Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Opět známá firma H.Š., tentokrát v Nemoticích
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:15
- Nahlásit

Vlčáčková
čas je problém, ale ještě to nevzdávej

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:20
- Nahlásit

makrel
Jo, jo. Čas mi taky schází. Myslíš, že by se to dalo zvládnout třeba do Vánoc?

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:05
- Nahlásit

makrel

radši si ho umyj, aby jsi nebyla jako Psíček čuníček

aren
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:05 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
a ostatní

Právě jsem dostala nové zprávy. Šiblová prý dostala lhůtu týden na vystěhování z objektu, po týdnu prý bude objekt násilím vyklizen.
Prý ji už totálně došly prachy a psi nemají co žrát, slyšela jsem dokonce něco o krmení zrním.. V této situaci je prý i ochotná psy vydávat.
Asi 30 psů si odvezly Toulavé Tlapky, ostatní snad 80 jsou ještě tam.
Paní dr.Tesaříková z Olomouce tam prý byla osobně a odvezla nějaké štěňata, ona by snad věděla nejlíp popsat kde to je a jak se tam dostat. Údajně se nejedná o obec Nemotice ale Nesovice okr. Vyškov.
Takže prosím za ty pejsky, kdo můžete nějaké vzít, času není mnoho.
Já nemůžu, mám jich momentálně 10 a víc nezvládnu, jsem na ně sama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:14
- Nahlásit

aren
Jaký má význam si ty psy brát? Jak je to dlouho co stejným způsobem končila v té vesnici u Olomouce (jsem zapoměla jak se to tam jmenovalo...tam co byla naposled prostě). Tenkrát psi skončili převážně u paní Synkové, u mě a myslím v útulku v Olomouci. Větší část jich nechala utratit (nebo to aspoň tvrdila paní Synkové). Během roku už jich měla zase plný kravín v těch Nesovicích Teď můžeme udělat znova akci, zase si je rozebrat, dát do kupy, umístit...a čekat kdy to budeme moci zopakovat potřetí a tak pořád dokola? Dokud nebude Šíblová bezpečně zavřená na psychiatrii tak se odmítám angažovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:15
- Nahlásit

aren
Asi 30 psů si odvezly Toulavé Tlapky,
Zase TT?? Bezva se zviditelnit, ti se jiste o 30 psu bezva postaraji!
ostatní snad 80 jsou ještě tam.
Nemam slov....
Doprdele uz, a co z toho bude mit Šiblova za postih??? Ale jiste se vsichni lide dobre vule postaraji o ta zvirata. Aby mohla zacit opet a znovu, coby fenix....

aren
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:16
- Nahlásit

Biluška
Jaký má význam si ty psy brát?
Pro toho, kterého si vezmeš, nesmírný.

aren
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:18
- Nahlásit

Fifi
Ona už prý fakt nemá prachy, rodina ji zavrhla, žije s nějakým romem, takže už to pravděpodobně znovu rozjet nemůže.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:20
- Nahlásit

aren
Pro toho, kterého si vezmeš, nesmírný.
chápu jak to myslíš, ale vyjímečně v tomhle souhlasím s Psíčkem. Osmdesát jich zachráníme a způsobíme tím týrání dalších stopadesáti, které si okamžitě bůhví odkud nabere .

Krom toho jsem na tom stejně jako ty, už jich mám doma sedmnáct, vypadá to, že přibyde ještě osmnáctý a už si prostě nemůžu dovolit ani psí blechu

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:22 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

aren

Pro toho, kterého si vezmeš, nesmírný

souhlasím...Ono totiž to, že se psi utratí nebo nenajdou zázemí jinde podle mě nezabrání té ženské, aby to v budoucnu neopakovala. Měl by na ni být dán návrh na zbavení svéprávnosti nebo TO, ale je otázkou jestli by to vůbec bylo co platný. Napadlo mě, co informovat televizi, která dělala prve reportáž, co se tam teď děje, třeba by to opět vešlo ve známost a když nic jinýho, tak by ji třeba lidé a obce nepodporovali a jí už by bylo houby platný sbírat další psiska kvůli penězům.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:25
- Nahlásit

Eninka
pořád budou lidi, kteří ji budou podporovat . už byla v televizi ikskrát, na netu je taky provařená...a beztak se jí pořád někdo zastává s tím, že ji oškliví lidé očerňují, ona je hodná, pomáhá pejskům... Je prostě dobrá manipulátorka. Máš to stejné jak s Desenským.

aren
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:28
- Nahlásit

No, dokud ji lidi a obce trochu podporovali, tak ti psi co žrát měli. Co vím, tak i když na tom byla sama hodně špatně a doma ji odpojili elektřinu, tak ti psi vždy co žrát měli. Kdysi měla sen zbudovat velký útulek, kdoví, kdyby se jí to povedlo třeba by to nebylo špatné. Místo toho se ji lidi rozhodli vyhladovat, teda ty psy, to se povedlo. Já tomu všemu hodně málo rozumím. Zdá se ale, že už je brzy konec.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:29
- Nahlásit

Biluška
a beztak se jí pořád někdo zastává s tím, že ji oškliví lidé očerňují, ona je hodná, pomáhá pejskům... Je prostě dobrá manipulátorka.
Neco jak TT. Tech ujatych psu v teto organizaci predem lituju.
aren
Ona už prý fakt nemá prachy, rodina ji zavrhla, žije s nějakým romem, takže už to pravděpodobně znovu rozjet nemůže.
Pravdepodobne??? Takze asi, may be, ale mozna se zase bude za rok resit neci uplne stejnyho???

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:30
- Nahlásit

Biluška

Osmdesát jich zachráníme a způsobíme tím týrání dalších stopadesáti, které si okamžitě bůhví odkud nabere

a když se ty psi nebudou od ní odvážet a nechaj se tam chcípnout hlady, tak už si nový nepořídí?

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:32 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Biluška

přece není možný, aby s tou babou nikdo nedokázal zatočit, já nevím, zavřít ji, jedno kam, já už fakt nevím, kdybych neměla strach, že mě vyhodí z advok.komory, byla bych schopná udělat cokoliv, aby toho nechala, ale tohle nemůžu, jsem v tomto omezená do háje...Ale já ji jednou dostanu, nějak jo, vím to..
edit: dostanu = myšleno aby toho nechala
nějak oficiálně

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:34
- Nahlásit

Adiddaska

nechaj se tam chcípnout hlady, tak už si nový nepořídí

to je ono, když bude chtít, tak pořídí. Není řešení ty psy nechat osudu někde bůhvíkde...

aren
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:34
- Nahlásit

Adiddaska
když se ty psi nebudou od ní odvážet a nechaj se tam chcípnout hlady
Oni nebudou už chcípat hlady, mají být do týdne postříleni.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:35
- Nahlásit

aren
No, dokud ji lidi a obce trochu podporovali, tak ti psi co žrát měli. Co vím, tak i když na tom byla sama hodně špatně a doma ji odpojili elektřinu, tak ti psi vždy co žrát měli. Kdysi měla sen zbudovat velký útulek, kdoví, kdyby se jí to povedlo třeba by to nebylo špatné. Místo toho se ji lidi rozhodli vyhladovat, teda ty psy, to se povedlo.
Takze za to vlastne muzou lidi, co ji prestali podporovat???? Ty, hele, neprehanej, je rozdil mit par coklu, na ktery si troufa clovek danej, ale mit pres sto psu??????????? a svadet to na nekoho jinyho? Budu znit hodne hnusne, psi za nic nemuzou, ale at uz se to jednou vyresi navzdy, provzdy, ne, ze si ZASE cokle rozeberou zachranarky, ale nejlip pred ocima ty uchylacky ji je utrati!! Nez se zase prestehuje! Nema na to platit elektrinu? Zije s romem? - to ma byt omluva pro vlastnictvi tolika psu??
Huuuf, uz radsi drzim mlc, me tohle hodne nadzvihlo, a to si nestahuju cokle utulkacsky domu, protoze presne vim, kde je moje hranice.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:48
- Nahlásit

aren

takže jestli je postřílejí nebo je někdo odveze, tak bude mít v obou případech stejnou možnost si nabrat zase další...tak uplně nechápu, proč se tak aktivně brojí proti jejich zachraňování.

aren
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:53
- Nahlásit

Adiddaska
Tak nějak.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:56
- Nahlásit

aren

dej sem info co se s nima děje, když se něco dozvíš.. A prosímtě, kdo by je jako postřílel, kdyby nebyli odvezeni jinam?

Dáška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:01
- Nahlásit

Babu by měl někdo odstřelit
Jinak TT na Fb o tom píšou, ať máte přehled

aren
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:01
- Nahlásit

Eninka
dej sem info co se s nima děje, když se něco dozvíš.. A prosímtě, kdo by je jako postřílel, kdyby nebyli odvezeni jinam?
Jak se něco dozvím, dám to sem. O totéž prosím i ostatní. To postřílení pravděpodobně zařídí majitel objektu, který trvá na tom vyklizení. Neznám ani přesně ten termín, mám vše z druhé ruky, od pana Emlera. Paní Tesaříková má zřejmě přesnější informace, ale teď večer ji už nechci volat.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:02
- Nahlásit

aren

A prosímtě, kdo by je jako postřílel, kdyby nebyli odvezeni jinam?

a nemohl by u toho omylem střelit i tu bábu?

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:21
- Nahlásit

aren
Už by jste opravdu měla prokouknout a nevěřit tak moc každému
Co vím já 8 jsme převezli my z toho 2 již zemřela, dalších asi 8 štěňat má MVDr. Tesříková - taky v hodně špatném stavu.
No a včera je měli odvážet : O.S. Zastavme utrpení - neznám prý by měli být v Křelově 67 já je tam nenašla a na telefon, který uvádějí na předsedkyni sdružení Zankerovou jsem se nedovolala. Můžete zkusit někdo další třeba budete mít víc štěstí, dále pak os toulavé tlapky obě tyto sdružení prezentuje na facebooku Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat prý na obě tato sdružení mají dobré reference leč neviděli kam zvířata jdou.
Ohledně střílení vzhledem k tomu, že se o případu ví nemyslím si, že by si toto někdo dovolil. A pokud je p. Šíblová taková ochránkyně jako se vždy prezentovala ať se postaví před ně. Nikdo není takový blázen, aby střílel v blízkosti člověka je to jen další citové vydírání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:23
- Nahlásit

aren
tak to aspon budou mít rychlejší...
nicméně nějak nevim esi je zákonný střílet čokle jak na divokým západě skrzevá vyklizení objektu..to myslim v zákoně neni jako legální způsob usmrcení..
nevim,nemůžu se rozhodnout pro jakou variantu hlasuju,páč vobě sou těm čoklům na dvě věci .jedině hlasuju jednoznačně pro zastřelení báby omylem

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:25
- Nahlásit

aren
Když jsme tam bili my byli tam chlapi 2 ani jeden mi nepřipadal jako rom. Dokonce se s tím jedním dalo mluvit ovšem řekl jen to co mohl. Například na otázku kolik jich tam mají neodpověděl. A proč je nechají množit jen pokrčil rameny a říkal něco v tom smyslu, že on za to nemůže a s obavami se díval zda jej neslyší Š.

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:28
- Nahlásit

Biluška

přece není možný, aby s tou babou nikdo nedokázal zatočit, já nevím, zavřít ji, jedno kam, já už fakt nevím, kdybych neměla strach, že mě vyhodí z advok.komory, byla bych schopná udělat cokoliv, aby toho nechala, ale tohle nemůžu, jsem v tomto omezená do háje...Ale já ji jednou dostanu, nějak jo, vím to..
edit: dostanu = myšleno aby toho nechala
nějak oficiálně
No můžeš napsat na obec, že se o případu ví.......pokud to bude s hlavičkou advokátní komory jistě se to donese i majiteli objektu a střílet se nebude.......třeba konečně obec přestane hrát mrtvého brouka

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:35
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
.....třeba konečně obec přestane hrát mrtvého brouka

A nebojí se obec případných nákladů spojených s umístěním psů v jiných útulcích? Za cca 100 psů už je to docela pálka.... (Omlouvám se, jestli už se o tom někde psalo, nemám moc čas dočítat.)

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:42
- Nahlásit

A nebojí se obec případných nákladů spojených s umístěním psů v jiných útulcích

pokud tato obec sama platila a měla smlouvu na umístění u ní, tak ať se bojí...všechny peníze, které dostala za umístění na smlouvy bych vymáhala zpátky, být na jejich místě.
A přeju jim to, protože si mají nejdřív zjistit, s kým uzavírají smlouvu a komu platí. I u nich je vina za to, jak se psi "báječně" mají. Kdyby jí nedali smlouvy, nevozil by jí nikdo psy, neplatil umístění a teď by jich neměla přes 100 a bylo by míň těch, co se teď nemůžou umístit jinde. Rozeslala bych na všchny obce po celé ČR letáček s informacema o její činnosti a výsledcích péče, aby věděli s kým event.uzavírají smlouvy a jen idiot by do toho znovu šel.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání