Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Soudce množitel a psi skončí v útulku....
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 09:11 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/272879-mrtvy-soudce-me l-dvacet-jezevciku-psi-skonci-v-utulku.html

Mrtvý soudce měl dvacet jezevčíků, psi skončí v útulku
Soudce Miloslav Studnička, který byl velkým milovníkem jezevčíků, zpočátku choval pouze jednoho psa a tři feny. Jenže zvířata se mu nedávno rychle rozmnožila a nakonec jich strážníci po jeho smrti odchytili rovných dvacet.

Podle frenštátského veterináře Zdeňka Petra, ke kterému soudce docházel a který je shodou okolností v úterý na podnět zdejší městské policie prohlížel, byli psi ve velmi dobré fyzické kondici, byli dobře živeni a zcela zdraví. Ani v jednom případě nešlo o čistokrevného psa, ale o křížence dlouhosrstých i krátkosrstých jezevčíků.

Veterinární ordinace Zdeňka Petra se nachází ve stejné ulici, jako je dům mrtvého soudce. „Pana doktora jsem samozřejmě znal, chodil ke mně se svými psy, v poslední době mu to ale trošku přerostlo přes hlavu, psi se mu rozmnožili,“ řekl veterinář.

Všechna zvířata jsou nyní umístěna v karanténě v kotcích Městské policie ve Frenštátě pod Radhoštěm. Jde jen o dočasné řešení, protože město nemá regulérní útulek pro psy. Podle Petra se soudce o své psy velmi dobře staral.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 09:26 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Sízra Milanová

Dobrá, Sízro. Čekal jsem, kdo nakousne tohle jablko. Jenže zklamání. Tys pouze mechanicky opsala článek, který jsme již všichni četli, aniž bys přidala vlastní koment. To nemáš na pana soudce žádný názor, nebo se bojíš jít s kůží na trh? Máš podle mě na víc.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 09:29
- Nahlásit

jindra 22

Dobrá, Sízro. Čekal jsem, kdo nakousne tohle jablko. Jenže zklamání. Tys pouze mechanicky opsala článek, aniž bys přidala vlastní koment. To nemáš na pana soudce žádný názor, nebo se bojíš jít s kůží na trh? Máš podle mě na víc.

nebuď zase dement, já to sem zkopírovala ten článek, názor je snad jasnej....nenechat psi namnožit nechutně plus mít řešení v případě že by se semnou něco stalo...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 09:57
- Nahlásit

Sízra Milanová
nebuď zase dement,

Tak já jsem dement? Proč jsi nenapsala, co si o tom myslíš? Že někdo, kdo rozhoduje o osudech lidí je ve skutečnosti vyšinutý jedinec zralý na Chocholouška?

Nedivil bych se, kdyby někteří odsouzení žádali revizi rozsudku, který tento "podivný" soudce vynesl.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:01
- Nahlásit

jindra 22
Tak já jsem dement? Proč jsi nenapsala, co si o tom myslíš?

Já jsem myslela ře je to jasný z toho, že to sem kopíruju...nebo myslíš že si tady někdo myslí,jé to je super nechat mezi sebou křížit svý psy dle libosti do počtu 20...kdyby ho nezabili možná by jich za chvíli bylo ještě víc...

Že někdo, kdo rozhoduje o osudech lidí je ve skutečnosti vyšinutý jedinec zralý na Chocholouška?

ani tak moc mi nešlo o to že to byl soudce, spíš prostě že by tohle nemělo dít!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:13
- Nahlásit

Sízra Milanová
Já jsem myslela ře je to jasný z toho, že to sem kopíruju

Nic není jasný, Sízro. Prostým zkopírováním článku diskusi neotevřeš. O tu ti snad šlo, nebo ne? Musíš přidat vlastní názor. Pokud možno kontroverzní, burcující. Nesmíš se bát říct, že třeba: "policisté mají povinné psychotesty. Soudci nikoliv." Laik se tedy může domnívat, že jej bude soudit buď zkorumpovaný soudce, nebo blázen. Ono to tak v praxi asi opravdu funguje. Těžko říct, co je horší.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:25
- Nahlásit

jindra 22
Prostým zkopírováním článku diskusi neotevřeš

já jsem měla za cíl o tom spíš informovat toho kdo si toho článku třeba nevšiml...

Musíš přidat vlastní názor. Pokud možno kontroverzní, burcující. Nesmíš se bát říct, že třeba: "policisté mají povinné psychotesty. Soudci nikoliv

To teda rozhodně nemusim, můžu si psát a postovat co chci, ty seš teď nějakej poradce imidže na czku?

zkorumpovaný soudce, nebo blázen

no kdyby byl každý kdo má hodně psů označen jako blázen,tak by czko bylo poloprázdný

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:38 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Sízra Milanová

...kdyby ho nezabili

teda nemyslím si, že jej zabili jeho jezevčíci. A taky mi nejde do hlavy, pokud by to bylo jak pomýšlejí na variantu - nešťastná náhoda - propíchnutí krku čímsi, tak by snad ten předmět našli na místě, tudíž nenajdu-li ten předmět, o kterej se zranil, tak se asi sám nezranil - usuzuju

edit: myslelas tím "nezabili" ty psiska?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:39 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Sízra Milanová

Nevěřím, že si toho článku nikdo nevšiml. Prostě blbost.

No, přidat vlastní názor nemusíš, ale budeš za tu, co je bez názoru. To není dobrá vizitka, jak jistě uznáš.

Poradce image? Necítím se tak... ale rád pomůžu, když můžu a nic mě to nestojí.

Každý, kdo chová dvacet psů a nechá je mezi sebou příbuzensky množit je prostě blázen. A kam vlastně ve svém "chovatelství" chtěl pan soudce až zajít? Padesát zdegenerovaných podvraťáků by mu stačilo? Nebo ne? Šílenství má mnoho podob...

P.S. Chová zde někdo dvacet psů a nechá je mezi sebou příbuzensky množit? Myslím, že ne.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:45
- Nahlásit

Eninka
teda nemyslím si, že jej zabili jeho jezevčíci.

Já si to taky nemyslím. Dost se kolem toho případu od začátku mlží...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:49
- Nahlásit

Eninka

Někdo ho prostě zamordoval, Eninko. Tím, že to prezentují, jako nešťastnou náhodu chtěj vraha uklidnit, aby si myslel, že může být v klidu, aby začal dělat chyby. Průhledné...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:56
- Nahlásit

jindra 22
No, přidat vlastní názor nemusíš, ale budeš za tu, co je bez názoru. To není dobrá vizitka, jak jistě uznáš.

ty máš fakt dost...

Eninka

ježíšmarjá já nemyslela že ho zabili ti psové , ale že ho někdo zabil a kdyby se tak nestalo, že by množil dál jako magor...

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:05
- Nahlásit

Sízra Milanová

ježíšmarjá já nemyslela

ajóóó, ono to nevyznělo jednoznačně....sem si říkala, že by jsi si myslela, že to udělali jozefčíci, že to je blbost. Jako asi podivín byl, když měl tolika psů jenom proto, že se mu nechtěně rozmnožili

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:05
- Nahlásit

Sízra Milanová

... množil by dál, jak magor, protože de facto byl magor, až by bylo těch psůch tolik, že by ho jednou sežrali.

ty máš fakt dost..

Myslíš jako peněz? To bych mohl ulovit nějakou zlatokopku. Ta by chudák čuměla.

Ale stejně, Sízro. Nemám rád ženy bez vlastního názoru. Takový ty oportunistky. Co se neuměj ozvat. A jen sem tam něco zkopírujou. A čekaj za bukem, co bude.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:07
- Nahlásit

jindra 22

tolika případů bylo, že některé mrtvoly nesly jasně známky cizího zavinění a přesto se to uzavřelo jako sebevražda, vždyť s tím je pak daleko míň práce, no nééé? Co manželé Stodolovi? Děda svázanej do kozelce se postupně udusil a taky "sebevražda", tak co na to říct, jsem zvědavá, jak to ukončej kluci pro tentokrát

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:09
- Nahlásit

jindra 22
množil by dál, jak magor, protože de facto byl magor, až by bylo těch psůch tolik, že by ho jednou sežrali.

no je fakt že ze tří psů na 20je už celkem úlet teda...

Ale stejně, Sízro. Nemám rád ženy bez vlastního názoru. Takový ty oportunistky. Co se neuměj ozvat. A jen sem tam něco zkopírujou. A čekaj za bukem, co bude.

Jsem opravdu ráda,že mi sděluješ jaké se ti líbí ženy,založila jsem si na tyto informace zvláštní sešit

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:10 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Eninka
Jako asi podivín byl, když měl tolika psů jenom proto, že se mu nechtěně rozmnožili

A teď si představ, že by se tohohle dopustil nějaký Lojza z Lopeníka a jeho duševní stav zkoumal renomovaný psychiatr. Jak by asi dopadl? No vidíš, elitní soudce byl v pohodě...

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:11
- Nahlásit

jindra 22

čekaj za bukem

ty seš taky buk jako jedle

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:12
- Nahlásit

jindra 22

no ale to, že měl tolika psů a žil jak žil ještě neznamená, že nebyl dobrej ve svým oboru, to musíš zase uznat

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:13
- Nahlásit

Eninka
ty seš taky buk

Ne, ne, ne... já jsem hetero.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:14
- Nahlásit

jindra 22
[i] teď si představ, že by se tohohle dopustil nějaký Lojza z Lopeníka a jeho duševní stav skoumal renomovaný psychiatr. Jak by asi dopadl? No vidíš, elitní soudce byl v pohodě...

ty si fakt mimoň Jindro teda...nikdo kdo neohrožuje svoje okolí nebude bez souhlasu zkoumán jestli je duševně zdravej...víš kolik lidí třeba schizofreniků chodí mezi námi?Dokud nikoho nezabijou nikoho to nezajímá a oni si neuvědomují že jsou nemocní...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:16
- Nahlásit

Eninka
no ale to, že měl tolika psů a žil jak žil ještě neznamená, že nebyl dobrej ve svým oboru, to musíš zase uznat

Co to znamená, "být dobrý ve svém oboru?" Byl vyšinutý, což mohlo mít vliv na vynášení rozsudků. Prostě, při jeho hodnotovém řebříčku si lze těžko představit nestrannost rozhodnutí. Do prdele, že já jsem nešel studovat právo... teď jsem mohl třeba vydělat.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:22
- Nahlásit

Sízra Milanová
víš kolik lidí třeba schizofreniků chodí mezi námi?Dokud nikoho nezabijou nikoho to nezajímá a oni si neuvědomují že jsou nemocní...

Ale uvědomujou... a moc dobře.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:25
- Nahlásit

jindra 22

Byl vyšinutý, což mohlo mít vliv na vynášení rozsudků

do prdelky v čem vidíš tu vyšinutost??? Jenom v počtu psů?

lze těžko představit nestrannost rozhodnutí

podjatost soudce lze napadnout kdykoliv během procesu, pokud by byl důvod ji předpokládat a to nemá se straněním nějaké straně vůbec žádnou souvislost - že já jsem nešel studovat právo - to máš recht, protože bys pak nemohl říct takovou blbinu - nehledě k tomu, že v soudnictví je dvouinstančnost, tudíž možnost odvolání či mimořádné opravné prostředky, takže jakýkoliv problém ohledně osobnosti soudce a vlivu na rozhodování by se určitě buď napravilo, či zjistilo, nemyslíš?

Tony
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:31
- Nahlásit

Sízra Milanová

no je fakt že ze tří psů na 20je už celkem úlet teda...

no tak nevíš, nikde nepsali, že se nejednalo o štěňata - ono stačí mít plodného psa, který ti zdrhne mezi tři háravky a 17 dalších pejsků není až takový problém... ale chov 20ti psů zní hned zaímavěji.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:37
- Nahlásit

Eninka
takže jakýkoliv problém ohledně osobnosti soudce a vlivu na rozhodování by se určitě buď napravilo, či zjistilo, nemyslíš?

Tak by to mělo být. Je to tak vždy? Profesní mafie funguje spolehlivě jak v medicíně, tak v soudnictví. I v policii. Práva nemám, to je fakt, ale naivní nejsem. Ve státě prolezlém korupcí platí jen jedna hodnota: prachy.

do prdelky v čem vidíš tu vyšinutost??? Jenom v počtu psů?

Teď ti jako kynoložce nerozumím, Eninko. Jistě si děláš srandu. Nechtěj, abych si myslel, že s kolegou z branže (jak jsem pochopil) držíš basu...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:38
- Nahlásit

Tony
no tak nevíš, nikde nepsali, že se nejednalo o štěňata

...Soudce Miloslav Studnička, který byl velkým milovníkem jezevčíků, zpočátku choval pouze jednoho psa a tři feny. Jenže zvířata se mu nedávno rychle rozmnožila a nakonec jich strážníci po jeho smrti odchytili rovných dvacet.... psali že to byli kříženci mezi sebou...připadá mi podle toho že to moc neřešil asi...mohla to být štěňata bez PP zřejmě plus to stejně byla nezodpovědnost mít tolik psů když nevěděl co s nima bude kdyby se s nim něco stalo...

jindra 22
Ale uvědomujou... a moc dobře

definice schizofrenie je právě v tom, že si neuvědomuješ co je a co neni realita....v tom je ta nemoc,že slyšíš hlasy atd a věříš jim....takže si to neuvědomujou!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:43
- Nahlásit

Sízra Milanová

Ze začátku si každý uvědomuje, že se s ním děje něco divného. Źe by s tím měl něco dělat. Někomu se svěřit. Navštívit doktora. Že se na to vykašle a k doktorovi ho dovezou až policajti, nebo záchranka, to už je jiná věc.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:45
- Nahlásit

Sízra Milanová

A co si myslet o schizofrenikovi, který svévolně přestane brát léky? Také nic výjimečného.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:47
- Nahlásit

jindra 22

A co si myslet o schizofrenikovi, který svévolně přestane brát léky? Také nic výjimečného.

Proboha Jindříšku začni je zase brát,ale ihned

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 22 . 23 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání