| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 18:33
- Nahlásit
MaggieM
Jo? Jé, to by bylo supér! Tak to ještě určitě dej vědět, ju?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 18:39
- Nahlásit
Ináč jsem si dneska teda vytiskla zkušební řád na tu CT zkoušku a snažila jsem se čoklovi jednotlivé cviky aspoň trochu vysvětlit.
Že mě nemá přerazit ve dveřích pochopila docela rychle - je to talent
Pak jsem před ni na židli položila piškot a důrazně jí vysvětlila, že ho nesmí sežrat. Pod ní teda kaluž grind, ale piškot zůstal netknutý. Tak jsem se odvážila zajít za dveře - piškot třímala ta krvelačná bestie okamžitě v tlamě, tak jsem na ní zaječela, že je to fuj a vona ho ladně nepoškozený vyplivla.
Pod tím ladně si představte s hektolitrem slin.
Ještě jsem zkoušela ošahávání uší, pacek, ocasu a tlamy. Prosebně jsem se podívala na švagrovou - prý na to mám zapomenout. Ale ukecala jsem ji, zkontrolovala i žuby a žádná končetina jí nechybí
A tak si myslím, že bysme to mohly i zvládnout.
A esli né, tak ji tam nechám uvázanou u plotu, nenápadně se vytratím a Biluška může rozšířit svou smečku.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 21:00
- Nahlásit
Tak jsem koukala na vlaky jak jedou a je to děs.Pět hodin bych se kodrcala vlakem a ještě bych jim za to dala pětikilčo.Nejsem blázen takže to asi sfouknu autem.
Biluška
Do kdy se musím přihlásit a kdy to mám zaplatit?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 21:36
- Nahlásit
laguna
Nejlíp co nejdřív, je tam maximální počet 20 a plní se to docela rychle. Takže kdo dřív přijde, ten dřív mele
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:41
- Nahlásit
Mucholabka
Jo, mně došel, a tobě odpověď?
ta stručná došla A moje odpověď ti nejspíš nepřišla co? Tak já to pošlu znovu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 22:23
- Nahlásit
Co mam delat, kdyz nemam co delat? Mam tam uz jen patek a pak ctvrtek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:47
- Nahlásit
Uf, holky teda já vám něco povím. Ještě, že jste dneska byli v terénu jen dvě, páč jinak bych si asi musela něco udělat. Asi bysem si udělala kyj a zabila bysem některé učitelky . Dneska nigdo, ale vůbec nigdo nepřednášel dobře . Fšichni měli špatné psy (bojové), bez náhubku a tudíž strašně nebezpečné (včetně našeho Lilátka ). Všichni přednášeli špatně, děti to nezajímalo (chuděrky malinké), učitelky byli zklamané (chuděrky veliké) a vůbec to nestálo za to Ste děsní zaměstnanci, fakt děsní
Navrhuji od slečny Gerdy převzít to nádherné označení dětí "PZ" (parchanti zasraní) . Ještě bych ho doplnila o značku pro učitelky "ZU" (zasraná úča )
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:49
- Nahlásit
Biluška
Já uf zaměftanec nejfem. Nemám co dělat.
Ale další prachy dneska došly.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:56
- Nahlásit
impact
Musíš počkat estli seženu nějaké ty tábory. Když ne tak musíš čekat až do září, pak tě zase zavalím prací .Ale asi se specializuju jenom na ty bojové picbuly, páč je aspoň prča když mi nějaká ZU prská do telefonu jak jsme si mohli dovolit přivést k dětem PICBULA
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:58
- Nahlásit
Biluška
No těm starším klidně Máfa přivedu.
A chceš, že bych se mrkla po táborech, co mám v dosahu a poslala ti seznam kontaktů?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:04
- Nahlásit
Kdyby si na mě někdo stěžoval tak mi dej vědět.Pokud to bude problém který se dá odstranit určitě na tom zapracuji.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:24
- Nahlásit
impact
A chceš, že bych se mrkla po táborech, co mám v dosahu a poslala ti seznam kontaktů?
Jo, to by bylo super
laguna
Neboj, řeším jenom ty stížnosti, co opravdu mají význam. Jako, že někdo někam nedorazil, dorazil pozdě a tak podobně. Jiné oprávněné se zatím nevyskytly . Kecy typu "ten pitbul byl sice hodný, ale u dětí nemá pitbul co dělat" mě sice nadzvedávají ze židle, ale ZU akorát pošlu do tmavých míst
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:28
- Nahlásit
Biluška
Oukej. Zejtra to sfouknu a počlu.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:42
- Nahlásit
Pak se nemaj děti bát když je učí ZU.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 22:11
- Nahlásit
Označení PZ i ZU se mi móc líbí
A jsem zvědavá, kdy někomu budou vadit i ti moji picbulové
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:36
- Nahlásit
Biluška
Letěla sova s táborama.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:33
- Nahlásit
Biluška
jestli más nejaké (jakékoliv) reakce na moje prednesy - posli na maila - dik. at se muzu poucit z chyb.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 21:41
- Nahlásit
Biluška
uff, tak jsem si rychle uvědomila, že já byla v terénu s děsivým pitbulem 15.6., ale mám skvělý fígl, jak na ZU mající šílený výraz v očích, když přes skleněné dveře školky zahlédnou picbuma...nasadím výraz: "jéé, vy se taky bojíte" a pak začnu vyprávět historky, jak arwenka pomáhá postiženým lidem, jak nosí malinké holčičce...(doplním imaginární jméno a věk)...aportky, aby trénovala ochrnutou ručičku. Učitelku to tak dojme, že začnu povídat, jak je Arwen z těch chudáčků postižených unavená a že do školky si chodíme odpočinout. Na konci mi většinou ZU povídá, jak vždycky věděla, že ti krvelačné bestie vůbec nejsou zlí a jak jejich soused má doma něco podobného, ale to je vám tak hodný psisko...většinou odcházím půl hoďky po přednášce, protože ZU mě nechtějí pustit a dolují ze mě rady, jak zamezit, abych jejich jezevčík, kokr atd. nežral jejich vnouče, když si chce sednout na křeslo a jak odnaučit psa rvát tapety, když doma nejsou. Teda doufám, že si zatím někdo ze ZU nestěžoval. Zítra mě čeká poslední přednáška v tomto školním roce.
Jo, a mohla bych ti poslat kontakt přímo na "náčelníka" a další pověřené osoby PIONÝRA. Děláme dětské tábory už pár let, ale to víš, my tam budeme mít raťafáků zadara, že další placený by se neuplatnil, ale jinde by zájem mohli mít.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 15:49
- Nahlásit
doufam,ze takhle to nevadi,kdyz uz to na netu je
kdyby neco Bilus,pisni,ja to smaznu ...
nekdy toho psa fakt lituju
http://www.kotata.net/ms_urumcajse/galerie/2008-20 09/psici2009/images/P4150007.jpg
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:31
- Nahlásit
Tak snad nebude další telefonát se stížností na picbula...
Hned ve dveřích se ZU zarazily a jedna prohlásila: "To je bojový, ne?"
V klidu jsem odvětila: "Nevím, co je bojový, ale tohle je americký pitbullteriér."
ZU zrudly, zfialověly a nakonec ztratily barvu. Ještě než stihly omdlít jsem Delině doutírala packy a poslala ji mezi ZU. Zjistily, že je nesežere a tak se docela uklidnily. Ještě jsem přidala, že se nemusí bát, že má canisterapeutický zkoušky (lhala jsem ). Na to mi ZU odpověděla: "To maj snad jen labradoři, ne?" Radši jsem to dál nekomentovala a věnovala jsem se PZ. (Nakonec z té ZU vylezlo, že má labradora doma a ten žere děcka )
Taky se vám občas stane, že se v jedné třídě sejdou samí neinteligentní PZ..?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:48
- Nahlásit
pawLINka
těma neinteligentníma PZ myslíš malé harantíky, okusující si palec na noze a povídají hlášky typu "my pejska nechceme, protože máme poplašný systém" nebo "pejskovi nemůžeme dávat žvýkačky, protože by dělal rámus bublinama a maminka by se zlobila"? Tak ty mám skoro všude.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:54
- Nahlásit
arwen
Skutečně neinteligentní PZ jsou ti, kteří na otázku "co uděláte když k vám poběží pes" odpovídají "skočím úplně moc vysoko a přeeeeeeskočím ho" , nebo "vylezu na moutevereset", eventuelně "chytnu klacek a praštím ho do čumáku až se z toho po..."
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:15
- Nahlásit
Tak ja bych teda rozdelila haranty na tridy velice zbehle v zachazeni se psy a tridy, ktere by par besed jeste potrebovaly. Ale snad nikde jsem se nedozvedela, ze by psa nekdo uhodil. Mate k certu divne deti. Jen jeden chtel zvedat myslim za chlupy, tak jsem ho vyzvala, at jde ke me, ze ho zvednu za vlasy a nechtel. To se stalou jednou za devet besed.
Btw. pockejte, az to tady nejaka ZU objevi.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:29
- Nahlásit
Mě zase jeden kluk povídá, že ho vezme stromem a když se ho ptám jak si to jako představuje, tak řekl, že normálně ,uřízne ho motorovkou.A motorovku bude mít v kapse.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 10:31
- Nahlásit
Mucholabka
poslala jsem přihlášku a žádná odpověď. Tak nevím jestli jsme přihlášení...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 12:16
- Nahlásit
MaggieM
Jo, sorry, přihláška došla, akorát mi nešla otevřít. Přihlášení samozřejmě jste.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 15:04
- Nahlásit
Mucholabka
a otevřela si ji nakonec? Ať jsem přihlášená s tím správným psem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 08:39
- Nahlásit
Achtung, achtung
Rozesílám nabídku táborům a dětským domovům. Potřebuju co nejdřív vědět kdo v létě může, kdo nemůže, popřípadě jak má kdo šichty a kdy bude na dovolené. Prosím co nejdřív na mail. Zároveň nabíráme nové posily zejména motorizované, páč ty tábory jsou většinou někde v lese a nedá se tam dojet emhádé
Od těch, co už vědí svoje šichty na září a říjen bych je taky potřebovala, páč hodně školek si domlouvá přednášky na nový školní rok.
Kuji všem za pomoc
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 12:07
- Nahlásit
Biluška
A kam to chceš, na mejl? když ty na ně neodpovídáš.
A jak to bude další pololetí? Hele já asi ty druhý stupně ZŠ ani e-e...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 12:27
- Nahlásit
impact
A kam to chceš, na mejl?
Jo
když ty na ně neodpovídáš.
Náhodou na ty důležitý jo. Na ty míň důležitý později a ty nedůležitý si schovávám na někdy, až budu mít čas . MOmentálně odpovídám na loňský srpen
A jak to bude další pololetí? Hele já asi ty druhý stupně ZŠ ani e-e...
Další pololetí pojede tenhle projekt pro první stupně a plus mínus od října se rozjede pro druhý stupeň.
Co se jich bojíš? Sou to taky PZ akorát trošku větší, no. Jsem letos měla pár páťáků a šesťáků a byli v poho, možná i lepší než ti malí PZ.
|