| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:25
- Nahlásit
Gerda
Kdo mi ještě neposlal ty narozky, neprodleně tak učiní!
jaký narozky, pani? týká se mě to?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:26
- Nahlásit
Kdo vás má doprdele dočítat??? drásalky..
Upocenec diskomfortní než to tady dočte, už zas aby jel někam trápit psy.. chjoo, těššškýýý to mám.
Zítra platí stejné místo stejný čas? Zlatovlásek mi kupodivu tento týden ještě nepsal.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:29
- Nahlásit
Crysa
mě psal o odvoz takže to asi platí jakovždy.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:32
- Nahlásit
Az nekdo z vas nekdy dokaze vychovat vlka tak aby byl schopnej vubec se objevit mezi lidma tak muzete posuzovat vlka. Moc by mne zajimalo kdo zvas by dokazal mit vlka na voditku a komu z vas by vlk v panicky hruze neprchal - kamkoli jen pryc. Ta vlcice je na tech fotkach znudena a otravena, ale rozhoden je schopna bejt mezi cizima lidma bez vetsich problemu. V tyhle republice jsou pokud vim takhle socializovany vlci dva. Taky si muzete vtzit vlce a ukazat nam vsem jak to jde lip - na to ale je potreba o tom neco vedet ne si o tom delat jenom srandu.
Co se tyce tech fotek ty vyrazy psu se mi taky nelbi, ale psi tejrany nejsou tak si delejte co chcete, akorat misto urazeni by jste se mohli spis zamyslet nad obsahem - Sali ma totiz pravdu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:34
- Nahlásit
Atusch
díky za onfo
Jdu přesypat pamlskové, abych měla na Crysí klikání a po obědě se zas jedem ochočovat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:35
- Nahlásit
Sali
kristova noho
All
Jako přestaňte už laskavě týrat ty psy jo uvědomte si co psali na tom letáku ve vegetariánské restauraci - obrana je týrání psů, protože pes vůbec kousat nechce (von by asi radši, kdyby mu zuby vypadaly ), stopovování taky, protože pes stopuje jen proto, že má chudák hlad a poslušnost se přece dělá jen na základě čistě mechanických podnětů, tedy pes se vlastně bojí, proto poslouchá (s radostným IPO projevem ).
Sakra uvědomte si už, že mnohem přirozenější je psa psychicky zlomit a zdeptat natolik, že je následně nutné ho utratit. Event. ho nadopovat drogama...
Amatéři!!! Tssss
jste fšichni odsouzeni k pobytu v kynologickém pekle
PS: doufám,že se tam nakonec všichni potkáme a budeme moct kousat i bez kolemjdoucích
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:38
- Nahlásit
jbat
ano.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:39
- Nahlásit
Tchor
Az nekdo z vas nekdy dokaze vychovat vlka tak aby byl schopnej vubec se objevit mezi lidma tak muzete posuzovat vlka
no ono to možná bude i o tom že nikdo odtud nemá potřebu nutit vlka žít mezi lidma a ochočovat ho
Eldoguero
ako přestaňte už laskavě týrat ty psy
jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:41
- Nahlásit
Tchor
psi tejrany nejsou tak si delejte co chcete
začínáš to trošku přehánět a svým projevem se dostáváš někam, kde bys být neměl, takže dělej si, co chceš, psy tejraný snad taky nemáš. Fotky pochopitelně nebyly dělaný rpo tebe.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:42
- Nahlásit
Tchor
Jako fakt sorry, ale podle mě vlk na vodítko nepatří a nedej bože aby si tim ještě někdo něco dokazoval ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:42
- Nahlásit
Tchor
Nikdo z nás nemá zájem tahat vlka mezi lidi a dělat ze sebe strýtovou atrakci. Každý z nás si totiž myslí, že vlk patří do divočiny. Popř., když už z nějakého důvodu tedy musí být v zajetí tak má být v podmínkách, které mu co nejvíce vyhovují. Nikoliv vláčen po akcích mezi stovkami lidí jenom proto, aby se jeho majitel zviditelnil. Protože bez vlka už by po Rudíkovi neštěkl ani pes Ta vlčice není znuděná, je posraná strachy.
Moc by mne zajimalo kdo zvas by dokazal mit vlka na voditku a komu z vas by vlk v panicky hruze neprchal - kamkoli jen pryc
Na vodítku jaksi prchnout nemůže, viď . Proč ji Úďa nepustí? No protože by v panické hrůze prchla, kamkoli jen pryč
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:43
- Nahlásit
Alexa
Proc ne, vite kolik by jste se toho naucili? Mozna by jste potom videli i to co Sali (nejen ona) vidi na tech fotkach.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:43
- Nahlásit
Eldoguero
uvědomte si co psali na tom letáku ve vegetariánské restauraci - obrana je týrání psů, protože pes vůbec kousat nechce (von by asi radši, kdyby mu zuby vypadaly ), stopovování taky, protože pes stopuje jen proto, že má chudák hlad a poslušnost se přece dělá jen na základě čistě mechanických podnětů, tedy pes se vlastně bojí, proto poslouchá
Vztahuje se to i na agi a na canisku? Páč essi jo tak jsem v pérdeli, co budu s tolika čoklama dělat?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:44
- Nahlásit
Tchor
Vážně
to je zase snůška keců
Vážený pane, proč by si tito lidé měli brát vlka, když se chtějí se svými psy věnovat výcviku, nechcete doufám tvrdit, že s vlkem se dá cvičit (v tom slova smyslu jako se psem).
Možná by příště nezaškodilo nemíchat hrušky s jabkama.
Mimochodem ta vlčice je bohužel víc než znuděná, hovoří o tom nejen fotky,ale i video.
Kristova noho
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:45
- Nahlásit
Tchor
Moc by mne zajimalo kdo zvas by dokazal mit vlka na voditku a komu z vas by vlk v panicky hruze neprchal - kamkoli jen pryc.
Víš, já nevím, proč bych tohle měla dělat, proč bych měla nějakému zvířeti cpát svůj život, když bylo Born to be wild. Stejně jako tahat medvěda, rysa, veverku... Prostě to není pro mě zvíře, který se narodilo pro soužití s člověkem v dnešním stylu života. Jde žít vedle divokého zvířete, za zachování jeho přirozeností. A přirozenost zvířecí není šňůra a Václavák.
Stejně jako neudu koně, ač je po staletí šlechtěn na spolupráci s člověkem, tak ho nebudu navlíkat do tepláků a nebudu ho učit sedět na gauči před televizí. Je to pro něj nepřirozený.
Ad naše piknikové tréninky - psů, kteří toho docela dost dosahli tam chodí dost, jako bělouš s nároďáckou dvojkou, účastnice MR obranářů, zvířata co běžně jezdí v IPO závodech, .. a to že z donesené termosky se donesené poživatiny rozšířily, na tom nevidím nic špatnýho, je to na každym cvičáku, jen se tam žere v kantýně a za psem se jen na chvíli odskočí honem odkousat a zas zalíst..
A to že se snažíme se psama to někam dotahnout, i když nemáme zrovna někteří talenty od pánaboha a nebo je třeba prostě na některé mlaďásky dýl čekat, než se rozvinou, tak to prostě je. Každej jsme taky nechodili hned od 10 měsíců věku a ve dvou letech nepřednášeli bez žvatlání prózu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:46
- Nahlásit
Tchor
Proc ne, vite kolik by jste se toho naucili? Mozna by jste potom videli i to co Sali (nejen ona) vidi na tech fotkach.
Na čem bychom se toho naučili? Na evidentním týrání vlka, který je nucen k něčemu co je pro něj naprosto nepřirozené? Děkuji nechci, to už radši půjdu cvičit velbloudy do cirkusu Mimochodem, Renata s tím IQ veverčího spermatu evidentně přeháněla. To co píšeš už odpovídá IQ chcíplé žáby.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:48
- Nahlásit
Tchor
Sali ma totiz pravdu
jo, to už sme všichni pochopili.
za chvíli přijde sali a řekne "tchoř má totiž pravdu".
ale psi tejrany nejsou tak si delejte co chcete,
no to vřelé díky za dovolení, na to jsme všichni čekali...
Gerda
ano.
a vo co go? nic nevím.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:48
- Nahlásit
Tchor
protože ani v rámci učení se nebudu nutit divoké zvíře žít pro něj nepřirozeně, ale Crysa to napsala mnohem líp
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:49
- Nahlásit
Biluška
Vztahuje se to i na agi a na canisku? Páč essi jo tak jsem v pérdeli, co budu s tolika čoklama dělat?
Jistě
Vztahuje se to na jakoukoliv činnost, která není posvěcena Ó nejvyšším Aštarem, tedy typla bych, že jakákoliv, jakou bude kdokoliv zde provozovat
A caniska je úpa nejhorší, páč nutíte ty psy, aby se mazlili s lidma, no fůůůj, styďte se pani
Jo a agi? Jako vy nutíte psy skákat jo nutiti je provozovat takovou činnost, která odporuje jejich anatomii
Ty, ty, ty pani
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:50
- Nahlásit
Biluška
zapominas ze tu vlcici dobre znam - pri delsi zatezi se zacne nudit a uz ji to nebavi - coz je normalni. strachovy reakce temer vubec nema - na vlka. Co se tyce pusteni - na oplocenem pozemku je na volno bezne mezi lidma - staci projit fotky z freecek - na miste kde by mohlo dojit k uteku si jaksi nikdo nemuze dovolit pustit vlka - umis si predstavit co by nastalo kdyby utekla? Vlk nikdy nebude mit spolehlivy privolani - neni to pes.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:51
- Nahlásit
Biluška
Jistě
Vztahuje se to na jakoukoliv činnost, která není posvěcena Ó nejvyšším Aštarem, tedy typla bych, že jakákoliv, jakou bude kdokoliv zde provozovat
A caniska je úpa nejhorší, páč nutíte ty psy, aby se mazlili s lidma, no fůůůj, styďte se pani
Jo a agi? Jako vy nutíte psy skákat jo nutiti je provozovat takovou činnost, která odporuje jejich anatomii
Ty, ty, ty pani
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:51
- Nahlásit
Tchor
Proc ne, vite kolik by jste se toho naucili?
jako to máme naběhnout do lesů, nachytat si vlky, zlomit je jak je ta fena na fotkách a pak můžem teprve jednou za týden na louku a dělat se psema srandu nebo jak jako?
ty vado vy dva k sobě fakt patříte, bezvýhradně...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:52
- Nahlásit
Tchor
Vlk nikdy nebude mit spolehlivy privolani - neni to pes.
A tím se dostáváme k otázce je-li kvalita jejího života skutečně ještě dostatečně kvalitní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:54
- Nahlásit
Nazdááááááár Sali a Tchoři......rádi jsme vás tu viděli.
Gerda
Co máš s naroskama?
Postřehla sem,že impact už neví co by rroztažeností a krmí olihněma,kejtlin jede seks ve třech a jinak nic.Co je novýho?
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:55
- Nahlásit
S vama se fakt bavit neda - asi vidime kazdy neco jineho - stou vlcici jsem jako jedinej zvas ztravil mnoho hodin - mne tyrana neprijde - ve vetsine casu mi naopak prijde jako vesely dovadivy zvire. Holt ale dojmy bez zalosti prevladaji mejte se tu hezky dal si delejte srandu z pomerne vaznejch veci a zasvecene se vyjadrujte k vecem o kterych vubec nicnevite jko doposud ale uz beze mne tady to fak snysl nema.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:56
- Nahlásit
jablunka
Co je novýho?
běž si sehnat vlka, ináč seš úplnej lůzr.
a dokud teho vlka nenaučíš chodit na šňůře tak, aby ti neutekl, tak jako vůůůůbec nepolemizuj se Sali a Tchořem, jo?
díky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:58
- Nahlásit
Tchor
vyjadrujte k vecem o kterych vubec nicnevite jko doposud ale uz beze mne tady to fak snysl nema.
pa pa pa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:00
- Nahlásit
Pro kolemjdocí
Prosím vás zdělil vám váš guru jaký je rozdíl mezi vlkem a psem? Povídal vám někdy o tom, jak několik tisíc let domestikace změnilo psa z "pouhého" ochočeného vlka na naprosto jiné zvíře se všemi klady a zápory, které sebou tak dlouhodobé a úzké soužití s člověkem nese? Nemám teď na mysli rozdíly anatomické, event. fyziologické, ale spíše povahové. To, že vlk není schopen kousat na rukáv, protože to odporuje jeho přirozené divoké povaze, ještě neznamená, že pes bude kousat jen a pouze z donucení (krom tedy pár jedinců, jak psala Sali).
Tady nejde jen o obranu, ale o velmi zásadní povahové rozdíly, které se projevují v denodenním soužití se psem. Pro dnešního psa prostě už nelze používat vlčí model chování. Ano, jsou vlastnosti (ty nejzákladnější), které má pes podobně, ale pak jsou zde ty, které má naprosto odlišné od jakékoliv divoké šelmy. Bez ohledu na to, zda je ona šelma držena v zajetí. On je zcela zásadní rozdíl mezi domestikací a ochočením.
Kristova noho a tohle běhá na volno po světě jo planeta je odsouzena k zániku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:01
- Nahlásit
jbat
běž si sehnat vlka, ináč seš úplnej lůzr.
Večer sednu na vhký studený schody a ráno ho mám.
a dokud teho vlka nenaučíš chodit na šňůře tak, aby ti neutek
Aha,tak to bude problé,ale můžu slíbit,že se vodemě ani nehne.
tak jako vůůůůbec nepolemizuj se Sali a Tchořem, jo?
To bych si v životě nedovolila,páč tak rychle nečtu,ani nepíšu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:01
- Nahlásit
Hej vy dyskomforti, já se reda přiznávám, že jsem nejvěčí lůzr, protože nemám vlka a nedělám obrany a dokonce ani nebodám do psa vydličkou. Jdu se někam zahrabat
|