| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:31 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
leyenda
ze k nemu budes potrebovat jeste...
Huš!
Jo, já ještě potřebuju tu malou ratličku co inzeruje Lucynka, černou Zuzanku z Trnavy, Kendoška od p.Synkové a Bufa co je v LOZ Olomouc
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:35
- Nahlásit
Biluška
No to chtěla kámoška vnutit rodičům, má chs parsonků, tak ji tenhle chytl. Prej mají rodiče psa, co jiného psa nesnese, fenu jo. Ale tak jedem tam v sobotu, tak uvidíme
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:58
- Nahlásit
Pro Gerdu moje tel. číslo je 603 955730 zkusíme se nějak domluvit, ale možná raději pošlete mail na info@pincove.cz, když by se to nezvládlo tenhle týden tak určitě do doby než Katka pojede pro mimčo, aby si ho odvezla. Můžu do té doby naschromáždit ještě věci od lidí pokud by někdo něco měl. Blbý je že teď nějak absolutně nestíhám vůbec nic .
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:02
- Nahlásit
S odvozem do Prahy mě to mrzí, ale nějak mi to došlo až pozdě že opravdu nejde, aby Katka vezla pejsky, kteří žili v podmínkách ve kterých žili veterináře v životě neviděli a pak šla k 5 týdnům malým cucům, kteří ještě mají imunitu na prd. Mám o ty naše malé obludy strach.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:07
- Nahlásit
Dobrý den,
viděla jsem, že někteří z Vás tu mají zájem p. Synkové pořídit nějaké granulky. Mám slevu u Askina - provozovna Šilhéřovice u Ostravy, kde tedy můžu předem objednat zboží a zaplatit převodem a oni ho p. Synkové už odvezou.
S p. Synkovou jsem mluvila, byla nadšená, že se jedná o drahé Checopee, protože to je kvalitní žrádlo, které už nemusí nijak upravovat (aby ho psi jedli a aby tam dodala výživové látky), má výborné výživové vlastnosti a psi ho rádi přijímají.
Ceník od Askina: zrovna podražilo Checopee, co naděláme, že?:
pro velké psy (borůvka) 697
zelená pro seniory 595 (méně výživových látek, aby netloustly)
mini pro malá plemena 657
černá ault pro normální psy střední 640
hyperformance 680 - to je nejlepší pro psy ve špatném výživovém stavu!!!!!!!!!!!!!!!
vše pro 15 kkg
..............
Dále mají Delican 10 kg 253 a 15 kg 442
Ale o kvalitě Delicanu se vyjadřoval né tak příznivě. Rozhodně ne pro špatně živené psy.
Kdyby někdo z Vás chtěl přispět, napište na tyrana.zvirata@gmail.com
A asi potřebujete nějaké reference, kdo mě vůbec zná, abyste to neposlali někomu, kdo si to nechá: tak jsem od "květinových záchranářek" jak se tu kdosi vyjadřoval z www.mija.estranky.cz a p. Kaucký mě taky zná. Ověřit se dá i u p. Synkové, že jsem se s ní domlouvala i u Askina Ostrava na 736189237, že jsem to s nimi řešila.
Fungovalo by to tak, že bych vybrala peníze a poslala je Askinu, ale můžu zkusit domluvit i tu variantu, že by platba přišla z několika míst přímo na jejich účet (ovšem normálně tam platím vždy hotově, takže nevím, zda by tohle prošlo).
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:30 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Dobrý den,jenom jsem chtěla upřesnit ten případný převoz :
amkita - vyjíždím v so.ráno z Koryčan (u Kyjova) někdy v 6h
- přes Brno (nebo Vyškov a pak Brno) kolem 6,40h
- musím být v 9h v Praze
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:35
- Nahlásit
ketty
P.S.2....Biluši vůbec neznám a skype NEMÁM, tak netuším s kým se chce domluvit.
Tak to se teda omlouvám, asi si paní pletu s jinou Akitou.
přes Brno (nebo Vyškov a pak Brno) kolem 6,40h
To je pasé, v 6,40 v Brně nebudu kdybych se rozkrájela. To bych nesměla jít tu noc spát a to odmítám
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:35
- Nahlásit
tak ja teda vubec nevim kdo skym se domlouva kdo toho psa mi ma dovezt teda ty dva to je mazec DDDD
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:38
- Nahlásit
Biluškano jasne chápu tak jedine nak to teda dopravit ke me a Atikaa ja prispejem na benzin myslim zeby psal zeby prispela ja klidne taky nebo teda nekdo jiny kdo by jelo tak ja envim ..ja vtom mam zmatek kdo kdy kam jede a kudy a kudy muze ja sem proste u te D1 u sjezdu pesky sem za deset minut tak fakt kousek od ni sem
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:40
- Nahlásit
a jeste jednou presneji kde sem Biluška neb se to tady meni stale kdo muze nemuze kdo kde co vyzvedne tak pro upresneni at mate jasno ma adresa a jine kontakty presná adresa neb ja sem pred prahou jsem kousek od dalnice D1 exit 11 smer říčany odbočka krabošice voděrádky cca 1km od sjezdu ulice ořechovka presnejsi info na tel 776 586 292 begin_of_the_skype_highlighting 776 586 292 end_of_the_skype_highlighting meil a funguje ja existujuuuuuu larysekpitbul@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:47
- Nahlásit
ketty
Atika
No nic, tak teda sjedu do té Prahy, co už nadělám. Ale fakt budu potřebovat na benzín, počítám, že celkově to vyjde tak na 2000,- , něco z toho jsem ochotná zasponzorovat. Předběžně počítejte s nedělí, během dne to upřesním.
Gdo chce ještě nějakého psa přiblížit ku Praze tak se rozhodněte rychle ať tam necourám furt . To samé platí pro Pražáky - co chcete poslat k paní Synkové tak přibližte ideálně ke Ketty. Děkuji za pomoc
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:55
- Nahlásit
Biluška až do ph nemusis kdyz pojedes pres brno no skoda ze uz nejsem s ex ten byl z koprivnice sme jezdili porad praha ostrava ..tak to jde jen teda ja ti vlastne budu muset dat penize i za Atika zas nezaplatim slozenky vcas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:01
- Nahlásit
ketty
až do ph nemusis kdyz pojedes pres brno
A ty dojedeš do Brna, nebo jak? Bože, to jsou pořád zmatky tohleto . Kam mám vlastně ty psy přivézt?
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:01
- Nahlásit
Biluška
Poslala jsem Ti mejla, mrkni co nejdřív.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:02
- Nahlásit
Biluškanee ke meeeeee chiii zadnee zmazky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:04
- Nahlásit
Biluškaja to myslela tak ze sem pred prahou kdyz jedes po D1 ze nikde nebudes bloudit po PH
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:25 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Biluškaa at mas jasno jooo kam tak tadyyyy
tady cesta od D1 exit11 do vesnice ke me
a tady v ty zakrute prebyvam
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:29
- Nahlásit
ketty
Ježiš tak mě nepleť, to už je mi putna essi jedu až do Prahy, nebo těsně před ni
Si myslíš, že poletím prtulníkem, nebo proč mi sem dáváš letecké fotky? . Ze silnice to stejně nepoznám
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:32
- Nahlásit
Biluškaketty
Bože jak vás tak čtu, tak jsem ráda, že jsem z OV a povezu max. nějaké věci )))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:33
- Nahlásit
Biluškato lip vypada nez ty normalni ale tak treba mas navigaci atd tak budes vedet co zadat ona ma ulice v nekterejch neni a nekdy lepsi mapa foto nez me vysvetleni jak dojet ke mne chii
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:35
- Nahlásit
Biluška
ceece ale letiste tu je taky kdyby nahodou kousek odeme makrelchaa noo je to mazec
|
moll
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:55
- Nahlásit
jo - logistika to je věc.....bejt váma, tak sezačnu domlouvat znova a z pohledu jen jednoho dovozce: bilu vyjede z ...a poveze s sebou....pak zastaví v ...nabere....odevzdá.... a pak pojede.... a tak až do konce. zatím se mi při čtení zdá,m že všichni pojedou všude a cestou budou nabírat/udávat psy i materiál...
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:01
- Nahlásit
ketty
Jestli Biluš pojede v neděli, tak přijedu též na místo setkání a předá svůj litr osobně a pejska si rovnou vezmem, já nemohla jen tu sobotu. A teď masíme na tu veterinu, až přijedu, kouknu co se zase změnilo
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:06
- Nahlásit
mollnee biluska jede z a ke me do tu vylozi popripade neco nalozi DDD
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:25
- Nahlásit
Atikajojo jasnee
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:57
- Nahlásit
moll má naprostou pravdu. Je to děsně nepřehledné. TAkže Biluše v sobotu cestou ze závodů naloží v Ostravě psa pro ketty.ketty bude tak laskava a úplně přesně upřesní, kterou tu lišku chce, nebo jí Biluše přiveze obě a bude . V neděli Biluše naloží lišku a Athose a doveze je do Prahy. Tam si pronajme prtulník, podle fotky najde ketty a předá jí oba psy. Atika si ho vyzvedne u ketty.
Už v tom mám konečně jasno . Essi mi v tom zase něgdo udělá maglajz tak ho zmlátím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:07
- Nahlásit
Pincher
o malý strach mít nemusíš, bavila jsem se s několika vety a čím menší štěně tím víc protilátek od matky, je fakt, že rýmu ode mě chytla jen jedna dospělá fena.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:08
- Nahlásit
Biluška
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:08
- Nahlásit
Biluška
jedeš do prahy? nechceš se stavit na kafe? bydlím asi 20km od prahy. od 15hod jdeme teda se štěňaty kousat, ale když řekneš kdy dojedeš tak budu doma.
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:22
- Nahlásit
Kejtli Tomu moc nevěř. Imunita s věkem klesá a těch 5 týdnů už je dost a hlavně to opravdu není 100%. Minulý vrh mi takhle blbě chytil psincový kašel což opravdu není nic moc u měsíc starých štěňátek .
|