Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nekonečný příběh - množírny - pomoc desítkám/stovkám ubožáků
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
tosca
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 12:29
- Nahlásit

Všem, maily paní Synkové nepiště, určitě vám neodpoví, internet nemá!

Tak paní Synková neodpoví, ale kontakt na ni zájemcům posílám, pokud napíšou na e-mail uvedený na pejsci.czechian.net.
Jinak, omlouvám se všem, kteří jeden den napíšou a nedostanou hned odpověď, fakt nesedím u PC v kuse, bohužel jsou i dny, kdy se k PC nedostanu, takže odpovědi bývají opožděné.
A pokud by se našel někdo, kdo by byl ochoten pomoci alespoň s focením a zasíláním fotek s popisem, aby i na webových stránkách byly co nejaktuálnější, stačí se ozvat, spolupráci se rozhodně nebráním, spíš naopak.
Bohužel zatím se nenašel nikdo, kdo by vydržel posílat fotky a informace déle než 2 měsíce (velkou naději teď vkládám do spolupráce s Ketynkana1, snad to konečně vyjde).

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 15:32
- Nahlásit

tosca
Ahoj, takže ty děláš stránky paní Synkové?

to Kettyčas mám úterá středa, pak možná v pátek pak po domluvě více méně celý příští týden, na nádr pro paní nebo pro vás obě rádi přijedeme!!!tak děj vědět, zda se nějaký den hodí.

tosca
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 15:40
- Nahlásit

Ahoj, takže ty děláš stránky paní Synkové?

Jo, snažím se ty stránky udržet při životě, jak mi to čas a síla dovolí.

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:25
- Nahlásit

zwergpinscher jasne zitra se poptam nejak to domluvim a dam vedet

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:34
- Nahlásit

a možna radši na mail, ne vždyto stíhám tu procházet, abych to nepřehlídla

zwergpinscher@centrum.cz

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:26
- Nahlásit

tosca:

psala jsem na ten mail, ohledně poslání žrádla. Ale odpověď nedošla žádná, nakonec jsem získala telefon na p. Synkovou od známé.
P. Synková říkala, že máte malé dítě a nestíháte. Měla bych paní, která by se těch pěkných stránek zatím ujala, ale problém je v tom, že je z Brna. Tzn., že taky nemá možnost fotit a psát popisky a zatím nevím v Ostravě o nikom, kdo by toho pravidelně schopen byl.
Mohly bychom se domluvit na tom, že bych zajistila dělání těch stránech, pokud to opravdu teď nestíháte, a v návaznosti inzerování psíků po různých webech?

tosca
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:21
- Nahlásit

psala jsem na ten mail, ohledně poslání žrádla. Ale odpověď nedošla žádná, nakonec jsem získala telefon na p. Synkovou od známé.
Pokud na ketynkana@seznam.cz tak ta je 14 dní mimo republiku. Pokud na info@pejsci.czechian.net, tak
nevím o restech v odpovídání na e-maily, takže e-mail zřejmě nedorazil (jedním nebo druhým směrem). To bohužel neovlivním. Já vím, že e-mailový kontakt jako jediný není to pravé ořechové, bohužel,, paní Synková s žádným jiným zveřejněným kontaktem dlouhodobě nesouhlasí.

Mohly bychom se domluvit na tom, že bych zajistila dělání těch stránech, pokud to opravdu teď nestíháte, a v návaznosti inzerování psíků po různých webech?

Můžeme se domluvit na čemkoliv, problém však není ani tak v aktualizaci stránek (i když i to klidně někomu přenechám), spíš v tom, kdo bude zajišťovat ty fotky a popisy psů - tzn. navštěvovat pravidelně paní Synkovou, fotit psy, zjišťovat o nich informace a ty pak následně dávat na web a případně inzerovat dál. A hlavně ... je třeba, aby ten člověk vydržel nejen měsíc - dva, ale aspoň několik let. Zatím jsem nikoho takového nenašla. Pro mě není ani tak problém dát to na web, to můžu klidně i v noci, když mi dítě spí, spíš se k paní Synkové dostat a ty psy nafotit a získat o nich informace.
Kdo má zájem se angažovat, lze se ozvat na info@pejsci.czechian.net nebo na e-mail, co mám pod členem, ať nemarasíme fórum.

Martinna
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:45
- Nahlásit

tosca
Pokud to nevadí dala jsem nějaké fotky pejsku z nabídky na webu p. Synkové na Sbazar a zkusím je dát ještě na jiné inzerce.

Martinna
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:49
- Nahlásit

tosca
Ještě se chci zeptat, jak často stránky aktualizuješ? Nejsem sice z Ostravy, ale asi by pro mě nebyl až tak velký problém dle potřeby dojet k p. Synkové a nové pejsky nafotit a poslat fotky a info mailem k aktualizaci, popř. to hodit na inzertní servery.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:48
- Nahlásit

Tosca:
mail jsem hned odeslala, ale zatím žádná odpověď. Došel?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:55
- Nahlásit

Martinno,
to je asi ten základní problém - není, kdo by psíky pravidelně fotil a poslal fotky s popiskem pejsků.

tosca
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 09:23 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit

Ještě se chci zeptat, jak často stránky aktualizuješ?
Jakmile mám něco k aktualizaci. Pokud je to jen na mě, tak v rozmezí 14 dní - 2 měsíců, podle toho, jak stíhám zajistit nové fotky a informace.

Vlčáčková
mail jsem hned odeslala, ale zatím žádná odpověď. Došel?
E-mail nedošel, asi je nějaký problém, poslalal jsem na e-mail, co máte pod členem e-mail ještě z jiné adresy. Snad to dojde.

Martinna
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:44
- Nahlásit

tosca
Tenhle týden se k paní Synkové nedostanu, ale chystám se tam v průběhu příštího týdne, tak vezmu foťák a nějaké pejsky nafotím a pošlu mailem.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 07:28
- Nahlásit

ketty

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 07:32
- Nahlásit

Ketty

tak co nejedete nikam? žádná zpráva mi nepřišla

to Tosca

pokud chcete, taky budu posílat fotky a popis když se od Synků vrátím...
Možná když bychom se s Martinna domluvili a každá tam jezdili v nějakém intervalu?

My jezdíme cca co měsíc až měsíc a půl už asi dva roky, takže jezdit budeme i dál určitě, tak aby jsme se s návštěvami zbytečně nepřekrývaly.

Ted tam ve čtvrtek povezeme vakcíny, tak zkusíme podle času nějaké hafy nafotit a udělat si popis...

Tosca, který ten mail tedy funguje?

ketty
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 07:50
- Nahlásit

zwergpinscher
prosimte nevim no ja nepsala neb ma problem s domacim jinak uz bysme jeli ono to nadseni vzdy neco pokazi tak doufam ze bude mit povoleneho maleho pejska ...jinak na to myslim .No a zpravy o listickach jen dobree moje liska ta je uzasna jako co vyvadi to pomlcim radsi neb vychova z me strany k nemu veskera zadna me se to libi takze vecne neco krade a premistuje a hromadi v pelechu jinak se uzasne zaradil do smecky a jak hlida to je mazec jako uzasnej haf no a liska dve co je u toho kamarada tak taktez chrape v posteli papa zasadne jen masicko no a sou taky spokojeny snad se brzy dostanu k tomu ji taky vyfotit jako sou nadseny a ze umi hodne veci .coz muzu potvrdit za tu chvilku co je tu liska tak pochopil hodne veci povelu umi zadny problem

ketty
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 07:56
- Nahlásit

zwergpinscher vlastne problem by se nasel ale to to je ta vychovna stranka krade treba pytle s bramborama a jeste k tomu ty brambory zere pak krade vatu kterou total rozcupuje takz se to uzasne uklizi no a jako igelitky atd to chce zkoumat vse co je tam vytaha co se mu libi tak skonci v jeho kresle ktere ukradl ketty to bylo jeji misto tady je jasne kdo veli no a jeste neumi jist asi jak byla nouze o jidlo tak cokoliv co neni maso teda tak rozdrobi a pak to zacne schovavat poruznu takze ja chodim a nachazim ruzne ulomky papani nejlepe kdyz to vysklada na schody krasne schova do zlomu teda ze do me postele se nic neschovava nastesti uz pochopil jooo a jeste krade hadry na utirani a podobne nevim proc co se mu na nich libi a nebo jestli chce pomahat ja to tu budu muset vsechno predelat a zvolit jine mista pro veci

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 08:13
- Nahlásit

ketty
jasně, já se jen ptám

Mám z lišáků moc radost, aspoň člověk vidí, že každý pes si zaslouží šanci a je třeba se snažit jim hledat páníky, jen je to někdy těžké to vidět

ketty
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 08:24
- Nahlásit

zwergpinscher ja dam urco vedet jen to nehrotim aby pes nejel nekam pak zas jinam....jojo no jasne tydle si to zaslouzi urco

Ketynkana1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 09:38 - Změnil/a: Ketynkana1
- Nahlásit

ahoj holky!!! tak jsem po dvou týdnech zase doma a konečně i na PC..Zatím jsem neměla čas přečíst všechny vaše zprávy a informace zpětně, ale včera k večeru jsem se zastavovala v rychlosti u Synků, takže mám kusé informace, že jste pomohly- a moc!
ketty
zwergpinscher i všichni ostatní
děkuji všem . večer přečtu zpětně diskuzi a ozvu se. Ketynkana1

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:32
- Nahlásit

Ketynkana1 ahooj vitame te tuuu to sme radi ze sme pomohli

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:04
- Nahlásit

Ketynkana1v tady jedna fotecka sice je v sekci pro davidkovou ale tam rychle utece do zadu

Martinna
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:49
- Nahlásit

zwergpinscher
Ok, chystala jsem se k paní Synkové tento týden, ale v tom případě k ní zajedu až příští týden. Ještě jsem se s ní ani nedomlouvala, takže to vůbec nevadí.

Atika
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:21
- Nahlásit

Ahoj, tak taky podám hlásání o Béďovi. Pokud nemá srajdu (tu měl po odčervení), tak už je v bytě stopro čistotnej. Už z něj přestali lézt červíci, přestalo mu téct z očí. Teď léčíme zánět v uších (ten má pořádnej) a už má první očkování. Jinak je to podobně jako u Ketty a Biluš - leze to všude, hlavně po vejškách, věčně na zadních a hledá co by kde sbalil a zcizil a sežral. Docela poslouchá, až na přivolání - je na šňůře. Venku už se diví o trochu míň, ale jen o trochu. Nejvíc se mu líbí na chatě když může postupně i současně likvidovat naše ostatní seniory. Teď řeším, co dám v létě do okna, abych mohla větrat, protože je věčně na parapetu a čumí ven a nějak nevěřím, že by měl velkej pud sebezáchovy a nehupsnul, když by tam viděl něco zajímavýho. Prostě to shrnu, je úžasňáckej, a my máme o zabávu teda postaráno

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:45
- Nahlásit

Atika viid uzasny sou ja mam z nej radost jako vzivote me zadny pes tak nezamestnak a nepobavil co ten vymysli

Atika
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 23:23
- Nahlásit

ketty
A jak jsi na tom s přivoláním venku, kde je všechno děěěěsně zajímavý? Já to vzdala a zatím je na šňůře, je děsně rychlej, nešel by dohonit Na zahradě to vcelku jde, doma se pomalu uposlušňuje, pochytává od starších a rozumnějších, na ulici na vodítku už je to taky lepší, ale pořád se všemu novýmu diví a zastavuje.

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 07:37 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Atika liska venku rejdi cumi poznava to je odolny zvire jemu je vse jedno kdo kde je nebo neni hlavne ze lita(coz znamena ze blesk je pomalejsi braska ohodne pomalejsi ) noo venku kdyz chyti stopu tak nevi ze tam sem jinak si me hlida ale taky radsi spagat lidi co se tyce tak to bud de nebo na ne hulaka pochytil od smecky ze se hlida takze to je mazec ten jeho jecak takovi tichy zvire to bylo to je jako strasne vtipny kdyz leti bady cca 35kg a vedle nej liska cca 2kg a rve jak pominuta jako sikovnej ucenlivej noo zatim sem ho nevidela nejak nejistyho z neceho neznamih mam tu hlavni silnici a nak auta sou mu jedno primo ve meste jeste nebyl jen ve vsi tak uvidim ale to je mazec pes ma uzasnou povahu jako

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 08:10 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

tak neco fotodokumentace jen to mam naky pidi kurna

sledujou morcata

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 08:53
- Nahlásit

ketty
dokud jen sledujou nasi je taky rádi sledujou, ale radši by je dosledovali
Šikovná liška, šikovná...a béda taky.

To martinna
uvidíme, co nafotíme, pošlu to pak tedy tosca, ale který ten mail je funkční?

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 09:19
- Nahlásit

zwergpinscher jojojo no cihalove to sou lovci jojoj jee sem chci dat videa ale nejak mi to nejde nahraat na youtube grrrr asi nakej blbej apriil nebo co chii

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání