Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Soudce množitel a psi skončí v útulku....
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
jindra 22
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 18:51
- Nahlásit

Sízra Milanová
žiješ ve světě fantazie Jindříšku...

Já jsem si myslel, že ženy touží po mužích s fantazií. Ne, to není žádná fantazie. Prostě život. Kominíkovi je bližší tesař, než molekulární genetik, veterinárnímu lékaři je blíž soudce, než zámečník. Co je na tom nelogického Sízro?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 18:54
- Nahlásit

jindra 22

NE

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 18:56
- Nahlásit

davidkova renataPak jim někdo naočkoval parvovirózu, aby vybral víc peněz, jestli tomu dobře rozumím.Šíš to je jistě PAPÍLIO že áno

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:07
- Nahlásit

Gi a smečka

ta Denisa, to je hlavní osoba o.s Toulavé tlapky? Někdo po mě chtěl nedávno nějakou charitu pro ně.... můžu se někde dozvědět něco konkrétnějšího? pokud možno z důvěrryhodných zdrojů, abych mohla případně poslat info dál? Dik

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:48
- Nahlásit

Adiddaska
No nejlíp uděláš, když se optáš Lucinkystimdivnymčislem. Mám totiž takovej silnej dojem, že ona byla angažovaná v tom průseru s kočkama. Ne angažovaná jako viník samozřejmě.
A kdyžtak se optej tohoto člověka - http://www.facebook.com/vratka.zibova , má na FB o TT skupinu.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:55 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Takže paráda. Pan soudce Studnička byl poslední roky evidentně nepříčetný. Měl jsem pravdu. Vůbec bych se nedivil, kdyby na základě dnešní reportáže některý "jeho" odsouzený žádal revizi rozsudku.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 19:55
- Nahlásit

Gi a smečka

jo teď googluju a na tu skupinu jsem narazila i na nějakej otevřenej dopis, kde někdo Lucynku zmiňuje. Ta skupina a ten dopis je asi dostačující matroš, těžko můžu někomu říct, že do toho a toho projektu nejdu, protože mi to řekla Lycynkastimčíslem

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 20:15
- Nahlásit

Adiddaska
Nn, měla jsem na mysli to, že by Lucinka pravděpodobně znala lidi, kteří by byli kompetentní se k TT vyjádřit. Po přímé osobní zkušenosti.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 20:18
- Nahlásit

jindra 22
V zájmu jejich rychlého umístění měla lhát?
V zájmu jejich dobra si je neměla brát.
A moje podezření je, že lže o jejich stavu teď.
Bere psy ze známých kauz, sbírá na ně na základě srdceryvných esejí peníze. Co s nimi dělá? S těmi penězi? Například z nich platí statek, nechodí do práce, ale spokojeně si žije. Tak já bych proti tomu nic neměla, protože zvířata dokážou vytížit na celý den. Jenže ona už teď má těch psů snad 100. A kolik jich jde do adopce? Jak je to s očkováním? To nikdo neví. Huskouny v počtu taky asi 20, které pobrala po zemřelém musherovi, jsou už prý "její". Tedy ne k adopci. Lépe řečeno ty zbytky huskounů, které nebyly utraceny nebo jsou bůhvíkde. Psi, které měla v péči, a které předtím venčily děti, po pár týdnech u ní čůrali strachy, když k nim někdo vztáhnul ruku. Přijde Ti to normální? A nabírá psy z nových a nových kauz. Vybírala peníze na kočky, které už byly mrtvé. Zlí jazykové tvrdily, že nesnáší psy. A ejhle, kolik jich najednou má. Přitom u ní lidi viděli psy v klecích jak v Číně a ještě do nich kopala, když psi štěkali. Můj názor je, že na psy lidi dají víc peněz než na kočičky.
A její velcí zastánci a následovníci vždy ostatní osočí, jak jsou na ní zlí a zlí a zlí a jak ji pomlouvají. A čas dorazí s tím, že sorry, už jsme se poučili. Jenže se mezitím najdou noví a je to stále dokola. Noví nadšení lidé, nové srdceryvné článečky, nové kauzy se spoustou psů a noví dárci.
I já vlastně teď "pomlouvám", protože ji osobně neznám, to setkání, které se mi zadařilo před pár lety, nepočítám. Ale zkus zapátrat po netu, někteří lidi píší otevřené dopisy nebo se veřejně vyjadřují, čeho byli svědky. Některé z těch lidí znám osobně a mám to přímo od nich.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 20:19
- Nahlásit

Gi a smečka

a jo zeptám se jí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 20:19
- Nahlásit

Adiddaska
Někdo po mě chtěl nedávno nějakou charitu pro ně...
Hoď ty peníze do kanálu. Tím zvířatům uděláš lepší službu.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 20:20
- Nahlásit

Vlčáčková

to nebylo o penězích přímo, ale o účasti na větším projektu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 20:28 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

jindra 22
Tomu se moc věřit nechce. Vždyť zdravotní stav psů v případě podezření jakékoli nekalosti může ověř veterinární správa. A že veterinář mluvil o jejich původně dobrém stavu? Nic divného. MVDr z piety mohl držet basu s JUDr-em. Říká se přece, o mrtvých jen dobře, tak nebude hanit pana soudce z nějakého zanedbání psů. Jistě se dobře znali.
Studnička měl dva psy. Pak u obchodu sebral fenu, která tam v mrazu byla celý den přivázaná. Umrzla by. Nikdo si jí nevzal, Studnička ano. Začal se o ní starat a zjistilo se, že je březí. Chodil a vyvěšoval letáčky jako nějaký aktivista, kdo by chtěl štěně. Nikdo si prý žádné nevzal. Načež zdědil domek a začal jezdit tam. Takže zřejmě v návalu rekonstrukce baráku, neuhlídal hárání a opatřil si tím další štěnda. O psy se staral, říkal vet a já tomu věřím. Měl objednanou antikoncepci pro feny. A mezitím zemřel smrtí záhadnou. Psi šli do kotců a po nějaké době (mám dojem, že delší, než je inkubační doba) pochcípalo 8 psů. Údajně dle vysvětlení veta to nejspíš chytli z toho kotce.
LIdi, kteří Studničku znali, si ho považovali. Četla jsem několik takových vyjádření sousedů ze starého bydliště. Prý lidem pomáhal, ale byl hodně uzavřený. V práci ho chválila šéfka, že dobře pracoval a specializoval se na nejtěžší případy.
V čem shledáváš, že nebyl příčetný a že byl špatný?

Mimochodem údajně očkování na parvovirozu není ochranou, že to pes nedostane, ale že to líp ustojí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 20:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Adiddaska
Vyser se na ně. Najdi si někoho, kdo nemá skandály a o zvířata se stará dobře. Například Naděje pro čtyři packy, Cibela, Útulek Litvínov, Útulek Havířov, Home Care for Pets a tak.
Pokud budeš nutně potřebovat někoho diskutabilnějšího, tak paní Synkovou...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:03
- Nahlásit

Vlčáčková
Psi, které měla v péči, a které předtím venčily děti, po pár týdnech u ní čůrali strachy, když k nim někdo vztáhnul ruku. Přijde Ti to normální?

To mi nepřijde normální, neznám ji, ovšem divím se, že na ni nikdo ještě nepodal trestní oznámení pro týrání zvířat. Policie by dala podnět veterinární správě a ta by vše měla vyhodnotit. Pak by ji
třeba obžalovali.

V čem shledáváš, že nebyl příčetný a že byl špatný?

Děláš si srandu?
Ty ses nedívala na reportáž na Primě? Co myslíš, že by udělal tvůj manžel, kdybys začala kadit po bytě? Po nějké době by tě nejspíš dopravil do blázince. Jeho neměl kdo, žil sám, to byla jeho tragédie. Žil ve výkalech psích i vlastních se třemi mrtvými psy. To ti přijde fakt normální?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:04
- Nahlásit

jindra 22
Ty ses nedívala na reportáž na Primě?
Nedívala. Máš odkaz?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:08
- Nahlásit

Vlčáčková

Tak to chápu, to bys teda koukala... odkaz si musíš najít, koukal jsem na bednu. Někde v historii by to mělo být.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 21:54 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

http://play.iprima.cz/iprima/268946/all
jindro
mě přijde teda taky nenormální ten, kdo dělal tu reportáž...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 23:08
- Nahlásit

Vlčáčková

jako ten veterinář jako je trochu jako retardovanej jako, ne jako?

a ta Zárybnická, to je nějaký dítě proboha!
jinak reportáž imbecilní, o tom žádná..

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 23:27
- Nahlásit

Vlčáčková

nedá se ve věci tý ženský jak o ní mluvíte něco udělat jakože fakt TO nebo něco, to co popisuješ je teda echtgold peklo nebo informovat media,nebo jí jdou na ruku, nebo o co tam jde že jí fedrujou další a další zvířata?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2012 23:52
- Nahlásit

Holky, kdyby to bylo tak jednoduchý...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 15:31
- Nahlásit

Vlčáčková
mě přijde teda taky nenormální ten, kdo dělal tu reportáž...

Nevím, nekadil před kamerou, tak to neumím posoudit. Jenže o to nejde, Vlčáčková. Pokud je pravda to, co reportáž sdělila, a já jsem o tom přesvědčen, jinak by televize Prima čelila žalobě třeba jeho profesních kolegů, soudce Studnička se zbláznil. Normálně zcvoknul, je ti to jasný? To se stává, dokonce si začínám myslet, že opravdu šlo v jeho případě o sebevraždu. Šroubovák, či co, si do krku může fakt vevalit jen blázen v záchvatu nejhlubšího šílenství...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 15:45
- Nahlásit

Adiddaska

Veterinář mi vůbec nepřišel jako retardovanej, jen držel basu s šíleným akademickým kolegou.

Zárybnická vypadala mladě, ale na základě jen toho bych ji nehodnotil. Neznám ji, nevím...

Reportáž vůbec nebyla imbecilní. Nebála se kousnout do kyselého jablka. Nebála se ukázat pravdu o tom, jak ctihodný pan soudce ve skutečnosti žil. Kým byl. To hodnotím. Pejskům k adopci asi moc nepomohla, pokud to mám brát takhle. Kdo by si uvázal na krk nesocializovaného jezevčíka bez jakékoli základní výchovy ve štěněčím věku? Jen neznalý, hodně naivní člověk. Ani to takovému psovi ale neprospěje...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 15:55
- Nahlásit

jindra 22
Pokud je pravda to, co reportáž sdělila
Pokud....
a já jsem o tom přesvědčen
já ne
Normálně zcvoknul, je ti to jasný?
Takových je a nikdo o nich v Primě nevykládá nesmysly.
si začínám myslet, že opravdu šlo v jeho případě o sebevraždu.
já opět ne

K reportáži samé: podívej se znova na ty psy v kotci u Denisy. Přijde Ti, že pes, který jde ke kameře nebo do rožku kotce směrem k člověku, tam si stoupne na zadní a ňafká stylem: "pojď sem a pomazli mě" je agresivní a bázlivý? Mě to nepřijde ani v nejmenším.

A za druhé, jediný, jehož svědectví bylo ve smyslu: je divnej, byla ta sousedka. Už jsem o ní četla dřív v různých diskuzích od jejích spouobčanů, dřív, než jsem viděla tu reportáž. A opravdu se přesně vyjadřuje tak, jak ji popsali ti lidi. Prostě jí nevěřím, nevěřím té reportáži. Sorry, je mi líto. Spíš si tak říkám, komu prospěje, že se z něho udělá blázen? Copak to zrovna soudil nebo kdo se přihlásí o revizi procesu?

Jistě se shodneme, že tohle nějak nevypadá na normální smrt. Stejně jako několik podivných sebevražd policajtů za poslední roky. Ukousnuté hlavy psem, bodné rány do zad, skok z baráku s obmotanou hlavou páskou apod.

Už se mi k tomu nechce nic psát. Dohledej si ty články a k nim diskuze, kde se dozvíš leccos zajímavého. Možná máš pravdu, že se zcvoknul, možný je všechno. Ale rozhodně to není jediná možnost. Obávám se ale, že pravdu se nedozvíme.

A jinak drobnou poznámku: víš, jak Ti dvacet psů po smrti za jeden den zaneřádí barák? Každý pes krát tři hovínka? Na tom přece není nic divnýho, že tam byl bordel. Lidské výkaly komentovat nebudu, neviděla jsem je, nevím, jestli vůbec existují a kde byly, nevím, jestli byly jeho. Obávám se, že se pravdu nikdy nedozvíme.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 16:12
- Nahlásit

jindra 22
Kdo by si uvázal na krk nesocializovaného jezevčíka bez jakékoli základní výchovy ve štěněčím věku?
Vtipný je, že včera večer už to byla dle vyjádření na Facebooku "zlatíčka". Ale dnes to tak nějak nemůžu nalézt, asi je to odmazané. A zároveň byl do hodiny na profilu TT zablokován člověk, který si dovolil zeptat, proč se na psy vybírá mezi lidmi, když za ně musí dle zákona zaplatit obec nebo dědic. To se u diskuzí pod psíky, na které se vybírají peníze, nehodí nechat...

Už se těším, až mě tu najdou mrtvou, jak proběhne médii, že jsem divná, protože jsem měla x psů (počet se stále mění), doma bordel (ten mám i bez psů) a jak se na mých vymazlených pejscích, kteří milují skoro všechny lidi, začne nějaký "zachránce-dobrodinec" přiživovat vybíráním peněz pomocí srdceryvých příběhů. To se totiž může stát úplně každému, kdo se nějakým způsobem dostane do těch našich žumpózních médií, která následně zaktivují všelijaké ...xxx... (domysli si nějaké ošklivé slovo).
Fuj!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 16:17
- Nahlásit

Vlčáčková

Já nechápu, ale že media jdou tý Zárybnický tak na ruku po těch skandálech? ona má někoho, kdo jí dělá píárko? Třeba ten projekt, do kterýho mě zvali, tam bylo docela dost zvučnejch jmen, jaktože se ještě nikdo nepozadtavil nad těma jejíma nesrovnalostma? Ona se kamarádí s někym vlivnym?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 16:21 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Vlčáčková

Chováš víc psů, dobrá, na tom pořád není nic divného- musheři chovají třeba dvanáct malamutů a nikdo by je ze šílenství nepodezíral. Jenže o své psy se sakra starají, vychovávají je, opečovávají, milují je.

Já si myslím, že ač nechováš saňové psy, věnuješ jim podobnou péči. A to je dost rozdíl proti tomu, co praktikoval soudce Studnička.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 17:06
- Nahlásit

jindra 22

A to je dost rozdíl od toho, co praktikoval soudce Studnička.
Jak víš, co praktikoval. Podle toho, co vykládala babka v zástěře v místě, kam se zrovna nastěhoval, a která si zrovna užívala svých 5 minut slávy, protože kvůli sobě samé by toho nikdy nedosáhla?
Říkám Ti, dohledej si ty komenty lidí, kteří ho znali. A uvidíš.

musheři chovají třeba dvanáct malamutů a nikdo by je ze šílenství nepodezíral. Jenže o své psy se sakra starají, vychovávají je, opečovávají, milují je.
Jak kteří. Jsou tací, kteří je nechají vyhladovět na kost a požírat jeden druhého. Ze dvou kauz (příkladně Mostky u Kaplice), které si z posledních let pamatuji, jsem nabyla dojmu, že musherům o psy prakticky vůbec nejde.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 17:09
- Nahlásit

Adiddaska
Je to manipulátorka a má houf příznivců, na které to platí. Prezentuje se po netu, bere psy z mediálních kauz. Celebrity už neřeší nic dalšího, se domnívám.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 17:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Ze dvou kauz (příkladně Mostky u Kaplice), které si z posledních let pamatuji, jsem nabyla dojmu, že musherům o psy prakticky vůbec nejde.

O.K. Pak se situace v této sféře podstatně změnila od dob, kdy jsem si pořizoval huskyho. Což, musím přiznat, vzhledem k současnému nastavení společnosti není až tak nepochopitelné... Všeobecný a totální úpadek morálních hodnot ve všech sférách lidského dění... třikrát fuj!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání