Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nabídka práce
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 07:56
- Nahlásit

Přijmu na brigádu pejskaře z různých končin republiky. Podmínkou je neagresivní, vyrovnaný pes, vhodný k dětem a schopnost veřejně vystupovat před větším množstvím lidí. Výhodou vlastnictví automobilu a ŘP, nebo osobní řidič. Práce je v dopoledních hodinách, cca 2-6 hodin týdně, dle poptávky.

Zájemci hlaste se na mail - libuse.kotkova zavinač seznam.cz, nebo na tel. 602/658 685, 554/ 650 070.

Prosím, aby se hlásili pouze vážní zájemci o práci, na zvědavce typu "celé dopoledne sedím v kanceláři, takže stejně nikam nemůžu, ale jsem zvědavá co to nabízíš" vážně nemám čas. Je mi to líto, ale nemám

Cesmina
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 10:00
- Nahlásit

Splnuji podminky
(A jako bonus mam i psychopsa - jsou za to nejaky kladny body? :=))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 11:01
- Nahlásit

Cesmina
Výborně Psychopsa taky berem, opčas je to obecenstvo takový, že psychopes se bude stopro hodit . Taky mám občas chuť nechat doma canisterapeuťáky a vzít radši Pumu
Pošli meila, prosím tě, písnu ti vo co gou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 11:05
- Nahlásit

Biluška
To asi nejde dělat z Bylan,že????

Cesmina
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 11:11
- Nahlásit

Hele my muzem dlouhodobe az o velkych prazdninach (a to jak uz jsem psala, bych klidniva prijela /resp. se nechala privezt jednim ze svych dvornich ridicu/ pomoct za traverzu na psychopsa...).

Vono tam totizva chybi v tom inzeratu udano datumove obdobi, coz by mozna stalo za upresneni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 11:20
- Nahlásit

jablunka
No přímo v Bylanech asi ne, ale v blízkém okolí Chrudimi v pohodě jo. Ale je potřeba být mobilní (i se psem) a nejspíš mít i hlídání na děti, páč s sebou je mít nemůžeš

Cesmina
Vono tam totizva chybi v tom inzeratu udano datumove obdobi, coz by mozna stalo za upresneni.
Aha. Od teď do prázdnin a pak pravděpodobně zase znova od září. Během letních prázdnin poptávka nebude, nebo hodně minimální
(a to jak uz jsem psala, bych klidniva prijela /resp. se nechala privezt jednim ze svych dvornich ridicu/ pomoct za traverzu na psychopsa...).
Hele, já nejsem žádný psícholok a na zakázku žádnou převýchovu psů nedělám. Jenom když mám náladu, čas a chce se mi s tím babrat tak vezmu nějakého reparáka, přestresuju ho a pak vrátím do života . Ale jestli myslíš, že to tady může Bertovi pomoc tak s ním přijeď na gulak. Od 6 do 17 července. Buď se zblázní úplně, nebo z něho bude normální pes. Předem ti výsledek bohužel neřeknu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 12:17
- Nahlásit

Psíček
Hele, co ti rika bezplatna reklama?
Mě? Nic, takový pojem vůbec neznám . Krom toho zde se jedná o nábor pracovních sil, páč nejsou lidi A ty nezlob, nebo tě taky zapojím do pracovního procesu

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 12:25
- Nahlásit

Biluška
Bilu, hoď mi kdyžtak taky info na maila Anlie@seznam.cz - jsem teda spíš zvědavá, ale dopoledna mám volná, autí snad budu mít brzo, a psa mám (až na ten mozek) dle tvých kritérií

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 15:08
- Nahlásit

Psíček
To bych spíš uvěřil, že najdeš Akélu.
Zrovna před chvílí jedna odjela . Sice se jmenuje Sára, ale jinak je jí šíleně podobná. I v povaze

jinak nikdy bych neveril, jak lze rekrutovat specializovane kynology
Nezdržuj, mám poptávku a chybí mi lidi
Když je nenajdu tady budu si muset dát požadavek na pracák a to bude ještě horší

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 21:59
- Nahlásit

Biluška
Já se asi hlásit nemám, co?

Mathea
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 23:09
- Nahlásit

Garfield
Jooo - cim min lidi, tim vetsi klid na svete

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:17
- Nahlásit

Psíček
Sice vůbec nechápu, jak to myslíš, ale psovodem bys byl samozřejmě Ty, votomžádná

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 16:31
- Nahlásit

Garfield
Garfielda berem všema dvaceti On vyzabíjí půlku osazenstev domovů důchodců a komplet první dva ročníky základních škol. Já pak státu vyúčtuju úsporu na důchodech a dětských přídavcích a konečně budu v balíku

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 19:23
- Nahlásit

Biluška
Hele, a pošleš mi teda to info?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 19:44
- Nahlásit

Dines
šiš, sem na tebe zapoměla . Se moc omluvuju a už tam letí sova

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 19:46 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Biluška
No proto
Sova se vrací do hnízda

misenka1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 21:27
- Nahlásit

Biluška
Je to vhodne pro Maxouna??

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 21:35
- Nahlásit

Psíček
No já to sice pochopila, ale nepronikla jsem do podhoubí té myšlenky. Je to jedno proto, že klientům to bude jedno? Nebo je to jedno proto, že Biluše to stejně srovná a zmlátí všechno sakumprásk? Nebo je to jedno, protože to bude Babylon, ve kterým se ztratí i King-Kong? Prostě podhoubí vychytaný fakt nemám.

Sylva
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 22:39 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

Biluška
Páni to mě bere! Fenu vhodnou mám, dnes potvrzeno, mj. situace, 2h. prochajdou s několika dětmi z vesnice (byla s nima sama, zatáhli ji do lesa, namísto chvilky u jednoho z nich), jen nevím jestli se díky mateřské s 9ti měsíčním prckem mám řadit mezi zájemce vážné, nebo jen zvědavé.? On má Sebišek podobnou povahu jako fena Důchodce by taky potěšil a jiné děti zbožňuje! A často doslova štěká

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 05:39
- Nahlásit

misenka1
Je to vhodne pro Maxouna??
Asi tak stejně jako pro Garfielda . Gaf by vyhubil východ republiky a Maxík západ

Sylva
Bohužel mimino při té práci být nemůže . Musela by sis najít hlídání

moll
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 06:38
- Nahlásit

mám velkého pesana vhodného na jakoukoliv činnost mezi jakýmkoliv počtem jakýchkoliv lidí, ale nesmí vidět psí ani fení chlup v okruhu 2 km....tak to asi nechceš,že ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 06:52
- Nahlásit

moll
Chci, jedná se o práci s lidmi, psi ani feny tam nebudou

moll
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 06:57
- Nahlásit

Biluška
to jakože fakt? lidem od něho hrozí maximálně slízání ze svěa...a to se dá korigovat. tak písni podrobnosti - maila máš z dřívějška....dík

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 06:59 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

moll
Edit: už jsem ho našla, sova odletěla

moll
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:15
- Nahlásit

Biluška
máš maila....snad

moll
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 07:17
- Nahlásit

Biluška
u nás lítají poštovní holubi...hlídám holubník a sovu odchytím

Obludka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 10:12
- Nahlásit

Můžu vědět podrobnosti? Zajímá tě i Brno? Mám pesana milující veškerenstvo, jen je to zatím ščendo hloupý potrhlý. Takže asi spíš zájem d budoucna. Mail: irus@centrum.cz

impact
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 12:18 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Edit:

Psala jsem mejla. A chtěla jsem říct, že zkušenost s dětma je. Mám jich cca 150 v práci. Sice tmavších, ale dětí. Aspoň bych mohla na romský školy.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:31
- Nahlásit

Psíček
Měla bych?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:51
- Nahlásit

Biluška
prosím taky o info na mail Luisa.L@seznam.cz díky

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání