Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6885 . 6886 . 6887 . 6888 . 6889 . 6890 . 6891 . 6892 . 6893 . 6894 . 6895 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:04
- Nahlásit

makrel
okamžitě mi prosím napište někdo, že je lepší být elegantní zahalená jeptiška než odhalené nadité jelito.
Gerda

dycinky naditý odhalený jelito je lepčí než zahalená jeptiška to dá rozum!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:06
- Nahlásit

davidkova renata
a to si vem jaký bé mít Crysička vánoce esi zlatovlásku voženíme)))))
to pak budcou echtgoldveselý vánoce či dokonce šťastný a veselý veselý

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:07
- Nahlásit

davidkova renata
zdarec ženy,malonanda už je mezi námi ,to je gůt,uš je naše

Muhehe,jo!

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:15
- Nahlásit

tak essi pak budete někdo vědět kolik litrů je 132dm3

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:17
- Nahlásit

Alexa
přesně 132

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:17
- Nahlásit

makreldík, už mám trauma, že tam zase budou všichni polonazí a jen já budu mít decentní výstřih a sukni kousek na kolena- úzkou
Urcite ti to bude moc sluset, budes decentni tajuplna dama a budes budit vic pozitivne pozornost nez polonahy nadity jelyta

Jsem skorem zmlatila lofce, to je neuveritelny, jaky priliv agresivity ve me vyvola clovek s puskou na MYM pozemku, hajzl jeden drzej

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:18
- Nahlásit

Tinta76
Jsem tu. Klidně se ptej, ale rovnou tě upozorňuju, že povinné ručení nebyla nigdy moje silná stránka . Já byla spíš přes akcie. Ale něco si snad pamatuju.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:18
- Nahlásit

Alexa
jsem z toho zkousela zrovna dneska Katulinku

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:21
- Nahlásit

Crysa
leyenda
to se rovná jo???? tak už vim jak mám velkej mrazák, to je sice fajn, ale ten co sem měla vyhlídlej má jenom 100l tak budu muset trochu přitlačit no

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:22
- Nahlásit

Alexa
tak essi pak budete někdo vědět kolik litrů je 132dm3
twe sme v nějakým yntelektuálním spolku bo co?!
leyenda
budes budit vic pozitivne pozornost nez polonahy nadity jelyta
noooo já tak úpa nesouhlasim s tim buzenim pozornosti..si jako myslim,že jelyto a navíc polonahý a naditý přiláká nepochybně více pohledů než decentní dáma
to je neuveritelny, jaky priliv agresivity ve me vyvola clovek s puskou na MYM pozemku,
pro mne je to snadno uvěřitelný

Tinta76
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:23
- Nahlásit

Biluška
OK, jenom mě zajímá, jak je to s bonusem, esi jako když teďkonc koupim auto a pojistim ho, esi se v tý pojistce bude zohledňovat to, že jsem kdysivá měla 4 roky auto a jezdila bez nehody

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:25
- Nahlásit

davidkova renata
hele třá před časem byl názor konkrétně na mýho psa tedle.-)))))
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_2378.html
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_2379.html
tak nevim,no....

Ty jo, tak to koukám. Vy ste byly takový kamarádky a teď tohle? Nechápu
No a jinak fotky a videa znuděných vlků sou taky dobrý.

Marush
Nyx je fakt nádherná. Jen teda se mi s tim jejím kukučem vybavil ten náš zničenej a rozkousanej byt před 5 lety, když jsme si přitáhli taky takovou krásnou roztomilou kuličku (fotky ale neumim vkládat).

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:25
- Nahlásit

davidkova renata
si jako myslim,že jelyto a navíc polonahý a naditý přiláká nepochybně více pohledů než decentní dáma
To jako nepochybně. Ale jenom proto, aby si poťukali na čelo a řekli si "viděl si v čem vylezla? By měla být trochu soudná..."

leyenda
Měla ste ho rovnou zabít paní, bysme vám s Davídkovou udělali alibi. Třá bysme řekli, že ste s Davídkovou dělala lesbický seks a já vás u toho natáčela, nebo tak něco.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:27
- Nahlásit

Tinta76
Záleží na pojišťovně, mají to různý. Ale vesměs jo, páč se teďka předhánějí v tom kdo dá těch bonusů víc a nachytá víc lidí. Většinu ani nezajímá jak dlouho jsi jezdila, ale jak dlouho máš řidičák. Pokud máš papíry např. patnáct let, z toho jsi první čtyři roky jezdila a pak jedenáct let ne tak ti stejně uznají patnáct let bez nehody

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:27
- Nahlásit

Tinta76
OK, jenom mě zajímá, jak je to s bonusem, esi jako když teďkonc koupim auto a pojistim ho, esi se v tý pojistce bude zohledňovat to, že jsem kdysivá měla 4 roky auto a jezdila bez nehody

jo zohlední i když bys měnila pojišt´ovnu, tak se bonusy převádějí.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:28
- Nahlásit

davidkova renata
že jelyto a navíc polonahý a naditý přiláká nepochybně více pohledů než decentní dáma
to asi jo, ale pulka hledicich se bude posklebovat a dalsi pulce pujde jen o tu nahou naditost, ja mela na mysli takovou tu seriozni pozornost, ze si nekdo rekna "to je ale krasna elegantni lybicka" a bude se ji dvorit

pro mne je to snadno uvěřitelný
no, mela jsem v ruce lopatu, bylo tezky se udrzet a nemajznout ho s ni po xichtu, vpodstate ho zachranil pes, je mi jasny, ze by se s chuti pripojil...., takhle jsem zavolala s cistym stitem policajty, ale nasrana jsem strasne

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:29
- Nahlásit

tak když ste tady takový intelektuálně sdělaný o kolik vetamiksáckejch dvoukilovek se mi do 100l mrazáku vejde míň než do 132l???????????????????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:30
- Nahlásit

Venta
(fotky ale neumim vkládat).
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html
Nechápu
je nás víc,ale co už...
Biluška
To jako nepochybně. Ale jenom proto, aby si poťukali na čelo a řekli si "viděl si v čem vylezla? By měla být trochu soudná
alejo,jen řikám,že pozornosti polonahý jelyto budí víc)))))
bysme řekli, že ste s Davídkovou dělala lesbický seks
naše obvyklý alibi)))) počkej jak to zpracujlou kolemjdoucí))))
už máš recept?

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:30
- Nahlásit

leyenda
ale nasrana jsem strasne
no a teď si představ že tady nemůžeš v podstatě ani svýho psa pustit ve svým lese páč je to honitba a zelený můžou se tam klíďo prďo producírovat s flintou i střílet

Tinta76
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:31
- Nahlásit

Biluška
tož super! a čistě náhodou - nevíte která asik tak poisťovňa má nejlepčejší podmínky? vono asik bude úpa jedno, kterou si zvolim, což?

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:32
- Nahlásit

Biluška
Měla ste ho rovnou zabít paní, bysme vám s Davídkovou udělali alibi.
Bajecnej napad, pani, zabit a skrmit, gde neni mrtvola, nejsou dukazy, ze jo. Tak priste, on je to porad ten samej debil. Lidi jaky ja mam sousedsky vztahy , bych nemohla bydlet nekde v civilizaci.

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:32
- Nahlásit

Alexa
to se rovná jo????
aspoň za mejch školních let to tvrdili

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
(fotky ale neumim vkládat).
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html

Jo, dík. Kouknu na to. Spíš je problém v tom, že jednak to nemám nikde na netu a druhak sem technický hovado.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:34
- Nahlásit

davidkova renataty voleeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to snad ne!!!!!!!!!amin je tezce diskonf...nevim,ani jak se to pise!!!§pac ho taham pres cele sidliste,pres cele mesto a prudim ho cvicenim!!!!!!!!!!!jako mi normos stoupl tlak jak blazen jak jsem to docetla,hele jinak stopa,palec dolu,byl upa mimo,ale!zase jsem delala odlozeni na pet minut!!!!!pani super,ani se nehnul!!!!odcvicil,tez super,no aportovaci cinku jsem opet schovala,byl totalne z toho v perdeli,skakal mi az nad hlavu,takze aportek bude dostavat jako odmenu.
jo a prosim te,jak k vam dojedu na ten piknik,muzu si vzit velkou vidlici na grilovani????pac to je upa nejucinejsi!!!!!
Crysapani napsala jste to velice ale velice gut.ja myslela,ze jsem se objevila jak alenka v risi divu nekde v jinem svete!
Marushpani malonanda upa gut,jsem cumela na fotky,no jestli to bude takova pirana jak nana od davidkove,mas se na co tesit!
ALL a jinak vas vsecky tady zdravim!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:34
- Nahlásit

leyenda
to asi jo, ale pulka hledicich se bude posklebovat a dalsi pulce pujde jen o tu nahou naditost, ja mela na mysli takovou tu seriozni pozornost, ze si nekdo rekna "to je ale krasna elegantni lybicka" a bude se ji dvorit

zlatá střední cesta je nejlepčí, ne uplně narvaný jelito,ale ne jeptiška..něco vodhalit,něco zahalit

Tinta76
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:35
- Nahlásit

Alexa
a kolik měří ta štangle? a mrazák máte šuplikovej nebo ten druhej? navalte rozměry, já vám to spočtu, mocinky se nudim při těch daních

mě se kupříkladu do jednoho šuplete vešlo 18 kg, do druhýho taktéž a do třetího vo něco míň, páč je vo kousek míň hlubší ...

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:35 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Alexa
trojčlenka, kolik jich nacpeš do 100litrovýho? to číslo vyděl stem a pak vynásob 132 a máš to.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:36
- Nahlásit

Alexa
nemůžeš v podstatě ani svýho psa pustit ve svým lese páč je to honitba
Jaka honitba??? Je to tvuj les, ne? Si ho zamknes nebo ocedulkujes a po prdeli. Naopak by melo byt dovoleny kazdyho, kdo se bez opravneni pohybuje po tvym oznacenym pozemku zneskodnit jakymkolif zpusobem.

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:37
- Nahlásit

Venta
Nyx je fakt nádherná. Jen teda se mi s tim jejím kukučem vybavil ten náš zničenej a rozkousanej byt před 5 lety, když jsme si přitáhli taky takovou krásnou roztomilou kuličku (fotky ale neumim vkládat).

no já už je vkládat taky neumim a Nyxule je krutopřísný péz odvážný a čilý

nemethova5
Marushpani malonanda upa gut,jsem cumela na fotky,no jestli to bude takova pirana jak nana od davidkove,mas se na co tesit!

Určitě bude piranoidní,to jsem si jistá

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:39
- Nahlásit

Tinta76
no já mám umřelej mrazák 132l (jak jsem se zde dozvěděla) a chtěla sem koupit 100l páč ty větší už sou nad 6000 a při tý předtavě že dám za mrazák pro čokli 6 mi prdá několik cévek najednou, tak potřebuju zjistit vo kolik štanglí míň se mi tam vejde. Rozměry nemám páč bych musela jít ven a dozadu k čoklům. nicméně můžu zjistit rozměr novýho mrazáku a někdo kdo má dvoukilovou vetamiksáckou štangli - třá Biluši dneska dovezli by moch nahodit rozměr žejo

<< 1 ... 6885 . 6886 . 6887 . 6888 . 6889 . 6890 . 6891 . 6892 . 6893 . 6894 . 6895 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání