| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:25
- Nahlásit
Barča85
Ahoj, teď už to není aktuální, až zase v září. Ale v Praze a okolí je taky plno . Kdyby někdo vypadl dám vědět .-)
zajda007
Hustopeče nad Bečvou? Nebo ty u Brna? V podstatě by bylo volné obojí
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:32
- Nahlásit
Biluška
Ty u Brna, ikdyž moc u Brna teda nejsou A tak ňák i okolí, dle situace.
Včera jsme cestou do vinohradu potkali venčící se školku a Vilibald byl opět za hvězdu
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 18:43
- Nahlásit
Dnes jsme byli ve školindě, 7 dětí od první do třetí třídy a bylo to fajn, přišla i hromada maminek, takže pomalu víc dospěláků než dětí Ale jedna holčička byla obzvlášť akční a všechno se hrnula dělat dvakrát a víckrát
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:47
- Nahlásit
Biluška
Škoda..
Kdyby se bylo potřeba, jsem k mání..
Mám v plánu s čubinou udělat canisterapeutický zkoušky, zatím úplně nevím, kam se obrátit a jak to chodí, ale snad se nám to povede a budeme na to mít papír..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 08:55
- Nahlásit
Barča85
jasně, kdyby se něco uvolnilo tak dám echo
zajda007
Tak od září, jo? Páč já na to do září zaručeně zapomenu, tak se mi v srpnu prosím tě připomeň
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 09:27
- Nahlásit
Biluška
Jj, počítám s tím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 11:10
- Nahlásit
zkušení lektoři
máte někdo nějakej fígl, jak přežít přednášky na druhém stupni, kdy jsem dostala varování že jsou hrozní? děkuji
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 11:13
- Nahlásit
kejtlin
tuhle práci jsem sice nedělala a nevím, co obnáší, ale moje zkušenosti mi říkají, že je musíš zaujmout, jinak nemáš šanci. Nechci strašit, ale tak to je, pokud nezaujmeš, nebudou poslouchat. Na druhou stranu z toho mála, co jsem pochopila, budeš mít s sebou živýho tvora a živej tvor by je zaujmout mohl, obzvlášť, jestli máš nějaký míň obvyklý plemeno.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 13:24
- Nahlásit
kejtlin
já s nima řešila hlavně psí sporty, pak stopařinu, obrany, na to reagovali kluci a na výstavy zase holky, navíc to chce s nima fakt mluvit jako s dospělejma, ale já měla docela pohodovej druhej stupeň
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 13:25
- Nahlásit
Jinak jsem dneska na přednášce dostala kilo Chappi na pamlsky, abych si prý na přednášce neplýtvala svoje A učitelky si mysleli, že to celý kilo za ty dvě hodiny zkrmíme by mi pes už neodešel :P
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 19:11
- Nahlásit
younglady
to bych mohla rozvcést to máš pravdu, uvidím co je zaujme.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 19:49 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
kejtlin
máte někdo nějakej fígl, jak přežít přednášky na druhém stupni, kdy jsem dostala varování že jsou hrozní? děkuji
to jsou pomluvy, já na druhém stupni učil a mám jen ty nejlepší zkučenosti.
akorat je obcas problem, ze decka dospivaji a zkouseji prevzit pozici. pomuze chytit za kuzi a vytrepat.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:22
- Nahlásit
argosek
pomuze chytit za kuzi a vytrepat.
ale bacha na mobily, nebo budeš na trupce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:25
- Nahlásit
argosek
měla jsem druhý stupeň jen jednou a je to dost dlouho, pocity trochu smíšené. dostala jsem varování že zrovna tito kam se chystám jsou hrozní tak nevím, vezmu velký předvedu něco z výcviku a malý mám merle jezevčíky, kam přijedu tam jsou atrakcí tak uvidíme, ono to půjde , ještě že mám těch psů tolik
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:27
- Nahlásit
Alexa
mobily pri trepani opadaji
kejtlin
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:30
- Nahlásit
kejtlin
vezmu velký předvedu něco z výcviku
vem KAO a předved vobrany,myslim,že budou hodný )))))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
napadlo mě, že ji vydráždím na úvazu,aby viděli, ale je problém, že jí musím dát kousnout na ringo, když už ji vydráždím, nevím jak by se zachovala kdybych ji jen vydráždila, škoda že není zima on takovej školník ve vat´áku...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:43
- Nahlásit
kejtlin
prosím tě drž se manuálu a nic nedráždi ano? Nepotřebuju, aby si zase nějaká škola stěžovala, že čekali něco jiného. Na předvádění obran si když tak vezmou policajty.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:51
- Nahlásit
Biluška
to je jasný
|
Hanče
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:56
- Nahlásit
Ahoj, platí ještě ta nabídka? A pokud jo, je Ostrava volná?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:59
- Nahlásit
Hanče
Platí, ale Ostravsko je plně obsazené
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:10
- Nahlásit
Biluška
v řijnu jdu zkusit s Rambíkem CT zkoušky, tak když to dáme, budu moct na ty důchodce
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:44
- Nahlásit
Připomínám se na ty Hustopeče okres Břeclav a okolí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:54
- Nahlásit
Brno je volné. Hledám slečnu s retrívrem (tuším flatem, ale už si nejsem jistá. Možná to bylo úplně jiné plemeno ) co se opakovaně hlásila. Už pro ni konečně mám práci a nemůžu na ni najít mail Prosím ať se rychle ozve Eventuelně i jiný zájemce z Brna.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:26
- Nahlásit
Biluška
A když udělám s Trixínou canis zkoušky a bude z něj canis pes, budeš nám taky za něco dávat peníze?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:30
- Nahlásit
Biluška
a co my? třeba - někdy \ kdyby vyhovoval termín....he? phillík je nevyužitý. ale poříd jen jako jediný pes v širokém okolí...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:38
- Nahlásit
Maky a Trix
jistě paní, ale pouze za práci
moll
Beru vás fšema dvaceti
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:39
- Nahlásit
Biluška
a co si mám představit pod pojmem práce? Jinak mám kámošku, slovenku s retrívrem, zlatým, maj hotový canis i záchranářský zkoušky, on je moc hodnej, milej pes. Ale pouze pokud by nebyli naše konkurence
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:44
- Nahlásit
Maky a Trix
Práce znamená, že pro nás pracuješ. Buď na přednáškách pro školy (což momentálně nejde, páč Brno už je zase plné ), nebo můžeš dělat kanysku v nějakém ústavu (dle libosti buď u důchodců, nebo u menťošků, popř. v děcáku). Po republice gdekoliv. Na slovensku zatím nejsme, ale pouvažuju o expandování . Odkud je ta kámoška?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 13:20
- Nahlásit
Opět oživuji nabídku práce. Kdo má zájem brigádničit a má vhodného pejska může se ozvat na mail libuse@canisterapie.net, nebo na telefony 554/650 070 či 602/658 085. Jedná se o přednášky ve školách a školkách. Od lidí vyžaduju - časovou flexibilitu v dopoledních hodinách (stačí pár dní v měsíci), odpovědnost, solidnost, kynologické vědomosti a schopnost vystupovat před lidmi. Od psů trpělivost, slušné vychování, za žádnou cenu nesmí pokousat svěřené děti . Canisterapeutické zkoušky jsou výhodou, ale nejsou podmínkou. Prosím nehlaste se z Ostravy, Brna a Prahy, zde je beznadějně plno.
|