Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Měřítko kvality granulí v ČR
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 22:13
- Nahlásit

Smečka
Smutný příběh, neříkám aby někdo nenáviděl nějaká zvířata, každý má averzi k určitýmu druhu zvěře či hmyzu, já holuby ráda fotím, když si sednou na balkon,jsou krásní, ale nemám je ráda, protože se povídá, že jejich trus může být nakažený, já nevím zda je to pravda, nebo není, ale pokud ano, tak je nemám ráda jen z tohoto důvodu. Já měla již několik andulek, jedna se nenaučila létat nebo měla něco s křidélkem, mám ji i na fotce s Bellinkou s prvním pejskem, chodila tudíž po bytě, měli jsme ji na chatě v přírodě a nemuseli jsme se bát že ulétne, pak pošla, asi byl už její čas, mám ráda ptáky, měla jsem i papouška a korelu. Jenže když jdu kolem místa kde oni někde ve výšce sedávají a beton je celý podělaný od nich, nechodím tam ani se psy, ale tomu místu se vyhýbám.

Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 22:19
- Nahlásit

emikami
neumis cist? psala jsem snad o nekom jinem nez o sobe??? at to ctu jak chci, porad je tam pouze prvni osoba jednotneho cisla. Psala jsem, ze JA nebudu nutit psa delat neco co se mu prici! Fredy odmalicka odmita "sr*t" tam kde si hraje, tak ho to preci nebudu ucit.

a pokud chces odpoved na Tvou hloupou otazku, tak ano, nutis psy kadit v byte, protoze s nima nejsi schopna dojit vcas ven (je jedno z jakeho duvodu) a pokud na 5 psu nestacis zravotne, tak mej krecky, ti se vencit nemuseji.

Dost, jsi zahledena jen sama do sebe a vse prekroutis.

Mozna by jsi si mela omluvit Smecce, taky by se Ti nelibilo, kdyby nekdo o Tvych milovanych fenkach mluvil jako o cemsi co ma jen hnusny trus.

arsiela
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 23:04
- Nahlásit

emikami
pár vrhů jsem odchovala abych věděla jak to je s březí fenou a s fenou kojící,taky je občas musím vytáhnout od štěňat násilím,ale prostě venčit psa na balkoně mi přijde kapku divný.Je to věc názoru samozřejmě.Já mám psů šest a tohle bych nedělala,protože ven jdou se i protáhnout přečíst si psí noviny jak říkám,ne jen vykonat potřebu.A že ráno vstanu a
letím hned ven je pro mě už dost let naprosto normální.
A mít doma 40 psů a nezvládat to,tak to nekomentuju...

Ole
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 00:07
- Nahlásit

já myslím, že emikami by měla jíst nějaký prášky

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 00:15 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Vše co jsem sálodlouze napsala jsem vymazala, myslím, že nemá cenu vám něco vysvětlovat. A nemám to zapotřebí.

Jo a jaké prášky bych měla baštit ? Neboj já si čas od času nějaký vemu

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 01:15
- Nahlásit

Jo a ještě pro jistotu, venčíme se venku, balkon se využívá když je potřeba, a to jako u spoustu jiných lidí které znám. Není to nic mimořádného, někdo dokonce má plínku v bytě, aby měli jistotu, že když by jejich miláčci potřebovali, tak aby to buď nemuseli držet, nebo aby to neudělali na koberci, atd. takže používají plínku stále. Samozřejmě znám především lidi, kteří mají malá plemena, ti s velkými koho tak nepatrně znám, tak jsem neslyšela, že by šli na plínku či na balkon. Takže je vám to prosím už jasné? Něco tady člověk řekne, a každý se toho chytne jako magnet , za chvíli by se z toho udělalo to, že mám posraný celý balkon, a že nechodíme vůbec ven, jo posraný ho mám, ale od holubů, bohužel a proto je vyháním. Takže naposled, VENČÍME SE VENKU !!! Děkuji za vaši účast a že jste to snad konečně pochopili, aniž by jste si museli zobnout nějaký ten prášek.

Aknah
Meješ po každém venčení Fredymu prdelku, pindika, pacičky a čumáček?

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 05:40
- Nahlásit

emikami
teda koukám že ti to ani nedalo spát

Anu
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 06:29
- Nahlásit

sarax
ještě že na ten net hele chodím,žiju 100let za opicema,když chodím hned po probuzení se svým psem ven,ačkoliv mám zahradu a mohla bych ho vypustit v pyžamku ven a hned skočit do postýlky.Jenže mám primitivního psa,který si na vlastní pozemek ani nečůrá a ani nekadí,neb je to pod jeho úroveň....

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 06:34
- Nahlásit

Anu
mám primitivního psa,který si na vlastní pozemek ani nečůrá a ani nekadí,neb je to pod jeho úroveň....

prostě at sou jakýkoliv důvody stejně to dělaj jen majitelé malejch plemen..pro nemaj kočky???tohle se pes musí naučit že...prase snad není žádnej...jako já vstanu a ven jdu klidně za hodinu a čuba vydrží

Anu
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 06:36
- Nahlásit

sarax
Anubis taky vydrží i hodinu potom co vstanu-je ale fakt,že když se náhodou vzbudím kolem 9 tak už mažu hned,jinak kolem 7-8 čeká a ráno když jdu do práce,tak se nejdřív umyju,oblíknu,učešu a všechno možné a je úplně v klidu.Zahradu mám,ale stejně na ni nechodí,akorát značkovat stromeček,jinak ho ani nenapadne nic tam udělat ikdyž potřebuje na velkou,stejně se s ním musí ven mimo území baráku a zahrady...

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 06:39
- Nahlásit

Anu
jako Trinča jako holka by vydržela i dýl..o víkendu jde někdy na 10-11..je fakt že jde večer o to později a páč spí s dětma tak prostě spí a až se jde tak se jde...někdy se jí chce fakt hodně takže přijde otravovat a počká si...jako ona nekadí ani před barákem na trávě kde si hraje s psama
prostě máme normální psy

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 06:53
- Nahlásit

napadl mě dotaz: dělají Vaši psi bobky na Vaší zahradě ???
Benda na chatě bobky nedělá a čeká až půjdem na procházku, zajímalo by mě jak to mají ostatní

V Praze zahradu nemáme, takže chodíme ven

Na chatě zahrada je, ale to je "doma", takže chodíme ven

U mých rodičů je dvorek a zahrada, ale taktéž je to "doma" a tak chodíme ven

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 08:04
- Nahlásit

emikami
, protože se povídá, že jejich trus může být nakažený, já nevím zda je to pravda, nebo není, ale pokud ano, tak je nemám ráda jen z tohoto důvodu.
Hele,nechci teda rejt,ale tohle je něco děsnýho cos napsala!!Je možný,žes to blbě formulovala,ale spíš bych řekla že ne...Takže ty NEVÍŠ,jestli je to pravda,povídá se to,ale nesnášíš je protože co kdyby to tak bylo???!!!To se snad ani nedá komentovat...představ si,že nějaká bába si bude hnusit a nenávidět tvoje milovaný čubičky ,jelikož se povídá,že pes může mít vzteklinu!!A upozorňuju tě,že takovej hovad není málo!A psí trus přece taky může být za určitých okolností nakažlivý!Víš to??Tohle je neskutečná snůška předsudků a nesmyslů..

Meta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 08:12
- Nahlásit

Člověk má buď rád přírodu se vším všudy, včetně všech broučků, pavouků i zmijí, nebo spadá do kategorie "Milovník zvířat" a tyto lidi já považuji za mnohem nebezpečnější, nežli ty, co otevřeně přiznají, že zvířata nemusí. Ti je aspoň nevyhledávají, celkově se jim vyhýbají, takže zvířatům od nich víceméně nic nehrozí. "Milovník zvířet" je pohroma pro všechno, co má čtyři nohy

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:01
- Nahlásit

sarax
jen u šváry to někdy nevydrží,ale tam je mega-obr zahrada
jinak naše čuba nejraději kadí s půl psem schovaným v křoví...není žádná ostuda

no to Benda taky ............. díky bohu páč někdy to fakt sbírat nejde leda bych lezl po čtyřech do křoví.
U tchána taky kadí na zahradě která je větší než ta naše na chatě, celou dobu přemýšlím jak uvažuje a jaký to má důvod, že na chatě ne u tchána ano.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:33
- Nahlásit

benda2
celou dobu přemýšlím jak uvažuje a jaký to má důvod, že na chatě ne u tchána ano.
Třá na tchána s...e!

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:36
- Nahlásit

davidkova renata
to ne tam se mu líbí páč tam má piškotový žně bys koukala jak pěkně umí komunikovat když přijde za nima: no copak by si chtěl ??? aha piškot

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:40
- Nahlásit

benda2
bys koukala jak pěkně umí komunikovat když přijde za nima: no copak by si chtěl ??? aha piškot
Poněkud jednostranná a monotónní komunikace

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
necháme piškoty piškotama. Když už jsme v tomhle tématu nevíš jak poznám kvalitní granule?? (nechce se mi to celý pročítat). Nedávno jsem viděl jedny v Liedlu, měly moc pěknej obal a nápis premium ale nerad bych se dal napálit

choco
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:15
- Nahlásit

benda2
Nedávno jsem viděl jedny v Liedlu, měly moc pěknej obal a nápis premium ale nerad bych se dal napálit
Jdi do nich

Aknah
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:43
- Nahlásit

benda2

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:52
- Nahlásit

benda2
nápis premium ale nerad bych se dal napálit
No tak to sou voni!!!!Na vobal já taky dám,čéku na tom spočine voko s radostíHele,esi tam pojedeš,vem mi taky pytel aby je nevyprodali

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
budu na teba myslet páč to není prdel a hlavně když je daj samostatně na hromadu do uličky to je potom fofr jak to mizí. Lidi se div neperou jak ta babka minule co viděla ten obrovský zájem a ptala se druhý k čemu že to je vlastně dobrý a ta jí řekla že z toho vaří bezva guláš, no víš jaká to je výhoda když vaříš guláš a nemusíš krájet maso.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:06
- Nahlásit

benda2
Lidi se div neperou jak ta babka minule co viděla ten obrovský zájem a ptala se druhý k čemu že to je vlastně dobrý a ta jí řekla že z toho vaří bezva guláš
No jo,to byly asi vegeteriánky...

Smečka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:08
- Nahlásit

benda2

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:10
- Nahlásit

Smečka
smysl pro humor ???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:13
- Nahlásit

mac1
smysl pro humor ???
Nula!!

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
no hele mi ted smečka připomněla tu porotu v superstar když někdo neprošel

Smečka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:42
- Nahlásit

smysl pro humor ???mac1
Myšlenkové pochody emikami nejsou vůbec směšné.
A nemyslím si,že ona patří mezi lidi,které toto zesměšňování někam posune.Tož asi tolik.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:47
- Nahlásit

benda2
Ježíšikriste, mi máme nejbližší Lidl až v Polsku. Co když je tam nebudou mít? Nemohl bys mi pro jistotu taky pár pytlů vzít?

Když už jsme u těch granulí. Moje maminka, jak známo, kdysi koupila pytel zn. Kaufland Brajence. Tento pytel nám nedávno vnutila jako věno do nového baráku. Hodila jsem ho na půdu s tím, že to časem věnuju někomu pro prasata. Pak nám na půdě řádili nějaké kuny, či co. Vlezli všude, ochutnali spoustu věcí (jako třeba knížky, krabice, zrní pro zesnulé morče, dokonce i prací prášek) granule Kaufland zůstali netknuté. Holt ty pitomé kuny neví co je dobré . Přihodím tam nějakou brožurku, aby se mohli vzdělávat

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání