Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nekonečný příběh - množírny - pomoc desítkám/stovkám ubožáků
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 23:22
- Nahlásit

Biluška neb se to tady meni stale kdo muze nemuze kdo kde co vyzvedne tak pro upresneni at mate jasno ma adresa a jine kontakty presná adresa neb ja sem pred prahou jsem kousek od dalnice D1 exit 11 smer říčany odbočka krabošice voděrádky cca 1km od sjezdu ulice ořechovka presnejsi info na tel 776 586 292 meil a funguje ja existujuuuuuu larysekpitbul@seznam.cz

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 23:26
- Nahlásit

Atikapopripade jestli nemuzes v sobotu ja na den tveho pejska muzu vzit k sobe a v nedeli kdykoliv i v sobotu bysis mohla dojet

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 07:14
- Nahlásit

ketty
Jojo Ketty jeste jednou promin, ale vydím, že se ta doprava stejně rýsuje

davidkova renata
Nebojím se, beru to tak, že ted je sice plachý, ale taky dost streslý, jestli je jestě pořádně nepustila ven, tak jsou na hodně malém prostoru 25 psů, ted jim tam dost topí, tak tam podle mě mají až horko, tak jsou všichni z toho vykolejení a k tomu navíc povaha a může se na první pohled jevit jak ustrašený uzlíček.

aren
Myslím, že bude po čase v pohodě, mě byl moc sympatický, jako vlastně všichni, že....

Jinak má tam i takové štěně asi kříženec labradora, už přezubené ale asi to ještě trochu vyroste, tak to byl super kontaktní pes¨

To Biluška
Volala jsi jí včera nebo už ne?

Nějak se domlouváme s makrel, že bychom se tam nakonec vypravili až v úterý, což je asi lepší, budeme mít shromáždených i více věcí.
Pokud by chtěl někdo něco do té doby ještě podarovat, tak to můžu přiblížit, popř. svést v rámci ostravy

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 07:47
- Nahlásit

zwergpinscher jo tak to chapu a cloveku hned nedojde ze jede k haklivim stenatkum a neco by se mohlo stat i tak dekuju za snahu a joo snad teda v sobotu uz mudu mit lišaka doma chii

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 07:58
- Nahlásit

Tak zbaleno skoro 200kg krmiva granulí sice nic moc značky, ale co máme tím jsme schopni pomoci. Piškoty jsme též přibalili. Nevím jak je to u Lišků se skladováním krmiva a tak se u Vás přiímluvím o konzervy líp jim to pak chutná a myši se do toho hned tak nedostanou

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 07:59
- Nahlásit

Jo a vždy se hodí něco na odblešení a odčervení. Granule třeba pro štěňata popřípadě alergiky.

Atika
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:00
- Nahlásit

ketty
Tak to by bylo úplně super, my se máme vrátit v sobotu večer, takže v neděli bysme pejska vyzvedli. Furt jsem přemejšlela jak to s tou sobotou zařídit a furt mi to nejde, Máš na něj místo? Prej je prťavka.

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:17
- Nahlásit

Atika jasne mam na nej misto a prijde mi to o neco jednodusi kdyz takle poveze dva psiky na jedno misto a ty nemusis resit jiny den kdyz se muzou oba privezt v jeden den a me to nezabije pet nebo sedum psu to uz je jedno bude odelene od me smecky s tim mim lisackem v loznicoobyvaku takze luxus na venceni zahrada pul hektaru no a adresa je vyse uvedena a ostatni kontakty a i je najdes tady na strankach http://www.psi-polepsovna.estranky.cz/ .aspon se muzes podivat ukoho ze to den stravi

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:30
- Nahlásit

Tak ještě jednou PROSÍM, víte někdo, zda je to pes či fena?
zwergpinscher???

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:37
- Nahlásit

Dáška
Jestli si ho dobře vybavuju tak je to pes a je hrozně uštěkaný. Chtěla jsem ho brát jako čtvtého k nám, ale vzdala jsem to skrz to jeho štěkání. Sousedi by mě zabili

aren
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:40
- Nahlásit

Biluška
V jiné situaci třeba uštěkanej nebude, teď má sám stres.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:42
- Nahlásit

aren
V jiné situaci třeba uštěkanej nebude, teď má sám stres.
To je jasný, všechno jde vychovat

Atika
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:42
- Nahlásit

ketty
Představu mám, sledovala jsem téma o tom napravovaném filíkovi (měli jsme ho doma taky, takže jsem mu držela palce, protože vim, jak je pro filáky děsně těžký měnit páníka, toho našeho by to asi zabilo a byl to docela problémák- sice s PP ale z klasický PPmnožírny, no docela těžký s ním, ale dochovali jsme ho, na nás byl totální závislák a miláček). No za jeden den mi ho luxus veliký zahrady nezkazí, u Bilušky má totéž, no a u nás bude holt klasickej byťáček. Ale zase bude mít pobyty na chajdě a jinde v přírodě a taky spoustu psích kámošů - já i ségra máme po dvou psech a venčíme většinou spoluTak snad se mu u nás bude líbit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:45
- Nahlásit

Atika
a taky spoustu psích kámošů - já i ségra máme po dvou psech a venčíme většinou spolu
Tohle se mu bude líbit zaručeně, protože je smečkovej

Dneska se mu teda líbili popeláři . Děsně, málem s nima odjel . Jim se líbil taky, takže jsi málem byla bez psa

Atika
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:45
- Nahlásit

Biluška
Tak to vypadá, že by ten odvoz mohl v sobotu klapnout, ty jsi AmAkitou ve spojení?

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:47
- Nahlásit

Biluška
chaa to je dobryyyy

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:50 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Tady jsou další fotečky. Tři mušketýři ubytovaní v Alfě

Athos - zadaný, bere si ho Atika

Porthos

Aramis

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:52
- Nahlásit

Atika jee tak to bude mit paradni i u tebe urco kdyz se panici venuji jak maji ani zahradka nemusi byt ja mela v byte pitku a yorka a taky pohoda neb sme litali vecne venku ..jee taky dalsi fanda rafaela teeeda ten kdyby to vedel by mozna na cizi prestal byt zli uplne

Atika
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:52
- Nahlásit

Biluška
Hele nestraš, už na přírůstek připravujem našeho dvorního veta (dneska dostane jako všimné divočáka, ať pochopí, že má dalšího klienta - doufám že jen na očkovačky a běžnou údržbu.Jdeme dnes udělat testíky Bondýskovi, moc se mu poslední dobou nechce baštit, tak pro jistotu, ale spíš je to ta dlouhá hnusná zima, bolavý kloubečky, horší trávení, no prostě stáří. No třeba ho mlaďas ve smečce zase nakopne. On vždycky líp baští, když má okolo sebe víc psů.

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:53
- Nahlásit

Biluškakraasnyyy a jmena taky dobryyy

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:53
- Nahlásit

Atika
, ty jsi AmAkitou ve spojení?
Někde bych na ni měla mít skype, seženu ji a domluvím se. Vidím tu sobotu docela reálně

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 08:59
- Nahlásit

AtikaBiluška a ja ji psala z meilu aby vedela ze existuju kdyz ji to neslo poslat ke mne nevim proc , tak supr ze mas na ni skype doufam ze teda se nejak domluvite a vyjde to ja se tesim vic nez male dite na jeziska DDD

Atika
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:05
- Nahlásit

Biluška
Tak to je super, už se na něj těším (ten bude chůdě určitě vykulenej, tolik změn).Jak velkej pelíšek mu mám koupit? Mám jich tu sice dost, ale musí mít svůj novej. Odhadneš (rozměry vnitřku), aby mi z něj nevyrost?

aren
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:11
- Nahlásit

Biluška
Nechápu, oč je Křemínek lepší než Krystalek

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:22
- Nahlásit

Biluška
Díky, to je blbé, měl být fena

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:22
- Nahlásit

aren
Nechápu, oč je Křemínek lepší než Krystalek
No je tak nějak celkově hezčí . Ještě se mi hrozně líbí jméno Abínek

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:25
- Nahlásit

Dáška
Se ti tam po nějaké podobné fence kouknu, chceš? Oni jsou vesměs na jedno brdo, určitě tam bude podobná fenka.

Atika
Myslím, že větší už nebude. Přirovnala bych ho velikostně tak k malému kníračovi, ale mohutnější. Víc nasvalený (v jeho případě teda ještě moc ne, ale myslím, že bude ). Nebo francouzský buldoček, to by asi odpovídalo víc. Na výšku je cca jak moje šeltice, ale váží mnohem víc.

aren
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:29
- Nahlásit

Biluška
Ještě se mi hrozně líbí jméno Abínek
Ještě je tam jeden bílej, kdybys jako chtěla
Takovej Sárečkovitej

Atika
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:29
- Nahlásit

Biluška
Tak dostane pelech tak na buldočka, ať má rezervu a může se rozvalit. Už aby byla neděle, do soboty už doufam popeláři nepřijedou

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:31
- Nahlásit

aren
oč je Křemínek lepší než Krystalek
Kreminek, to je uz skoro Kremilek - Biluska asi doufa, ze k nemu
budes potrebovat jeste Vochomurku

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání