Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nabídka práce
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 12:35
- Nahlásit

Biluška
A co jim tam mám povídat jako? Jak se maj sbalit do klubíčka? Dykl se mi vysmějí...

arwen
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 15:01
- Nahlásit

impact
seber někde u kámošů starší děcko a zkus si s ním o hafanech povídat, zjistíš, co už vědí, co vůbec a co je zajímá. Já na tohle používám starší bráchy a jejich vrstevníky a počáteční strach se vytrácí a začínám se těšit. Jasně, že někteří se ti budou tlemit atd., ale většina jich bude minimálně ráda, že se ulila ze školního vyučování...
já mám spíš strach, jak to od září zvládnu časově. Na to, abych Arwen mohla nechávat v práci na zahradě bude zima a než ji dovezu domů a zase zpátky do práce, mi uteče spustu pracovní doby. Sakryš, už abych měla ten ŘP a vozidlo

MaggieM
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 20:57
- Nahlásit

Biluška
nabíráme nové posily zejména motorizované
bych měla zájem, pokud se to dá až odpoledne. Dělám teď jen ranní

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 07:11
- Nahlásit

MaggieM
bych měla zájem, pokud se to dá až odpoledne. Dělám teď jen ranní
V létě by to mělo jít i odpoledne, přes školní rok bohužel ne. Ale v tom vašem kraji už působí Impact a Pawlinka, nevím jestli seženu dost práce pro tři lidi. Kdyby náhodou jo tak tě hned zapojím

impact
S těma staršíma se bude spíš probírat nutnost každodenních procházek a to i přes to, že má pes zahradu. Pak pověry typu "žere maso bude zlý", nebo "fena musí mít jednou za život štěňata".... Klubíčko tak přihodíme taky, to by ses divila kolik dospělých to neví, natož děcek. Zatím je to pokaždé zajímalo.
Určitě tam taky bude jak mají zahnat psa a kdy a jak bránit svého jorkšíra když kolem půjde vlčák a bude se tvářit, že si dá jorka k svačině.

moll
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 10:04
- Nahlásit

Biluška
jak bránit svého jorkšíra když kolem půjde vlčák a bude se tvářit, že si dá jorka k svačině.

tak to by mě taky zajímalo - napiš jak.....

impact
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 10:37
- Nahlásit

arwen
No já mám fobku z toho, že mě pošlou někam, že budu rudnout a tak. Přecejen harantíkům naservíruješ cokoliv.

Biluška
Nechceš se prosím trochu víc rozepsat? Posbírám nápady a zpracuju si to. A to bude taky na dvě vyuč. hod.?

A k MaggieM mě napadá, že by si jako motorizovaná mohla vzít Hranicko a Olomoucko, já ten Přerov, Kojetín Prostějov. Nebo já zase můžu jen ranní a ona může jen odpolední. A školky a školy v novým školním roce mi snad nevyfoukne, já dělám odpolední furt. Takže jako každá kačka dobrá, že. Ale ať si užije prázdniny, když nemůže ve školní rok. Nehledě na to, že kde nebude dojezd emhádé jsem k ničemu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 10:48
- Nahlásit

Jsem dostala 10 kg pytel granulí, heč.
Teda Delinka, ne já

impact
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 10:55
- Nahlásit

pawLINka
Cooooooo? Kde? povídej. A jakých?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:02
- Nahlásit

impact
V jedné ZŠ...
Je to "značka" Don - dobrý tak pro kočky nebo jako pamlsky, ale i tak to potěší, že je to vůbec napadlo...

Jinak to bylo děsný - měla jsem celý první stupeň najednou, takže se to vůbec nedalo. Bylo to přes 90 PZ.

Delince se divím, že je nesežrala, pač já bych to udělala s radostí...

impact
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:07
- Nahlásit

pawLINka
Asi proto vám koupili ty grancle. Úplatek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:13
- Nahlásit

impact
Neboj, bude k tomu skript.

moll
To je složitý takhlenc do jednoho příspěvku . No ve fázi jedna - vypadá-li agresor neagresivně je nechám očuchat,eventuelně se na sebe trošinečku poprsit a jdem pryč. Zásadně bez vodítka, pes na vodítku vystartuje po tom bezvodítkovém.
Ve fázi dvě - vypadá-li agresor agresivně přeskočím čuchání, jorka strčím za sebe na agresora dupnu a zařvu "táhni" tak, až v okně opadají muškáty.
Fáze tři - agresor odmítl táhnout, je nutné jorka schovat - hodit přes plot, do okna, na balkon, do popelnice.... eventuelně alespoň pustit vodítko ať může zdrhat.
Hlavně nebrat termita do náruče, to je jako kdyby ho naservírovali na zlatém tácku.
Už teď to učím některé ze starších, chápavějších PZ.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:42
- Nahlásit

impact
že by si jako motorizovaná mohla vzít Hranicko a Olomoucko
no díky za nabídku, ale z vejdělku nedám přece půlku za benzín

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:49
- Nahlásit

MaggieM
Jenomže vono toho moc poblíž nebude. Hlavně ty tábory nebudou uprostřed Vepřova

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:54
- Nahlásit

Biluška
Dnesni deticky me mile prekvapily, ctvrtaci a pataci byli naprosto uzasny. Mezi nima sice par grazliku (ty pouzivam coby vycvikovy trenazer a je pak klid), ale jinak snad samej pejskarskej poter, krasne se s nima debatilo, mely spoustu inteligentnich (to jako fakt) otazek, mlatit psa po cumaku chtel jen jeden nezdolny jedinec. Zajimaly je plemena, k cemu byly urceny a kde byly vyslechteny a k cemu se pouzivaji ted (samy se ptaly na staford, ridgeback, sharpei apod - jsem jen koukala, ze ty nazvy vubec znaji), klubicko nacvicovaly i ucitelky s nama, probrali jsme od stravy, pohybu, vychazek, vychovy (lanarim obzvlaste nadejne jedince na cvicaky do skolicek, na agi a tak) , pece atd. Proste - dnesek me bavil, myslim, ze i pro ty deti to bude mit efekt do budoucna.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:00
- Nahlásit

pawLINka
to je mě jasný

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:59
- Nahlásit

Biluška
hele mohla by jsi mi sím hodit něco o přednáškách na těch školách do mailu (a.balcarova@seznam.cz)??? Sice to tu čtu, ale jestli máš s tomu něco bližšího?? Jako co se s těma dětma rozebírá, jak to probíhá atd. Možná bych do toho šla, ale chtěla bych bližší info. Sem z Praglu a měla bych použitelnou kníračku (ta je rodičů - ty svoje dva dementy bych k dětem nepustila leda tak je sežrat :P)

impact
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:22
- Nahlásit

MaggieM
No a myslíš, že ja ná tom s emhádé jsem jak?

impact
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:23
- Nahlásit

Biluška
Jak jsi na tom se Středočeským krajem - okolí Kutné Hory. Máš tam někoho?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:46
- Nahlásit

impact
Jo, tam jsou tři lidi, ti zvládají v poho.

younglady
Bohužel Praha už je plně obsazená, tam je tolik lidí, že jim nestíhám dodávat práci. Ale bodlo by kdyby se našel někdo úpa na jihu Moravy - Břeclav, Znojmo a tam.... a pak taky Havlíčkův Brod a okolí.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:50
- Nahlásit

Biluška
Hmmm, tak to má smůlu a ty ušetřený nervy o picbumí besedy.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:52
- Nahlásit

impact
No a myslíš, že ja ná tom s emhádé jsem jak?
máš pravdu éčko už taky není nejlevnější

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:57
- Nahlásit

Biluška
Jsem k tobě poslala Emila, tak ho pozvi na kafe a přečti si ho.

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 08:47
- Nahlásit

Neni nad to si splest datum.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 08:50
- Nahlásit

impact

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 09:14
- Nahlásit

To nejni ftipny.
Bilu krz me kecala, ze stojim za bourackou, ze je to neprujezdny, tze se zpozdim a nabourala se sama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 09:15
- Nahlásit

Poroz pozor důležité

Poptřebuji okamžitě číslo na Bassi nebo ať se libě ozve.
Lájoš alias Tom

impact
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 09:25
- Nahlásit

Jsem to vypichla do novyho tematu, sem kazdej nechodi. Smarja to je den. Nevite, jestli v PV nejezdi taxiky?

arwen
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 10:09 - Změnil/a: arwen
- Nahlásit

Biluška
myslíš, že bych si k sobě v tom červenci mohla vzít známou s hafanama na omrknutí? Aby věděla názorně jak to vypadá a případně mi od září píchla s těma přednáškama školkovýma a školáckýma? samo bez honoráře, jen na kukandu? Je to ten tábor v Mrtníku...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:06
- Nahlásit

arwen
Jo, klidně

impact
Jsem to vypichla do novyho tematu, sem kazdej nechodi. Smarja to je den. Nevite, jestli v PV nejezdi taxiky?
Dík

Bilu krz me kecala, ze stojim za bourackou, ze je to neprujezdny, tze se zpozdim a nabourala se sama.
To sem se nabourala až když jsem dokecala s tou školkou . Jsem usoudila, že bych měla přidat, páč jedu pozdě do tý svý školky, šlápla jsem na plyn, za zatáčkou tekla voda po silnici, najela jsem do toho a už jsem letěla do svodidel

arwen
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:07
- Nahlásit

Biluška
dík

hlavně že se ti nic nestalo, teda doufám, píšeš celkem slušně, tak snad máš aspoň dvě ruce a jednu hlavu...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání