| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 18:22
- Nahlásit
Fšichni zájemci mají sovu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 18:50
- Nahlásit
Biluška
Super.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 19:49
- Nahlásit
Proboha, uz to mate nekdo za sebou? Mam nervy jak cip. A vezmu magora Mordora, co mel umrit pro nezvladatelnou agresivitu k lidem, ptz pokud se ho nedotknu, tak zadna agresivita nebude a on bude v psim nebi z toliko pozornosti. Doufam teda.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 20:12
- Nahlásit
impact
Tož doufej, páč jak Mordor někoho sežere tak máš průser
Bacha, oni se ti haranti dost těžko korigujou a jak se ti sesypou na psa jako vosy tak musí mít hodně pevný nervy, aby to ustál.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 20:55
- Nahlásit
On bude nadsenej. Bude jim radosti skakat po hlavach. Uz ho upe vidim. Ted jsem ho pul hodiny honila po ulici, ptz mi vybeh ze vrat a venku si hraly dve party deti. A to von jako nepujde domu, kdyz je s nima taka sranda.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 08:46
- Nahlásit
Biluška
a tak mi pošli taky sovu, třá se urvu z práce i dopo...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:34
- Nahlásit
Biluškatak to je fakt,hlavne musi mit pevny nervy nervy majitel psa,aby ty nektery decka nepozabijel!jinak je to v poho,ja jsem spokojena,ale nemuzu mit toho vic,protoze se psem hlidam,takze u me spokojenost,zitra vyrazim,tak jsem zvedava.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:41
- Nahlásit
nemethova5
Já mám v práci 150 harantů, 7-20 let, průměrně denně 40 kousků, a navíc jsou to ti se "špatnou" barvou pleti.
Kupodivu jsem nezabila ještě ani jednoho.
Spíš se fakt bojím toho, že budu koktat jak cip. Nerada mluvím k davu. Ač se to možná nezdá.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:46
- Nahlásit
impactja mela taky obavu a v pohode,tam jde o to,ze ten pes i kdyz decka delaji bordel,tak ho to nesmi rozhodit,nebo po nich vylitnout,coz u nas je v poho,ja myslela,ze taky budu koktat nebo neco,decka dobry,az na nektery jedince,ktere bych vystrelila na mesic!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:52
- Nahlásit
nemethova5
Sem dneska jednomu blbečkovi - páťákovi - řekla ať zaleze a vůbec se neozývá, páč jeho brouk mozkožrout evidentně už dávno zdechl hlady. Harant zmlknul, třída se zasmála a učitelka obdivně pravila "vy je umíte tak srovnat do latě"... Sem ji málem srovnala taky, páč haranti jí těžce přerůstali přes hlavu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:55
- Nahlásit
Psíček
Smrade.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:59
- Nahlásit
Biluškaty v.le,zas budu cistit monitor,pani vy jste roura,mozkozrout,kde na to jezis chodite????ale ma spravdu,no vsak vis,jak jsem ti psala o te skolce,jak tam ti haranti desne zlobily?taky to tem ucitelkam bylo jedno,evidentne to meli na haku,jak rikas odkladiste decek,jeste ze jsem mela prvni skolku a decka perfektni,bo uz bych se na to davno vyprdla.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 06:45
- Nahlásit
nemethova5
kde na to jezis chodite
takové řeči se člověk bez problémů naučí při práci s mládeží všeho věku.....a daleko horší taky.
všem co už mají po akci
pár dotazů
* jak to, že děcka dělají bordel -já myslela, že budou namotivovaný od účí na zajímavé povídání a ne jakože "hurá - neučíme se, můžem dělat binec"
* ta hodina je plně v režii přednášejícího včetně dělání pořádku nebo jen povídáte a o pořádek se mají starat pedakožky?
* jak moc slušmě se člověk musí chovat k učitelkám, když nezvládnou pořádkovou službu
* a další zážitky - pište, ať víme, do čeho lezem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 06:51
- Nahlásit
moll
jak to, že děcka dělají bordel -já myslela, že budou namotivovaný od účí na zajímavé povídání a ne jakože "hurá - neučíme se, můžem dělat binec"
Protože některé učitelky to nezvládají. Celkově nevycválané děcka. A je to i od věku. Předhánějí se mezi sebou, a dalších x příčin.
* ta hodina je plně v režii přednášejícího včetně dělání pořádku nebo jen povídáte a o pořádek se mají starat pedakožky?
Plně v režii přednášející, pedapředkožky se často psů bojí.
* jak moc slušmě se člověk musí chovat k učitelkám, když nezvládnou pořádkovou službu
V rámci svého svědomí.
* a další zážitky - pište, ať víme, do čeho lezem
Bouřlivé emoce občas budí otázks-co byste dělali, když na vás vyletí pes?
Oblíbená odpověď-vezmu ocelovou tyč, klacek, uškrtím ho, apod. hlvně z řad starších žáčků. Vždycky jim nabídnou ať to jdou předvést, ale nechcou. Jeden chtl a tomu jsem vynadala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 06:52
- Nahlásit
moll
ad 1) haranti furt dělají bordel, jiný důvod existence na tomhle světě nemají V některých školách je mají zmáknutý a je to tam super. V jiných na to kašlou (nejhorší jsou v tomhle směru školky) a pak je to horor, páč děcka nemají žádnou disciplínu a nedokáží ani pět minut sedět na zadku
ad 2) je to tak půl na půl. O pořádek a klid by se měli starat úči, ale když na to kašlou tak si je klidně srovnám sama. Když je úplně nejhůř tak s nima začnu cvičit poslušnost a dělají "sedni","lehni", "k noze" a tak, dokud se trošku neunaví . Unavení haranti jsou většinou klidní a tišší
ad 3) slušně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 06:54
- Nahlásit
Jo, a ten trapas když jsme byli s kámošem a jeho psama v jedné škole, a můj pes se poblil :-D
|
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 07:04
- Nahlásit
Biluška
haranti furt dělají bordel, jiný důvod existence na tomhle světě nemají
tak to je super pravda...aspoň někteří. tak to je fajn, že si můřu parchantíky pacifikovat podle potřeby. stejně si myslím, že můj phillík přijde do třídy, koukne kolem sebe a děcka budou hodňoučký. už se fakt těším na akci - zvláště jestli na mě vyjde nějaká školka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 07:09
- Nahlásit
Mucholabka
mě se Ora na canisterapii jednou pos...a . Naštěstí to důchodci vzali sportovně
moll
tak to je fajn, že si můřu parchantíky pacifikovat podle potřeby.
Asi přípíšu do smlouvy, že o krmné maso vzniklé pacifikováním parchantíků se se mnou musíte dělit
|
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 07:44
- Nahlásit
Biluška
s tím masem....možná bude problém v transportu jih - sever moravy
ale lidi phillík nezabíjí ani nejí, ty slízává z povrchu země...s psími kolegy to je horší...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 08:16
- Nahlásit
Biluška
mě se Ora na canisterapii jednou pos...a . Naštěstí to důchodci vzali sportovně
bodet ne,znaj to z vlastní zkušenosti
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 10:48
- Nahlásit
No pacto jsem sama ucitelka, tak vim, jak to chodi.
Ucim na temer chlapecke stredni skole a ucilisti a nekdy se clovek musi vyjadrovat tak, aby zejmena ucni rozumneli. Takze treba vcera jsem dosla do tridy a po pravde jim rekla, ze kdyz budou drzet hubu a krok muzeme se prisednout do PC ucebny ke studijnim a nebo je budu celou hodinu buzerovat ve tride. Drzeli hubu a krok :=))). Nic mene, kdyby si stezovali na moje vyjadrovani, tak to projedu, a kdyz jsem se s nema bavila opravdu slusne, tak nekdy nevedeli, co po nich chci. Takto slapou.
Ve studijnich tridach (ne vsech) se da vydrzet i u te slusnosti, ale take nekteri ucni jsou super.
Takze treba se ty ucitelky boji k tem deckam chovat jak jsou zvykle ve smyslu na hruby pytel hruba zaplata..., aby jste je nenaprasili :=))).
Jezdi se jen na zakladky a do skolek a nebo i na stredni skoly?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 11:04
- Nahlásit
Cesmina
Já dostala informaci MŠ a první stupeň ZŠ.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 11:19
- Nahlásit
davidkova renata
Pani,ty si fakt trupka
|
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 11:40
- Nahlásit
a proč nee i vyšší ˇškoly? druhý stupeň zš a střední? i tam by se dala šířit osvěta na téma čověk a pes. jediný důvod který mě napadá je, že si učitelky netroufnou pustit žáky 6-9 tříd z řetězu a dát jim přednášející do rukou....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 11:47 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Psíček
No když myslíš.
moll
že si učitelky netroufnou pustit žáky 6-9 tříd z řetězu a dát jim přednášející do rukou....
Kolegyně dělají besedy primární prevence běžně od šestky po maturanty a bez přítomnosti učitele.
A to není jako sedněte a my to do vás nasypeme, ale interaktivní hry a tak.
Asi jde o to umět ty haranty zvládnout.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 15:44
- Nahlásit
Psíček
Za mě se bát nemušíš.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 11:56
- Nahlásit
Hee, tak jsou u nas na skole zase cajti a maj dva psi, coz bezne nemivaji - zatim v aute. Mozna k nam poslali radeji cajtiky se psama, aby uchranili "bezny" lid. Uz se tesim na tu prednasku. :=)))
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:12
- Nahlásit
Tak poslusne hlasim, ze prednaska nebyla a pesani nebyli ani canisterapeuti ani obranari alebrz hledaci drog. Jsem zklamana, tak snad nekdy priste si udelaji cas i na besedu. .=)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 17:22
- Nahlásit
Cesmina
Hledači drogaři u nás byli loni. Hrozně mě pobavili,páč ten pes, kterého přivezli vůbec drogy nehledal. Pokaždé začal běhat mezi těma krabicema a čekal na psovoda. Ten ho chvíli nechal běhat a pak nenápadně špičkou boty kopl do některé krabice. Pes přiběhl a začal hrabat na tu bednu načež psovod vítězoslavně vytáhl drogu .
Uznávám, že pes je dobrej, páč určitě bylo těžký naučit ho hrabat na okopávanou krabici
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 12:33
- Nahlásit
Psíček
No ten policajt tvrdil, že jo. Ale pochopitelně jsem nezkoumala jestli je to kokain, nebo vanilkový cukr. Stejně bysem to nepoznala
|