Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Soudce množitel a psi skončí v útulku....
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 11:04
- Nahlásit

Eninka
Nebylo to "udávat se nemá, ale hlásit se to musí"? Nepleteš si soušku s farářem?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 11:14 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Vlčáčková
Eninka

Takových jsem taky znala dost. Ale souška učitelka vždycky říkala: "Nežaluj, to není hezké!"

To je zajímavé, soudruh velitel na vojně nám říkal něco docela jiného. Vždy, když lítačka chytla vojáka v hospodě na černé vycházce, tak na buzeráku potom hřímal něco o "falešném kamarádství". Jako že jsme ho měli bonznout. A tak ze mě základní vojenská služba udělala "falešného kamaráda".

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 11:55
- Nahlásit

jindra 22
Soudruh velitel asi nechodil do třídy naší soudružky učitelky, jinak by věděl, že se nežaluje. Nicméně lze samozřejmě chápat jeho obavu, že by s nebojeschopnou jednotkou výrazně oslabenou o vojína absentéra nemohl vzdorovat případné invazi soudruhů západních Němců a měl by průser.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:05
- Nahlásit

Vlčáčková

To bylo od soudruha velitele dost neprozíravé. Na jeho místě bych radši oželel jednoho absentéra, než stanout proti hrdlořezům Wall Streetu s jednotkou tak rozhašenou, že každý bonzuje na každého.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:16
- Nahlásit

jindra 22
To je fakt. Protože by jednotku mohlo napadnout začít bonzovat hrdlořezům z WS.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:37
- Nahlásit

Vlčáčková
Protože by jednotku mohlo napadnout začít bonzovat hrdlořezům z WS.

Jak jsem znal tehdejší náladu soudruhů vojáků základní služby, jednotka by spíš uvažovala, jak co nejrychleji přeběhnout k hrdlořezům WS a společně bojovat proti sovětským soudruhům, kteří nás tak hrdinně zachránili před kontrarevolucí v roce 68...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 12:50
- Nahlásit

jindra 22
No jo. Ale předtím nás zachraňovali před soudruhy Němci... Ta historie je ale sviňa!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 13:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale předtím nás zachraňovali před soudruhy Němci...

To máš fuk. Němečtí soudruzi, nebo sovětští... Vyhnání za Ural, nebo nesvoboda ve vlastní zemi. Těžká to volba malé zemičky.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 13:17
- Nahlásit

Vlčáčková
jindra 22

děcka, vy máte takový historický znalosti?
To jste frajeři, jsem buď barbar na historii anebo jste ve věku, kdy z vás mluví vlastní zkušenosti

jindra 22
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 13:25
- Nahlásit

Eninka

V osmašedesátém mi bylo patnáct. Psal jsem po chodnících hanlivé nápisy proti sovětským soudruhům. Byl jsem vlastně mladý kontrarevolucionář.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2012 13:26 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

jindra 22
Těžká to volba malé zemičky.
No jo, no. Asi by to zase chtělo Kadla IV., aby nějaká území dobyl.
Eninka
Zdrž se případného komentáře o pamatování Lucemburků!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 13:41 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Ještě zpět k jezevčíkům po zemřelém soudci. Mluvila jsem dnes s paní, která měla zájem o některého z nich. Volala do Frenštátu a bylo jí řečeno, že zájemců je dvakrát víc než je psů. Odrazená paní se dále nepídila. Až dneska jsem jí tedy ujistila, že pejsci do nových domovů nešli, byť o ně byl takový zájem, nýbrž z půlky vychcípali a druhou půlku vyfasovaly nechvalně známé Toulavé tlapky, které je prezentují jako agresivní a nesocializované. Paní se převelmi podivila nejen nad tím, že psi nebyli vydáni do nových domovů, ale také nad tou agresivitou, protože ji Frenštátší ujišťovali, jak jsou psi hodní a socializovaní, protože o ně bylo dobře postaráno.

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 14:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Kuva, proč mi to jen tolik připomíná kauzu Mosteckých psů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 14:08
- Nahlásit

Hyena
Protože, drahá Hyeno, jsou tyto skupinky psů vhodným objektem pro zmedializování a obohacení Týravých tlapek.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 14:58
- Nahlásit

Vlčáčková

Týravých tlapek

jestli by se neměly raději přejmenovat na Týrající tlapky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 19:52
- Nahlásit

Jimmi
jestli by se neměly raději přejmenovat na Týrající tlapky
Nejsem žádný češtinář, ale není to stejné s Týravými tlapkami?

Nori
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:23
- Nahlásit

Ti psi nebyli vůbec očkovaní? Tomu nemůžu nějak uvěřit, po tom co říkal vet v televizi... Já k němu už dost dlouho chodím...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:39
- Nahlásit

Nori
Tak se seber, běž za ním a prober to s ním osobně. A zeptej se ho, pokud psi očkovaní byli, jestli je ochoten dát to písemně i pro případné použití pro různé orgány.

Nori
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:41
- Nahlásit

Vlčáčková
Ti psi, ale dostali parvovirózu, takže očkovaní asi nebyli...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:43
- Nahlásit

Nori
A kdo to tvrdí, že dostali parvovirozu?

Nori
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:44
- Nahlásit

Vlčáčková
Nevěříte tomu sdružení?

Tony
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:45
- Nahlásit

Nori
přesně, to že to napíší někde v novinách, neznamená, že to tak bylo...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:45
- Nahlásit

Nori
Myslíš Toulavým tlapkám??? Chacha. Tak těm nevěřím ani slovo, samozřejmě. Myslela jsem, že je to z mého příspěvku zřejmé.

Nori
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:47
- Nahlásit

Tony
Tak jasně, ale to že jech 8 z 20 umřelo na parvovirózu píšou na Toulavých tlapkách..

Nori
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:48
- Nahlásit

Vlčáčková
Jdu k vetovi na kontrolu se psem příští pátek, tak se nějak zeptám...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:50
- Nahlásit

Nori
Napíšu Ti na mail, jo? Večer nebo zítra.

Nori
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2012 20:53 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

Vlčáčková
Ju, mejl: Vladka.ger seznam.cz
Ten co mám v profilu mi nejde změnit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 10:26 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tak a už je to tady! Toulavé tlapky vs. jezevčíci po Soudci studničkovi. O jezevčíky, na které bylo 2 x tolik zájemců co psů (když ještě nebyli v péči Frenštátkých skoro z půlky vychcípaní), NENÍ ZÁJEM. Ano, čtete dobře. Není o ně zájem. A následuje obvyklé: POŠLETE NÁM PENÍZE!
http://ostrava.idnes.cz/o-psy-zesnuleho-soudce-uz- neni-zajem-dvg-/ostrava-zpravy.aspx?c=A120905_1556 54_ostrava-zpravy_jog
Jak vidno, 100 x ohraný scénář se opět opakuje.

Mám to na svém FB profilu, kdo má zájem, může to komentovat i tam, je to veřejné, tak ať to lidi vidí: http://www.facebook.com/tyrana.zvirata

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 14:56
- Nahlásit

No, tak kde vyjádření TT se jezevčici od Studničky narodila štěňátka. Že byl soudce objednán pro antikoncepci, se vědělo od samého prvopočátku, bylo to součástí první nebo druhé reportáže. Takže kromě toho, že odradili zájemce o psy a ti jim zůstali na krku, ještě pejsánky namnožili!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2012 15:02
- Nahlásit

Vlčáčková
no to asi vyjímečně nenamnožili, páč to by prostě nestihli. Odebraní od soudce byli nějak kolem 11.července (z tohoto data je zpráva o jejich odchytu na netu). Fena je březí 59-63 dní, dnes je to 58 den. Čili Denisa je asi z obliga. Ne, že bych jí nějak fandila, považuju ji za stejného šmejda jako ty, ale v tomhle asi fakt nejede.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání