| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 17:20
- Nahlásit
11:30 minuta zpráv 24.6. http://www.iprima.cz/videoarchiv
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 17:21
- Nahlásit
Zatímco v jiném kraji lze týraná zvířata odebrat okamžitě, zde je to něco nemožného, nemožné je i odsouzení a zákaz chovu, jak je vidět.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:00
- Nahlásit
ty slepence tý srsti jsou jednoznačný. Koukáte někdo na Animal planet? Mně se líbí, jak tam funguje ta SPCA. Tohle by mělo fungovat u nás. Jenže tam je jiná právní úprava a dokonce se tam psi často utrácí
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:05
- Nahlásit
Ano, takové fungování školených dobrovolníků jsem navrhla v petici zde. Pokud by je školili veterináři a pracovali by pod útulkem, mohlo by to i zde vypadat podobně a tvořit kostru veterinární policie. Na placenou policii tu peníze nejsou a dobrovolníci to stejně dělají. Se stejným projektem už začali i v Polsku.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:56
- Nahlásit
aha, to si ty! tak to jsem netušila, kdo je za tímhle nickem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:38
- Nahlásit
No a neměli bychom se postarat o to, aby se policie a KVS dozvěděla, že to není poprvé? Sehnat fotky ze starých působišť, lidi, kteří si tam pejsky už vzali atd.?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:44
- Nahlásit
já jsem z té reportáže byla hotová, připadá mi to, že ta baba sbírá psy pro nějaký reastaurace, nebo co, k čemu jinému by jí to bylo přínosem, přišla mi normální. Ale orgány činné v trestním řízení dneska tyhle věci moc nezajímají, což je bor..l neskutečnej. Tento týden mi přišlo vyrozumnění od Policie, kam jsem dávala loni trestní oznámení na Zelníčka pro podezřený týrání zvířat a co myslíte??? Odloženo!!! Neprokázáno, byť bylo svědků dost a cca 150 stan příloh též o jeho činnosti, tak co čekáme, že jo
|
moll
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:54
- Nahlásit
dejavu
kdybys v případě h.š. potřebovala s něčím pomoct, tak dej vědět...podpisy pod petici sehnané na černohorském voříšku pošlu na uvedenou adresu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:59
- Nahlásit
Eninka
No a lze to poslat na inspekci min. vnitra? Ať to přezkoumají?
Píšu Ti na mail info o Sabče a policajti v tom figurují taky. Mrkni za chvíli.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 07:35
- Nahlásit
Moll, díky. Jsi skvělá!
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 08:18
- Nahlásit
kopíruji info z: FB Toulavých Tlapek : OS TOULAVÉ TLAPKY Potřebovala bych na ní telefon, zajedu tam a domluvím podmínky inzerce a nabízení psů, nebude problém přes nás sehnat zájemce, udáváme pejsky poměrně snadno, pokud nejde o problémové. Ale je to daleko, nemohu tam jet na blint. Potřebuji je ...nafotit a získat informace. Místo nyní nemám ještě následující měsíc, předěláváme venkovní kotce, nové podlahy a lepší střechy, do té doby to nejde, ale za měsíc bychom jich určitě hodně udali, pokud bude ochotná. To jen, abyste věděli, kdo se tím asi bude zaobírat....(není to nic tajného, je to napsáno na veřejných stránkách)
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 08:56
- Nahlásit
Hanca
no jo ale tohle mě sejří nejvíc. Ta baba sbírá psy, ať už je účel a důvod jakýkoli. Ale jakmile jí začně někdo otravovat, řekne, že už to nezvládá a chce pomoc. Všichni se můžou přetrhnout, aby jí pomohli a ona o pár km vedle založí další sbírku.
Nechala bych ji v tom!
Normálně každodenní kontrola, aby všichni psi měli plné misky i vodu, vyčesaný a vyvenčený! současně ať hledá nové majitele. Aby pochopila, že to takhle nejde dál. Hezky přišlápnout do bahna, ale psy mít pod dohledem, aby tím netrpěli. Ať chodí třeba šlapat, jen aby na granule vydělala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:06
- Nahlásit
stetisek123
jasně ona je magor, o tom řádná, ale třeba mí psi mají pořád prázdné misky, protže hned jak jim dám jíst, tak je vyluxují během chvilky, takže mě dokáže celkem naštvat, když třeba v zimě ne někoho někdo ukazuje, že týrá psy protože mají v miskách zamrzlou vodu a žádné jídlo, protože v tom případě je týrám taky, nale tak H.Š. je jinej level to je jasný
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:18
- Nahlásit
kejtlin
no, to už zase zabředáváš do detailů, mně šlo o to, aby psi nebyli podvyživení a neožírali se navzájem
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 09:44
- Nahlásit
A v Toulavych tlapkach stale figuruje Denisa Zarybnicka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 10:05
- Nahlásit
Jasně, ať se psychopatka Zárybnická dá dohromady s psychopatkou Šíblovou, to bude terno Ještě by se k nim mohl přidat Desenský a Dostál a budeme mít všechny psícholoky pěkně pohromadě
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:07
- Nahlásit
Biluška
N tak,ale zas nemusíme chvilku vozit ty ščenata ze Slovenska dyž sme voběvili kolik máme vlastních. Ps:mrkli ste na ruce tý paní co se vo ty psy stará?Pochybuju,že někdy něco dělala rukama.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2011 17:23
- Nahlásit
danajasa
Ps:mrkli ste na ruce tý paní co se vo ty psy stará?Pochybuju,že někdy něco dělala rukama
napadlo mě to samý
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 09:39
- Nahlásit
JJ taky jsme vzteky bez sebe.....jen mám strach, že to dopadne jako vždycky...proběhne kontrola a paní Š. se přestěhuje o kraj dál........
vydali jsme zpravodaj ve kterém je o tomto případě něco málo (ale kdyby jsme chtěli napsat vše a to jen to co víme tak by to vydalo na pěknou tlustou knihu) napsáno...tak pro ty co ještě nevědí http://www.olomouckyutulek.cz/view.php?cisloclanku =2011062601
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:09
- Nahlásit
I tady na těchto stránkách již zabrala spoustu místa...
Je to ta samá žena, co se objevovala u jiných útulků a křičela, že oni to dělají špatně a že jedině u ní se mají psi lépe. Co do vlastní propagace se jí to několikrát povedlo a díky tomu následně jistě přišlo spoustu darů na její nezištnou pomoc...pro připomínku....Dětmarovice, Kauza Štarnov (chudáky Štarnováky jsem tam zahlédla a dá se říct, že si vůbec nepolepšili) Díky tomuto zviditelnění s ní v tu dobu uzavírali dokonce obce i města smlouvy a ne bezplatně a vozili jí psi. Je s podivem, že si nikdo z nich nezkontroloval, kde že tito psi končí-v jakých podmínkách. Bystročice,Vrbátky, Nemotice.....kdy a kde to skončí......
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9693_0.html
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10773_0.html
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10649_0.html
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10758_0.html
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8872_0.html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:55
- Nahlásit
Psíček
Mohu se zeptat, kterej chlap vám v tom bude pomáhat?
Je to nabídka?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:00
- Nahlásit
Psíček
Aha. Jsem se původně domnívala, že jsi taky nějakej chlap. No nic.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 13:03
- Nahlásit
Psíček
Mě to nevadí, jsem zvyklá na všelijaké exoty.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 07:03
- Nahlásit
Psíček
tvoje vtipná poznámka se evidentně nechytá...
mi taky studenti píšou v písemkách ocely, směsy, vyplívá, oběm ....co naděláš.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 07:12
- Nahlásit
lidi, prosím vás, nevíte někdo odkud ta Šíblová ty psy pořád bere? Nedávno začínala "od nuly". Přece není možné,aby takové množství nasbírala na ulici, tolik jich toulavých zase není. Kor v jedné oblasti. V útulcích (zvlášť na Moravě) už ji taky znají, nevěřím, že by jí někdo dal psy, obzvlášť v takovém množství. Leda snad, že by je kradla lidem ze zahrad, jinak už fakt nevím....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:24
- Nahlásit
Biluška
se teď hodně psů daruje po inzercích. Jak tak koukám, je to čímdáltím horší. Nevím, zda módou, nebo vopravdu krize,ale já bych svý čoklidy nedala, i kdybych měla žrát jen opden a suchej chleba. Jinak všechny útulky nejsou korektní a hlavně ty, kde jsou placený od přijmutýho psa, tedy ne od délky jeho pobytu, ty by jí jich dali klidně deset najednou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:50
- Nahlásit
stetisek123
se teď hodně psů daruje po inzercích
to jo, ale tolik? A převážně vořechů?
Jinak všechny útulky nejsou korektní a hlavně ty, kde jsou placený od přijmutýho psa, tedy ne od délky jeho pobytu, ty by jí jich dali klidně deset najednou
Na Moravě zase tolik útulků není. V té oblasti kde se pohybuje Šíblová máš akorát Olomouc- ti by jí nedali ani psí blechu. Srbce-Lišková - ta by ji hnala vidlema. MP Brno - ti prověřují celkem hodně, kontrolují OP, vedou evidenci...od nich by takové množství určitě nedostala. Marefy - viz Lišková a Olomouc. No a tím jižní Morava víceméně končí. Ještě je něco ve Znojmě a v Kroměříži, ale to jsou v podstatě malé útulky, tolik psů snad ani nemají . Že by si jezdila pro psy přes půl republiky třeba do Dětmarek?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:51
- Nahlásit
Biluška
No rozhodně v Kroměříži dají komukoliv cokoliv. Je jim to jedno.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:08
- Nahlásit
pawLINka
No rozhodně v Kroměříži dají komukoliv cokoliv. Je jim to jedno
A dají jí třá deset psů naráz? Nebo když si přijede obden pro psa tak jí ho pokaždé dají? To mi nevykládej
Psíček
Prosím pěkně v Ostravě už nejní útulek žádný?
Prosím pěkně jsou tam dva. Ten u MP funguje stejně jako v Brně. Věřím tomu, že dva, možná tři psy by z tama dokázala vytáhnout. Víc určitě ně. No a od Synkové by dostala tak leda kladivem do hlavy
Ale pochybuju, že Šíblovic finanční situace je tak růžová, že si může dovolit jezdit z Vyškovska až na Ostravsko sbírat psy. I když možná se pletu.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:12
- Nahlásit
Biluška
Začínala s osvojováním psů u nás někdy v roce 2004, brala ty nemocné na dožití, potom měla pár lidí pro ni pracujících a ti osvojovali další to když jsme začli tušit zradu.....pak rozjela kauzu, že se o psy nestaráme a že jsou ve špatném stavu.....chtěla přebrat tento fungující útulek, následovali Dětmarovice, Červená voda.. opět jedna z nejvíc křičících rádoby ochranářek i odtud rádoby zachránila spousty psů.....Sbírala i na ulici jednou nás požádal pán na přispění na operaci jeho psa asi oslovil i jí. Psa jeho vlastního si vzala po operaci k sobě domů, že jej doléčí- pes uhynul a paní Š. jen měla další drastické fotografie umírajícího psa...tyto pak ukazuje a buď tvrdí, že jej zabil někdo jiný nebo s těmito fotkami obchází lidi a ti ze soucitu platí....Další zviditelní přišlo v kauze Štarnov další nabraní psi. Díky této medializaci pak začla obcházet města a obce a uzavírat smlouvy po celou tu dobu nevlastnila ani kotec a tak psové jezdili auty tam a zpět. Hranice (a nejen asi ty)s ní měli uzavřenou smlouvu a za ten rok jí dovezli minimálně 40psů.....Kdž bylo nejhůř něco málo navezla paní Synkové do Ostravy a následně je chtěla zpět. Nevyhovující podmínky spousta psů a fen a těžko je oddělit takže nejspíš se i množí....osvojovat neosvojuje a tak je tento počet ještě dobrý-mohlo za ty roky být i hůř...
Docela by mě zajímalo, jestli své tvrzení tentokrát dodrží a pokud někdo bude od ní chtít psa mu jej vydá. My v tuto chvíli nemáme místo a tak se o to pokusit nemůžu (i když v našem případě by tento pokus byl myslím marný)
|