| Autor |
Zpráva |
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 21:15
- Nahlásit
aren
At už se má jen dobře a rychle to zvládnete!!! ))
jinak jsem přidala ještě fotky na rajče co jsem měla
http://zwergpinscher.rajce.idnes.cz/Psy_u_pani_Syn kove_od_Siblove_II./
kamarádka má ještě portréty, tam jde líp vidět, kdo je co za pohlaví, ale nezdařilo se poslání tak až mi je pošle znova,tak to tam dám
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 22:20 - Změnil/a: Atika
- Nahlásit
To je děsný, kolik naděje a důvěry je v těch psích očích po tom všem, ta čůza by fakt zasloužila pořádně nakopat, ta si prostě zaslouží už do konce života jenom trčet po krk ve sračkách. Jenomže ty mlejny jsou tak zatraceně pomalý panebože, fakt bych někdy vraždila ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 23:06
- Nahlásit
aren
jako fakt už je u tebe no to je super zpráva
uvidíš, že psychika půjde nahoru rychleji než sis myslela, u NO z útulku týraná a jdoucí po všem mi trvalo měsíc než mi začala důvěřovat a u krysaříka ze špatných podmínek a velmi nemocného mi to trvalo 3 dny!!!! půjde to dobře uvidíš sama.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:17
- Nahlásit
aren
krasnej tak at brzy taky radostne beha
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:23
- Nahlásit
zwergpinscherno ty sou uzasnyyyy a zahlidla sem tam mou listickuu chii uz se tesim az si je vyfotim tady ujak tu pekne peliskujou a seznamujou se s domovem
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:24
- Nahlásit
Atikajojo jsem na tom napodobne ale nevrazdila bych moc rychla a jednoducha smrt ja bych pani taky hodila do sracek a at si tam dozije a nejlepe s nakym tyranem a pridel jidla sem tam...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:50
- Nahlásit
Holky, můžete někdo, kdo se potkáte s Biluškou v sobotu vyzvednout věci na žižkově? Jinak to můžu posat poštou, takže nutné to není
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:58
- Nahlásit
kachna_nekdo sem ke me ma dojet v sobotu uz nevim kdo s nakyma vecma pro p.Synkovou ale nevim odkud presne je kudy jede ..tak sem vyhrabala v meilu meilovku tak pisni treba pojede okolo veronikamat@seznam.cz
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:50
- Nahlásit
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:44
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
Pojedete ještě k p. Synkové? Psala jste, ža by byly potřebný ještě konzervy, tak bych jich pár na útulek hodila. Studuju v Brně, takže jsem to nestihla, jak jste jeli v týdnu A kdyžtak jaký, nikdy jsem feňuli konzervy nekupovala, tak abych nekoupila nějaký hnusy Nebylo by jich moc, ale si říkám, že kdybyste tam ještě jeli, tak bych apoň trošku přispěla .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:44
- Nahlásit
ketty
nekdo sem ke me ma dojet v sobotu uz nevim kdo
já s davítkovou, budeme mít pytle s věcma a pytel granclí. A přijedem odpo kolem 4.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:33
- Nahlásit
Gerda jo ok super no to uvidim davidkovou po sto letech tak mam prehled trosku nekdo zas psal jeste z dekama ze dojede kdyz do toho nic nevleze ...nebo jestli uz se treba osoba domluvila ze da vam a jen vy nevim neresim kdo dojede dojede ja sem celi den doma ...
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:46
- Nahlásit
zuzkaJ
Je mi líto, ale v nejbližší době se nechystáme sami tu máme přes 80psů tak není toho času. Pokud tak až tak za měsíc za dva.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:26
- Nahlásit
Tak my nakonec nejedem, nedali jsme dohromady tolik věcí, aby se ta cesta vyplatila... Aspoň jsme dali dohromady tisícovku, zítra pošlu složenkou. Přispěli i kamarádi, co sami nemají. Ti, co mají a mohli by dát, jsou hluší a slepí radši
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:13
- Nahlásit
Dáškato uz tak byva bouzel ze ty co muzou delaj ze nevidi.....
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 21:25
- Nahlásit
Biluška
Mám tu pár dek pro psiska, mám to vzít sebou, udáte to někdo někam? PS co dělá Béďa?
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 10:22
- Nahlásit
Dáška
Jo to tak bývá, a hůř, ti co by mohli se nezřídka vyjádří, že si radši zajdou zapařit nebo si koupí nějaký ten značkový kus hader do své sbírky, než aby něco dali na čokly.
To Davidkova Renata
Poslala jsem ti mail.
Přidala jsem narychlo poslední fotky, psů, u některých jde aspon vidět coje to za pohlaví. jsou tam ale i ti, co už dnes asi biluška veze, tak až tu písnete, že jsou doma, tak je pak vymažu.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 10:30
- Nahlásit
Jen jsem se dívala, že téma od Vlčákové už je uzavřené.
Jen bych dodalal, že si myslím, že pokud utulek olomouc přivezl nějakých 200 kg žrádla, tak to na nějakou dobu stačí, ono je fakt, že skladovat velké množství granclí není nic moc, myši, plísně apod....
Přijde mi, že ted se hodí takové věci jako odčervovadla, očkování a peníze na kastrace.
Toť můj momentální názor.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 10:33
- Nahlásit
Bílej pejsek Robin se už vzpamatoval, je vlídnej a přátelskej, všechno zkoumá, lítá po zahradě, skáče jak kůzle, raduje se z pohybu. Tam žádné dlouhodobé trauma nebude
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 10:38
- Nahlásit
aren
Super
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 11:15
- Nahlásit
zwergpinscher
Jedu si zejtra do Prahy pro jednoho pejska, mám tu dva zbytečné uzavíratelné barely Tak cca 60 vysoké, průměr 40cm, mám je vzít na granule?
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 12:35
- Nahlásit
zwergpinscher
myslím, že máš pravdu. Asi by teď opravdu nejvíc pomohli ty odčervováky. Paní Synková mi volala a podle toho jak popisovala výkaly od psů bych typovala, že mají tasemnici.
Barely na krmení se hodí vždy.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 12:36
- Nahlásit
Pokud by je paní Synková nechtěla ráda je vezmu do útulku Olomouc
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 13:46
- Nahlásit
Mám tu 5x Pratel deky se tu taky najdou jen neví jak to dopravit jsem z Říčan.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 14:25
- Nahlásit
laguna
Nevím kolik toho Biluška do auta nacpe, ale k Říčanům ke Ketty právě zítra veze ty pejsky. Popis kde Ketty bydlí je několikrát popsán pár stránek zpátky. Barely vezmu, přerozdělíte si je jak bude třeba, ju?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 15:02
- Nahlásit
Tak už mám obě lišky doma Jsou epesní, úplně prťavý a neštěkají. Ovšem docela slušně piští
Taky tu mám maliňačku z i-fauny co se pro ni hledal převoz, taky pojede zítra s náma . Prostě plný barák psů . A Miňonce začala svítit nějaká divná kontrolka Mášenek s ní právě vyrazil do servisu, aby zjistil essi je zítřejší cesta bezpečná. Protože essi se mi podělá auto někde na dálnici když v něm budou čtyři reparáci a děcka tak mě asi rajcne úplně moc
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 15:52
- Nahlásit
Biluškano tyy voe tak at je to vse ok s autem uz se tesim davidkova ..jooo mrnavi superč ja se tesim chiii teda to piskani nevim to snad prejde to bude blazinec tady chii
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 16:22
- Nahlásit
Biluška
A jak to tam vypadá, u paní Synkové? Co je nejvíc potřeba?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 17:25
- Nahlásit
makrel
A jak to tam vypadá, u paní Synkové?
Když jsem tam byla tak tam zrovna byl nějaký mladý pár, domestikoval tu smečku a krmil piškotama .
Už to tam docela dost prořídlo, zůstali vesměs ti malí psi, takže by to snad mohlo jít umístit. Začínám být optimista.
Co je nejvíc zapotřebí nevím, ale žrádla je tam dost, to už asi ne.
Aren
Mám vyřídit velké pozdravy Robinkovi.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 17:27
- Nahlásit
Biluška
My se tam chystáme v úterý, tak ať vím a nevezu něco zbytečně.
|