrdo", či dostane podmínku, záleží na soudci.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:48
- Nahlásit
Gi a smečka
Notabene sehnat ty svědky je to nejmenší.
Pro Deža.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 08:49
- Nahlásit
jindra 22
Jsou-li na to svědci, jde jednoznačně o rasový útok. Zda půjde sedět "natvrdo", či dostane podmínku, záleží na soudci.
Koukám, že o tom, jak funguje systém v této republice máš opravdu přehled. I když místo přehled bych řekla spíš fantasmagorie.
Na něco se tě ptám, odpověď není? Čekala bych, že pro svá tvrzení budeš mít pádné argumenty. Když to tak podle tebe funguje... Ale zatím to spíš vypadá na tvoji bujnou představivost, viď.
|