| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:44
- Nahlásit
zdarec zeny,
Skubycek byl na vysetreni srdenka. delal se mu rtg a sono. Ma hodne zvetsenou levou sin, skorem 2x tak velkou jako pravou ale mel ji i predtim velkou hodne a srdenko ma i na rtg vudet hodne zvetsene, tak obcas kasle. Ale neni to nejak dramaticke zhorseni, mel to i predtim podobne. Kinetiku srdecka ma dobrou, hezky mu tlucilo na sonu Ma na olicich stin jak se mu tam dela vypotek od zuzene pruduisnice, takze mame dal zrat velice drahe leky Vetmedin ( stojej skorem 20 za kapsli) a zvysit davky furonu, z cehoz jsem neradostna, bo ten odvodnuje a tak mocinky po nem cura casto.
Marush
mas to nake rozbite nevidim malonandu
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
dyť sem to psala, že si jí doporučovala, tak ať si jí kejtlin koupí, já jí měla už taky, ale nějakou náhražku,p áč jí u nás v lékárně neměli.
Marush
du tam.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Marush
simtě dej sem dej odkaz na celý album na rajčeti
to je děsná práce todle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:45
- Nahlásit
Maky a Trix
už dvakrát to spadlo do prdele píšu to potřetí . jak se užívá prosím tě ta lichoořešnice a kolik? nemám s ní zkušenosti, díky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:47
- Nahlásit
kejtlin
já kupuju normálně kapky, je to lihová tinktura, dávám asi kapku na kilogram, když mi je hodně špatně, tak dvě kapky na kilo. Ale na každý lahvičce je jiný dávkování... Nevim proč. A kapky jsou teda otřesné pachuti. Takže si připrav dostatek nějakýho normálního pití.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:48
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
moje mamča má tohle taky, taky bere odvodňovadlo, musí mít klidy a námahu jen mírnou a takovou nenárazovou...jakože třá nesmí nikam vyskakovat, nebo rychle zrychlovat...raději třeba jít, pozvolna, ale delší dobu...
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Marush
tadle vypovídá o fšem kouká jí z oka 100 čertů, si užijete pani
lucYnka XIII
Skubycek byl na vysetreni srdenka. delal se mu rtg a sono. Ma hodne zvetsenou levou sin, skorem 2x tak velkou jako pravou ale mel ji i predtim velkou hodne a srdenko ma i na rtg vudet hodne zvetsene, tak obcas kasle. Ale neni to nejak dramaticke zhorseni, mel to i predtim podobne. Kinetiku srdecka ma dobrou, hezky mu tlucilo na sonu Ma na olicich stin jak se mu tam dela vypotek od zuzene pruduisnice, takze mame dal zrat velice drahe leky Vetmedin ( stojej skorem 20 za kapsli) a zvysit davky furonu, z cehoz jsem neradostna, bo ten odvodnuje a tak mocinky po nem cura casto.
tak to je dpbře ni??? až na to čurání teda no
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:49
- Nahlásit
Maky a Trix
A kapky jsou teda otřesné pachuti. Takže si připrav dostatek nějakýho normálního pití.
dobře, děkuju
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:49
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:51
- Nahlásit
Ty vole, malonanda je zlopověstná, kouká jak deset čertů! Bude rozmilá i ve svý strašlivý destruktivní činnosti. Hlavně aby zůstala tmavší, aby neměla žlutý kejtičky jako harýsek ))))
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:51 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Gerda
moje mamča má tohle taky, taky bere odvodňovadlo, musí mít klidy a námahu jen mírnou a takovou nenárazovou...jakože třá nesmí nikam vyskakovat, nebo rychle zrychlovat...raději třeba jít, pozvolna, ale delší dobu...
jj Furon se pouziva i pro lidi. Skubycek prave taky ne. Proto se tak porad bojim ho vzit na nejakej srazik. On se z toho mnozstvi psuch vzrusi a klepne ho pepka. Ale nekdy kdyz bude zase stagnaci sraz tak ho vezmu at ho vidite bo je velice krasny a nedmeli byste o to byt ochuzeni.
Alexa
tak to je dpbře ni??? až na to čurání teda no
jj je dobre, ze se to dramaticky nezhorsuje, ale dobre to neni. S curanim to zvladnem nejako
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:51
- Nahlásit
Marush
moc pěkná pani
lucYnka XIII
Ricky kašle už několik let, to že kašle ho nijak neohrožuje, po žádných vyzkoušených lécích kašlat nepřestal. Držím Skubyčkovi palce at´ je mu brzo líp
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
Skubýček je velmi krásný, má děsně krásnou a příjemnou srst a velmi moudrý výraz, na sraz ho vezmem na ten stagnační a jen dokud neni horko, aby si mohl popocházet a neuvařil se, přece jen je děsně huňatej.
kejtlin
kup si tu lichořešnici a začni se nalejvat, ať si svěží jako jarní vánek, zítra bude krásně, tak ať můžeš na pěkný procházení. A jestli se ti chce a můžeš, napiš nějaký info krs tamto, to úterý, jo? Do mailu třeba jen.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:54
- Nahlásit
kejtlin
Ricky kašle už několik let, to že kašle ho nijak neohrožuje,
jj to vim, je to dusledek toho velkeho srdce, tlaci mu na dychaci ustroji a na centrum kasle tak se obcas rozkasle kdyz se rozrusi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:57
- Nahlásit
Jupíííí pipky, jedu domkiiiiiiiii
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:58
- Nahlásit
vodkaz na to album ,ty jo jak to že vám to jde a mě ne, jsem mentál ...
http://marushrosh.rajce.idnes.cz/NYX/
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:00
- Nahlásit
Alexa
tadle vypovídá o fšem kouká jí z oka 100 čertů, si užijete pani
právě vona je děsně divoká a zaútočila i na většího psa svýho bráchu asi...je to šelma největší a grybe nejvíc, proto se mi taky líbila hned
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:00
- Nahlásit
Marush
otevri si nejakou fotku - klikni pravym mysitkem - vlastnosti - skopiruj URL fotky ( http:..... .jpg) musi koncit jpg zacinat http. Jdi sem - klikni na ctverecky - do radku URL skopiruj skopirovane URL a ok a je to.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:01
- Nahlásit
Gerda
Ty vole, malonanda je zlopověstná
Přesně tak Nyxina Zlopověstná řečená malonanda
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:08 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
http://img5.rajce.idnes.cz/d0503/4/4560/4560928_45 165ec92c80f03a84b3b8cbf84e9589/images/Obraz0221.jp g
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:10
- Nahlásit
Ahoj fšem!
Co je nového? Nějak vás nestíhám moc číst a z toho co jsem stihla tak nic nechápu. Proč tejráte psy? Proč chce Gerda provázek ap.? Proč nemáte vlky? Ale leyenda má krásnou půdu a pézetko bude mít moc krásný pokojík!
Co jsem dalšího nestihla?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:11
- Nahlásit
ne prostě seru na to,jinak vyhodim comp z vokna a minule mi to šlo normálně...koukněte na to hnusný rajče nebo ta FB, tam je jich stejnak víc...a já jsem koupila malej voboječek a větší voboječek...a malý vodítko a větší vodítko a pelíšek s vyndavacim vnitřkem a hračku tchoře atak... a du pryč! Hezkej víkend vynšuju Vám!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:16
- Nahlásit
Atusch
pani, dekuju , jste dobry clovek, panbuh vam to oplati na studiu
Marush
maloNyx je moc hezka , preju vam, pani, hodne kynologyckych velkoradosti
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:23
- Nahlásit
Marush
nebo jeste muzes URL vlozit mezi
[imgs]URL[/imgs]
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:27 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Jsem ráno měla takový blbý,nemoc na odchodu a u Žanyho v rozpuku,noc jako víno,co vám budu žencký povídat.
Ale Sali mě tak rozveselila,že jsem ji chtěla poslat Rytíře Smila,nedávno se jí moc líbil,jenže to překazil Tchoř!Došlo mě,že to není ta Sali a ten Tchoř,jak je známe..bohužel tyto organismy vykazují zásadní změny v buněčné stavbě,jenž jsou důsledkem sektářského spůsobu života.
Ovšem o poučnou baladu od Vrchlického se nemohu nepodělit
Marush
Kde to skončí,další prominentní spratek a další smrduté nohy,velký čumák...
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:38 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Marush
pokus
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:40 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit