| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:28
- Nahlásit
Pincher
jo 5 týdnů, já četla 5 dnů, u těch 5ti denních by to bylo ok 5 týdnů už je dost.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:32
- Nahlásit
PincherkejtlinK virům je vnímavá většina psovitých šelem. Mezi predisponovanými plemeny se uvádí zejména rotvajler a dobrman, dále i labradorský retrívr, pitbul, americký stafordshirský teriér a německý ovčák. Více než 75% klinických případů onemocnění se zjišťuje u štěňat ve věku
6-18 týdnů. U nich dochází i k nejtěžším formám infekce, které se bez adekvátní terapie vyznačují vysokou mortalitou v důsledku dehydratace a sepse.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:48
- Nahlásit
Biluška, ketty
Tak už jsem zpátky z veteriny, Bufču mám oočkovanou na borelku, malýmu nabrali krev na chemii, cukrovku nemá a zbytek se dovím večer. Vidím, že se to tu zatím krásně zpřehlednilo už zbejvá jen doladit časy (přibližný). Áťa už má pelecha (nádhernýho) a obojek a domluvenou prohlídku a zatím odčervení na pondělí. Doufám, že jsem trefila velikostě.
Jinak teda Biluško se předem omlouvám, u nás se všichni psi jmenují na B, takže Atík bude Bedřich (když bude zlobit), jinak Béďa. kettyJak se bude jmenovat zrzek a bude to vlastně holka nebo kluk?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:56
- Nahlásit
Atika
Jinak teda Biluško se předem omlouvám, u nás se všichni psi jmenují na B, takže Atík bude Bedřich (když bude zlobit), jinak Béďa
Vyřídila jsem mu to, vypadá, že je mu to srdečně jedno
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:04
- Nahlásit
Atikaprosimte zacinam uvazovat ze vemu obe listicky no a bude to listicka nebo lisacek rysacek vsak jim rikam listicky uz ted mozna me napadne neco jinyho az tu bude jako u me flly byla to lentylka ale to je proste mala litacka a ted letim ja zas na vycvik mam tu klientku tak pak prijdu
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:16
- Nahlásit
Hm, obě lištičky, to bude plný auto psů, ale zase se to oplatí (něco jako 1+1 zdarma) Biluško jak to asi vidíš přibližně časově - myslím příjezd do Prahy včetně doletu ke Ketty?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:22
- Nahlásit
Atika
Asi tak kolem poledne plus mínus.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:23 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Volala Hanka Dědochová, už vyráží z Ostravy do Olomouce a veze mi Křemílátko. Je to pejsek a čerstvě kastrovaný.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:27
- Nahlásit
aren
Jestli to půjde takovou rychlostí tak to bude super.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:27
- Nahlásit
aren
No my si ještě chvilku počkáme. Tak ať je malej OK. Mějte se tu, jdu vydělávat na granulky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 15:45
- Nahlásit
Biluška
nechceš se stavit na kafe když jedeš do prahy bydlím asi 20 od prahy.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:26
- Nahlásit
JELIKOŽ MI DOŠEL MEILIK ZE ZMATEK KAM S VECMA PRO P.SYNKOVOU ..TAK KDO CHCE NECO MA KE ME A BILUSKA SI TO U ME VYZVEDNE V NEDELI AZ DOVEZE PEJSKY
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:33
- Nahlásit
A ZNOVA ADRESA KDE SEM pro upresneni at mate jasno ma adresa a jine kontakty adresa neb ja sem pred prahou jsem kousek od dalnice D1 exit 11 smer říčany odbočka krabošice voděrádky cca 1km od sjezdu ulice ořechovka presnejsi info na tel 776 586 292 PATEK SEM DOMA CELI DEN DO VECERA , SOBOTA JSEM DOMA CELI DEN VECER....v nedeli biluska okolo poledne jak je psano vyse si to biluska vyzvedne pokud bude co..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:39
- Nahlásit
Atikanooo tak neco asi mi to neda a budou oba stim ze druhyho si veme kamoska nebo znami chii arenjee se mas uz budes mit domaa
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:31
- Nahlásit
Dáška
Je to prý holka. A je fakt úžasná. Taková jemná milá dáma doporučuji.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 18:12
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
Jako fááááákt? Nejni to omyl? To by bylo fajn!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 19:55
- Nahlásit
Ahoj, lidičky, tak už jsme doma. Pejsek je chudinka vyděšená, pokorná, smířená a odevzdaná, pan vet říkal "hochu, ty jseš zlomenej" ale jde z něj něco úžasně jemného a něžného, to jméno potřebuje nějaký rambovštější aby mu dodalo síly, tak bude Robin, už jsme jednoho měli a byl podobný.
Je vyhublej a pokousanej, ne vážně, jen povrchové kousance, ale některé docela čerstvé. Byl prý ve smečce otloukánek. Moji ho ale nechávají na pokoji, je pod jejich úroveň šikanovat slabšího.
Je to zlatíčko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 19:59
- Nahlásit
aren
Držím palce, ať si rychle zvykne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:00
- Nahlásit
aren
Pejsek je chudinka vyděšená, pokorná, smířená a odevzdan
chudinka malá,ale to se celkem rychle poddá,uvidíš neměl to tam asi snadný,určitě brzo pookřeje,naval fotky!!!!!!!!!!!!!!!!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:00
- Nahlásit
Jo, a paní Synková prý volala, že našla v hovínkách články tasemnice, tak kdo si teď berete pejska, odčervit.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vole, jen stojí a kouká, ocas na břiše, a ještě se neodvážil ani vyčurat.
Nemám foťák Akorát paní Dědochová nás vyfotila v Olomouci, tak snad pošle obrázek. Zkusím nějakej foťák pučit.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:08
- Nahlásit
aren
Jéé, chudinka... Hlavně ať to zvládnete, začátky musí být těžké, ale to se poddá díky za něj...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:10
- Nahlásit
aren
Nemám foťák
dyk si měla!!! si dávala fotky různě
Ty vole, jen stojí a kouká, ocas na břiše, a ještě se neodvážil ani vyčurat
to bé dobrý..furt mám před očima tu vlkošedu ondá,totál odevzdanej výraz,bála se,zlomenej ocas i duši ,šla jak beránek na porážku.Bylo to před vánocema..ted lítá jak postřelený prase,k paničce nehodlá pustit ani manžela a syna a sežrala by každýho kdo by se k ní přiblížil
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:12
- Nahlásit
aren
Jo, to je normál tady u těch psů, jak jsem brala našeho, tak byl asi o 5 cm menší než ve skutečnosti, jak byl zhroucený a ani ne na lidi neodvážil podívat. Po měsíci už se bavil i s některýma cizíma lidma.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:16 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
davidkova renata
dyk si měla!!! si dávala fotky různě
Pučenej, nebo co nás vyfotil někdo jinej. No dobře, mám foťák na mobilu, ale co jsem přešla k T-Mobilu nejdou mi posílat mmsky na mail. No dobře, tak já to zkusím, taky všechno odhalíš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:29
- Nahlásit
aren
taky všechno odhalíš.
ze mě si kozi dělat nebudeš!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:47 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Všechno jde, když se chce
Robinek doma:
spinká:
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:49
- Nahlásit
aren
Ten je větší než Korálek,že jo?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 20:55
- Nahlásit
Neessi
Robinek je o pár cm vyšší, ale Korálek určo o pár kg těžší.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 21:02
- Nahlásit
aren
Všechno jde, když se chce
no vidíš!
ty jo,to je chudák,jak je posekanej..sice mě dokážeš někdy celkem dost vytočit ,ale sem ráda,že je u tebe,dá se do kupy rychle,tak si to užívejte
|