| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:14
- Nahlásit
arwen
hlavně že se ti nic nestalo, teda doufám, píšeš celkem slušně, tak snad máš aspoň dvě ruce a jednu hlavu...
Mě ani psům není naštěstí nic, nikoho jiného jsme taky nesmetly....akorát to auto je na tom bledě
A k tomu všemu mi holky do žumpy podstrkují fotky týraných šarpejů, asi aby mě vytočily ještě víc, nebo co
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 14:55
- Nahlásit
Biluška
hojky,
máš sovu...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:44
- Nahlásit
Biluška
Je možný při těch CT zkouškách psa odměňovat kokinama? Třá jako když přijde na přivolání, že šel hezky u nohy, že nikoho nesežral a tak? A nebo je to jak na normálních zkouškách, že odměňovat nemůžeš?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:55
- Nahlásit
Biluška
Máme udělat i občerstvení-podobně jako na coursingu, nebo si jen tak mezi sebou dáme kafčo, co myslíš?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:05
- Nahlásit
Biluška
To sem se nabourala až když jsem dokecala s tou školkou
Mě se prosím ptali, odkud jsem, odkud jedu a kde se stala ta bouračka. Neumím vůbec lhát. Taxem rychle s vykulenýma očima přehodila kolej na to, že šéfka šmárjá spěchala, aby mi pomohla s besedama a nabourala se a rozbila si auto.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:31
- Nahlásit
Mucholabka
Si myslím, že si jen tak dáme kafčo. Na stánek s občerstvením nikdo nebude mít ani čas, ani chuť páč budou mít nervy
impact
Už mám zprávy ze servisu. Operace Amálky by vyšla na nějakých 50-60 litrů. Tak ji necháme utratit a budem dělat pohřeb na zahradě. O víkendu musím koupit nové autí, abych mohla pracovat dál.
pawLINka
Můžeš odměňovat, ale tak nějak v normě, po skončení cviku. Ne, že budeš mít celou dobu v ruce kus salámu a pes nebude vnímat nic kolem, protože ho bude hypnotizovat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:33 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Šmárjááááááá.
R.I.P.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:43 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Biluška
Jj, tak jako předpokládám, že to nemá být chůze u nohy jak u IPO s neustálým očním kontaktem. Vona je ráda, že vůbec na tom vodítku jde bez toho aniž by mi podrazila nohy
Ne, jde mi spíš o to, že je to pes s nervama na houno. Jak po ní dlouho něco chci, tak začne klapat zubama z nervů. Tak ji prostě čas od času musím odměnit a pohladit, aby se zklidnila.
A teď to vypadá, že bude chtít každýho sežrat
Zrovna před chvílí jsem se rozhodla, že Delunu vezmu z kotce a půjdem cvičit. No, dopadlo to tak, že já sedím u PC a vona chrápe v posteli
Edit:
Ukázka toho, jak nacvičujeme pilně na canisterapeutické zkoušky:
Duchaplný výraz:
Už si na vás brousíme žuby:
A jinak upřímnou soustrast za Amálku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:46
- Nahlásit
impact
co je to R.I.P.?? Tahle zkratka je mi zatím neznámá
pawLINka
To dáte, je na první pohled vidět, že Delina má vlohy
Orobulka taky miluje poleženíčko v postýlce. Jednou jsme takhle polohovali v jednom ústavu a kterési pracovnici se ten pes v posteli moc nepozdával. Že prý je to nehyjenické. Tak vzala takovou tu gumovou hadru jak se dává inkontinentním starcům pod prostěradlo a dala to pod Orinu. Ta se na ni vyčítavě podívala, vstala, odhrabala tu hadru pryč a spokojeně si zase lehla k tomu klukovi
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:17
- Nahlásit
Biluška
Rest in Peace - odpočívej v pokoji.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 10:20
- Nahlásit
Tak jsem opět bořila mýty o pitbullech.
Na konci besedy jsem děcka postavila do fronty, ať si Delunu můžou pohladit fšici a ne jen ti, co se k ní probojují a na konec fronty si stouply i úče a jeden pan učitel. No všichni si ji pohladili, jen jedna úča měla problém. Nakonec se ale odvážila a odcházela s vítězoslavným úsměvem, že překonala sama sebe a pohladila si pitbulla
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:38
- Nahlásit
arwenAž teď mi došlo, ty jsi z Králováku?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:33
- Nahlásit
laguna
no, jsem! Králův Dvůr u Berouna, toť má adresa. Odkud jsi ty?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:07
- Nahlásit
Já jsem z Říčan ale 25 let jsem tam bydlela a mám tam rodinu a přátele.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:29
- Nahlásit
laguna
tak to určitě do Králováku jezdíš, co?! Tak až dorazíš příště, ozvi se, můžeme vyrazit na Bora či někam dál vyběhat hafany...co máš vlastně za psa?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 17:03
- Nahlásit
arwenAž tam pojedu tak ti dám vědět a zatím pozdravuj
Katku s Citou,že jí pozdravuje Romana co s ní jezdila k Trojanovi.
Mám fenku leonbergera a psa shi tzu.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 21:17
- Nahlásit
Biluška
Na stánek s občerstvením nikdo nebude mít ani čas, ani chuť páč budou mít nervy
já budu chtěla bych bramboráčky
A nějaký propozice nejsou? Jako na kolik to je atd. V úterý odjíždím na chalupu a budu bez netu, tak ať vím nějaké info
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2009 06:56
- Nahlásit
MaggieM
Propozice jsou na www.schnappischnapp.estranky.cz . Prezence od 8,00 do 9,00. Začátek v 9,00. Předpokládaný konec kolem 17,00 když všechno půjde tak jak má.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 12:37
- Nahlásit
Konečně mám fotky aspoň z jedné besedy.
Příprava - setření bahna ze psa
Při povídání - Na klíně je živej šokl a já sedím na plyšákovi (aby nebyl někdo pohoršenej )
Furt tu beštiji musím držet, aby někoho nesežrala!
Zuřivý pes si vybírá svou oběť
Tam někde uprostřed je pes.
Tak to byla naše poslední beseda. A byla fajn - učitelky samé pejskařky. Dokonce zavolali nějakou paní, která bydlí poblíž a má prý úplně stejnou pitbullku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 12:43
- Nahlásit
pawLINka
Tak to byla naše poslední beseda
Tak to teda nebyla, už mám rozjednané tábory, DDM a dětské domovy, abyste se mi přes léto fšichni neflákali
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 10:51
- Nahlásit
Ahoj kdo jede v neděli na CT z Prahy?
Co se domluvit a jet společně.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 11:41
- Nahlásit
laguna
škoda, že víkend se mi uvolnil až včera, mohla jsem jet...no budu vám držet palce, aby se to všem povedlo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 11:45
- Nahlásit
arwen
Pojeď, uvolním ti místečko
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 12:56
- Nahlásit
Biluška
no, to nezní tak špatně. Ale potřebovala bych se domluvit s lagunou na tom odvozu. Já nejsem pojízdná a vlakem neee. Koukám na propozice u tebe na webu, stačí ti prachy vzít hotově? nechce se mi letět do banky a na účtě ke konci měsíce nemám ani vindru, všechno vybírám a mám doma v hrnečku Přihlásila bych jenom Arwen, ale Ashley bych vzala sebou - nevadí?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:10
- Nahlásit
napíšu ti.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:15
- Nahlásit
laguna
OK
Biluška
týjó, studuji i ten řád...doufám, že bude mít Arwuša jeden ze svých dobrých dnů. Počítám, že u druhého třetího cviku lehne a začne chrápat. Takové akce ji neskutečně vyčerpávají. Chci se zeptat, jestli je mezi úkoly šance toho psa někde odreagovat, vyběhat s míčkem, zařádit v poli atd. Asi jo, co?!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:25
- Nahlásit
arwen
Chci se zeptat, jestli je mezi úkoly šance toho psa někde odreagovat, vyběhat s míčkem, zařádit v poli atd. Asi jo, co?!
V žádném případě ne. Chci vidět jak ti psi pracují pod tlakem, takže do čím většího stresu je v tu chvíli dostanu tím lépe. Pak mám jistotu, že v praxi něco ustojí. Takže jednotlivé "disciplíny" jdou jedna za druhou, bez přestávek.
stačí ti prachy vzít hotově?
Jo klidně.
Přihlásila bych jenom Arwen, ale Ashley bych vzala sebou - nevadí?
Klidně. Ale vem jí očkovák, kdyby ji náhodou vet počítal jako účastníka
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:30
- Nahlásit
Biluška
což to uvidíš, jak Arwen pracuje pod tlakem...
očkováky jsou jasná samozřejmost, ty už nosím sebou jako svojí občanku.
Uvidím, jak se domluvíme a pak dám vědět, ještě dneska.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 13:34
- Nahlásit
arwen
OK
Prosím vás, pokud je tady někdo kdo je ochoten darem přijmout jakékoliv množství červeného rybízu, višní, třešní, josty, libečku a rebarbory tak se hlaste. Přivezu to v neděli do Ostravy.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 14:15
- Nahlásit
Biluška
Takže v neděli nás tam máš taky. Ofiko přihlášku posílám obratem...prachy dovezu osobně.
|