| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:13
- Nahlásit
davidkova renata
Oni maj problemy s vymesovanim, bo nepapaji stale jeste ty spravne granule... Ikdyz ted uz snad jo, kdyz to rikala pani veterinarka....
Hlavně nešnáším ty kvůli kterým musí zemřít člověk.
Pred par lety udupal slon osetrovatele v ZOO - ze by averze timto smerem??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:18
- Nahlásit
Fifi
kdyz to rikala pani veterinarka
No jo,a nejspíš je i prodává
Pred par lety udupal slon osetrovatele v ZOO - ze by averze timto smerem??
Těžko říct ,myslim,že tady je možný všechno!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:19
- Nahlásit
davidkova renata
Ty hele, a kde si vzala to, že moji psi mají problém s vyměšováním ? Nikdy žádný problém neměli, až na fenku kterou jsem si koupila před půl rokem, a z Acany jsem ji převedla na Purinu pro plan, která ji zřejmě nesedla a proto jsem se rozhodla v té době změnit granule, ostatní holky nikdy problém neměli a nemají ať mají jakékoliv granule, i když se mění granule nemají prostě problém. Jen Wiki prostě nemůže mít Purinu proplan, ostatní zatím bylo v pořádku, akorát jsem nyní vybírala dle složení granulí, jakou značku nakonec zvolím. Tak si tu nevymýšlej bláboly. No jistě jsem jiný živočišný druh, a jsem ráda že mně teda naštěstí nechápeš, protože ti co zde překopírovají pořád to samé do kola, no ty zas nechápu já.
Fakt s vámi byla legrace, a je fakt , že nikdo nepozná, co člověk myslí vážně a nebo zda si vás dobírá. No tak si tu ještě něco zkopírněte, ať se nenudíte. Nejlepší je když si začne někdo něco cucat z prstu jako ty.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:21
- Nahlásit
Fifi
davidkova renata
Pred par lety udupal slon osetrovatele v ZOO
Hele vy jste nějaký divný, nebylo to náhodu naopak ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:26
- Nahlásit
emikami
protože ti co zde překopírovají pořád to samé do kola, no ty zas nechápu já.
Pokud zrovna nekopiruji slozeni granuli, tak kopiruji perly, ktere jsou hodny k vyjadreni nazoru...
Fakt s vámi byla legrace, a je fakt , že nikdo nepozná, co člověk myslí vážně a nebo zda si vás dobírá.
To si rikam celou dobu...
davidkova renata
že tady je možný všechno
A nejni???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:42 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
emikami
Ty hele, a kde si vzala to, že moji psi mají problém s vyměšováním
No ale mně jde o to, jaká doba je mezi tím co vstanete z postele a jdete s pejskem ven. Jak to dlouho vydrží, pokud to není štěně samozřejmě. Mám už asi 8mi měsíční fenku, no tu jsem teda učila čůrat dlouho někam jinam než na koberec, na plínku chodit nechtěla, do teď ji ale nedělá problém si klidně v předsíni udělat loužičku, a bobek klíďo píďo taky.
Kvůli mým zdr. probl. mám pejsky naučené jít na plínku v případě potřeby i na balkon. Ale nevím zda je to právě tím, že oni ví, že když potřebují mohou jít tam.
Ráno vstanu a jen co si sednu, tak už chodí jedna po druhé na balkon, /někdy všichni najednou / a jdou hned kadit a čůrat, nechápu to, oni by mě nedají šanci se ani probrat ze spánku, natož abych se stačila obléknout, nebo třeba abych šla ještě do sprchy, prostě by to asi nevydrželi, nebo já nevím. Prvního pejska co jsem měla, ta nebyla naučená na balkon, ta se venčila častěji, jednak dříve bylo méně zdr. problémů a také byla jen ona sama, a do venčení se zapojila celá rodina, nyní jsem na to bohužel sama, ale štve mi, že hned po ránu jdou hned kakat, že nejdou třeba až za hodinu.
V kolik hodin večer jim dát granule, aby se třeba stačily holky vykadit ještě večer, a ráno třeba se jim již nechtělo aby pak mohli jít ven třeba tak za hodinu až dvě po vyspání.
U nás by to muselo být tak, že bych se probudila, a v pyžamu bych musela letět ven je všechny na ráz vyvenčit, a ještě jet výtahem, no to nevím, to se zvládnout nedá.
Jo baráček by se hodil, to bych v pyžamu otevřela dveře a nazdar, mohla bych se vrátit i do postele
No třeba tady,jelikož tohle mě osobně jako problém připadá.Takhle se správně vychovaný pes chovat nebude,jenže problém nebude jen v těch granulích
Překopírováno z http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6454_0.html
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:42
- Nahlásit
Fifi
Aspoň se člověk doma zasměje, škoda že to ti ostatní nevidí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:54
- Nahlásit
emikami
Ja se treba nad tvymi prispevky moc nesmala.. Ale inu...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 18:03
- Nahlásit
davidkova renata
No já si myslela, že myslíš, že jako mají problém, že mají průjmy, atd. No ale tohle není problém tak jsou prostě oni zvyklý, že se po ránu otevře balkon , jako jiný otevřou dveře do zahrady, pokud tam nechtějí mít nakaděno, jakože dost lidí ne, tak se to musí uklidit na zahradě stejně jako na balkoně, jen na zahradě to musíš déle hledat , když jim to neotevřu, tak určitě počkají až s nimi půjdu ven, až teda na Wiki, s tou byli problémy od malička, nebyla naučená na plínku jako jsou mé odchovy, a většinou si to lidičky dost chválí, samozřejmě, že se netrefí nebo chodí i jinam, ale je to takový přece jen bod a oni se to brzy naučí, pak už můžou chodit, ven, ale Wiki prostě plínku ignorovala, já to štěňátka učím co se začnou plazit v porodní bedně, když jsem u nich a vidím, že se probouzí a že se chtějí doplazit někam a vyčůrat se, tak je tam přendám, oni snadno se naučí ,že nemají čůrat na deku, a pak vyhledávají tu plínku. Jsou ale bohužel zřejmě vyjimky a asi jim to déle trvá než se to naučí.
A co se týče toho venčení, ano je zde problém ve mně, prostě nemohu s nimi jít dříve ven než minimálně za půl hodiny co se probudím, ale jak jsem psala ostatní by to vydrželi, možná že Deniska ještě ne, protože by skákala na balkon, možná by to vydržela, nevím, když bych to tak udělala párkrát, holky nejsou pitomý a naučili by se čekat až se obléknu, ale já to tak ani nechci, proč??? To je jedno kde se vykadí nebo vycinkají, ne? Já se v klidu najím, sprchu, obléknu a pak jdem v klidu na procházku, a to už vím, že to nemají nakrajíčku, stejnak venku pak zase dělají všechno, ale jak tu někdo psal, že radši vylítne ze psem hned , protože nechce aby to držel, tak to já také, proto je radší pustím na balkon na plínku, která se pak vyhodí no a je to ne ? a kdo říkal že já mám vychovaný psy ?
Ty jsou nevyhovaní až běda
Zítra ráno je začnu trénovat, seřadím je pěkně vedle sebe, řeknu - čekej - oni budou jistě poslušně čekat :rolleyes ak seberu pětičlennou smečku a až se dole vyřítí z výtahu a někoho potkáme, budou mít z nás určitě hroznou radost.
Hele, holky mně to fakt už nebaví, legrace nelegrace, myslím, že u toho bylo dost. Chtělo by to jiné téma.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 18:05
- Nahlásit
Fifi
Zaměstnání : uklizeni po psech
Taky dobrý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 18:12
- Nahlásit
emikami
Zaměstnání : uklizeni po psech
Den co den..
Hele, holky mně to fakt už nebaví, legrace nelegrace, myslím, že u toho bylo dost. Chtělo by to jiné téma.
Nahod... At je zase legrace...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 18:36
- Nahlásit
Fifi
Já si počkám na něco originálního od vás
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 18:38
- Nahlásit
A neboooooo váhám mezi kosmetikou, Petsilk, 8in, nebo KW nebo Biogrom, tak raďte, pro dlouhosrsté plemeno, prosím
|
fosilia
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 19:49
- Nahlásit
Emikami A co tak IV SAN BERNARD
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 19:55
- Nahlásit
fosilia
Hihi, hoď odkaz
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 19:58
- Nahlásit
emikami
vic co by me zajimalo?
jak by si to delala kdyby si mela tak cistotneho psa jako je Fredy. Fredy razi heslo: tady bydlim, tady si hraju, tak nebudu prase a nebudu si preci tady delat potrebu. Takze i kdyz jsem u pritele, nebo u rodicu na baraku kde je obrovska zahrada, tak stejne musim s Fredym na prochazku, aby si udelal potrebu.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:04
- Nahlásit
emikami
ty venčíš psy na balkoně?nebo jsem jen při neděli tupá a blbě to chápu?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:22
- Nahlásit
Aknah
Nechápu co by tě vlastně zajímalo. Jak psi naučíš, tak to tak prostě je. Já mám holky čistotné, jen Wiki se to bohužel ještě na sto pro nenaučila.
arsiela
Neboj neděle ti svědčí dobře já psy nevenčím na balkoně, jdou tam když je potřeba. Mají tam plínku, a když je třeba, tak se tam jdou vy....je na tom snad něco špatného? Jestli seberu hovínko na balkoně nebo venku je to snad stejné, ne? Navíc když ho seberu na balkoně, mohu si umýt ruce, hned, když venku, chvíli trvá než přijdu domů. Pokud mohu jít s holkama ven, venčím je co nejvíc mohu, pokud ne , jdou na balkon. Nejsem ani první ani poslední tomu věř. Znám lidi, kteří mají tři pejsky, není tam žádný důvod proč by nemohli jít třeba třikrát ven, a přesto chodí ven na dlouhé procházky jen o víkendech.Tak to se moje holky mají lépe, jdou ven každý den,ale je to každého věc, když je to tak naučili, jako já holky, že v případě potřeby se mohou vyčůrat na balkoně, tak proč ne. Víš jaká je to výhoda, třeba u kojící feny, která má malá štěňátka a chodí čůrat třeba každou hodinu, protože jí to nutí, nebo když je ve vyšším stádiu březosti, a když si v práci a fena nemá možnost se jít vyčůrat a má to držet třeba 8 hod. myslíš, že to pro ni je zdravé, když se jí tam v bříšku mele třeba 5 štěňátek? Ono je to tlačí a chodí dělat třeba byť jen kapičky, a když kojí, nechce od nich třeba z počátku vůbec jít pryč, sotva ji donutím aby šla na balkon, udělá honem vše a šup je nazpátek. Neboj balkon čistím tak aby byl stále čistý. Myslím, že je to pořád lepší, než někdo, kdo nechodí se psy vůbec, protože jich má třeba 20-40 a dělaj to v bytě všude možně.
Když jsem měla jednoho pejska, nebyla učená na balkon, chodila ven min. 5 krát denně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:28
- Nahlásit
emikami
Myslím, že je to pořád lepší, než někdo, kdo nechodí se psy vůbec, protože jich má třeba 20-40 a dělaj to v bytě všude možně
No to je ale snad týrání zvířat ne?Pamatuje na to trestní zákoník.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:31
- Nahlásit
emikami
nesouhlasim, nebudu psa ucit neco co se mu prici, pokud od malicka odmita delat potrebu v miste kde si hraje, tak ho k tomu nebudu nutit, jen kvuli svemu pohodli. pes tady neni pro mne, ale ja pro nej. pes je na mne plne zavisly, tak toho nebudu zneuzivat jen kvuli sve lenosti. taky si nedelam potrebu uprostred obyvaku
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:38
- Nahlásit
Já teda nesnáším holuby
emikami
A já je miluju.
Měla jsem před lety ochočeného holuba,nějací dobráci shodili z balkonu holubí hnízdo a jedno holoubě přežilo.Krmila jsem ho z ruky téměř čtrnáct dní,zvykly si na něj naše kočky i psi, nechtěně jsem docílila toho,že se přestal jaksi cítit holubem.
Slyšel na jméno,byl neskutečně komunikativní.Lítal za mnou po zahradě,sedal mi na hlavu.První moje cesta po vzbuzení vedla k oknu.Otevřela jsem a Supík někde hlídkující, vletěl dovnitř.
Bohužel doplatil na svou ochočenost.Chytil ho sousedův pes a zlomil mu křídlo.Nechala jsem ho pochopitelně operovat(vet si myslel,že jsem cvok).Pak měl několik týdnů fixované křídlo a mohl pouze chodit po zemi.Když byl konečně schopen jakštakš létat,jeho první cesta vedla k sousedům....byla zárověň i poslední.Měla jsem tedy nenávidět jejich psa?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:40
- Nahlásit
davidkova renata
že její psi mají problém s vyměšováním,páč podle mě sou na nervy
Fifi
Pokud zrovna nekopiruji slozeni granuli, tak kopiruji perly, ktere jsou hodny k vyjadreni nazoru...
davidkova renata
No třeba tady,jelikož tohle mě osobně jako problém připadá.Takhle se správně vychovaný pes chovat nebude,jenže problém nebude jen v těch granulích
to cos okopírovala o tom balkonu a tak je pro mě..se omlouvám hnus...mi by pesa teda viděla..chodit mi na balkon,tam věším prádlo a relaxuju
je fakt že někteří majitelé malých plemen to dělají...viz sousedka a york..nicméně fakt sem ráda že naše čuba prostě jde až se vstane
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:43
- Nahlásit
napadl mě dotaz: dělají Vaši psi bobky na Vaší zahradě ???
Benda na chatě bobky nedělá a čeká až půjdem na procházku, zajímalo by mě jak to mají ostatní
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:47
- Nahlásit
benda2
o par radku vys mas mou odpoved vzdy musime na prochazku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:47
- Nahlásit
benda2
na chalupě mi taky nekaděj
jen u šváry to někdy nevydrží,ale tam je mega-obr zahrada
jinak naše čuba nejraději kadí s půl psem schovaným v křoví...není žádná ostuda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:48
- Nahlásit
sarax
na chalupě mi taky nekaděj
Mě taky ne...nemám chalupu...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:55
- Nahlásit
davidkova renata
já taky neee..máti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:57
- Nahlásit
sarax
Nemám ani máti,ale končíme,bo bysme se dostaly do Absurdistánu
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 22:04
- Nahlásit
Aknah
Nevím co tím chceš říci? Já snad nutím psy aby mi kadily v bytě či co? Co to má zase znamenat? A co do toho pleteš nějakou lenivost, zda si na něco lenivá ty, tak to nepřisuzuj jiným.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 22:07
- Nahlásit
davidkova renata
Ano , to máš asi pravdu, a nikdo s tím nic nedělal, kdo ví proč
|