| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:44
- Nahlásit
aren
Ráda bych vzala k nám tohohle pejska
aren,ty šílenče ,jakoby nestačil smolař korálek v jednom vydání
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:49 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
davidkova renata
Dva korálci woe adrenalin
Není to tak zlé, jak jde do let je klidnější. No jo, Korálkovi už je letos šest.
Si nemysli, tři dny tady bojuju.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:53
- Nahlásit
aren
woe adrenalin
asi tak
Korálkovi už je letos šest
tss,tydle se dožívaj i třá 18 let!
tři dny tady bojuju.
prohraješ!!
tak pak přid písnout co a jak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:14
- Nahlásit
aren
OK, doladím podrobnosti s Atikou, které mám vézt jednoho do Brna a vezmu je naráz
Doufám, že mu dáš pořádné odpovídající jméno. Třá Rambo, nebo Arnóld, nebo tak něco
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:16
- Nahlásit
aren
Tenhle pejsek je i můj favorit.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:19
- Nahlásit
Biluška
Asi Krystalek, to si kdysi jedna paní takto pletla jméno Korálkovo, a jako na Krystalka jsem na něj myslívala.
Ale prozradím Ti, jak se jmenuje u paní Š - "Biluška" podobnost čistě náhodná protože je bílej.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:21
- Nahlásit
pawLINka
Kdybys ho chtěla, můžem se domluvit
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:24
- Nahlásit
aren
Nene, bohužel nemůžu...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:26
- Nahlásit
pawLINka
ok, ok.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:30
- Nahlásit
Situace u Synků se komplikuje, pojedeme tam asi znovu, kdo chce pomoct, více na zwergpinscher¢rum.cz. Hodily by se kromě krmení i staré deky a hadry, všechno je to už pročůrané.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:42
- Nahlásit
zwergpinscher
staré deky a hadry
jenže jak to dovalit z práglu,něco by se našlo,ale...
aren
Třá Rambo, nebo Arnóld
Asi Krystalek
tak to ti ho nedaj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:44
- Nahlásit
zwergpinscher
Mám tady várku věcí pro Maršovice, klidně věnuju na tyhle čokly - starý deky, hadry, nějakej čisticí prostředek....sem na vinohradech, máš možnost si pro to přijet? Klidně naprosto kdykoli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:45 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
no a já to mám v práci...furt eště! taky bych "přemístila" nějaký čistidla
sem na Petřinách,praha 6
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:46
- Nahlásit
zwergpinscher
Situace u Synků se komplikuje
jak a čím?
Mám slámu, zeptej se essi pod ně nechce radši slámu. Přijde mi mnohem lepší. Tak balík-dva bych mohla dovalit, víc když tak později, teď nemůžu víc obětovat.
aren
Biluška nemůže být pes Maximálně Bilušák
Krystalek zní blbě, co třá Křemínek?
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 14:55
- Nahlásit
Jestli máte něco co by se mohlo hodit v Praze Katka (Zwergpincher) pojede v neděli kouknout ke mě do Prahy na štěňata, takže by se šlo dohodnout že něco vezme, případně že něco vezmu já a předám jí to. Bude tedy celou neděli cca od ráno do odpoledne a já bydlím na Praze 6 Ruzyně. Můžu pro něco zajt Praha 2 a okolí, bohužel večer nestíhám, protože právě máme ty štěňata a mám toho nad hlavu .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:17
- Nahlásit
Pincher
Praze 6 Ruzyně
to máš kousek k davítkový
Můžu pro něco zajt Praha 2 a okolí
gud, vesměs vše mám tady na vinohradech, pár tašek hadrůch pro čokly. Sem tu každý den od rána do večera.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:28
- Nahlásit
zwergpinscher
dovezla jsem tam dneska aspoň koberec ze stánků z veletrhu...
Prosímtě spoj se s Ketty, pokud pojedeš do Prahy domluvte se na odvozu těch dvou rezatých psů k ní ...
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:30 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Ahojte, tož drahý prohlásil, že tam v sobotu zajedem a něco dovezem. Takže se ptám:
Může nám někdo poslat adresu na sam.baily()seznam.cz a můžem tam dojet v sobotu odpoledne bez ohlášení nebo mám volat pí Synkové přímo? Předpokládám, že bude doma.
Chce někdo jet s náma? Trasa Přerov - Hranice - Kelč - Ostrava, případně Zlín, to se ještě neví. Můžem vzít ještě 4 lidi do auta.
Kdyby chtěl někdo něco poslat, vezmem to.
Kdyby chtěl někdo přivézt po této trase psíka, tož asi bysme to taky zvládli.
PS jestli si odtamtud přivezem dalšího psa, už mě tu nikdy neuvidíte
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:38
- Nahlásit
Dáška
poslala jsem ti mejlem adresu i tel.
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:40
- Nahlásit
Gerdo napiš kde by to na Praze 2 bylo zkusila bych zaběhnout přes poledne . Já vím že Davídková je kousek, problém je že večer ráno a vůbec v době kdy se vyskytuju na Praze 6 nestíhám nic, protože mám v současné době doma 6 pět týdnů starých cucat:-o. Kdyby toho bylo víc Katka pojede to Prahy zas za dva a půl týdne od téhle soboty pro změnu si cuca poveze domů takže by asi taky něco vzít.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 15:52
- Nahlásit
Ketynkana1
Oki oki díky moc
|
soptik85
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 16:31
- Nahlásit
Pokud bude třeba, tak jsem schopna dovézt stará prostěradla a deky. Pouze mám obavu, aby p. Synková nebyla tak nějak vyhuká ze zájmu cizích lidí. Chtěla bych proto někoho z Ostravy, kdo už u ní byl poprosit, zda by nejel se mnou. Přijela bych od F-M.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 16:57
- Nahlásit
Lidi zkuste se domluvit a nejezdit tam všichni. Sama dělám v útulku, kde je nás na to víc a vím, že otvírat dveře každou půlhoďku je sice fajn, ale potom už nestíháte nic kolem psů.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 16:59
- Nahlásit
My vyrážíme zítra v 9.00 z útulku, pokud chce někdo něco poslat může to nechat ležet na útulku s tím, že je to k paní Synkové a já to tam zítra hodím.(snad trefím) Platí pro Olomoučáky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:00
- Nahlásit
Pincher
Dáš mi telefon? Kdyby to bylo s vyzvedávkou o víkendě, naložila bych to u davídkový, vzala z práce a mohla někam přiblížit. Pojďme se domluvit po tel.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:06
- Nahlásit
Teď jsem s paní Synkovou mluvila a říkala, že hader na podestýlání má dost.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:10
- Nahlásit
Ketynkana1
Už jsme se s Ketty domluvily, psa jí přivezu,pochopila jsem že jednoho? ten pro tu kamarádku není jistý ne?
Ketty
když tak mi na zwergpinscher@centrum.cz napiš co a jak...
Gerda
davidkova renata
Bud něco vezme pincher, když se domluvíte a nebo my to můžeme naložit jak budeme v něděli v praze ( ikdyž muž bude zas řvát, jak on nerad jezdí po praze...to ještě neví, že povezeme tam i psa nebo dva ))
To že se situace komplikuje psala pod mým nickem kamarádka, nebyla jsem doma.
V noci psy roztrhaly jednoho toho chlupatého dorvaného,
paní synková mi volala, říkala,že nějak spadla a synek je pokousaný, taky říkala, že asi 4 dali sedalina kdo bude spát, toho utratí, ty větší, ušaté, plašší, nevím, zda to myslela vážně, ale působila dost hotová!
Celkem podle toho co říkala vyfakovala tu k...u Š, bo jí do telefonu prý řekla, tak když jí tak jde o ty psy, tak at přijede, od rána do večera se stará, sbírá hovna apod a že ona se s ní pak o ten chleba a brambory podělí, ta.....jí položila telefon
/tvrdila jí, že jezdí se 17 psy v autě a nikdo je neche a má sebou to malé děcko své dcery-----bych jako socka asi měla nahlásit třeba, ale nemám jnémo, zjistím si....)
Zítra tam jedeme, MAKREL, jestli tam máš v plánu jet, chceš s náma, právě at tam netrajdají davy lidí, to taky není nic moc.
prosím, kdokoliv se chce na něčem na pevno domluvit, radši mi napište na ten mail, nějak to tu nestíhám číst detailně, tak abych něco nepřehlídla. Tím že jedeme tu prahu v neděli, můžu zájemcům psy přiblížit, v sobotu jedeme do přerova, tak taky můžu tím směrem.
TAK PROSÍM NA MAIL, SNAD SE PODAŘÍ DOMLUVIT CO NEJVÍC....
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:19
- Nahlásit
Biluška
na slámu se jí zeptám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:27
- Nahlásit
zwergpinscher
Ta mladá se jmenuje Andrea. Pokud se nestihla provdat tak pořád Šíblová. Jak se jmenuje děcko to nevím.
Zavolám Synkové a když tak odvezu ještě nějaké, ať to nemusí utrácet .
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:30
- Nahlásit
Biluška
Jo nevím, zda to myslela vážně, říkala to když byla dost hotová, ona neutratila ani štarnovské....
tak možná by stačilo je pustit ven a oni se trochu vybijou...
Stána vet jí chytře řekl, že to bude hrozit pořád, že by pokousali dítě apod, pěkná....že to jsou psi k ničemu
|