| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 09:18
- Nahlásit
Tak září se blíží, odpočaté pézetka se těší na pejsky, takže kdo chce letos přednášet hlaste se na mail . Ti staropřednášející už mají info v mailíkách.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 17:05
- Nahlásit
Dobrý den , dovoluji si na tomto fóru NABÍDKA PRÁCE nabídnout ZAMĚSTNÁNÍ v oboru chovatelských potřeb !
Pro větší obchod v Kolíně sháním našeme VIP zákazníkovi personál do obchodu CHOVATELSKÉ POTŘEBY + ZVÍŘATA (akvaristika , psí a kočičí sortiment , hlodavci , teraristika......živá zvířata/potřeby). Vedoucího prodejny a asistenty prodeje na HPP , na ČPP doplňovače + úklid zvířat....
Prodejna se bude otevírat začátkem ZÁŘÍ = spěchá to !
==================
PODROBNÝ PROFESNÍ /PRACOVNÍ ŽIVOTOPIS a výčet znalostí/praxe kolem požadovaných zvířat zasílejte prosím na E-mail : filipin @ petplanet.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 07:32
- Nahlásit
Akutně nutně se hledají schopní lektoři pro západočeský, jihočeský a plzeňský kraj. Hlavně ten západočeský je moc akutní, prosím, kdo tam máte nějakého schopného známého dejte mu vědět. Děkuji. Konec hlášení.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 11:27
- Nahlásit
Biluška
Zkusím to rozhodit po majitelích bojových vemen.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:04
- Nahlásit
impact
Zkus, to zas budou mít zetúčka keců . Nemáš rači nějaké známé labradory? Klidně můžou být i agresivní, hlavně ať jsou to canisterapeutičtí psi
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:06
- Nahlásit
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:06
- Nahlásit
Biluška
Já jsem sice na západě a můj pes je normální, ale nejsme ani jeden canisterapeut, takže asi niiiic...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:13
- Nahlásit
Biluška
No bohužel.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:24
- Nahlásit
corgi
můj pes je normální, ale nejsme ani jeden canisterapeut
My taky ne. A pes není vůbec normální. Ale nikde to neříkej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:43
- Nahlásit
AmAkita
Jé, tak mě napadá, nejezdila jste dřív panu Filipínovi pro vaší firmu Prahu? (Jestli se pletu, tak se předem omlouvám)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:49
- Nahlásit
corgi
Já jsem sice na západě a můj pes je normální, ale nejsme ani jeden canisterapeut, takže asi niiiic...
nepotřebuju, aby měl pes canisterapeutické zkoušky, ale potřebuju, aby byl vyrovnaný a za žádnou cenu nepokousal žádného haranta. Totéž potřebuju od člověka
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:56 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Totéž potřebuju od člověka
corgi vztekat se prej můžeš až pak tady.
Jinak teda já tu mám samý hodný děti a i úči bejvaj v poho. Tady na okrese. Mimo okres tragédie. Je mě dokážou znervóznit úči, který vypadaj na pejskařky.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 12:57
- Nahlásit
Totéž potřebuju od člověka
zásadní problém
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 13:10
- Nahlásit
reneeska
zásadní problém
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 13:30
- Nahlásit
Biluška
nepokousal žádného haranta. Totéž potřebuju od člověka
Tak to by moh bejt problém, já jsem totiž taky úča
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:11
- Nahlásit
Západočeský kraj je obzvlášť akutní, volám SOS, prosím, kdo tam někoho zná.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:25
- Nahlásit
Biluška
Já se ptala a zatím nikdo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:42
- Nahlásit
Biluška
Možná mám Plzeň, chceš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:04
- Nahlásit
impact
Chci
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 15:16
- Nahlásit
Biluška
Ok, poslala jsem jí Tvůj mejl. Měla by se Ti ozvat, že je od impact na tu Plzeň.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:14
- Nahlásit
Přátelé, tak sem dneska málem umřela smíchy
Volá zetúčka ze zvláštní školy a domlouvá termín přednášky. Fšechno OK, doladíme podrobnosti a já jí říkám : "prosím vás, ještě mi řekněte adresu školy". A ona začíná diktovat: "...... čárka...... čárka.... velké R......"
Holt zvyklá diktovat ve zvláštní škole
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 16:51
- Nahlásit
Hele, Bilu, to co ted jedem jsou porad ti malosci?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:02
- Nahlásit
impact
Jo ještě pořád, ale už se pomalinku začínají objevovat i puboši. Budu na ně upozorňovat zvlášť v aktualizacích a bude na ně zvlášť skript.
Neboj, už jsem dělala pár šesťáků a sedmáků a bylo to úplně v poho.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:08
- Nahlásit
Oukej, hlavne prosim ten skript. At na ne nesislam.
Jinak storka se zvlastkou dobra.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:29
- Nahlásit
Biluška
Jakožto úča bych ráda nějakou akci uspořádala u nás na ZŠ, napíšeš mi na mail nějaké základní info, které bych předhodila řiditelce (hlavně cena jí bude zajímat, počítám)? wendulik@centrum.cz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:46
- Nahlásit
corgi
Jakožto úča
Jak to delate, ze nezblbnete?? Dneska jsem byla se psem vhozena napospas prvnackum - cilize ditka 14 dni ve skole, rozjety to bylo, navyky poslusnostni v zacatcich, hygienicky taky - porad to odbihalo curat. Ucitele pak museli na dozor do jidelny ci suplovat, takze jsem tam byla vetsinu prednasky na tu xhlavou san sama (jsem zpocatku neprotestovala, bo jsem myslela, ze je ukociruju). Este, ze mam dobry velici navyky ze Svazarmu a ditka stejne jak psove vyciti autoritu.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:56
- Nahlásit
Fifi
Jak to delate, ze nezblbnete??
A kdo říká, že už jsem nezblbla?
Dopolko dělám asistenci v 5. - 8. třídě, v poledne dozor v jídelně a odpoledne družinu pro 1. - 5. třídu.
Miluju víkendy...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:25
- Nahlásit
Biluška
hele ,ja měla dnes ty prvňáky a čtvrťáky (oproti plánu) a musím říct,že jsem již musela značně improvizovat ... děcka zajímaly věci,které bych čekala až tak v té šestce,takže se obávám,že to budeme muset kapánek přehodnotit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:43
- Nahlásit
corgi
Poslat můžu, ale důležité je odkud jsi. Zatím ještě nemám lektory po celé republice, i když už moc krajů nechybí
Bassi
Si narazila na tynteligentní pézetka, to ber jako vyjímečný staf . Běžnější varianta budou sedmáci, kteří nepochopí info určené druhákům
|
moll
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 08:06
- Nahlásit
Biluška
sedmáci, kteří nepochopí info určené druhákům
už sis mohla všimnout, že dnešní sedmáci jsou na úrovni asi tak stejné jakou za našich časů měli druháci.... mládež se vyvíjí, ale asi jiným směrem.... musíš je zaujmout silným tématem, např: přišli jsme s phillíkem do školy, byli tam i velčáci - rozdivočení, neukáznění. phill je zaujal svým vzhledem a velikostí - otázka: co je to za psa , odpověď: brazilský fila, ot.: k čemu je dobrý, odp.: kromě hlídání lovil otroky uteklé z jihoamerických plantáží.... rozhostí se ticho a klid ...a můžeš začít mluvit k tématu. pipinky jedny hodňoučké sedí a po delší době se zeptají, jestli si mohou pejska pohladit....úči zíraly.
|