Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Opět známá firma H.Š., tentokrát v Nemoticích
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
moll
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:13
- Nahlásit

Biluška
nezapomeň na blansko, tibet, boskovice, rosice, ...jejich docela dost - aspoň kotce, když ne útulůky. a meui lidma je taky dost pečovatelů...třebíč je taky v jm kraji - myslím...

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:15
- Nahlásit

Taky myslím, že to má od obcí, kt. je naprosto jedno, kam psa dají, hlavně, že se ho zbaví. To je pak ale na žalobu té obce, což není jednoduché, zkoušela jsem to přes hejtmana, ale nikam to nevedlo, že obec je samosprávní celek.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:16
- Nahlásit

Biluška
Já bych se tomu vůbec nedivila. Prakticky se mě na nic neptali, dali mi psa a šla jsem pryč.

Psi se tam docela točí, co vím. Ale zda si tam pro psy jezdí Šíblová, to netuším.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Hranice (a nejen asi ty)s ní měli uzavřenou smlouvu a za ten rok jí dovezli minimálně 40psů.....
Smlouvu s ní měla stoprocentně i Litovel a nějaké malé město co končilo "na Moravě". Ale určitě jich bylo víc. Ovšem to už je dávno, přece jí ty města nevozí psy i teď? Minimálně té Litovli jsem pomohla odhalit černé duše, byli dost naštvaní a chtěli to řešit soudně. Jak to tehdy dopadlo bohužel nevím.

Docela by mě zajímalo, jestli své tvrzení tentokrát dodrží a pokud někdo bude od ní chtít psa mu jej vydá. My v tuto chvíli nemáme místo a tak se o to pokusit nemůžu (i když v našem případě by tento pokus byl myslím marný)
Myslím, že vydá. Aby si vzápětí mohla vzít pět jiných

moll
nezapomeň na blansko, tibet, boskovice, rosice, ...jejich docela dost - aspoň kotce, když ne útulůky
Kotce má snad každé město.Ale to jsou malé rybky, tam přece nemůže během roku nabrat sedmdesát psů
Třebíč by jí psa určitě nedal. Od nich mám Kofíka a lustrovali mě jak diví

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:36
- Nahlásit

Psíček
To bude ta chyba, že vy ji stále podceňujete
My bysme ji snad ani nepodceňovaly, ovšem když nemáme podporu v zákonech a ze všech stran se dozvídáme, že vlastně nic neporušuje,netýrá a nedělá tak těžko něco podniknout, že? Nebo tebe něco napadá? Rovnou tě upozorňuju, že zastřelit ji nemůžu, netrefím ani vrata od stodoly

Já myslím, že je skoro naivní si myslet, že nemá nikoho za zadkem ...
Jako Kozu Nostru? Nebo Ódées?

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:34
- Nahlásit

Psíček
tak sem hoď nějakej nápad, jak na ni, aby tohle nedělala, myslím H.Š.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:40
- Nahlásit

Eninka
tak sem hoď nějakej nápad, jak na ni, aby tohle nedělala, myslím H.Š.
Tak teď jsi narazila ...

moll
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:45
- Nahlásit

chápu,. že někdo množí jorky a čivavy a takové ty malé chudáky lidi kupují...proč ale lidi množí vořechy - to snad nikdo nekoupí - nebo ne za ř kkč....tak proč to sakra dělají?

Eninka
by tohle nedělala, myslím H.Š.
nejen h.š. ,a lei jiní podobní - je jich určo hodně, jen jsou skrytější

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:47
- Nahlásit

Psíček
aha, asi chápu, no ale ať bylo co bylo, tak aspoň teď a do budoucna přeci musí být nějakej způsob, jak ji zastavit, je hrozný, že se nějakej psík dostane k ní vlastně z bláta do louže.
Já nevím, asi bych ji otravovala opakovanýma trestníma oznámeníma pořád dokola, já vím, že budou odložena jako se to stalo mně se Zelníčkem, ale i tak ... aspoň něco, no ne?

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:48
- Nahlásit

moll - protože kastrace, ev. separace stojí prachy a dá to práci, tohle je nejpohodlnější.

moll
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:56
- Nahlásit

dejavu
počkej to chceš říct, že ona prostě má psy ku radosti a potěše a bohužel se jí oni sami množí, takže jich má pořád víc a víc až to nezvládne, někdo je pozachraňuje a ona si zase pořídí tu fenečku, tam pejska... a kolo jede znova? tak to je pak psychoproblém a ne eko-problém, jak jsem si posud já blb myslela. to je ještě horší.... ach jo...
btw: podpisy pod petici včera odeslány poštou na přiloženou adresu.

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:56
- Nahlásit

dejavu
toto už je na žalobu i veterinární správy, neb kontrol tam již proběhlo.......

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:02
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
napadlo mě to stejný, to už bych dala tr.ozn. přímo na ty, kdo tohle prošetřují, a pěkně přes státní zastupitelství, ať to dozorujou, a klidně pořád dokola.

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:19
- Nahlásit

Psíček
"po svým" snaží pomoci zvířatům
to je jasný, že je to blbost, prostě prostřednictvím živýho tvora, kterej za nic nemůže hraje na city lidem a tito se v domnění, že pomáhají němým tvářím odhodlají přispět, či pomoct, jde jen o prachy, je to hnus. Na děckách a zvířatech se nejlíp vydělává, v těchto dvou případech mají emoce lidí vždycky navrch oproti materiálním záležitostem, nakonec které reklamy mají v telce a všude největší úspěch?? děti-zvířata, koho upřednostní člověk když má pár kaček v kapse? koupí radší děcku nebo zvířeti, sám si odrthne "od huby".

moll
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:22
- Nahlásit

Psíček
nepochopils....já právě že myslela, že sbírá psya množí je a prodává a má z toho eko-profit a tak jede dál a ve větším, až ji někdo vybere, psy sebere , rozdá jinejm a ona se odstěhuje kousek dál a začne znova...a jak jsem tak četla ty příspěvky nahoře, tak jsem dostala dojem, že to nedělá kvůli penězům, ale kvůli své duši, aby měla kolem sebe pesany. a že je jí ti její miláčklové prostě samovolně množí....když dejavu psala, že kastrace je drahá a složitá.
tak jak to je - chová a množí kvůli penězům a nebo proto, že je šáhlá na mozku a chce mít svět plný psích mazlíků?
určo neobhajuju, jen bych ráda pochopila pravou podstatu nebo aspoň příčinu jejího chování

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:25
- Nahlásit

moll
bych ráda pochopila pravou podstatu nebo aspoň příčinu jejího chování
já si myslím, že je nakonec jedno, proč to dělá, ale že to dělá,
ať má důvody jaký chce, týrá psy a o to jde.

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:28
- Nahlásit

S tou žalobou, řikala mi jedna vetka, kt. se jim postavila, že problém v žalobách je, že potřebuješ nějaký odborný posudek od nezávislého veta a že proti nim nikdo nepůjde, že se bojej, což tě vlastně předem předurčuje k neúspěchu a placení soudních výloh ještě protistraně.
Já prostě nevidím jinou možnost než tohle nabourat těmi školenými dobrovolníky, jako to maj venku, ale tomu se z pochopitelných důvodů bráněj jako čert kříži. Bez toho je to nedobytná pevnost.

moll
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:28
- Nahlásit

Eninka
jasně. ale třeba by se podle důvodů mohla volit cesta - starost o bezpečí mé a mé rodiny a majetku, když v sousedství bydlí a provozuje svou živnost psychicky narušená osoba..

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:33
- Nahlásit

moll
to není tak jednoduchý, musela by jsi dát podnět pro zbavení svéprávnosti a tudy v jejím případě fakt cesta nevede.
Tady by fakt pomohlo co píše dejavu, šlapat jí na paty v rámci nějakého spolku či sdružení (a nejen jí), ale čert ví, jestli by se podařilo takového uskupení dát dohromady. Když třeba existuje Červený kříž, a mraky jinejch organizací pro pomoc jiným v nouzi, bylo by fakt dobrý (i když je to asi utopie), založit něco podobnýho pro zvířata, třeba by se mohlo podařit...to je můj sen, nesnáším, když někdo něco podobného dělá a to s tichým svolením úřadů!!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:35 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

moll, dle mne je to u většiny těhle lidí o tom, že i kdyby tam psi chcípali po stovkách, jsou přesvědčeni, že nikde tak dobře se mít nebudou, jako u nich, protože jen oni jim dokážou dát tu pravou lásku. Část si na nich hojí neukojené mateřeské pudy a když zjistí, jak skvělý byznys je byznys s utrpením, že řada lidí, aby se vykoupili a nemuseli pomoci, tak raději dají peníze, že je jen stačí zneklidnit a dojmout, tak pak už jedou v jedné zacyklené spirále, na které postupně čím dál víc ztráci ostych, soudnost a morální zábrany. Úměrně tomu, jak jí to prochází, sbírá drzost a zkušenosti, jak s kým vyběhnout

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:37
- Nahlásit

Psíček
di ty brebto, ten už se snad ani nevyrábí

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 11:46
- Nahlásit

Psíček
to je fakt, vystihl jsi to zcela přesně

moll
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 12:53
- Nahlásit

Psíček
ne že baba chce pomoct psům ale své duši - někdo (třeba já ) sbírá pro radost plyšákya ona sbírá pro SVOU radost živé pesany...ne že jim chce pomoct, ale udělat dobře své duši...tak jsem to myslela.
ale asi má pravdu dejavu, že je kromě jiného přesvědčená, že tak dobře jako u ní by se jinde neměli ..(abych se neopakovala: myslím si to i já o svých pesanech ) a pak zjistí, že se tak dáají vyělt peníze a už to jede do.....blbý

občanské sdružení je k dispozici, i když netuším, jestli by se zmiňovaným zamšřením další členové souhlasili....

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 13:11
- Nahlásit

moll
jaký sdružení, poinformuj, třeba by se dalo něco udělat ať ta ženská nechá své nebohulibé činnosti, nebo ji aspoň omezí...

moll
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 13:13
- Nahlásit

no - máme občanské sdružení černohorský psí ráj... www.psiraj.net ale nejsem tam sama, musela bych probrat s ostatníma...

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 13:14
- Nahlásit

peníze a i to druhé......
vždy byla k zahlédnutí jen v televizi či v tisku...... při osobním setkání a ne jednom někdy šlo i o náhodné potkání vždy sukýnka či kostýmek nikdy špinavá či od chlupů....ruce čisté pěstěné.....kolem zvířat je práce těžká a takto nevypadá někdo, kdo se jak říká stará o takovýto zvěřinec. Potkala jsem ji na poště obě jsme říkali že jdem z psince jenže nevím jak to dělám já měla v tu chvíli tlápoty všude na oblečení.......
To už mi byla milejší paní ze Štarnova, kde se jí sice namnožilo spoustu psů, ale každý den jezdila s dvoukolákem do pár kilometrů vzdáleného Šternberka sbírat žrádlo pro psy......u ní se dalo říct, že je přesvědčená, že u ní se mají nejlíp

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 13:17
- Nahlásit

moll
jé, já jsem z Brna, prober to s členy

moll
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 13:20
- Nahlásit

Eninka
zkusím, ale bude potřeba napřed aspoň trochu naformulovat, čeho by se činnost týkala - s tím by mohla pomoct dejavu...

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 13:20
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
tahle H.Š. podle mě nemá jiný cíl, než kšefty, jak píšete, kdyby měla pocit, že je jim u ní dobře a z těchto důvodů je držela, vypadala by jak my všichni, všude chlupy, tlapy a žádný kostýmky a nehtíky, k takovýmu člověku mi sedí jen pudlík či jork atd. ne smečka takových pesanů.

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 13:22
- Nahlásit

moll
a mohla bych se třeba někdy přijet k vám podívat? třeba na nějakou psí akci?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání