Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Opět známá firma H.Š., tentokrát v Nemoticích
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:44
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
No koneckonců si to měli rozmyslet i dřív. V určitých věcech konají velmi rychle tak proč ne tady. Jako obec můžou vybírat poplatky ze psů, kdyby od ní vybírali hnedle třeba by se rozmyslela nechat rozrůst smečku do této velikosti. Ani se o nic nepokusili, již jsem u takové situace byla a vyřešila se.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:47
- Nahlásit

Psíček

tohle jim tam asi pošlu, co říkáš?

to jo, aspoň budou rádi, jak poctivý maj členy. Třeba dostanu řád zlatého žezla,či co

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:49
- Nahlásit

Psíček

A ty víš, že má odtamtud opravdu výpověď, ty víš, jak to všechno je, že se takhle ptáš? jak víš, že to není jen další "chytrý tah" jak obelstit hejno slepic?

já nevim vůbec nic a ani si rozhodně nehodlám žádnýho psa brát a ani jinak se nechat obelsťovat. jenom mi prostě nepřijde, že když si někdo veme nějakýho chudáka psa od nějaký bláznivý báby, neni to taková tragedie, že by se proti tomu muselo tak aktivně veřejně brojit. Prostě si myslim, že to, že se ty psi od ní odebírat nebudou nepovede nijak k tomu, že si nenabere další, až třeba ty současný umřou nebo jí je někdo, byť i před jejíma očima oddělá. Pokud vim, psy neprodává, takže tim, že si je někdo vezme, jí nijak nepodporuje...

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:56
- Nahlásit

Eninka
To už jsme kdysi udělali...... a stejně nic ano i obce a města jí platili a jediný s úředníků se nešel podívat s kým smlouvu uzavírají. Mají možnost kontroly zvířete v takovém útulku a spousta z nich , kteří mají dnes uzavřenou smlouvu s námi dokonce tvrdili, že je tam nikdo nepustí a že tam nesmí.....co k tomu dodat

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:01
- Nahlásit

http://www.svscr.cz/index.php?art=4088

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:10
- Nahlásit

Psíček

citové vydírání, co tu jako obvykle předvádí Aren je stejný jako vždy, osobně vůbec nechápu, že na to lidi ještě reaguji diskuzí.

nemyslím, že vydírá, jen informuje. Za každýho psa, kterej takto najde oporu a zázemí od tý baby, tak to za to stojí. Ti chudáci psi nemůžou za to, jací jsou lidé svině (HŠ).

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:14
- Nahlásit

Psíček

Takona snad se většinou potřebuje zbavit psů, aby mohla nabírat další a inkasovat za ně, přípdně se přestěhovat.

no ale, když jí je utratěj nebo scípnou hlady, tak si stejně nabere nový přece. Já netvrdim, že to tady třeba fakt neni citový vydírání, fakt do toho nevidim a nezajímám se o to tolik, ale prostě nebrat si je od ní není podle mě všespásný.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:19
- Nahlásit

Adiddaska

ale prostě nebrat si je od ní není podle mě všespásný.

tohle mě štve, že Psíček nechápe. To, jak tito psi dopadnou nemá v jejím případě vliv na to, jestli to neudělá znova. Není řešení je nechat pochcípat, je řešení se snažit jiným způsobem, aby to neměla jinde tak jednoduchý.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:21
- Nahlásit

Psíček

A jak víš, že je zdechnou, když ji je tam necháš?

a jak víš, že ne?

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:24
- Nahlásit

Psíček

Proč by měli chcípat, když nechcípli do teď?

protože jestli je ta ženská v koncích, tak jí to bude jedno. A že jí nejde o psy, tak máš i odpověď. V pondělí tam zajedu.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:29
- Nahlásit

Psíček

A jak víš, že je zdechnou, když ji je tam necháš? Proč by měli? pročby to nemělo být jen obvyklé divadlo? Kolikrát se to musí zopakovat dokola, aby to psochranáři pochopili? Tisíckrát?

aha, jakože tady Aren lže, že Šíblová nemá na jídlo pro ně. Že je jako jen chce rozdat, aby si mohla vzít nový a na nich třeba vydělávat? Tak pokud by to bylo takhle, tak bys měl pravdu, že by si je od ní nikdo brát neměl. Otázkou ale zůstává, jak to víš ty, že to není tak, jak říká Aren..nebo tys tam byl? Víš jak to doopravdy je?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:49
- Nahlásit

Psíček

A stejně tak někdo ví, že to opravdu je tak, jak zde Aren uvádí? Pokud ne, tak proč ty psy odtamtud brát?
Vysvětlíš?

no pokud to někdo neví, tak by si je rozhodně brát neměl. Já třeba vim prd, takže se neangažuju. Kdyby mě popadl nějakej útlocit, že bych se angažovat mermomocí chtěla, tak si to zjistim. Ale zas netvrdim, že kdybych se tam třeba vydala pro čokla a zjistila, že ta bába kecá a na jídlo má, že bych si stejně čokla třeba nevzala i tak, protože by mi ho bylo prostě líto, tam na místě, tváří v tvář tý situaci. Takže to tak nějak chápu, že se někdo angažuje víc srdcem než mozkem, i když je to třeba kontraproduktivní..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 23:36
- Nahlásit

Ať máte nad čím plkat:
http://www.facebook.com/#!/notes/os-toulav%C3%A9-t lapky/stovka-t%C3%BDran%C3%BDch-ps%C5%AF-je-ji%C5% BE-t%C3%A9m%C4%9B%C5%99-v-bezpe%C4%8D%C3%AD/198694 590198191

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 23:53
- Nahlásit

že sem tam lezla to je snad špatnej vtip
Nejednalo se o žádnou komerční množírnu, ale o bývalý útulek, azyl pro staré psy, jehož majitelka se dostala do vážných problémů a neměla z čeho psy živit. Prosila o pomoc starostu, města, aby se postarali o přitoulané psy. Tito psi se na pozemku volně množili mezi sebou. Místo původních třiceti psů majitelky se jich pomnožilo na stovku. Paní neměla na veterinu, prostě na nic a byla ze všeho psychicky tak zničená, že neměla už ani fyzickou sílu dát psům potřebnou péči. Kritici místo okamžité pomoci s krmením udělali akorát s majitelky paní Šíblové bezcitnou hyenu, pomluvili jí, napsali o ní i to, co rozhodně nebyla pravda a tím to skončilo. Vyřvali se na internetu ale psi tam nechali! A to se týká všech, kteří paní Šíblovou znali. Paní Šíblová udělala velkou chybu, že si nabrala psy z útulků, o které se pak nezvládla postarat, je bez internetu, tudíž bez možnosti sehnat sponzory. Lidé jí v jednom kuse dováželi nové a nové psy i přesto, že viděli v jakých podmínkách žijí a že paní péči nezvládá. Ale ani náhodou paní Šíblová psy netýrala mrzačením, měla je moc ráda a velmi jí záleželo co s nimi dál bude. Sama prosila o pomoc, nikoli že by psy odmítla vydat a nikoho k sobě nepustit. Nechala si staré psy a pár oblíbených, ostatní však nabízela i přes noviny. Takže hnusná nařčení kterým čelí na internetu rozhodně nejsou na místě. Chtělo to celkovou pomoc od začátku a ne hysterickou akci proti ní jako osobě, tím se dosáhlo akorát finanční neschopnosti, psi přišli o krmení, o zdravý rozum dříve schopné paničky a začali umírat. Kdo z těch pomlouvačů psům pomohl, ptáme se? ... marně. Nikdo.
My jsme s paní Šíblovou vyšli bez problému, už jsme zažili hodně magorů týrajících psy, paní Šíblová ale není ten případ, který by házel klacky pod nohy místo spolupráce.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 00:02
- Nahlásit

teď bych se chtěla na něco zeptat...a aneberte to jako nějaký útok, ale jako dotaz naprostého laika v daném oboru! Co paní Synková? To je jaký případ? Uplně jiný? Podobný? Nechci nikoho urážet, chci se jen něco dozvědět..

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 00:05
- Nahlásit

Ebony
to je snad špatnej vtip
Neni a ver, ze na to nachytaj zase furu lidi. Je to ale skvost vybrouseny, upejici, chtelo by to, melo by se...
a ne hysterickou akci proti ní jako osobě, tím se dosáhlo akorát finanční neschopnosti, psi přišli o krmení, o zdravý rozum dříve schopné paničky a začali umírat.
A sem to psala driv, ona za nic nemuze!! Jeste, ze se TT postara. Blink smajl.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 00:07
- Nahlásit

Adiddaska
Co paní Synková? To je jaký případ?
Se optej Biluse, ta ji zna prece osobne. A je to neco jinyho.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 00:10
- Nahlásit

Fifi

A stejně tak někdo ví, že to opravdu je tak, jak zde Aren uvádí? Pokud ne, tak proč ty psy odtamtud brát?
Vysvětlíš?

ptala jsem se...a i jsem přispívala..a pak jsem slyšela protichůdné názory zase...opakuju, že nikoho z ničeho nepodezírám, chci jen slyšet názory, čím víc, tím líp..

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 00:14
- Nahlásit

Fifi
jako nevěřím vlastním očím, koukám že TT ji miluje, nakonec proč ne, díky ní se zase mohli zviditelnit další záchranou nakonec jí ještě koupěj novej kravín, aby si zase mohla namnožit a oni měli co zachraňovat....bože....psíčku....tys to všechno věděl

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 00:19
- Nahlásit

Adiddaska
Vysvětlíš?

Tohle vyznelo jak nejaka moje citace, ja nic podobnyho nepsala, svuj nazor dost hnusnej sem napsala. A nemam co vysvetlovat, staci si zde, na cz, zadat Šíblova do hledani a vyskoci ti diskuse i z roku 2006.
Ebony
nakonec proč ne, díky ní se zase mohli zviditelnit další záchranou
Jo no, vyjde v PPC zase srdceryvny clanek a v dalsim cisle vysvetleni od zainteresovanych. Ano, psicek mel a ma recht, psicek rulesssss

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 00:24
- Nahlásit

Fifi

Tohle vyznelo jak nejaka moje citace

sory, to nebyla tvoje citace, mam novej notebook a ještě s nim neumim moc zacházet...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 00:26
- Nahlásit

Fifi
e optej Biluse, ta ji zna prece osobne. A je to neco jinyho.

toto byla citace, na kterou jsem reagovala

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 00:38
- Nahlásit

Adiddaska
Co paní Synková? To je jaký případ?
Se optej Biluse, ta ji zna prece osobne. A je to neco jinyho.

Ano, Synkova je neco jinyho, nez o cem byla rec zde.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 06:31
- Nahlásit

Psíček
Btw. ty to tam neznáš?
adidaska to určitě nezná, protože je srab a bojí se jezdit do oryjentu

aren
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 07:58 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Ten článek mi mluví ze srdce, a Toulavým Tlapkám velmi děkuji za to, že ty chudáky psy vzali k sobě.
Vlčáčková
Díky za odkaz.

Tinta76
# Zasláno: 9 Zář 2011 08:21
- Nahlásit

aren
tyvole, aren, dej si facku!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 09:17 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

aren
Ten článek mi mluví ze srdce, a Toulavým Tlapkám velmi děkuji za to, že ty chudáky psy vzali k sobě.
Vlčáčková
Díky za odkaz.

Aren, promiň, ale takhle jsem to já nemyslela. Já si myslím, že by Šíblové i Zárybnické vzhledem k dosavadní "péči", kterou v několika případech předvedly, měl být doživotně zakázán chov jakéhokoliv zvířete a mělo by být zároveň posuzováno jejich případné týraní zvířat.
Slova jsou jen slova. Mohou být použita jakkoliv, třeba do větiček o pomoci psům... U někoho však nemají cenu ani zlámané grešle.

aren
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 09:24
- Nahlásit

Vlčáčková
Jenže tohle nejsou slova nýbrž činy. Na rozdíl od jiných zdejších keců.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 09:26
- Nahlásit

aren
Jenže tohle nejsou slova nýbrž činy. Na rozdíl od jiných zdejších keců.
Jo. Je to čin "z bláta do louže". Tak to je pro ty psy fakt výhra. Kdyby si je vzal útulkek Olomouc nebo někdo jiný seriozní, bylo by to o něčem jiném. Ale takhle???...

aren
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2011 09:30
- Nahlásit

Vlčáčková
Pokud máš pro ně lepší místo, sem s ním.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání