| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:53
- Nahlásit
Biluška
tak abys neřekla že sem lakomec tak vám jeden pytel věnuju jako dárek do nového baráku
Jinak jsi mi připomněla jak jsem pred léty když jsem byl kynolog čekatel koupil nejlevnější 15kg pytel granulek a věnoval ho do útulku a oni se na mě dost divně dívali a skoro ani nepoděkovali. Sem je tenkrát pomlouval že jsou nevděční
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:04
- Nahlásit
Smečka
myšlenkovým pochodům emikami jsem se přeci nesmála ( ale hlavou jsem nevěřícně kroutila, to jo ), zdá se, že mé myšlenkové pochody jsou zcela jiné i než ty Tvé
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:17
- Nahlásit
zdá se, že mé myšlenkové pochody jsou zcela jiné i než ty Tvé
mac1
Zdá se mi,že mé jsou jiné než všech,takže chyba bude asi ve mně
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:19
- Nahlásit
mac1
Jo když už jsme u toho,jak jsi přišla na to,že teba podezírám z výsměchu se emikami?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 14:55
- Nahlásit
Smečka
ale ne, já jen, že jsem se zasmála tomu, co napsal Benda, a to neznamená že se posmívám emikami, udělat si z někoho legraci, to já neberu za něco špatného, ostatně klidně si udělám legraci sama ze sebe a klidně se sama sobě zasměju ...a Benda také , prostě mi přišlo, že to zbytečně bereš příliš vážně , toť vše
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 18:46
- Nahlásit
mac1
Dělat si legraci sám ze sebe nebo z člověka,který na tento způsob zábavy přistoupí,je úplně jiná sorta legrace.
prostě mi přišlo, že to zbytečně bereš příliš vážně , toť vše
Myslím jen že je potřeba rozlišovat a neprostupovat tím zdejším humorem všechna témata.Tady mi to prostě přišlo jako výsměch a ten beru opravdu asi vážně.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 18:53
- Nahlásit
Smečka
Danielo o co ti jde?? pokud vím tak to Vaše vážné téma na téma výživy skončilo navíc jsem nikde nenapsal nic ve smyslu: paní X je blbka. Nebudu tady vysvětlovat jak jsem co myslel a jestli ti vadí, že se nemůžeš nadále fundovaně vyjadřovat na téma granule a maso tak to je mi líto............... teda beru zpět líto mi to není je mi to fuk. Moc přemýšlíš.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 20:24
- Nahlásit
benda2
a jestli ti vadí, že se nemůžeš nadále fundovaně vyjadřovat na téma granule
Myslím,že jsem napsala jasně, co mi vadí.A tohle to rozhodně není.
Moc přemýšlíš.
Hm,to bude asi ten problém.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:22
- Nahlásit
Smečka
Hm,to bude asi ten problém
tak se usměj a neřeš
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:27
- Nahlásit
ZASE KDYZ NEKDO PREMEJSLI BYT I hodne, je to znamka toho, ze premejsli, tedy ma cim premejslet ...
jinak meritkem kvality granuli u nas je lidska pohodlnost a blbost a hlavne proto, se jich tedy u nas tak mnoho proda......
to je myslim zcela jednoduchy princip, ale velmi vystizne definujici ultimatni imbecilitu nasi pejskarske verejnosti pramenici ze stejne situace v cele spolecnosti
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:42
- Nahlásit
fatdog
ale jo PANE někdo si nechá mozek a jinej prdel a všichni jsou potom spokojení jen je potřeba aby jeden chápal druhého i když jeden jí so´jové boby a druhej třeba žere granule.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:44
- Nahlásit
benda2
ale jo PANE někdo si nechá mozek a jinej prdel a všichni jsou potom spokojení jen je potřeba aby jeden chápal druhého i když jeden jí so´jové boby a druhej třeba žere granule.
Klíííííd!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:55
- Nahlásit
Smečka
Hm,to bude asi ten problém, myslíš ?
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:13
- Nahlásit
benda2
)))
spíš je dobrý nebejt vztahovačnej .... snaha o chápaní druhých budíž výsadou těch naivnějších
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:22
- Nahlásit
myslíš ?
mac1
Přísahám,že už v tomto tématu nebudu.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:46
- Nahlásit
fatdog
spíš je dobrý nebejt vztahovačnej .... snaha o chápaní druhých budíž výsadou těch naivnějších
myslím že oba dva se trochu a už nejakou dobu známe a to dost na to aby jste při Vaší inteligenci (myšleno upřímně bez pochlebování) věděl že toto nebyla vstahovačnost v tom pravém slova smyslu nebo jinak řečeno měl jsem důvod si myslet že to bylo myšleno na mne.
Přísahám,že už v tomto tématu nebudu.
co se Daniele stalo že už v tomto tématu nechce být ????????? copak jí někdo ublížil ??? a pokud ano tak kdo a jak ???
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:07
- Nahlásit
benda2
nebude tu myslet
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:09
- Nahlásit
Smečka
beru Tě za slovo
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:12
- Nahlásit
mac1
nebude tu myslet
A Ty tady budeš ?? já jen že pořád nevím jak to s těma super granulema z lídla co mají na obalu premium
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:23
- Nahlásit
benda2
co mají na obalu premiumjak je tam premium tak to ber když k tomu pořídíš něco super
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:38
- Nahlásit
benda2
jak nevíš ? Máš vzít pytel pro Davídkovou a uděláte si guláš .
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 23:51
- Nahlásit
co se Daniele stalo že už v tomto tématu nechce být ????????? copak jí někdo ublížil ??? a pokud ano tak kdo a jak ???
benda2
Copak se Davidovi stalo,že začíná mluvit o mně beze mne s jinými lidmi?Notabene když jsem přítomna?
Daniela v tomto tématu nechce přemýšlet nikoli z tebou chápané ublíženecké pozice,nýbrž ustupuje vašemu všudypřítomnému smyslu pro humor.
Neřeší to,jen se usmívá.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:12
- Nahlásit
teda stejně je úžasný kolik se tu na téma granulí stihne probrat balkonů.
benda2
dej vědět ,jak dopadl ten Lidl,sice ho tu máme poblíž,ale ještě jsem tam nenakupoval,tak ať nevostanu zaostalej.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:44
- Nahlásit
tak jsem kromě asi 7hodin spánku celou noc nespal a došel k závěru, že se nebudu nadále podílet na humoru, který ničí tak vážné téma jako je výživa a s tím souvisejicí vyprazňování našich čtyřnohých miláčku, našich zlatíček a čumáčků.
Smečka
ustupuju s humorem já a budu jen sledovat a vzdělávat se.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:16
- Nahlásit
benda2
Pochopils to jakosi špatně.
Někdo užívá silných slov typu hovada atd.někdo přemýšlí,co člověka k jeho názorům nutí, jiný to neřeší a vysmívá se mu za ně.
Snažila bych jsem se posunout myšlenky emikami jiným způsobem,než tím, co jsi ty zvolil.Toť vše.
Ale teď jsem totálně ustoupená.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:52
- Nahlásit
Smečka
podívej dost často se snažím pochopit úhel pohledu jiných lidí. Pokud jde o toto téma tak jsem ho nijak zvlášť nečetl a celkem i chápu někoho kdo se snaží zjistit, které granule jsou pro jeho psa nejlepší. Do tématu jsem se zapojil s jedním příspěvkem myšleným vážně o konání potřeby na vlastní zahradě a potom s granulema z liedlu a to v době kdy už se to řekněme dohadovalo a skoro hádalo a zmíněná dáma napsala, že s diskuzí končí. Ten můj příspěvek byl spíše odlehčením a legrací než výsměchem oné dámě.
Sice mi některé věci směšné přijdou ale to jsem nijak neřešil.
To co jsem psal o ustoupení s humorem jsem myslel vážně takže ustupuji já
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:11
- Nahlásit
To co jsem psal o ustoupení s humorem jsem myslel vážně takže ustupuji já
benda2
Podívej,není komu,já už jsem dávno ustoupená
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:15
- Nahlásit
Smečka
ne ustupuju já a ty se vrať do tématu
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:21
- Nahlásit
emikami
Občas je dobré ustoupit svým předsudkům
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:42 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Smečka
A jakým ?
Teda už vás tady dva dny jen tak pročítám a docela se bavím, jak vám to dlouho vydrželo na mne myslet
Sice nevím co by vám přišlo směšné, ale myslím, že mám problém občas s tím, že neumím napsat vše tak jak to fakt myslím, pak si to lidi přeberou různými způsoby, jelikož každý z nás má jiné myšlení, a když člověk napíše jednu větu, tak dalších 10 lidí ji pojme každý jinak. A to je právě problém dizkuze. Někdy se prostě lidé nepochopí, nebo nepochopí jak to dotyčný myslí.
Jinak myslím, že jsem začla s tématem, jak je možné že je v logu značky - prémium, ale vydávají ho za superprémium. to jsem myslím tenkrát myslela granule - Belcando, už nevím, a nechci se vracet zpět a pročítat to.
Nevím zda jsem se pak ještě zmínila, jak říkám nechce se mi to pročítat znovu, jestli souhlasíte s tím, že je možné že....
granule Biomill, když též mají na pytlích uvedeno prémium, zda opravdu může být pravda, že ve Švýcarsku je to jejich největší možné označení granulí, ale u nás , zřejmě dle kvality a složení, nerozumím tomu, je to ale krmivo superprémiové.
Bylo mi řečeno, že v některých řadách soja je, ale že v Junior mini a v adult mini soja není. Já našla na stránkách, kde jsou sojové boby napsány a to v Biomillu Junior mini, a tak jsem onu paní vet. kontaktovala, kterou vlastně vy zde také docela zesměšňujete, nemyslím třeba ji přímo, ale všeobecně veterináře, kteří prodávají nějaké krmivo, a všichni se domníváte, že vlastně o tom ani nic nevědí, a ona mi odepsala, že bude kontaktovat někoho ve Švýcarsku, jelikož složení granulí kontrolovala, a buď prý se jedná o překlep, či změnu složení, ač nebyla o tom informována.
Hele, rovnou říkám, v těchto věcech se nevyznám, pokud se tím ale zabývá a je v kontaktu i s výrobcem, tak by asi složení měla znát. No uvidím, kdy se zjistí, že např. v Junior mini sojové boby být neměli ale na stránkách ve složení uvedeny jsou.
Holkám zatím chutná. Mají tu i First Mate s borůvkama. Nechala jsem jim tam stále jednu misku, kde je měli, nevšímali se toho, včera ji někdo sežral Doufám, že ne manžel
No tak si tu pěkně povídejte, já už jsem také ustoupená, ale vrátím se večer a načuhnu co jste zde splodili zas pro změnu vy.
Pentas
Zrovna jsem si chtěla koupit nějakou tu kytku a ty ji máš vyprodanou, co je to za obchod ? když je vyprodáno?
Nejsi daleko od nás, hele a v Benešově , nevíš o nějakém pěkném baráčku???
Zatím všichni páááá, jdu se pařit ven.Holky už dva dny odmítají chodit na balkon, pročítala jsem tuto dizkuzi nahlas, prý si tím nebudou dělat ostudu a znečišťovat mi balkon až půjdu věšet prádlo a tak se dožadují travičky.
|