| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:02
- Nahlásit
Tchor
zapominas ze tu vlcici dobre znam - pri delsi zatezi se zacne nudit a uz ji to nebavi - coz je normalni. strachovy reakce temer vubec nema - na vlka
Viděla jsem ji na Psí lásce. Neumím latinsky a mluvím tak, jak mi zobák narostl, ale poznám zvíře zadělané strachy až za ušima. Jestli mi chceš dál vyprávět pohádky tak bych teď prosila tu o Budulínkovi.
S vama se fakt bavit neda
Nevím jestli sis toho všiml, ale nikdo tě sem nezval.
Gerda
Jaký narozky? Já taky o ničem nevím.
Eldoguero
Vztahuje se to na jakoukoliv činnost, která není posvěcena Ó nejvyšším Aštarem, tedy typla bych, že jakákoliv, jakou bude kdokoliv zde provozovat
No to je průser Co včil? Co gdybysme ty psy vyhnaly do lesů a udělaly z nich vlky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:02
- Nahlásit
jablunka
Co máš s naroskama?
sbírám narosky krs dárky, co se potajmu pro oslavence připravujou...ale teď už si mě to donutila říct, takže už to tajný neni!
Co je novýho?
takové obyčejné páteční ráno )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:04
- Nahlásit
Biluška
Jaký narozky? Já taky o ničem nevím
všichni mi maj poslat svoje narozky vy megery! )))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:05
- Nahlásit
Gerda
no my stejně nic nedostaneme, protože jsme dyskrymonvaný oryjent bůůůůůůůůůůů bééééééééé uáááááááááááá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:05
- Nahlásit
Tchor
S vama se fakt bavit neda - asi vidime kazdy neco jineho
Pravda pravda, někdo vidí vlčiči zdeptanou někdo znuděnou, někdo vidí nadšení v očích psa, před a při obraně, někdo diskomfort no ono fakt asi záleží na úhlu pohledu. Ale je fakt,že pokud vidíš chování vlčice, jak je prezentována na fotkách a videích, jako dovádivou a radostnou reakce, pak mě naprosto nepřekvapuje, že vidíš psy kousající na rukáv jako tvory v těžkém diskomfortu
ale uz beze mne
No konečně slovo chlapa
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:07
- Nahlásit
Gerdo, já je mám už zejta a chcíííí moooře peněs a bohatýho žeňycha a super auto. A neboj, až mi to dáš, tak budu vopravdicky přequapená, páč bych to fakt nečekala
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:07
- Nahlásit
týbláho tady je dneska nějak rušno no hlavně že už víme, jak vypadá znuděná vlčice, fčil musíme do psůch bodat vidličkama tak dlouho, aš je to začne taky nudit, a budeme velkokynekologové a pamatujte - hlavně žádný dyskomfort!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:08
- Nahlásit
makrel
Hej vy dyskomforti, já se reda přiznávám, že jsem nejvěčí lůzr, protože nemám vlka a nedělám obrany a dokonce ani nebodám do psa vydličkou. Jdu se někam zahrabat
di ¨
Biluška
Co gdybysme ty psy vyhnaly do lesů a udělaly z nich vlky?
Ano, ano, ano a bude s ouchylným úsměvem na rtech sledovat, jak se navzájem snaží povraždit, páč je to pro ně přece přirozené to bude krása
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
Crysa
Jestli máš vopravdu narosky zejtra, tak si mě právě strašně nasrala!!!!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:11
- Nahlásit
Gerda
Hele já mám sice narozky až v prosinci, ale hromadu peněz a obří auto bych brala hned ženicha si nech
Baysha
No, jo jenže musíš u toho koukat na ty jejich výrazy néééé ale stejnak jsme tu všici ignoratni, takže ten dyskomfóóórt stejnak nepoznáme
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Gerda
lituju, že už nebydlím v Praze nebo na dostřel.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:13
- Nahlásit
Eldoguero
týbláho to je vlastně pravda, až fčil mi to docvaklo v celé souvislosti, gde ale zeženeme tolik znuděnejch vlků ke studyju???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:16
- Nahlásit
Eldoguero
Lola1
VY MI TAKY POŠLETE NAROZKY VY DVĚ MŮŮŮŮRY, JABLOŇ TAKY, STE JAK MALÍ, VÁŽNĚ! ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:17
- Nahlásit
makrel
no my stejně nic nedostaneme, protože jsme dyskrymonvaný oryjent bůůůůůůůůůůů bééééééééé uáááááááááááá
Budem si dělat oryjentální setkání a budem taky bodat do psů vidličkama. Mám takové ty veliké opíkací. Pražáci nám budou závidět
Eldoguero
Ano, ano, ano a bude s ouchylným úsměvem na rtech sledovat, jak se navzájem snaží povraždit, páč je to pro ně přece přirozené to bude krása
OK, Pumu pustím až nakonec, aby ti ostatní měli taky nějakou šanci si někoho zabít
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:19
- Nahlásit
Baysha
gde ale zeženeme tolik znuděnejch vlků ke studyju???
Já bych věděla vo jednom je velmi znuděný, ale to je normální protože jinak je to velmi radostné zvíře (ocasem si radostně propichujíc břicho,jest vláčena skrz davy )
Jnáč jsme samozřejmě v pérdeli, leda se vobrátit vo radu... ty víš gde
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:21
- Nahlásit
To je zase živo tady
...jako ale myslete trochu na pracující lidi, to se nedá stíhat číst a sledovat toto
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:22
- Nahlásit
Gerda
Jestli máš vopravdu narosky zejtra, tak si mě právě strašně nasrala!!!!!!!!!!
nečil se, rupne ti céééfka a béš vypadat jak Davítkojc
mám je za 9 měsícůch tě jen trénuju, abys stihla založit to konto na sbírku na to mooooře peněs a výběrový řízení na auto a žeňycha
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:22
- Nahlásit
Gerda
šak jsem to psala né - v prosincůůů dne dvanáctého
Biluška
Budem si dělat oryjentální setkání a budem taky bodat do psů vidličkama. Mám takové ty veliké opíkací. Pražáci nám budou závidět
Ty volé a můžu vytáhnout i vidle, nebo kopáč, to bude maso
OK, Pumu pustím až nakonec, aby ti ostatní měli taky nějakou šanci si někoho zabít
V pořádku vypustíme jí s našima bílejma magorama, ať si užijou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:22 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Gerda
sbírám narosky krs dárky, co se potajmu pro oslavence připravujou...ale teď už si mě to donutila říct, takže už to tajný neni!
furt tomu nerozumím,ale se vomluvuju.
edit....posílám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:24
- Nahlásit
jablunka
posíláš to správně i s rodnym číslem, číslem účtu a PINem?? jinak to neplatí!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:27
- Nahlásit
Crysa
ty si taky .......
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:28 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Gerda
gerdičko já su 20.1..
edit: a ráda bych řekla, že opovrhuji všemi dary, jako např. auto, barák, šperky, hotovost a tak dále...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:29
- Nahlásit
Crysa
To by ste si pomohli....momentálně mám na účtě - 0,95 kč.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:30
- Nahlásit
Gerda
Zaplať pámbu za pikniky, za nápady s focením, za dorty, co se na piknik vozej, za termosky s čajem.
Pani, já vám to taky tiše závidím, víte?
Tady se dokupy taková banda pejskařů nedá.
ad Tchor
Pobavila jsem se slušně teda. Docela věřím i tomu, že doma v oplocence je radostná a dovádivá. Jako vlci v ZOO. Taky jsou relativně spokojení. Ale essi mi chce někdo tvrdit, že na tom videu není posraná až za ušima, tak to je teda velkokynolog. Smekám.
A ano, už to tady bylo řečeno - taky nerozumím tomu, proč bych si měla ochočovat vlka a nevidím za tím nic jiného, než zviditelňování na úkor psychické pohody toho zvířete.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:37 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
impact
A ano, už to tady bylo řečeno - taky nerozumím tomu, proč bych si měla ochočovat vlka a nevidím za tím nic jiného, než zviditelňování na úkor psychické pohody toho zvířete.
Máte recht Cecílie
Ale essi mi chce někdo tvrdit, že na tom videu není posraná až za ušima, tak to je teda velkokynolog. Smekám
No, šak tomůže poznat je vopravdu vopravdickej psíkolog a to tady nigdo nejni přece
Mimochodem včera k nám dorazili špačkové, vzhledem k tomu, že je ještě celkem dost kosa, řekla bych, že moc žrádla neseženou a budou tudíž velice trpět jistým diskomfortem. Prosím vás mohl byste to někdo nahlásit na Vlčárech, třá by si je Ruda vzal na převýchovu, chudáky. U nás na jilmu jim fakt není moc dobře
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:41
- Nahlásit
Gerda
můra letěla
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:59 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Děcka taky jste tak nadšení z toho sluníčka? Tady je naprosto lukcucně. Dávám si kávičku, pouklízím, nachytám si na vaření a zdrhám se psama ven.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:06
- Nahlásit
impact
Děcka taky jste tak nadšení z toho sluníčka? Tady je naprosto lukcucně.
Ne,ne,ne,ne,ne........páč je mi tak blbje,že s tím ani sluníčko nic neudělá.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:10
- Nahlásit
impact
u nás je též lukcucně, ale já mám na dnes naplánovnaný generální úklid na kterým mimochodem pomalu pracuju, ale neba mě to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:12
- Nahlásit
impact
Jsem velmi nadšená, moje práce uklízečky pro tento týden skončila, barák už je zcela v lesku. Včil udělám řízečky a bramborovou kašičku na obídek, spucnu to, osedlám Břetimíra, vezmu saň a pojedeme ven Dřít se bude zase až večer
|