Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nekonečný příběh - množírny - pomoc desítkám/stovkám ubožáků
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:43
- Nahlásit

zuzanarosakova tak tady a pro ostatni jeste jednou
# Zasláno: 9 Bře 2010 21:50 - Změnil/a: Ketynkana1
Citát

znám číslo účtu paní Synkové, ale má důvody ho veřejně nevyvěšovat.
Pokud budete chtít poslat nějaké kačky, které se teď budou hodit na kastrace a léčbu, prosím napište buď na moji adresu ketynkana@seznam.cz nebo na info@pejsci.czechian.net
na těchto dvou adresách se dovíte buď přímo číslo účtu nebo adresu Domova pro opuštěné a týrané psy p. Synkové a poslat částku složenkou..
web stránky :
http://pejsci.czechian.net/index.htm

ketty
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:47
- Nahlásit

uz aby to zarostlo travou zas

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:58
- Nahlásit

ketty

diky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 12:05
- Nahlásit

ketty

krásnej ten zrzavej pejsek! I ty ostatní. škoda, že si nemůžu žádnýho vzít tak aspon ty penízky pošlu p.Synkové

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 06:35
- Nahlásit

Biluška
nezapomen se mi podivat po necem tom malem tam pro tu kamaradku

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 09:26
- Nahlásit

tak hazim jeste co je k mani u p.synkove Biluškakdyztak neco maleho cerneho jak tak koukam je tam cernych hodne a jeden vypada pidi jak ten muj tak treba toho pro tu kamuavádku

Martinna
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:41
- Nahlásit

Dobrý den, mohli by jste mi prosím někdo napsat adresu nebo telefon paní Synkové. Měli bychom zájem o jednu fenečku ovčáka, chtěli bychom se tam zítra jet podívat. Popř. můj mail je popkova.martina@seznam.cz. Děkuji Vám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:44
- Nahlásit

Martinna
http://pejsci.czechian.net/kontakt.htm
máš to nahoře..pošle ti to mailem

Hanca
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 22:16
- Nahlásit

Nové informace k psům p. Šíblové, k jejímu novému pobytu ?: http://pomocpsum.webnode.cz/pomoc-psum-tyka-se-to- nas-vsech/

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 23:02
- Nahlásit

ketty

Psala jsem už na oba maily(Ketynka a mail ze stránek p.Synkové), cos mi sem napsala a nikdo mi neodpověděl ani na stránkách nemají číslo konta

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 06:32
- Nahlásit

zuzanarosakova
Dej mi svůj mail, mailnu ti telefon na paní Synkovou - libuse zavinač canisterapie.net .

Jinak hlášení od paní Synkové - je moc ráda, že jí pomáháte. Už nic nepotřebuje, granulí i hader má dost. Spíš by se asi hodila pomoc s inzercí, popř. kdyby měl někdo čas přijet socializovat.
Ty dvě vlkošedky jsou fakt boží, kdybych měla čas tak do jedné půjdu . Majitele by potřebovali dost zoufale, tam porostou jak dříví v lese

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 07:00 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Biluška skoda ze je to tak daleko bych dojela socializovat hned ,ja maximalne pomuzu jeste od toho jednoho psika a inzerci taky zvladnu jen teda vymyslet jak toho hafinka zas dopravit ke mne

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 07:43
- Nahlásit

Já jsem právě taky psala p. Synkové na mail o číslo a přesnou adresu, kde jí najdeme, ale nikdo mi neodpověděl, nemohli by jste mi prosím poslat na ní číslo, chceme si dneska zajet pro jednu malou ovčandu. Můj mail je popkova.martina@seznam.cz.
Děkuji Vám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 08:11
- Nahlásit

Martinna
Posílám ten telefon

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 12:04
- Nahlásit

TAK TADY HODIM TAKY NECO at se to posune na horuu liska proste patri do lesa tu mu je nejlip to ma rad a ze tu ma 15 smrcku a jeste pribudou ....

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:18
- Nahlásit

Všem, maily paní Synkové nepiště, určitě vám neodpoví, internet nemá!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:33
- Nahlásit

Biluška

muj mail je zuzanarosakova@seznam.cz . Dik

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 18:24
- Nahlásit

Tak jedna ovčačice už je v novém domově!
)))

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 20:21
- Nahlásit

zwergpinscher tak parada ja mam zas zajemkyni o jednoho maleho co se ji ,libila liska moje a chce prijet nema auto ale do ostravy by dojela vlakem ovsem z nadrazi..???? nemas naky den cas ??nebo nekdo bud byste ji neco uz dovezli tam a nebo ji z nadrazi vzit k p.synkove a na nadrazi ..mozna bych jela taky ale nevim jak budu s casem na tom ..uz me uhanela celi tyden kdy co jak a ja rikala pejsek daleko neni to jednoduche a ona ze tam klidne sjede vlackem pro nej ...

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 20:26
- Nahlásit

zwergpinscher samozdrejme kdyz by mi to vyslo a jela tak urco tam treba i snecim pomuzu naka socializace atak ...
liska ulovila korist

Atika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:02
- Nahlásit

Béďa :
[imgs] [/imgs]

Atika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:03
- Nahlásit

A tady jsou všichni tři
[imgs] [/imgs]

Atika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:05
- Nahlásit

Musí všechno vidět
[imgs] [/imgs]

Atika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:06
- Nahlásit

A ještě s celou smečkou
[imgs] [/imgs]

Atika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:07
- Nahlásit

[imgs] [/imgs]

Atika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:09
- Nahlásit

A tady s vychovatelkou Bufinou
[imgs] [/imgs]

Atika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:10
- Nahlásit

Na chatě se Béďovi moc líbí a po třech čtyřech hodinách lítání, kdy utahá a zničí všechny psy je z něj doma skoro normální pes a ne neřízená střela

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:32
- Nahlásit

Atika

ten Béďa je nádhernej!

Atika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2010 23:41
- Nahlásit

Děkujeme, fakt je

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 06:52
- Nahlásit

Atika krasny fotecky koukam tak hyper sou asi vsici s te smecky nee ja z nej mam veverku a triskomys dost casto mi tu skace po nabydku jak kocka a venku no to jako nestiham ja ani psi mam naky video ale to zrovna se zastavil jak naschval kdyz chci tocit tak nic... ale je strasne ucenlivej hlavne nektere veci chape az moc rychle ovsem povely to nejsou teda to bude zas vizitka polepsovny psu

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání