| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:36
- Nahlásit
Biluška
Mám vyřídit velké pozdravy Robinkovi.
Robinek děkuje
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 21:35
- Nahlásit
aren
Moc Robinka pohlad
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 07:50
- Nahlásit
huuuuuuž mi jedou už míří ke mě drobečkoveee konecneeeee
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 09:15
- Nahlásit
ketty
Tak my už taky vyjíždíme , snad tě tam dohledáme rychle
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 09:26
- Nahlásit
Atikajojoo pojeed urco joo kdyztak cinkni na tel davidkovic to taky nasla dobreee
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 11:21
- Nahlásit
Atika
Najdeš to v poho, já jela podle mapy a našli sme to hned
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 11:40
- Nahlásit
tak uz sou domaaa nafotiim hodim seem milaacciiii
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 12:33
- Nahlásit
tak tady sou. sou uuuzasnyyy
a zbyle foto http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/listicky/
|
aren
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 12:48
- Nahlásit
Nádherňátka
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 12:55
- Nahlásit
arenzejooo sou super
|
aren
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 12:56
- Nahlásit
ketty
Zvlášť ta (ten?) světlejší, má boží uši
|
aren
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 12:58
- Nahlásit
Jo a venku opatrně, nebyli zvyklí na procházky jen venčení na dvorku, na otevřeném prostoru budou asi zmatkovat a divila bych se, kdyby znali vodítko.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 13:16
- Nahlásit
arennoo jasnee sla sem jen na voditku i na zahrade aby nezmizli no a dost se bojiii i tady v tom novim ale pak to zacne cuchat a nekam to maze nekontrolovatelne a obcas se strachy priplesknou k zemi a na voditku nak silene netahaj oproti ovcounum a rafaelovi tak pohoda se nauci ...sou to uzasny mazlivi tvorove a trhaj momentalne plysaka chaa si hrajou a pejsek umi aportovat to se mu libi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:19
- Nahlásit
ketty
sou fakt nadherny lisky to sice nepripomina, ale sou roztomiloucky nechas si teda obe?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:29
- Nahlásit
cernej cajno sem nez dojeli je ukazala a rohlasila ze bude k amni jedna a znamej me ukecava teda ja mu ji slibila ale ted neci dat tak musi premlouvat a ukazoval to ceri takze vecer nejspis dojedou a diteti kazit radost... ona chce taky neco maleho domu a do postylky maj psi ale velky na zahrade a mozna vemou jeste neco maleho chlupateho
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 14:31
- Nahlásit
arenjooo to svetlejsi je cubinka prave kvuli ni je amm prvni foto co bylo vyhozene sem sem se zamilovala chiii
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 15:43
- Nahlásit
Tak už jsme taky doma, my hned jak jsme dojeli, tak jsme do druhýho auta naložili maše psy a jeli jsme na louku seznamovat. Trochu jsem se bála, ale oba ho vzali OK, dokonce ani Bufka ho ještě neseřvala a to je fakt docela smělej .Na prochajdě se hezky vyčural, 2 x vykajdil no a teď jsme doma a Béďa mi ukazuje o co všechno bude mít zájem až tu nebudem (skoro o všechno a nejvíc o to co je ve vejšce) . Už je po koupeli, smrdí trochu míň. Teď jsme zrovna seběhli na dvorek a malej se hezky vyčural, takže jsme zatím bez nehody.Celou cestu domů prospal, je skvělej cestovatel.Doma asi hoďku zbožně seděl u Jirky když vařil a pomáhal mu a teď bojuje s uzlíkem. Spát asi nikdy nebude a pelíšek ho vůbec nezajímá Zkusim vložit fotku, ale nevim jestli to klapne.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 15:46
- Nahlásit
http://img2.rajce.idnes.cz/d5/3/3170/3170514_9865e 55e749612ff09f2b5c756ae7b3b/images/P3300022.JPG
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 15:48
- Nahlásit
Hm tak nic, tak jinak
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 15:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:03
- Nahlásit
Atikaaa parada no tak aj se smeckou taky seznamovala ovsem on ten pejsek huci vrcii na ne strachy tak sem toho nechala az se rozkouka je vydesenej chudak hlavne z buddyho .mí ty spis koukaj co je to za blechu jinak sou to hodny zlaticka napapaj se pohrajou si a spinkaj a kupodivu nic nenicej ja myslela jak budou cupovat a ono nic krom toho plysaka to ho bavi a venku na zahrade se oba drzi me zatiim hlavne ten pejsek cuba je zvedavejsi a min vyplasena..........a samo mam dalsi fota taky pridam az to hodim na rajce
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:04
- Nahlásit
Tak holt celý album, jsou to poslední tři fotk, ale jsou hodně tmavý, nevim proč. Ty nohy, to je Jirka a vaří
http://atika1.rajce.idnes.cz/fotky_jana/
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:07
- Nahlásit
Teď vlítnul za Jirkou do postele a prej už ví, kde bude spát
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:20
- Nahlásit
Atika
joo to mi pripomina tady ja jim hodila maso teda dala a Liska normalne jako papala a pejsek FOX to vzal a sup na postel takze parada stolujem na posteli
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:22
- Nahlásit
Atikaa se spanim mela biluska pravdu ale ne ztoho duvodu zeby pisteli sou jak pena ticho pokud se zrovna netahaj o medveda ale jak lehnu tak mi skacou po hlave a olizujou teda ono staci se jen sehnout sou to zlaticka
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:15
- Nahlásit
ketty
Už máme za sebou dokonce dvě loužičky, vždycky slušně na dvorku. Neříká si nijak výrazně, ale jde ke dveřím a čuchá po zemi, tak s ním jdu a OK . Dokonce už spí, vybod se na svuj krásnej novej pelíšek a zabral matraci u počítače. Bondy je z toho celej nesvůj (to je jeho místo, když sedím u kompu), ale už tam spali i spolu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:19
- Nahlásit
Atikaketty
To je fajn, takové pozitivní zprávy
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:24 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Atika peknee taky chodime ven a sme spokojeni chii jen sem zvedava jak dlouho jim vydrzi to se drzet u cloveka.. no a tady dalsi fota jen by me zajimalo kdo znich ukrad ten energy drink ale to mozna byl nekdo ze smecky velky, ja si toho vsimla az na fotkach
a zbytek zas tuu http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/listicky_foxic i/
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:28
- Nahlásit
ketty
Tak ta je nádherná
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:36
- Nahlásit
makrel chii dik no oni takle lezej a cekaj az prijdu nebo cumej tou skvirou chii rikam sou to zlaticka
|