| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 21:31
- Nahlásit
Oduševnělý výraz
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 21:35
- Nahlásit
arwen
Koukám že se vám líbil hlnad. O půlnoci, když jezdívám z práce, je tam moc útulně.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 21:37
- Nahlásit
Mucholabka
Neplkej a stahuj
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 21:53
- Nahlásit
Mucholabka
Když máš sebou bojového psa tak se ti nemůže nic stát a potřebovali jsme důkaz že jsme tam byli.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2009 22:38
- Nahlásit
http://mucholabka.rajce.idnes.cz/Caniska1/
http://mucholabka.rajce.idnes.cz/Caniska2/
Nějak se tím proberte, nechtělo se mi třídit.
laguna
S bojovým psem je to tam ještě horší. Onehdá kolem půl jedné ráno tam Agina viděla bezďáka spinkat na zemi, vždycky když sladce zamlaskal a otočil se, tak vyletěla zpod lavičky a chtěla ho zabít. Z ní terapeut nebude. Pak k nám přišel další jiný bezďák a toh chtěly zabít obě, musela jsem jít na vlak čekat ven, ty zvířata jsou v noci úplně jiné než přes den.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2009 08:51
- Nahlásit
pawLINka
ber, co chceš...to je jasné. Já jdu koukat na ostatní.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:27
- Nahlásit
To byl humpl dneska. Mordor mi v pulce "venceni pejska" zacal chcipat a behem hry "na klubicka" umrel uplne a odmitl se pohnout. Jeste, ze me rano slunce osvitilo a vzala jsem i pazravou Moulu, ktera teda za granuli cokoliv.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:38
- Nahlásit
impact
a kdes byla? Tábor? Někde venku v přírodě? Nejlepší by bylo na tyhle chvíle, nechat psa někde oráchnout nebo aspoň slít hadicí...což ale v kombinaci s mazlícíma děckama nejde.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:45
- Nahlásit
arwen
Dům dětí a mládeže. Měli nějaký příměstský tábor. Právě my šli tam kolem rybníka, ale zase nech zelený a mokrý psy skákat po dětech. Tak se oráchli až cestou zpět a já chcípá v práci. Sprcha bude až doma.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 13:22
- Nahlásit
Biluška
co vestičky a trička? jak to vypadá, ještě týden a mizím na dovolenou, tak abych měla přehled, zda zaúkolovat někoho na výběr pošty.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 13:39
- Nahlásit
arwen
vestičky jsou ve výrobě, hlásili termín cca šest týdnů. Čili ještě tak měsíc musíme počkat. Trička nevím, ty by snad už měli být. Ale pošlu to až najednou, kdo má furt běhat na poštu
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:04
- Nahlásit
Biluška
Tak prosím mě to aspoň týden schválně pozdržet, páč jinak to propadne na poště a poputuje to zase zpátky...
jo jinak mám na webu článek ze zkoušek, tak si můžeš přečíst, jak se nám u vás líbilo :-D a zkontrolovat hrubky
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2009 12:15
- Nahlásit
Biluška
Když to přijde do plavání tak mi to tam vezmi prosím.
A jak to je s tím zápisem do PP?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2009 15:22
- Nahlásit
Beseda v DDM Hranice.
Zvedáme pejska
Lehni
Připravit, ke startu ...
Teď.
Najdi svého vraha.
Moulátko.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2009 23:53
- Nahlásit
byla jsem na dovči (a ještě zas budu ), tak jsem dřív nestihla...
tož jen pár portrétků pro tři vyvolené, co mě ukecali, než to luchlo
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 09:32 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
wami
Dík jsou moc moc krásný.Můžu si je uloupit?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 09:59
- Nahlásit
laguna
Tak do PP to zapisovat nelze. Nemůže prý žádná CT společnost dokud se nedomluvíme a nevytvoříme nějaká společná pravidla. Což si myslím, že v současné době opravdu nehrozí
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 10:50 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Biluška
To by jste se jako ženský nemohly domluvit
Konečně jsme mohli mít něco smysluplného v papírech.
Když né,tak ne.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 11:02
- Nahlásit
wami
Krása, jako vždy, že?! Taky půjčím na web samozřejmě,že budu neobyčejně chválit a roztrubovat do světa, kdo je autorem. Děkuji.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 11:14
- Nahlásit
laguna
To by jste se jako ženský nemohly domluvit
Tak jako v zásadě bysme i mohly, ale v praxi to nějak vázne protože jsou mezi námi jedinci, kteří si myslí, že správně to dělají jenom oni a všichni ostatní jsou diletanti A že ti diletanti (což jsou všichni) se musí přizpůsobit, nebo se vykašlat na CT a jít hrát šachy. Což si jaksi "diletanti" nechtějí dát líbit. Tudíž představa, že se všechny tyto dámy dohodnou a stanoví se jednotná pravidla je daleko za hranicí utopie
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 11:26
- Nahlásit
laguna, arwen,pawLINka
dík, jsem ráda, že se fotky líbí, z rajčete jsou pro volné použití na webovky...
jinak, kdyby se vám chtělo mi udělat reklamu... Foto Wami
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 13:10
- Nahlásit
wami
jéé, já ani nevěděla, že máš takové pěkné webovky...vždycky jsem chodila jenom okukovat rajče.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 13:50
- Nahlásit
arwen
jéé, já ani nevěděla, že máš takové pěkné webovky...
no, já je mám taky cca 10 dní...
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 14:25
- Nahlásit
Biluška
kecáš paní,zapisovat to lze ,pouze Narozená štěňata to tam nebudou mít u případných rodičů.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 14:28
- Nahlásit
zde jest to černé na bílém:
Nadpis: Canisterapie
Vložil: Ivan Němeček dne 20.4. 2009
Dobrý den,zajímalo by mne,které organizace,či fyzické osoby mají oprávnění zapisovat zkoušku z canisterapie do PP psa,který jí vykonal.Tak jako se zapisují ostatní zkoušky dle NZŘ apod.Děkuji Ivan Němeček
Odpověď:
Dobrý den, otázka canisterapie je u nás dost složitá.Existuje celá řada organizací, které se pořádáním canisterapeutických zkoušek nebo testováním povahy zabývají a většina z nich není zastřešena ČMKU nebo některým z jejích členů. Vzhledem k tomu, že nedošlo mezi canisterapií se zabývajícími organizacemi ke shodě, plemenná kniha canisterapeutické zkoušky nezapisuje a pokud je zapíše do PP nebo přílohy či pracovní knížky přímo pořadatel, neuvádí je do PP štěňat. Vladimíra Tichá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 15:54
- Nahlásit
Pentas
No dobře, tak teda můžu, ale bude to tam stejně k ničemu
Hele pane, gdyž už tě tu vidím, můžeš mi sehnat ještě nějaké kytky do oken? Ty poslední zase zdechly . I ty co jsi o nich tvrdil, že přežijou naprosto všechno zdechly
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 17:32
- Nahlásit
Biluška
no pro tebe existuje zřejmě jenom jedna rada,nastříhej do truhlíků chvojí a až opadá tak ho jenom vyměň.Sice to nepokvete,ale bude to zelený.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 09:27
- Nahlásit
Pentas
Náhodou, teď jsem v tom nevinně Se ty kytky utopili při povodních Máš tam ještě nějaký?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 10:13
- Nahlásit
Biluška
něco málo by se našlo.Jo a proč mám zablokovaný přístup na tvoje stránky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 11:13
- Nahlásit
Pentas
Jo a proč mám zablokovaný přístup na tvoje stránky
Tak to fakt netuším. Oni jsou snad zablokovaný celý, páč jsem nezaplatila faktůru. Páč ji zaplatit nechci, protože Leila v brzké době dodělá ty nové, co budou úplně profi
něco málo by se našlo
Tak já přijedu, ale eště nevím gdy.
|