| Autor |
Zpráva |
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:35
- Nahlásit
Biluška
jasan, jdu na skříň pro skenr
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:36
- Nahlásit
Mas ty noviny prosim moc? Ze bys mi to poslala? Na netu to nikde nevidim. Pekne prosim, smutne koukam.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:38
- Nahlásit
impact
esi ti ti stačí naskenované, tak chvilku vydrž, jestli to chceš černé na bílém, tak pošli adresu na sam.baily zavinac seznam cz
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:46
- Nahlásit
Uz je to snad tam. Pisam z mobilu a nekdy je to slozite. Ae prdni to aj sem, at je sranda. Kujuuuu.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:52
- Nahlásit
impact
Hned zítra to hodím do schránky, ať na to nezapomenu.
Jinak to nějak divně skenuje, tož nevím, esi se povede, vydává to prapodivné zvuky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 21:00
- Nahlásit
Choneeeem, chci se kuknout.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 21:02
- Nahlásit
impact
Já se fakt snažííím asistuje tu brácha i táta, víc už neudělám!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 21:14 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
impact
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 21:32
- Nahlásit
impact
ty woe mediální hvězda
Vám úplně závidím Škoda, že nemůžu dopoledne...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 21:33
- Nahlásit
Smarjaaa. To jsem ja a vrah.
Akorat text krom titulku si prectu az zajtra, z mobilu je to mikro.
Dáška dekujemeeee.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 21:39
- Nahlásit
Uf fem fi to pfecet. Ono to jde stahnout do founu a zvetsit. Jeee, ja mam radost.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 22:29
- Nahlásit
impact
Ha ha, prý canisterapeutický pes
Dyby věděli, co je to za beštiji
Gratulace veliká
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 23:35
- Nahlásit
impact
taky posíláme gratulaci, takové slávy...by mě zajímalo, co s nima probíráš o přípravě psa na procházku. Mě napadá jen najít vodítko, vyhrabat obojky zpod bund či bot, podle toho, kam mi odpadla z posledního návratu a neurvat si ruce, když otevřu dveře..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 11:20 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Hele prej je to v Přerovským Deníku. V tom případě ho mám doma, leží mi na stole. Šmárjá, jak jsem ho četla, že jsem si nevšimla.
Edit: Nejsem sama, máti ho taky četla a neviděla nás.
MaggieM
Paráda jako, mám radost a baví mě to.
arwen
No příjde, řekne Ahoj Mordore, pohladí ho, řekne Půjdem na procházku, nasadí obojek, připne vodítko, jde s ním kolem tělocvičky, vrátí se, utře ťapičky, dá pamlsek a další.
pawLINka
Vraaaaaaaaaaaaah.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 12:48
- Nahlásit
impact
jak ty noviny čteš? Každopádně psaní letělo na poštu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 13:17
- Nahlásit
Dáška
No ty woe, už to viděla půlka města. Jak se couraj na pívo, tak mi to všicí říkají.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 19:39
- Nahlásit
impact
Vrah je slavnej Kdo by to byl do něj řek
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 19:45
- Nahlásit
Biluška
No co to, ale von bude možná ještě slavnější. Chtěj o něm napsat článek do časopisu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 20:12
- Nahlásit
impact
Do Psích kusů?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 20:19
- Nahlásit
Biluška
Asi.
Btw. dneska přišly kačky. Má mi chodit plná cena? Neměla by sis něco nechat na daně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 20:36
- Nahlásit
impact
Přišlo ti 400,- ne? Tak to už stát svoji porci ukousl, neboj.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 20:39
- Nahlásit
Biluška
Achá. Já myslela, že má být 330.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 19:28
- Nahlásit
Biluška
Dneska neskutečných 80 dětí, MŠ, já myslela, že těm nezbedům šlápnu na úsměv, naštěstí jsem asi po dvaceti minutách přišla na způsob, jak připoutat jejich pozornost...už jste někdo měl takovou velikou skupinu?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 21:38
- Nahlásit
A jak si upoutala jejich pozornost? Já měla poprvé 50 dětí rozlétaných po zahradě.A ještě jsem byla nervozní páč to bylo poprvé.Takže síla.Ale druhá školka už byla bezva.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 06:07
- Nahlásit
arwen
já myslela, že těm nezbedům šlápnu na úsměv,
To je krásná věta, s dovolením si ji půjčím k Davídkové . Myslím, že slovo "nezbeda" ve spojistosti s harantama ještě neslyšela
laguna
A jak si upoutala jejich pozornost? Já měla poprvé 50 dětí rozlétaných po zahradě.A ještě jsem byla nervozní páč to bylo poprvé.Takže síla.Ale druhá školka už byla bezva
Já jich jednou měla sto Ale to ty školky dělají schválně, páč já jim říkám, že skupinky max. po třiceti děckách Jenže oni chtěj ušetřit tak jich tam narvou dvakrát tolik
Pozornost upoutávám "pejsčím cvičením" . Říkám jim "třído pejsků sedni", "třído pejsků lehni", "třído pejsků štěkej" a tak... to se jim děsně líbí, takže se všichni přifaří a makaj
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 07:52
- Nahlásit
Taky uz jsem nad tim premyslela, jestli to mas nejak osefovany? To je jako dost smecko od tech skolek.
U nas v praci maj holky strop snad 20 lidi a jak je nad, musi zaplatit dvojnasobek bo se seberou a odjedou.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:01
- Nahlásit
Jinak jedu do Cernotina, vstavala jsem v pet , boli me zub jak cip , je mi blbe z prasku od bolesti a jedou plny vlaky jecicich harantu na vylety.
No mohlo by me tam cekat 100 harantu a budu vrazdit.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:04
- Nahlásit
Jsem tady ani nepsala zážitky ze 3 přednášek po sobě. To byl masakr
První beseda v pohodě, byla to škola, takže to bylo moc fajn. Na konci jsme šli ven, aby si děcka mohly psíky povodit. Měla jsem Aarona a Jessie. Všechno probíhalo v pohodě. Jen na té první přednášce bylo víc jak 30 děcek, tak to Aarona tak v půlce přestalo bavit a stále si lehal a děcka ho nemohly zvednout
Po sem všechno v pohodě.
Jak tak pokračujeme v tom chození na vodítku, tak se k nám začne plížit nějaká babizna s foťákem. Ale fakt jako plížit! A ještě takovým hlubokým hlasem: "Co to tady děláte??" No Jessa je hlídačka jak sfiňa, tak začala štěkat a vrčet. Baba místo aby se narovnala, tak na ní mířila foťákem, div že jí ho do tlamy nenacpala. Jessu nevěděla co si má myslet, tak vrčela. Vzala jsem si ji a děcka vodily jen Aarona, kterému je všechno u prde...
No ale Jessina na tu babu furt čuměla a štěkala dokud neodešla. Pak byla zase OK.
Tak jsem psíky vyvenčila a šli jsme na druhou přednášku. Jessie ale byla naštvaná. Ne že by chtěla něco udělat děckám, ale přišla do třídy, plácla sebou pod tabulu prdelí k děckám a nasadila cedulku - Nesahat. Tak jsem volala Lušákovi, který byl naštěstí doma, ať mi přivede posilu. Jessu jsem mu dala (mrcha, venku lítala. Houno byla unavená ) a vzala jsem si Dellinku. Ta došla do třídy, obešla všechny děcka a nechala se hladit.
Na konci jsme šli zase venčit - Aaron to vydržel do půlky, a pak už v půlce trasy lehl a nikdo ho nezvedl, tak chodila jen Delda.
Na třetí přednášce si pod tabuli s cedulkou - Nesahat - lehl Aaron a celou ji prospal. Jen Delinka chodila od děcka k děcku a tulila se. Na konci téhle přednášky jsme šli zase ven a Aaron sebou demonstrativně pleštil už u dveří jako že se nemám ani pokoušet mu dávat vodítko, protože dokolečka jako poník už chodit nebude. Tak to zase odchodila trpělivě všechno Delinka, na které )nava nebyla vůbec znát.
Učitelky byly moc v pohodě, všechny mě totiž znají i když já je ne. To bylo samé: "Vy je máte tak vychovaný. Když Vás venku potkáme, tak si je hned voláte k noze." atd. atd. No dělalo mi to dobře
V každém případě - už 3 po sobě nechci zažít.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:06
- Nahlásit
A ještě jsem zapomněla - trapas jak sfiňa. Dellina pořád prděla. Děcka si furt zacpávaly nosy
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:18
- Nahlásit
Prej s cedulkou Nesahat. Hahaha.
Jako Mord je tra fakt nezmar neunavitelnej. Ten to kolecko pujde tra tristakrat.. Ae v patek po dvou besedach a nasledne dvouhodinove prochajde se zbytkem dosel domec, spadl a usnul. Coz jsem si okamzite vyfotila a vyhlasila statni svatek na pocest unaveneho vraha.
|