| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit
Biluška
Sis měla šňupnout.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 12:50
- Nahlásit
impact
Sis měla šňupnout.
Bysem to nepoznala ani tak. Gdyby to byl ten vanilkovej cukr teda . A vůbec, od takových nebezpečných věcí se držím dál Nedejbože se ještě naučím rozeznat cukr od soli a pak mě doma budou nutit vařit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 13:52
- Nahlásit
Prosím, prosím, akutně hledám lidi z Ústeckého kraje.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 15:48
- Nahlásit
Biluška
Mě to jako ta kolegyně odřekla. To je pěkně v pérdeli.
Napíšu mejla pozdějc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 17:51
- Nahlásit
impact
Sova dorazila, to pořešíme, neboj
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 18:13
- Nahlásit
Ufff.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 14:22
- Nahlásit
Jsem přemýšlela, že když nemám plyšáka a nechci trápit psa, tak by si děti mohly zkoušet tahání za ouška a píchání do vočiček sami na sobě navzájem.
No, nakonec jsem koupila aspoň plyšovou krávu ve slevě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 14:28
- Nahlásit
impact
No, nakonec jsem koupila aspoň plyšovou krávu ve slevě.
Bože, to je materiál tohlencto . Se pozná, že nemáš haranty, tak nemáš ani plyšáky
Hele, hlavně vem s sebou psa. Páč jedna z učitelek (už nevím v který škole) se ujišťovala, že opravdu přivezem živé psy. Že prý už tam kdysi dávno něco podobného měli a paní se dovalila akorát s plyšákem Děcka prý byli děsně zklamaní, že pejsek nepřišel, tož bacha na to
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 14:46
- Nahlásit
Biluška
Psa snad nezapomenu.
Jinak plyšáky nemám bo mi je všechny sežraly zmije. Dokonce sežraly i toho, kterýho si Máfo šetřil ode dne, co přišel k nám a to už je skorem pět let.
Jinak tam měli vskutku brutální plyšáky, ale foto sem dám až o vejku bo tu nemám šňůru do mobilu. To budete zírat...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 14:48 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Aha, tak nemusíte čekat....
Ještě tam měli krávu a prase.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 15:08
- Nahlásit
impact
Aha, tak nemusíte čekat
no ty vogo!Biluše může rozšířit nabídku aji vo základy seksuální výchovy...za přípaltek,pochopitelně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 15:31
- Nahlásit
davidkova renata
impact
Od září plánuju přednášky aj pro haranty na druhém stupni...pak takového plyšáka určitě využijem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:43
- Nahlásit
impactjezismarja co to je???a to fakt prodavaji,jo?no to jsem jeste nevidela,ale dobry,ale pro maly haranty by to bylo asi nevhodny,co???
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 10:55
- Nahlásit
Mazeeeec. Jsem ho z tama nemohla dostat.
Jinak presne, jak jsem cekala. Upe unesenej z toho mnozstvi rucicek, co ho vodily, zvedaly, hladily, cvicily s nim... A jak jsme sli na bus zpatky, tak se furt zastavoval, ze jako nikam nejde, ze chce jit zpatky a tak.
Jsem mu slibila, ze ho naucim piskat v papinaku, kdyz se nezacne chovat slusne a ma teda kliku. Papinak prozatim odlozen na neurcito.
Bilusko dosla sms? Me nedosla dorucenka prave.. A volat nechci, ptz muj pausal rika !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 17:00
- Nahlásit
impact
Tak gratuluju k první úspěšné práci
Kolik ti zbývá volna? že bych tam ještě něco nacpala
All
Pořád se hledají posily pro Ústecký kraj.
Od nového školního roku by se hodil někdo pro následující oblasti: Frýdek-Místek,Val-Mez, Rožnov,Zlín,Uherské Hradiště,Hodonín,Třebíč, Jihlava,Svitavy,České Budějovice, vše od Klatov po Karlovy Vary,Vansdorf,celé Krkonoše, Žamberk-Šumperk.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 17:25
- Nahlásit
Volno skorem cela druha pulka cervna. Poslu toho ptaka zitra. Sovu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 09:54
- Nahlásit
Nemáte někdo tip, čím ještě tu besedu prodloužit? Mám to asi děsně krátký bo co. Nějaká praktická ukázka nebo tak by se šikla. Čím se zaměstnaj dětičky, aby jim neutekla pozornost.
Biluška
Sova došla?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 10:00
- Nahlásit
Biluška
Myslim že na Budějice na příští rok seženeš - sme tu já, Terted, Rendik,Matejka... to by bylo aby sme to nějak nenakombinovali
|
moll
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 08:44
- Nahlásit
Biluška
a co rozšířit nabídku přednášek i na domovy důchodců a podobná zařízení? když už máš k dispozici pesany, co nežerou lidi, a pánečky (spíš paničky), co jsou schopni mluvit o psech hodiny a hodiny....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:44
- Nahlásit
Bacha,bacha, fšem co chodí s picbulama a podobnýma bojovýma plemenama
Dneska mi volala jedna úča, u které byla Muchoš. Byla děsně nespokojená, ba přímo nasratá. Páč Muchoš si tam dovolila přivíst PICBULA!!! Úča doslova řekla "ta fenečka byla jako hodná, to fakt jo, taková mazlivá byla, ta se mi moc líbila. No ale byl to pitbul!!! Dyť to je nebezpečený. Děcka si pak na ulici pohladí jinýho pitbula, voni sou tyhlencty bojový a bude neštěstí!! Děcka maj vědět, že pitbuly sou zlí a ne je učit, že nějakej může být aj hodnej, dyť sou to blbý děcka, oni se pak spletou, pohladí jinýho a bude to !! Vy ste v tom mailu psala, že máte canisterapeutický psy, tak máte mít tyhlencty labradory!! " Konec citátu.
Sem zrovna řídila a málem se kvůli té píp vybourala jak to na mě vybalila . Další přednášku udělám o nebezpečí telefonování při řízení
moll
a co rozšířit nabídku přednášek i na domovy důchodců a podobná zařízení? když už máš k dispozici pesany, co nežerou lidi, a pánečky (spíš paničky), co jsou schopni mluvit o psech hodiny a hodiny....
No o přednášky by tam asi nebyl zájem, ale za podobných platových podmínek můžu nabídnout canisterapii. Seženu ústav, vyfakturuju a tak podobně - dotyčný pouze chodí a terapeutí
Jo a pro Pražáky - mám v databázi jednu mateřinku, co by měla zájem o pravidelnou canisterapii. Od září. Kdo se hlásí? Akorát, že si nepamatuju, ve které čtvrti to je . Ale až najdu diář co sem někam založila tak to zjistím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:06 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Bože, ještě že ten můj vrah má jen pět kilo. Kdyby úči věděly...
Nemáš tip, čím to ještě rozšířit? Mám málo keců a moc času...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:23
- Nahlásit
Biluško a co se chce po pejskovi? V zari uz bych mohla mit ridicak a jsem z Prahy. Rada bych to treba od zari zkusila, ale nevim jestli se ten muj morous na to hodi. A pokud neprojde Skuby, nemohla bych chodit s kockou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:24
- Nahlásit
impact
No dobrou fintu fň vymyslela tuším Monika... že prý poslouchají jak pejskovi tluče srdíčko.
Jinak já trénuju zvedání psa do náruče - páč mám malý psy tak to jde, u Morda nevím jestli to riskneš. Ono se to psům moc nelíbí. Pak vodíme psy na vodítku kolem učebny - to zabere šílenýho času než se všichni vystřídají. Když potřebuju zaměstnat ty ostatní tak dělají překážkovou dráhu přes kterou se vodí. Pak stojí jako sochy s rukama mezi kolenama zatímco je očichává vzteklý pes, eventuelně jim štěká kolem nohou (pes chybí, toho jim sugestivně líčím). Nakonec trénujeme to klubíčko, do kterého se mají stočit v případě útoku - psy nechávám chodit mezi nima, děcka mají zakázáno se zvednout dokud neodvolám bojový poplach. Psy vodím mezi nima a nechávám je očichávat, šlapat po nich a pod. Občas jim dám povel "hledej" a ony se pak snaží narvat čumák děckám pod břicho, aby se tam podívali po tom míčku. Které dítě se rozmotá (většinou ze zvědavosti, aby se mrklo na psa, nebo když se lekne protože mu Ora rejdí hubou pod břichem) tak ho prohlásím za mrtvé. Potom sčítáme mrtvé a zbytek třídy vyzvu, aby se jim složili na věnec.
Když potřebuju zabít čas tak jim vyprávím jak mi Puma ukousla nos a že když budou se psem dělat kraviny jako já tenkrát s ní tak taky přijdou o nos a budou jim ho ve špitále přišívat
Taky se dá trénovat utírání tlapek a podvozku - tím se určitě zabije děsnýho času když necháš každého haranta, aby utřel psa. Eventuelně můžou krmit - každý mu dá kousek piškotu, aby se naučil jak... když to uděláš všechno tak jsi ve škole pět hodin, ani nevíš jak
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:29 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Fuj, jsem se nasmála.
Zvedání do náručí máme za sebou, pochovala si ho celá školka. Akorát jsem mu dycky musela držet granulku u držtičky, ptž jinak se vrtěl a snažil se jim štěstím vlízt až na hlavu. Ten útok a klubíčko bysme zkusit mohli, to je dobrý. A na utíráni ťapiček jsem zapomněla.
A nějakou propečenou historku musím taky vymyslet, aby poslouchaly se zatajeným dechem. Třá to, jak se Mord snažil zavraždit předešlou rodinu.
PS: Ten pes je k+etén fakt jen na mě jako na domácího. Jinak miluje celej svět.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:32
- Nahlásit
Ach jo, hned bych do toho šla. Jenže mám psa, který se bojí a dávám ho do kupy pro normální život...ale celkem vám závidím, tohle by mě bavilo. Nemáte psa na půjčování?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:34
- Nahlásit
impact
jak se Mord snažil zavraždit předešlou rodinu.
Ježiš to né, dyť to poslouchají i učitelky . Třá jim říkej, že doma máš takovýho děsnýho vraha, ale jak řekneš, že je to tenhle tak se účy zcvoknou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:38
- Nahlásit
Biluška
jak poznam jestli se na to psisko hodi?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:38
- Nahlásit
makrel
mám hafec psů na půjčování, kterého chceš?
lucYnka XIII
Po psovi se nechce nic extra, jenom aby ustál přítomnost mateřské školky a nesežral je,ani když se haranti chovají jako haranti
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:41
- Nahlásit
Biluška
To nevim, snist by je asi nesned,ale nevim jestli by byl nadsenej, ze na nej hmataj deticky, nemam vyzkousene.
Kocka bejt nemuze?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:41
- Nahlásit
makrel
Bych ti půjčila, ae obávám se, že z mojí smečky je na to vhodný jen ten jeden. Ten nejblbější.
Biluška
No říct to účám, to by byla právě ta správná sranda.
lucYnka XIII
Já to třá poznala podle toho, že se mi vrhá na každý děcko na ulici.
|