| Autor |
Zpráva |
Atika
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:36
- Nahlásit
ketty
Lištičky vypadaj jako krásný klidný plyšáčci, no všeho do času Béďa byl na louce taky navolno a přiběh vždycky krásně, ale myslím, že až ho zaujme někde něco jinýho, tak to půjde prozkoumat, vůbec, zkoumá všechno a pořád
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:50
- Nahlásit
Atikanoo taky si rikam ze az se rozkoukaj i doma budou vic radit no uvidim zatim sou to mazlickove hodnii a nepiiiiiskaviiii chii to oni se asi na me tesili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 21:02
- Nahlásit
ketty
Tak co, už piští?
Atika
zkoumá všechno a pořád
Jo, tady jednou prozkoumal pytel s odpadkama a chtěl dokonce zkoumat i oheň v kamnech . Naštěstí jsem mu to včas zatrhla. Stran zkoumání neznámého je tak trošku magůrek
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 21:38
- Nahlásit
Biluškabudes se divit nepisti nekde sem to tu psala
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 21:56
- Nahlásit
Biluška
Jo taky jsem dodnes měla odpadky v pytli vpodstatě volně vedle lednice, už nemám Volný barely jsem ti dala pro Synkovou, takže jsem skočila do auta a fičela ke známýmu pro další barel a už ho tu mám místo odpaďáku. Nicméně většinu času stojí na zadních a zkoumá
Jinak už dostal výchovnou ťafku od Bufči, protože se k ní chtěl nasáčkovat do JEJÍHO pelechu.Dost se lek a pochopil. Ale chudáka dobráka Bonďu připravil o jeho místo na matraci u počítače a dokonce ho zkusil vyhnat od misky (a on by ho volík nechal). Tak jsem zasáhla a Bondy po dlouhý době sežral všecno svoje žrádlo a misku pro jistotu i vylízal Jinak je to takovej radostnej pejsek, ten ocas se mu nezastaví. Kolikrát denně si ho krmila? On vypadá, že by moh žrát pořád (dostal teda když jsme dojeli a pak večer). Hovínka má krásný - děkuji, ale pokládá je venku, zatím a zatím se mu povedla jen jedna loužička a to v předsíni před dveřma, takže moje chyba - on ví, že to patří ven
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:04
- Nahlásit
AtikaBiluška a vy ostatni hlasim ze uz kakame curame taky venku tamto bylo asi jen po te ceste ..chut k jidlu ta taky je a poradna teda jeen co se masa tyce naivne sem zkousela granule tak to prej nikdy nevideli nejedli a jist nebudou ..jinak prvni noc pohoda a pekne hlida kurna hlidac jako fiik spal samosdrejme v posteli na svem polstari a na sve pulce zadny rozmazlovani no a kdyz slysel na schodech jak dupou psi zacal blafat, parada zbudil me asi dvakrat ma stesti ze je tak roztomilej ani sem nenadavala jen sem prohlasila ,lehni spi a nehlidej asi pochopil uz me nebudil venceni spolecne ranni vpoho jen foxik se boji velkejch jedinou flly tu bere bez toho aby mel ocas az u krku, ikdyz treba ketty ta si ho vubec nevsima venku, bad ten jen cucha skim ma tu cest, a ruru(laura) jako obvikle lita k nemu od nej splasenec.Nejjistejsi si je foxik u me v ruce a na kline tak mam jeho duveru to je fajn to se neboji ani kdyz ma okolo sebe vsechny ctyri sem ho zacla uz vcera brat dolu a zaclenovat ,tak ma cestne misto bud na kline nebo vedle kompu na stolku a kdyz mam cas tak ho vypustim do smecky a dozoruju kde pobiha a jak se kdo tvari na nej .tak vse vpoho jen hucej kdyz jim leze na misto tady ma kazdej sve pevne tvrde vybojovane tak maj protesty ...jinak vse ok jen porad by ho cuchali nejlepe vsici najednou tak je musim krotit aby mi ho neumackali ..
sem chtela hodit foto a ten debilni im šok zas nemakaaa bych se pos... takze jen rajce tady mate fota z dneska 6:30H
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/hafii/
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:34
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:38
- Nahlásit
ketty
))))))))))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 10:25
- Nahlásit
tak fox tady chrape na klavesnici spokojene chaaaa to je domacnost tady
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 11:23
- Nahlásit
ketty
My už máme za sebou veterinu, jak ho Biluš odčervila, tak z něj trochu něco leze (ale tasemnice zatim ne), tak dostal ještě jeden odčervovák za tejden a pak teprv očkovat. Venku je trochu splašenej, ale nedivim se bydlíme na hlavní (spousta aut, tramvaje, lidi). Prej je mu tak už 3/4 roku, podle zubů a je zdravej.
Už taky začíná hlídat, už jsem ho dnes poprvé slyšela štěknout.Bude to ještě dost práce, ale je boží. A z devítiletý Bufie máme roční fenu, dokonce vytáhla dávno zapomenutý hračky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 11:47
- Nahlásit
Atika no krasa z nas nic neleze hovinka krasny cisty vet obednany nas je hodne a sme bez auta tak k nam prijede neb toho bude vic napraci nejen fox ..to jo sami novi veci to foxik to ma dobry tady klid takze pomalu se muze seznamovat se svetem a splasenej neni on je zatim takovi zlaticko co se u me drzi
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:00
- Nahlásit
a to je jako moje joo???
tak tomu neverim
musim si ji hlidat aby mi neutekla ma dobry zasoby masa
nech toho foceni ja chci spat
a zbytek zde http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/fox/
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:35 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Biluška Atika brezen2008 a ostatni co nakouknou a cetli toto je ten kousanec trhanec na zadech vedle patere co ma liska nekdo neco mu tam udelal paradni hvezdu premyslim od ceho to muze byt je to celkem pravidelny
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 19:58
- Nahlásit
ketty
Asi se mezi sebou psiska mydlili, Béďa má taky kousance na čumě a pod očkem a Robin taky vypadá, že dostával od ostatních na frak. Jinak psíci strávili první tři hodiny osamotě, když jsem přišla, žádná louže, pospávali, jen mi "někdo" sundal záclonu Ale je netknutá, nevím jak jí ten hajzlík zdemontoval, nikde žádný díry po zubech, že by nějak dřípal, ale byla na zemi. Jinak můj dědeček Bondy od tý doby, co mu vlez Bedy do misky, tak nejenže dojídá, ale i vylizuje misku
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:16
- Nahlásit
Atika to jo je mi to jasne ale takle pravidelny mazec mam hvezdbeho psa teda lisku vlastne jojo na zaclony sou experti taky uz sem mela sundanou ale jako zaclonku ze skrine ozdobnou jen aby neylo do ni videt tez nepotrhana ale dole zkouma zkouma zacina domacnet to bude jeste zabavy .taky ho nechavam samotnyho atak hlavne aby si zvykal ze nejsem porad snim ale jako u kompu tady to je rad se vakli po klavesnici previt chii a je hodnej vsak jukni na fota ...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 08:14
- Nahlásit
listicka skouma teren po ranu
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:02
- Nahlásit
Dnes jsme teda byli u paní Synkové a zůstává jí tam od Šíblové 13 psů (1 psi roztrhali, 7 utratili, 9 se rozmístilo...)
Tu jsou dnešní fotky psů co tam od šíblové zbyli a jsou tam i někteří, co už paní Synková měla
http://zwergpinscher.rajce.idnes.cz/Psy_u_pani_Syn kove_od_siblove_zbyli/
na fotkách pejsek s rozpáraným břichem je od šíblové, neměl jedno varle tak ho hledali a vyloženě ho rozkuchali, chudáka. je to strašné zlato. ale tak se bál, že ani neutekl když jsem pro něj venku když byl volně šla, jen zalehl na zem, ale jinak je uplně skvělý a ten jeho ksychtík dorvaný...je zlatý, říkám mu Frankenstein.
Jinak zase už nevím, jak se tu vkládají obrázky, chtěla jsem dát samostatné tému, tu jsou totiž desetitýdení (údajně) štěnata nem. ovčáka? feny, úžásné krásné,kontaktní zlatíčka, mohutné, akorát by chtěly rychle domov, jinak jí tam zvlčí a hlavně na ni to jsou velcí psy, ona tam má samé menší většinou (akorát se bojí, aby je někdo nevzal k sežrání)
Tu jsou Jing a Jang
jestli to někdo dá do samostatného tématu s obrázky? nebo sem aspon vloží obrázky?? tak předme moc díky, jsou fakt užasné ty feny!!!
http://zwergpinscher.rajce.idnes.cz/Feny_ovcaku_u_ pani_Synkove_Jing_a_Jang_10_tydnu/
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:11 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit
německý ovčák (bez PP)
fena,fena
Narozeny asi: 30. 12. 2009
Fenky NO se do domova dostaly pro vážnou nemoc majitelky. Milé, hravé, veselé. Potřebovaly by už vedení. Optimální by bylo, kdyby mohly do nového domova společně.
V Domově od: 24. 02. 2010
http://www.pejsci.czechian.net/index.htm
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:15
- Nahlásit
Hanca
Děkuji, Vy děláte paní Synkové stránky?
Popravdě se na ně moc často nedívám...
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:19
- Nahlásit
Ne, ne. Jen se snažím pomáhat pejskům v nouzi...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:21
- Nahlásit
Hanca
no...vzít si společně dvě desetitýdenní vlkošedky je fakt trochu pro odvážné...
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:24
- Nahlásit
Ale to si myslím, že je tam napsáno, ale rozhodně to není podmínka, já bych to vůbec ani nebrala vážně! To by bylo krásné, ale i když se dostane do dobrých rukou aspon jedna tak lepší než nic...jen že jsou spolu tak úžasné ))ale to vedení by fakt už potřebovali, ale jsou to zlatíčka
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:50
- Nahlásit
Ebony
Já jen zkopírovala informace, kt. má paní Synková, uvedeny na stránkách....
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 20:08
- Nahlásit
Hanca
jasně
to ona často mívá tohle napsané, ale vůbec bych to tak nebrala
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 20:27
- Nahlásit
zwergpinscher pozdravuj pani synkovou od slecny listickove a potes ji zpravickama, ze se maj fajn a jsou pekne vynalezavi liska pes uz prisel na to kde se vari a je jidlo ,a dokaze ze zeme vyskocit az k varici pomalu nebo to veme opici drahou az k hrnci no je snima sranda a nekde tu e odkaz na rajce sou tam snima fota jako sem nadsena uzasni psici pruzkumnici chii
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 07:42
- Nahlásit
ketty
ukazovali jsme jí vytisklou fotku jak tam jsou lišky spolu, byla ráda, ale byla včera dost špatná, už jsem ji tak dlouho neviděla
a ty máš teda obě lišky doma???
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:18
- Nahlásit
zwergpinscher jejej jak tooo z cehoo??muzuli s eptat a nenili to nekorektni netaktni se ptat treba kvuli duvodu .......
prosimte chtela sem si je nechat obe ale uz kdyz sem jeli sem slibyla znamemu a dala mu echo atd jukal na fota a ze chce no ja mu nechtela dat ani jednu jako ale tak slibila sem to musela sem ..ale liska holka je u nej a jen pet km odeme ,tez spi v posteli a podobne taky nafotim jezdim k nim na navstevu .ma ji v peci krom znameho jeste 11leta holcina ktera s pejsky umi oni jich maj asi 6 mo kolik ale vse na zahrade velky chtela jednoho maleho tak... zas diteti kazit radost ktere se umi chovat ke zviratkum atak nak to cvicit vychovavat do spatnych rukou bych ji nedala ale nechtelo se mi ta čubíska byla skvela jako a je a kontaktnejsi ten pejsek je min dost se boji ..
maskovana liska v lese
les se nam libi tam je nejlip a liska tam patri
doma v teple taky fajn hlavne na kline v bezpeci
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:59
- Nahlásit
Dají se té paní Synkové někam poslat peníze?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:09
- Nahlásit
zuzanarosakova jo urcite joo nekde je tu meil komu napsat a poda blizsi info nebo i tadyzwergpinscher bude vedet
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:34
- Nahlásit
neumim tu ještě moc hledat
|