Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nekonečný příběh - množírny - pomoc desítkám/stovkám ubožáků
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:32
- Nahlásit

Biluška
To vím že andrea ale nevím příjmení, trvalé bydliště, děcko může mít příjmení po otci...

Nedělá nědko na SPOD v olomouci? že by se podíval do registru, když né za psy mohly by je dostat na děti aspon........

Dáška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:42
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Jo, mně to taky napadlo, proto sem psala, že cokoliv komukoliv vezmem. Jsme s paní Synkovou domluvení na sobotu odpoledne, přijedeme tři, kamarádku berem, protože přemýšlí, že by si vzala nějaké štěndo. Do soboty to prý bude mít vymyšlené. Můj drahý už si taky vybral, ale má to zatrhnuté ode mně. Mám strach brát třetího psa do podnájmu

Budem se snažit moc nezdržovat, pokud kámoška nebude vybírat psíka...

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 17:44
- Nahlásit

To Ketty

tak ač jsme se už dohodli po telefonu a ted se určitě tešíte, tak se omlouvám, ale dovoz lištičky nejspíš nebude.

Volala jsem z Pinscher, ke které se jedu podívat na štěnata, za tím účelem jedu do prahy a ta má obavu, abych ty 5 tydeni cuci nenakazila něčím od psů, které bych vezla....je otázka, jak moc to hrozí, ale chápu, že to nechce riskovat atihle psi asi snad nikdy nebyli očkovaní nic, takže tak asi.

Každopádně i když je to zase odstup dvou týdnů, kdyby se do té doby nikomu nepodařilo psa přiblížit, tak 25.3. odpoledne jedeme do prahy zase a to už bych snad psa vzít mohla????

ještě jednou se Ketty omlouvám, měla jsem radost, že bych mohla pejska dopravit, ale asi jak píšu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 18:11
- Nahlásit

zwergpinscher
Otcem je Radovan Úlehla, čili pokud se jmenuje po otci tak to taky není neřešitelné. Spíš pokud ulovila nějakého jiného samečka a ten dal dítěti svoje jméno

S tím odvozem je to na prd . Nabízím následující řešení - jednoho psa má vybraného Aren, druhého Atika a třetího Ketty. Když tak mě opravte essi se pletu.
Můžu buď naložit všechny tři a dovézt je do Brna (Aren do Olomouce). Nebo je hodím někam blíž k Praze, ale až do Prahy se mi nechce, spíš bych to viděla tak na Hradec Králové (Aren bych ho vyložila třá v Mohelnici, to máš tak nastejno ne? ) Dál nejedu, leda byste se mi složili na benzín. Ještě pořád nejsem milionář

aren
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 18:13
- Nahlásit

Biluška
Mohelnice je pro mně ok.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 18:14
- Nahlásit

Pincher
zwergpinscher
holky tak jestli sem někdo v neděli pojede,písněte mi na emila
davidkova.renata@seznam.cz
jednak bych to dovalila z práce a jednak eště vzala nějaký ty čistidla,tak bych to potřebovala vědět abych to stihla přemístit

Atika
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 18:19
- Nahlásit

Pojede někdo až k té Praze v dohledné době? Na benzín klidně přidáme.

aren
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 18:21
- Nahlásit

Atika
Tak zaplať benzín Bilušce a ona to dojede, ne?

Atika
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 18:36
- Nahlásit

No klidně, jestli to tak bude možné. Čas je úplně fuk kromě týhle soboty, to jsme pryč.

AmAkita
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 18:53
- Nahlásit

Ještě znovu nabízím dopravu Vyškov-Brno-Praha....tuto sobotu.

...nevím kdo už to chtěl, ale na ten mejl...larysekpitbul....nelze nic poslat = adresa neexistuje.

Tak mi pište rovnou na mejl pod členem, na tomto fóru běžně nejsu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:01
- Nahlásit

AmAkita
Tak to by bylo super . Takže bych to udělala takhle - v pátek sjedu k paní Synkové a naložím psy. HOdím je do Vyškova a ty bys je mohla dopravit do Prahy.Areninýho vyložím cestou v Olomouci. Šlo by to?

aren
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:09
- Nahlásit

Biluška
V kolik hodin si představuješ tu Olomouc? Já bych tam mohla být v pátek nejdřív ve čtyři odpoledne.

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:11
- Nahlásit

Biluška
když tak chvíli počká u nás klidně ho sem vezmu než si aren dojede ať se nemusíš zdržovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:15
- Nahlásit

aren
V kolik hodin si představuješ tu Olomouc? Já bych tam mohla být v pátek nejdřív ve čtyři odpoledne.
Jela bych až v sobotu. Hodina záleží na AmAkitě, podle toho v kolik potřebuje vyjet.
Nebo by toho tvýho mohla vzít Hanka jak tam poveze ve čtvrtek to žrádlo a vzít ti ho do Olomouce, ne?

aren
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:26
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
když tak chvíli počká u nás klidně ho sem vezmu než si aren dojede
To by bylo super Předem díky.

aren
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:37 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Jedná se mi o tohohle pejska:
Ten bílej vzadu:

Jak má ten tmavej flek na zadku:

impact
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:54
- Nahlásit

Visi mi tady 20kg pilin, kdyz uz se pojede tahle trasa.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 19:55
- Nahlásit

aren
asi to nejde vidět, ale ten má pěkné šrámy na hlavě, ale i na duši, vyloženě trpěl, když jsem ho brala na ruce a fotila, ale je moc sympatický

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 20:02
- Nahlásit

zwergpinscher
ale ten má pěkné šrámy na hlavě, ale i na duši, vyloženě trpěl, když jsem ho brala na ruce a fotila,
neboj,aren je krapet magor,vzala si ze slovenska sotva odrostlou čubinu co žila někde v noře bez kontaktu s lidma..celkem normální šelmička a jak jí krásně dala časem dokupy

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 20:03
- Nahlásit

Holky zrada . Jsem zapoměla, že v sobotu jedu s Megynou na závody . Ale pořeším to . Jelikož jsou závody v Beskydech, tak cestou vyzvedneme psa pro Ketty v Ostravě, pak se vysadím v Beskydech a Mášenek pojede dál na Vyškov odevzdat psy AmAkitě .

AmAkita
Mohla bys mu když tak jet kousek naproti? Třá ke Zlínu, nebo tak nějak. Aby se stíhal zase včas vrátit, pak ho potřebuju k závodu jako technické zázemí

aren
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 20:03 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

zwergpinscher
Jako že se bojí? Divné, ostatní jsou prý kontaktní.
Šrámy nevidím.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 20:12
- Nahlásit

no bojí, kontaktní je většina, ale ne všichni

impact
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 20:13
- Nahlásit

Bilusko ke Zlinu? Ty woe, kam do tech Beskyd jedete?

Atika
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 20:39
- Nahlásit

A v Praze by bylo předání asi kdy? Vůbec teď nevím jak to pořešit, páč v sobotu máme bejt pryč, teď nevím jak se z toho vyzout

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 20:48
- Nahlásit

impact
Do Libhoště, ani nevím kde to je. Někde v Beskydech prostě. Budu to řešit až v sobotu ráno, až vyjedem. To je pokaždý stejný

Dáška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 22:41
- Nahlásit

Biluška
Mohla bys mu když tak jet kousek naproti? Třá ke Zlínu, nebo tak nějak.
Esi potřebujete dovézt v sobotu psíka někam ke Zlínu, se nabízím. Ať nemusíš posílat muža. Ale možná to blbě chápu, sem se tu přestala orientovat někdy včera

Dáška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 22:43 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

A ještě potřebuju vědět, jestli je tohle on či ona, kdo máte nějaký přehled.

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 22:56
- Nahlásit

zwergpinscher jasne pisnu ti do mejlika a plati jeden zatim porad, kdyby nahodou dva dam vcas vedet a diky mooc

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 23:03
- Nahlásit

AmAkitatak si musela neco spatbne zadat muj meil pracuje normalne s ketynkana 1 komunikujem normalne pres meil
zwergpinscher jee tak nic joo zas no to je mazec snad to nak dopadnee jinak vam vsem ostatnim na benzin samo klidne prispeju taky

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 23:11
- Nahlásit

Biluška tak me asi prijde nejjednodusi abyste se domluvili tady s AmAkitaktera nabydla toto # Zasláno: 10 Bře 2010 18:53Citát Ještě znovu nabízím dopravu VyškovBrnoPraha....tutosobotu.-.....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání