| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 17:55
- Nahlásit
jindra 22
Tak já myslím, že my jsme tu nikdy nebyli žádným zářným příkladem morálních hodnot. Ale je pravda, že někteří lidi se nedokázali důstojně vyrovnat s tím, že byli puštěni ze řetězu a chovají se hůř než zvířata.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 18:00
- Nahlásit
Vlčáčková
Jak víš, co praktikoval.
Co praktikoval? V jeho domě se našly psí i lidské výkaly plus tři uhynulí hafani. Prý deratizátoři budou mít na dlouhou dobu práci, takže těch sraček tam bylo asi jako v nekydaném chlévě. Takhle podle televize Prima soudce Studnička žil. Nezdá se mi to být běžný standard občana EU. Snad ani v Africe ne. Jestli to není pravda, očekávám brzké žaloby na toto vysílání...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 18:02
- Nahlásit
jindra 22
podle televize Prima
To je podstatné.
očekávám brzké žaloby na toto vysílání...
ze záhrobí?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 18:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak já myslím, že my jsme tu nikdy nebyli žádným zářným příkladem morálních hodnot.
Pleteš se. Současný marasmus překonává snad i pobělohorskou dobu. I za Protektorátu měli lidé v sobě víc cti. Momentálně se podle mě rozpoutalo něco, jako morální apokalypsa. Mladí se tomu jistě budou pobaveně smát, jenže si neuvědomují, že důsledky dopadnou především na ně. Já se jich naštěstí už nedožiju.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 18:09
- Nahlásit
Vlčáčková
ze záhrobí?
Proč? Žalobu může podat kterýkoli občan na kohokoli. Žalovat Primu, nebo tu zachránkyni psů můžeš i ty, pokud máš důvodné podezření, že se dopustili nepravosti.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 18:21
- Nahlásit
jindra 22
Ale ona to neni uplne sranda žalovat nějaký medium. A hlavně kdo a proč by to dělal?? Bratr soudce myslim má jiný starosti a jiný příbuzný nemá co vim. Médiím a bulvárním zvlášť už prošlo tolik věcí a nezapomeň, že je okurkovka. Hlavně stačí šikovně použít slovo "údajně" a "prý" a "podle našich zdrojů" a může se napsat/natočit skoro všechno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 18:33
- Nahlásit
jindra 22
takže těch sraček tam bylo asi jako v nekydaném chlévě. Takhle podle televize Prima soudce Studnička žilNezdá se mi to být běžný standard občana EU. Snad ani v Africe ne.
hele nechci fstupovat do vaší vysoce intelektuální debaty )),jen taková fsufka ze života..to že je někdo soudce či jinak "na úrovni" vůůbec neznamená,že doma nemá takovejch chlív,že osobně bych tam psovi nedala ani odložení.Znám 3 případy,kdy ten člověk(spíše celá rodina) má íkvé asi 250,tituly maj za i před jménem,publikujou v různejch odbornejch časákách,prostě vědci přímo a pokud bys přišel k nim dom,povalí tě to na prdel,páč něco takovýho si eště v životě neviděl ..fakt žejo..až sem získala dojem,že čim větší machr a bedna,tim větší m*dnik dom a maj
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 19:07
- Nahlásit
Nevím o čem je řeč. Pokud někdo dobrovolně žije v hovnech, a sám přidává další, překračuje denně zdechliny, a není přitom silně retardovaný, nemluví to o ničem jiném, než o duševní poruše. Vždyť si musí uvědomovat minimálně to, jaké zdravotní problémy riskuje. Řada duševních onemocnění je doprovázena zpustnutím člověka... končí třeba bodným předmětem v krku. V horším případě, v cizím krku. Nemám víc co k tomu dodat. Howgh!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:05
- Nahlásit
jindra 22
hele, ale mohl bejt i fyzicky nemocnej třeba, že neměl sílu se tam o to všechno starat, ne? On už byl v důchodu ne, do hokny už nechodil..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:07
- Nahlásit
Adiddaska
On už byl v důchodu ne, do hokny už nechodi
Do hokny chodil a neměl tam problémy. Prý se specializoval na nejhorší případy a zvládal to dobře. Tvrdila jeho šéfka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:08
- Nahlásit
jindra 22
Jindro. Nemá smysl s Tebou diskutovat, když tak bezmezně věříš bulváru a nějaké podivné babce.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:10
- Nahlásit
Vlčáčková
aha, já myslela, že byl těsně po odchodu do důchodu, že proto se odstěhoval do toho baráku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:21
- Nahlásit
Adiddaska
Zdědil barák, měl svůj jinde. Nebyly zrovna blízko sebe. Nový opravoval. Sámo že do práce taky chodil. K tomu 20 psů. Už vidím jindru, jak to zvládá zcela bezchybně, oba baráky (i ten v rekonstrukci) načančaný.
Vzpomněla jsem si, jak jsem koupila barák-ruinu. Na záchod jsem chodila nějakou dobu do lesa a tak všelijak. Sprchovat jsem se jezdila ke kamarádům do Brna nebo do jedné práce. Jo a v tom lese jsme se střídali se sousedem, který rekonstruoval o kus dál...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Prý se specializoval na nejhorší případy a zvládal to dobře.
Nezvládal. Sežralo mu to duši...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:32
- Nahlásit
Vlčáčková
nevěřim moc primácký reportáží a už vůbec ne bábě, ale taky mi přijde že to ten chlap nezvládl moc...asi byl hodnej a chtěl psům pomoct, jenže jak se začli množit prostě ztratil kontrolu a neni to první a myslim že bohužel ani poslední podobnej případ...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:34
- Nahlásit
jindra 22
Nezvládal. Sežralo mu to duši..
bože, ty seš takovej primitiv, že mě to dycky znovu posadí na prdel! Jestli mu propukla nějaká duševní porucha, tak to bylo určitě proto, že byl soudce a zabýval se těžkejma případama a zejména proto, že měl vysokou školu a titul Judr, v tom bych viděla ten základ!
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 20:37
- Nahlásit
Adiddaska
bože, ty seš takovej primitiv,
Mohl bych ti oplatit stejnou měrou, ale tím bych jen dokázal, že máš pravdu. Piš si co chceš, je mi to jedno...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 08:35 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Adiddaska
Něco z dalších ověřitelných zdrojů.....aneb o psi jde až v poslední řadě, nejdůležitější je postavit si na nich pověst " záchranářky"
http://obcan.ckrumlov.info/docs/cz/20100401092040_ kauza_Mostky.xml
A jinak máš pravdu,když hodíš do odkazu OS TT, tak zjistíš, že mají zjevně někoho šikovného na PR.....bohužel stále je dost lidí,kterým chybí zdravý selský rozum a oči
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 08:41 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
A tady, jak situaci se psi v Mostkách prezentovalo OS TT...." najdi deset rozdílů" ......
http://www.utulek-kocky.cz/clanky/pomahame-psum/ps i-kauza-z-mostku-u-kaplice.html
Doporučuji povšimnout si dat příspěvků, zatímco příspěvek OS TT je datován 23.2......již 9.2. zařizovaly Husky rescue podporu a pomoc pro psy- viz zde http://www.tombru.com/mushing/index.php?topic=1207 .15
když si to datově srovnáte s článkem z OS TT výše .....
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:56
- Nahlásit
Hyena
Jestli máte někdo relevantní informace o tom, že se ta "záchranářka" dopouští týrání zvířat, podejte na ni trestní oznámení, řečima na netu nic nevyřešíte. Nevím, proč to nikdo už neudělal. Anebo jsou toto všechno jen pomluvy a závist, že se přes hafany dostane k penězům, což je možná trochu vychcanost, nikoli však trestný čin.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:09
- Nahlásit
jindra 22
Není to tak jednoduchý, víš?
Máš čas? Pročti si tohle: http://www.facebook.com/groups/105995166103120/
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:17
- Nahlásit
jindra 22
Nevím, proč to nikdo už neudělal
Ne, pouze nevíte, že se "udělalo", ne každý má potřebu ventilovat věci,které dělá na internetu.
Každopádně odkazy byly dány pro Adidasku- jako reakce na její dotaz z předchozí stránky. Ptala se na informace,které lze někde ověřit, ne na způsob řešení kauz. Viz zde.ta Denisa, to je hlavní osoba o.s Toulavé tlapky? Někdo po mě chtěl nedávno nějakou charitu pro ně.... můžu se někde dozvědět něco konkrétnějšího? pokud možno z důvěrryhodných zdrojů, abych mohla případně poslat info dál? Dik
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:55 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Vlčáčková
Není to tak jednoduchý, víš?
Ale je. Trestní oznámení můžeš podat na kohokoli. Policie pak věc prošetří a oznámení buď jako nedůvodné odloží, nebo podá žalobu. Můžeš samozřejmě i sama zažalovat, ale to už není prdel. Neseš důkazní břemeno.
FB neprovozuju, tak se tam nemůžu přihlásit.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:02
- Nahlásit
jindra 22
Můžeš samozřejmě i sama zažalovat, ale to už není prdel. Neseš důkazní břemeno.
To jsi jako myslel v trestní věci? Co to je za blbost, to může jen státní zástupce
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:27
- Nahlásit
jindra 22
Ale je. Trestní oznámení můžeš podat na kohokoli. Policie pak věc prošetří a oznámení buď jako nedůvodné odloží, nebo podá žalobu.
jindro, uvědom si, že to samozřejmě můžeš, ale může to být kontraproduktivní, když to nemáš dotažené do konce. A důkazní břemeno neseš i tak, protože Policie půjde cestou nejmenšího odporu. Bylo to tak tisíckrát a bude to tak zase s pravděpodobností 99,99 %. Vezmou KVS, nějakýho pablba, který nepozná týrané zvíře před smrtí (viz KVS Plzeň a její pan "veterinář", který uznal zubry za OK a po měsíci a půl je museli utratit pro atrofii svalů a celkový špatný fyzický stav) a který rozhodne, že je všechno v pořádku. Policie vezme toto stanovisko jako závazné a případ odloží. Takhle to chodí, víš? Výjimky jako třeba Fulín a jeho setr, kdy se Fulín dostal až před soud, jsou fakt jen výjimky.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:56
- Nahlásit
Hyena
dík moc
jindra 22
proč teda nepodáš trestní oznámení na chovatelku a jen tu cancláš furt, že tě podvedla?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2012 15:30
- Nahlásit
Adiddaska
proč teda nepodáš trestní oznámení na chovatelku a jen tu cancláš furt, že tě podvedla?
Plácáš nesmysly. Její chování "pouze" odporuje dobrým mravům, nenaplňuje však skutkovou podstatu trestného činu. Nepodvedla mě, jen využila mé nezkušenosti. To není trestné.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 07:42
- Nahlásit
Eninka
Co to je za blbost, to může jen státní zástupce
I prd, velebnosti. Takových, co žalujou, a nejsou státními zástupci, znám mraky. Kolikrát ani neplatí presumpce neviny... U soudu záleží na "bonitě" dotyčného.
Ideologickou podjatost soudů minulého režimu vystřídala finanční podjatost těch dnešních, tzv. demokratických...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 10:21
- Nahlásit
jindra 22
Takových, co žalujou, a nejsou státními zástupci, znám mraky.
Takových jsem taky znala dost. Ale souška učitelka vždycky říkala: "Nežaluj, to není hezké!"
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2012 10:32
- Nahlásit
jindra 22
Vlčáčková
souška učitelka vždycky říkala: "Nežaluj, to není hezké!"
nám zase říkala "žalovat se nemá, ale říct se to musí"
|