Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nabídka práce
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Žanetka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 18:02
- Nahlásit

Já to samozřejmě myslela tak, že s tím počítám, že o stavební povolení na novou vilku žádat určitě nebudu, ale někteří to asi vidí jinak

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 18:03
- Nahlásit

Žanetka

Já to samozřejmě myslela tak, že s tím počítám, že o stavební povolení na novou vilku žádat určitě nebudu, ale někteří to asi vidí jinak

nepodcenujte se, slecno zanetko, pokud o vilku stojite, jdete za svym snem. ostatne, pokud se rada nechavate kamenovat, mozna bych pro vas mel brigadu

Žanetka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit

argosek
Ani nestojím, domeček máme a jsem docela spokojená...a s tím kamenováním to také tak žhavé nebude, ale pokud vy stojíte o nějaký výdělek, můžete na tu brigádu jít sám

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 18:17
- Nahlásit

argosek
impact
Tak já přicmrndávám o sto sedum a Bilu furt ne a ne přidat.
a proto jsem tu ja .

Tak šup šup do práce, pane odborář. Počebuju na novou koupelnu.

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 18:50
- Nahlásit

Žanetka

slecno zanetko, ja jsem intelektual, praci se vyhybam.

impact

Tak šup šup do práce, pane odborář. Počebuju na novou koupelnu.

uz jsi zaplatila clenske prispevky?

Žanetka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:41
- Nahlásit

Biluška
Čekám na mailík a stále nic

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit

Žanetka
Nejede mi seznam. Vůbec se nemůžu dostat do schránky, vždycky to nahlásí interní chybu. Ještě chvíli vydrž jestli to nezprovozní. Pokud to teda nebude za chvíli tak usnu, v tom případě by to bylo až ráno

Žanetka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 17:32
- Nahlásit

Biluška
Tak celý den hlídám mailík a odpověď žádná

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 19:48
- Nahlásit

Žanetka
Už jsem to poslala, se omlouvám, nějak dneska nestíhám

choco
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit

Biluška
Kamarádka s labíkem mj.s CT zkouškami z Brna Vám už taky psala asi dvakrát a dosud bez odpovědi...?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit

choco
Kamarádka s labíkem mj.s CT zkouškami z Brna Vám už taky psala asi dvakrát a dosud bez odpovědi...?
S tou už jsem mluvila několikrát, tuším i telefonem. Jenže Brno je obsazené, tam jí nemám co nabídnout

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:28
- Nahlásit

Biluška
chci jít na podzim na CT zkoušky. Mám něco speciálního trénovat? Děláme poslušnost a hodně se kontaktujem s lidma. je tam něco speciálního, co by nás mohlo zaskočit? Četla jsem zkušební řád a jediný, co mi přijde blbý, je to jak tam házej berlema atak to si myslim, že se může leknout vždycky, i když je zvyklej na různý podněty. Jak to probíhá? Vyrazej ho, když se lekne? Dík moc předem za radu

choco
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 06:59
- Nahlásit

Biluška
Aha, to je škoda, tak pohodový pes se jentak nevidí ..

Žanetka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:01
- Nahlásit

Ahojky,
tak se jako nováčkové hlásíme s Arnym do služby, už se docela těším, i když ono mě to nadšení asi brzo přejde, jak jsem tak pročítala diskuzi zpátky Tak jestli máte někdo nějaké nové poznatky a rady, tak určitě budu ráda za každou radu

Biluška
Jinak ještě jsem se chtěla zeptat na CT zkoušky se chystáme u Pomocných tlapek, je možné i potom pracovat pod vaší organizací nebo vyžadujete absolvování zkoušek u vás?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:22
- Nahlásit

choco
Aha, to je škoda, tak pohodový pes se jentak nevidí ..
No jo, v jiném kraji bych ji brala všema dvaceti, ale v Brně jí fakt nemám co nabídnout

zuzanarosakova
Mám něco speciálního trénovat?
Co vím tak hodně lidem dělá problémy chůze vedle inv. vozíku, berlí a tak podobně. Když to pes předtím v životě neviděl tak z toho bývá dost rozhozený.
Pak je taky dost problematické "přivolání za ztížených podmínek" - čili od žrádla. Většinou odcházejí až když všechen kabanos sežerou . Nebo se taky z půlky cesty vrátí, aby se přesvědčili, že už tam fakt nic není
Klid při nárazových zvucích se dá taky naučit....a zbytek už je všechno o povaze psa, to už nenatrénuješ.

ediný, co mi přijde blbý, je to jak tam házej berlema atak to si myslim, že se může leknout vždycky, i když je zvyklej na různý podněty. Jak to probíhá? Vyrazej ho, když se lekne? Dík moc předem za radu
Záleží hodně na daném rozhodčí, sdružení, nebo jak to nazvat. Já rozhodně nevyhazuju za to, že se lekne, to mi přijde přirozené. Záleží na tom jak se potom zachová. Pokud v panické hrůze uteče na druhou stranu místnosti, tam se zahrabe pod zem a odmítne se přiblížit k figurantovi tak má smolíka, to fakt není pes na CT. Pokud vyjede po té berli, figurantovi, nebo čemkoliv jiném tak má smůlu tím tuplem. Pokud se lekne, uskočí dva kroky a za tři vteřiny už je zpátky u figuranta a jede se dál tak je to naprosto v pořádku.

Žanetka
Tak jestli máte někdo nějaké nové poznatky a rady, tak určitě budu ráda za každou radu
Jo, děcka jsou rok od roku horší a ofrklejší A ze všech nejhorší jsou v mateřských školkách

Jinak ještě jsem se chtěla zeptat na CT zkoušky se chystáme u Pomocných tlapek, je možné i potom pracovat pod vaší organizací nebo vyžadujete absolvování zkoušek u vás?
Jsem ochotná uznávat i zkoušky od jiných organizací, ale chci ten tým naživo vidět a očíhnout.

Žanetka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:28
- Nahlásit

Biluška
Tak to je samozřejmé. Já o Pomocných tlapkách zatím uvažovala, protože to je nejblíže k nám, ale ještě to promyslím. Kdy probíhají podzimní CT zkoušky u vás?

Žanetka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:05
- Nahlásit

Biluška
Jináč, máš milík s těma iniciálama...až budeš mít chviličku

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:08
- Nahlásit

Žanetka
Podzimní budou asi někdy v říjnu, ještě přesně nevím.

Mailík dorazil, večer k tomu sednu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:39
- Nahlásit

Biluška

Pak je taky dost problematické "přivolání za ztížených podmínek" - čili od žrádla. Většinou odcházejí až když všechen kabanos sežerou

šmarjá, to je trochu zrada, tam v tom řádu jsem četla, že ho mám rozdovádět hračkou a pak přivolat a uklidnit, to mi přišlo v klidu, protože na hračky celkem prdí, ale kabanos?? to nevim teda, je to neskutečnej žravec!

Pokud se lekne, uskočí dva kroky a za tři vteřiny už je zpátky u figuranta a jede se dál tak je to naprosto v pořádku

jo tak to je v poho dík za info, asi si teda budu muset pořídit invalidní vozejk a trénovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:06
- Nahlásit

zuzanarosakova
šmarjá, to je trochu zrada, tam v tom řádu jsem četla, že ho mám rozdovádět hračkou a pak přivolat a uklidnit, to mi přišlo v klidu, protože na hračky celkem prdí, ale kabanos?? to nevim teda, je to neskutečnej žravec!
Každá organizace, která se CT zabývá má svůj řád, svoje pravidla, všechno svoje.... Moc se to neliší, ale detaily jsou různé...

Žanetka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:34
- Nahlásit

Biluška
Achoj,
nechci otravovat, asi toho máš moc, ale stále čekám na mailík...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 20:03
- Nahlásit

Žanetka
Achoj,
nechci otravovat, asi toho máš moc, ale stále čekám na mailík...

Jakej? jsem už snad všechno posílala .
Prosím tě, já už tu skoro nejsem, vyjíždím na závody, v neděli na to kouknu a pořeším to, ju? Určitě tě beru, pošlu ti smlouvu a takový ty věci kolem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 20:09
- Nahlásit

zuzanarosakova
kam jdeš na ty zkoušky?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 20:43
- Nahlásit

davidkova renata

ted nevim, kde jsou a nemuzu se kouknout, jsem jen prez mobil. Porada to organizace Pomocne tlapky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 20:46
- Nahlásit

zuzanarosakova
Pomocne tlapky
aha,tak to ti nepomůžu,já to dělala u Helppsa,byla bych ti řekla co a jak..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 21:00
- Nahlásit

davidkova
renata

no ja nejsem jeste prihlasena, takze to muzu delat kdekoli. tam u tech tlapek se musim prihlasit nak do srpna, takze to nehrotim a za jakekoli rady budu jedine rada.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 21:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
no já ti můžu leda mailnout jak to bylo v helppesu,jak píše biluška,každý to má jinak,takže jinde ti to asi nebude moc platný.Co vim tak u helppsa to dělaj obvykle v listopadu a na jaře..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 21:13
- Nahlásit

davidkova
renata

jo super, tak pisni prosim na zuzanarosakova@seznam.cz dik moc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 21:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo dyk vim))))))))))
hele ale průběžně,ted du spát,můj mail máš (davidkova.renata@seznam.cz dyby něco) tak se dyštak voptej co konkrétně by tě zajímalo,brou..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 21:18
- Nahlásit

davidkova renata

ok super, dik, dobrou.......Tak brzo?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání