Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nabídka práce
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:26
- Nahlásit

moll
Ne, vůbec se mi neozvali.

arwen
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 17:37
- Nahlásit

Biluška
a neva teda, že budu chodit jen s jednou? Jéé, deset, nevím proč myslela jsem si, že jich máš víc...ale jako i deset je dost. I když představit si to umím...škoda, že si to představit neumí můj drahý.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 19:31
- Nahlásit

arwen
a neva teda, že budu chodit jen s jednou?
Vůbec ne, jedna bohatě stačí.

Jéé, deset, nevím proč myslela jsem si, že jich máš víc...ale jako i deset je dost.
Jeden čas jich tady žilo 21 To už bylo fakt šílený, celý den jsem běhala jenom kolem nich. Tak do dvanácti je to v pohodě zvladatelný, pak už to začíná být drsné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 20:34
- Nahlásit

Holky, začínají chodit peníze. Kdo ještě neposlal číslo účtu tak ho,plís, pošlete. Kdo ho poslal někdy dávno tak ho radši pošlete taky, páč nevím jestli to najdu

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 21:35
- Nahlásit

Biluška
Nefim, esli uz ti chodi mail, tak radsi votravuju na tydlifonu. C.U. pak poclu, ale nejdrif vyres sms

arwen
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 21:47
- Nahlásit

Biluška
zítra nás čeká první školička, tak se obávám, abych nepověděla před dětičkama třá do prd***a trochu jste mě vyděsili s tou reakcí na picbuma bláznivý úči, takže v nejhorším zatajuji bojové pleméno a budu tvrdit, že mám toho boxera, co děti tipují nejčastěji.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 06:52
- Nahlásit

Mathea
sms dorazila, přes den to vyřeším.

arwen
Jo, říkej jim, že je to boxer a hotovo.
Sprosté výrazy před dětičkama už mi párkrát ujely, úči se tváří, že nic neslyšely . Jasně si vybavuju, že jednou jsem v mateřině řekla "a to už vám to bude ho..o platný, páč budete pokousaný" . Nevšimly si toho ani děcka, ani úča, asi proto, že byly zrovna děsně zaujatý tou představou ukouslé nohy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 07:32
- Nahlásit

impact
Já mám spíš problém, že to mám docela dlouhý Po hodině mám pořád co dělat..
Ale byla jsem zatím jen ve školkách, kde prostě pořád děckám opakuju to samý dokolečka, vyptávám se jich na to a tak... Prostě furt opakuju, pač oni si to jinak nezapamatujou
A hodně besedu prodlouží, když se každýho zeptáš, jestli má psa, jakého a jak se jmenuje.

Jinak já brávám jen jednoho psa. Děckám je to úplně šumák, hlavně, že tam nějakej je.
Aaron vždycky přijde do třídy, zavrtí ocasem, s mega plesknutím lehne na bok a chrápe celou dobu. Když na něm chci něco ukázat, tak ho musím násilím budit, hajzlíka. Takže většinou s děckama trénujeme jak se chodí kolem spícího psa
Jen vždycky doufám, že bude hezký počasí a že budou chtít jít s děckama i ven, protože tam Aaron ožije a nechávám po zahradě děcka, aby ho vodily na vodítku. Jen byste měli vidět ten útrpný pohled, když jde už po dvacáté kolem pískoviště

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 08:04
- Nahlásit

Ten k*eten zas*anej hnusnej me vyrazil z busu, ze mam jen tasku a ne nahubek. Ty woe ja jsem tak strasne nasrata, ze to uz vic ani nejde!

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 08:12
- Nahlásit

Paw jak koukam, tak je Mordor zatim jediny, ktery hystericky jeci, ze chce za detma a odmita ze skolek odejit.
Jeste teda zaradim na konec neco jako Taaak deti, ted si zopakujem vse, co jsme se dnes naucili.

Ty we jsem z toho busu upe rozhozena. To jsem fakt nedomyslela.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 08:14 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Jsem to tuna dala dvakrat. To asi tim rozcilenim.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:28
- Nahlásit

impact
Já vždycky nadhodím nějaké téma a nechám je, aby děcka samy říkaly co je napadne, jak by reagovaly a ták. Potom jim k tomu řeknu své, a pak vyzvu někoho, aby nám to celé ještě jednou zopakoval, dávám mu otázky a udělám s ním praktickou ukázku...

Jinak dnes jsem byla v ZŠ praktické - měla jsem celou školu = až po deváťáky. Děti byly složené od lehce mentálně retardovaných, přes problémové, hyperaktivní a až po ty s tmavší pletí. Bylo jich 50 .
ALE bylo to móóóc fajn a zatím ta nejlepší beseda, protože děcka byly živé, hodně mluvily a když měl někdo nějaký blbý řeči, tak jsem ho vyzvala, aby nám to vysvětlil. A když jeden kluk řekl, že by psovi utáhl obojek co nejvíc by to šlo, tak jsem obojek vzala a šla jsem k němu mu ho dát na krk - haha, celý zbytek přednášky byl ten nejhodnější
Jinak jsem přidala i něco z první pomoci psa, protože to byly fakt starší děcka a přiučily se i úče.

A psiska jsem vzala dneska dvě a bylo to dobrý složení - Aaron a Jessie. Oba lehli na sluníčko a chrápali, a když je děcka vodily, tak je celý oblízali.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:41
- Nahlásit

Do prčic, teď jsem si uvědomila, že jsem chtěla poprosit, jestli by mi nemohli poslat nějaké fotky - pan ředitel fotil jak vzteklej...
Nemám zatím ani jednu fotku

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:33
- Nahlásit

pawLINka
Máš dobrý nápady, čéče. Si s dovoleném pokradu.

Biluška
Já chci taky fotoooooo. Hele myslíš, že by bylo hloupé je poprosit přímo, jestli by je neposlaly mě na mejl? Třá dvě tři? By to nemuselo chodit přes tebe. Už tak ti těch mejlů asi chodí dost.

arwen
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:35
- Nahlásit

Tak jsem dneska dorazila do školičky, dětičky na nás řvaly už z okna. Poskládali jsme se ven a po chvilce povídaní zaslechnu paní ředitelku, jak mektá něco o tom, že kdyby věděla, že přijde bojový pes, tak to neobjedná. Zeptala jsem se jí, jestli mám tedy Arwen držet od ní dál, když se jí bojí, že to chápu a ona že ne, že má doma boxera, ale že k těm bojovým u dětí moc nevěří. Děcka měla tisíce otázek tak jsem si všímala jich a ředitelku jsem nechala ředitelkou. Po chvilce odešla dovnitř...Povídalo se, ukazovalo se a hlavně Arwen byla dneska naprosto vzorová a dělala všechno v klídku a vyrovnaně. I ty haranty mrňavý neškubala na vodítku a chodila jak poník v zoologický....
Nakonec došla řada na hromadné focení - vždycky uči poprosím, zda by se mi děti s pejskama nemohli vyfotit. Když si Arwen mezi mrňata lehla a nechala po sobě šlapat a ani voko neotevřela, dorazila ředitelka s omluvou, že nás celou dobu sledovala z okna a že jí moc mrzí, co řekla na začátku, ale ať se na ní nezlobím, že prostě k těm pitům nemá důvěru. Tak jsme si chvilku povídali s učitelkama, děti přitom omláskavali chrápající Arwenku a odcházela jsem s moc dobrým pocitem. Jinak nás taky jedna učitelka hodně fotila, a slíbila poslat fotky mejlem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:49
- Nahlásit

arwen
Tak to mě teda mrzí, že jsem si zapomněla o ty dnešní fotky říct, protože jsme byli taky venku a myslím, že to musí být fakt hezký fota

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:53 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Tez jsem dnes byla v MS, vypustili na me 4 tridy od malejch po velky. Detem se pes tuze libil, do vykladu o pouziti psu jsem zaradila praktickou ukazku - asistencni psik - podavani penezenky, canis - hajinky a tulanky, zachranarsky - perfektni vystekani choulici se osoby u stromu, lovecky - prinaseni predmetu... Deti byly hodny, povelovou techniku uspesne zvladly, krasne podavaly pac a stekaly. A povel Klubickooo jim sel taky rychle, se rehtaly, kdyz po nich Baloo slapal. Jen bylo venku dost frisno, vitr hnusnej, po zahrade litaly jejich podprdelniky (ve tvaru kyticek).

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:57 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Fifi
Jee, kyticky sou nejak f mode, v pondelek je meli v Ostry taky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:29
- Nahlásit

Mathea
Pošli účet, nebo nebudou prachy

Taky Petra od Bassina musí poslat účet, jinak výplatu zkonfiskuju a bude

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:46
- Nahlásit

Biluška
Mohem si teda sami říct o fotky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 16:17
- Nahlásit

impact
Mohem si teda sami říct o fotky?
jj, mohete. Nezapomeň, že bez písemného souhlasu rodičů je nesmíš nikde zveřejňovat, leda bys vytečkovala obličeje děcek.

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 16:21
- Nahlásit

Biluška
Poclu, zatim poclu matky (nejsem asi dost lid, dyz nemam svuj vlastni, ale zalozim studentskej), takze pak muj. A poclu dneska fecir do maila? Uz ti funga seznam?

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2009 16:24
- Nahlásit

Biluška
Jasné, udělám jim černý kolečka přes držtičky.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 13:26
- Nahlásit

Bože za co.. Jsem na závěr besedy pro 4 a 5 třídy zařadila otázky o psech a kluci mi to hned natřeli. Prej jakej je rozdíl mezi psem a fenkou. Kupodivu mě to nezaskočilo, pohotově jsem hodila čokly na záda a ukázala.

Jinak skvělý. Jsem nečekala, ale bavilo mě to víc jak mateřinka.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 16:11
- Nahlásit

impact
Jinak skvělý. Jsem nečekala, ale bavilo mě to víc jak mateřinka
Jsem ti to říkala, že jsou ZŠ lepčí

impact
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 16:23
- Nahlásit

Nj, paw. Ale to je prvni stupen. Ty to jeste zajima a muzu se povazovat za chytrejsi nez oni. Druhej stupen uz mohe byt za A zkusenejsi jak ja a za B me muzou poslat tam onam.

Stejne jako, co jim na druhym stupni chcete vykladat?

arwen
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 18:52
- Nahlásit

impact
co třeba, že ten jejich kokr, jezevčík, ovčák (spíš vlčák) není bez PP proto, že se narodil šestý, osmý atd...aby věděli, až si budou jednou pořizovat psa..a nebo taky to, že pes nepotřebuje chodit ven jen na čůrání a kakání ale taky za zábavou, že je to společenský tvor a celý život na zahradě mu nesvědčí. Atd...

Dáška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:20 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

impact
Jestli jsi byla v Lobodicích, tak máš fotečku v Olom. deníku... Jestli ne, tak je to někdo jinej s raslíkem

impact
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:29
- Nahlásit

Jezisi kriste! To musime byt my! Smarja kriste, mas ty noviny? A to je denik jako Denik, co vychazi v kazdym okrese? To bude aj na netu. Smarjaaaaaa.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:33
- Nahlásit

Dáška
Zveřejnit, okamžitě zveřejnit

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání