Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6876 . 6877 . 6878 . 6879 . 6880 . 6881 . 6882 . 6883 . 6884 . 6885 . 6886 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:22
- Nahlásit

Tak já se nevyjdřuju, protože se psem si jen hraju a procházkuju, tudíž diskomfort u obran mi nic neříká. Ale myslím si, že člověk má dost starostí a práce, takže má nárok i na trochu té "prdelnosti", ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:29
- Nahlásit

makrel
máš sovů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:44
- Nahlásit

Dejte mi, plís, něgdo link na ty fotky těch diskomfortních psů, to tady v tom bordelu nemůžu najít

A taky mi někdo pošlete nějaké sovy, sem smutná když mi chodí furt jenom pracovní maily . A řekněte mi něgdo essi si mám koupit to štěně fundláka, už mám jedno zamluvený, ale gdyž Harýsek přežil a Rikša neodjela tak nevím . Aby se mi sem nakonec vešli

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:45
- Nahlásit

all
Čau děcka, zajímala by mě jedna věc. Proč si někteří lidé myslí, že když použijí co nejvíce "cizích" slov, tak budou vypadat chytřeji než ostatní??? Dík za zpříjemnění rána. Měla jsem dost blbou noc v obavách z dnešní kontroly v práci, ale tohle mi vykouzlilo úsměv na gezichtu.

Jinak teda ke kousání jako takovému se nevyjadřuju, pač tohle já nedělám.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:48
- Nahlásit

pawLINka
používat cizí termity je rizoto, protože pokud v nich člověk není absolventně suterénní, dočká se leda katastrálního fiakru

fšici
dobré ránko, myslíte si, že má Bajša dyskomfort, dyš s ní nekoušu, přestože jí není shůry dáno???

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:48
- Nahlásit

pawLINka
Jinak teda ke kousání jako takovému se nevyjadřuju, pač tohle já nedělám.

správně, takhle se to dělá - musíš všem říct, k čemu se nebudeš vyjdřovat, jinak ta komunikace ztrácí smysl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:49
- Nahlásit

Baysha
dobré ránko, myslíte si, že má Bajša dyskomfort, dyš s ní nekoušu, přestože jí není shůry dáno???
Diskomfort mám já, páč mě kousla ta kráva Rozára gdyž jsem jí dávala kus chleba a vzala mi ho i s rukou Asi jí taky není shůry dáno

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:50
- Nahlásit

Biluška
ta kráva Rozára

ta kráva se jmenuje Rozálie? já se poseru...

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:51
- Nahlásit

jbat
ta kráva se jmenuje Rozálie? já se poseru...
Jmenuje se Rosalí, ale to máš fuck, je to skoro stejný

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:53 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Biluška
Jmenuje se Rosalí,
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

no tak to je mazec... ))))))))))))))))))

Máš sovu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:53
- Nahlásit

Biluška
jo a celé dyskomfortní album je tu: http://baico.rajce.idnes.cz/Prokopak_26.2_2011/

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:59 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Baysha
Kuji, jdu si ho prohlédnout. Se přiznám, že doteď jsem viděla akorát to sprosté video s matkou rodu, ale zato asi osmkrát

jbat
Taky kuji za sovu, konečně nějaká nepracovní

Edit: Si děláte prdel, 480 fotek? To má být nějaká provokace pro pracující lidi, nebo co? Nemám dvě hodiny, abych to prohlížela celý, dejte sem konkrétní diskomfortní fotky

Tinta76
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:00
- Nahlásit

Dobrý den celý den bába leze komínem

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:02
- Nahlásit

dejte sem konkrétní diskomfortní fotky
Biluška

tak ty najde jedině Janča...

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:13
- Nahlásit

jbat
tak ty najde jedině Janča...
Tak aš je bude mít tak mi dejte něgdo vědět, odjebávám se odtialto a jdu dřít Dneska jsem tady za uklízečku, než vysaju celý barák tak bude poledne

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:21
- Nahlásit

Baysha
používat cizí termity je rizoto, protože pokud v nich člověk není absolventně suterénní, dočká se leda katastrálního fiakru
Blbčéééé.

jbatsprávně, takhle se to dělá - musíš všem říct, k čemu se nebudeš vyjdřovat, jinak ta komunikace ztrácí smysl.

Tak tak, pani. Já totiž na rozdíl od jiných nemám potřebu ani čas srát se do cizích životů a vyjadřovat se k tomu, po čem je mi hovno.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:29
- Nahlásit

pawLINka
Tak tak, pani. Já totiž na rozdíl od jiných nemám potřebu ani čas srát se do cizích životů a vyjadřovat se k tomu, po čem je mi hovno.

A neumíš latincky, co? ))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:30
- Nahlásit

čus kreténcííí,nestíhám,jedu za chvíli za malonandou
Sali
poslyš ale my tě musíme dosti srát ,že?, nerada to řikám,ale jedinej pokroucenej jsi tu Ty se svou důležitostí a dokonalostí a vyjímečností ..něco jako všichni jsou blázni,akorát já jsem letadlo. Kdyby ses nebrala tak vážně,žilo by se Ti rozhodně líp.Tak bud tak hodná ,prosím,a schovej se do klidu za ten svůj mikroskop a nedávej nevyžádané rady a názory a nehraj si na paní Desenskou,která jediná ví vše.. ..děkujeme

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:34
- Nahlásit

Sali
Baysha
Muhehehehéééé
asi jediný co se na to dá říct

pawLINka
na rozdíl od jiných nemám potřebu ani čas srát se do cizích životů a vyjadřovat se k tomu, po čem je mi hovno.

Sem měla takovou chmurnou náladu (kvůli Gerdě s Maryjý, kdyby ste to chtěli vědět ) ale už nemam. Zcela nemístný projef člověka vždycky pobaví když neni adresován jemu... zvlášť když je nerelevantní, impertinentní, afektovaný, agresivní, abnormální, sugestivní, subjektivní, zakomplexovaný a vůbec disharmonický, ať už to znamená cokolif

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:36
- Nahlásit

bonc
co je s Gerdou a Maryjí, že kvůlivá nim máš náladu???

jo a zapomněla jsi "dyskomfortní dyzlektycký dyskobolos"

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:41
- Nahlásit

,jedu za chvíli za malonandou
davidkova renata

pozdravůůůůůj!!!! I Maruš.

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:54
- Nahlásit

Baysha
co je s Gerdou a Maryjí, že kvůlivá nim máš náladu
ále nic, jenom mě fčéra tou svojí tezí vo rozhovorech Maryje a Nandy o Egyptu nejdříf hrozně pobavila, ale pak sem si kvůli tomu zase zavzpomínala na mojí 1. Dámu, že by jí teď v pondělí bylo 16, že to za chvíli bude rok co neni... a tak Voni by si totiž s Maryjí dokonale rozuměli, ač se nikdy neviděli tak by mohly bejt pokrevní sestry - víc lidský než psí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:54
- Nahlásit

bonc
nerelevantní, impertinentní, afektovaný, agresivní, abnormální, sugestivní, subjektivní, zakomplexovaný a vůbec disharmonický,
Sem si někam založila slovník a včil tomu vůbec nerozumím

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:56
- Nahlásit

Baysha
jo a zapomněla jsi "dyskomfortní dyzlektycký dyskobolos"
vidíš to, a to je důvod, proč nikdy nebudu šahat některej lidem ani po palce u nohou - vždycky na něco důležitýho zapomenu

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:57 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

bonc
pak sem si kvůli tomu zase zavzpomínala na mojí 1. Dámu, že by jí teď v pondělí bylo 16, že to za chvíli bude rok co neni... a tak
aha

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:58
- Nahlásit

Biluška
dyk sem řikala ať už to znamená cokolif

sem tu někde před tisícem stran kladla dotaz na harysovo zdraví, ale žádný kuře z toho nebylo

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:00
- Nahlásit

Mám ve špajzce myš Mám jich tam teda víc, ale tahle jedna je tak drzá, že sedí na regálu, čumí na mě a ani nezdrhá Pustila sem tam foksterijéra. Blbec panáčkoval a čuměl na myš. Myš čuměla na psa. Pak zdrhla. Pes začal řvát na myší díru a shazovat kompoty z regálu. Mám pocit, že jsem zahlídla jak na nás myš dělá fakáče Mám foksla na guwno, vyměním ho za dobrou kočku myšilofku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:02
- Nahlásit

Sali
twe mi to nedá..znáš to
až zas budeš pindat vo diskomfortu,zkus to tady

http://weaving.rajce.idnes.cz/2011_1.22._Free_sobo ta_Brno/#P1210875.jpg

atd..koneckonců ses jedný akce účastnila,tak by to bylo házení hrachu na stěnu.-))))
doufám pevně,že si RD udělala též přednášku páč nevidim rozdíl mezi diskomfortním psem či vlkem..

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:04
- Nahlásit

bonc
sem tu někde před tisícem stran kladla dotaz na harysovo zdraví, ale žádný kuře z toho nebylo
Harýs už gůt. Se nějak nezjistilo co mu bylo. Původně zvažovaný ileus, nebo cizí předmět ve střevech se nepotvrdil. Ledviny taky ne. Nejsou teda úplně nejlepší, ale vzhledem k věku prý dobrý. Pak to chvíli vypadalo, že umře z neznámých důvodů, protože už byl prakticky za duhovým mostem a nevědělo se proč. Pak mi Dáša Fišerka poradila dát mu rybu. To zabralo, rybičku sežral (ne Makrelku, byl to tuším pangasius) a rozhodl se, že umírat teda nebude. Už je f poho. Žere teda míň než dřív, ale jinak v poho.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:05
- Nahlásit

čau šici, moribundus se mě stále drží, ale zlehka ustupuje, už mám jen 38.3, nemám motolici a můžu polykat po lžičkách aniž bych se zkroutila bolestí, ani v uších mě už tolik nebolí. Nevím zda je to zmrzlinou, nebo časem, nebo že jsem muši předala pár bacilů...

<< 1 ... 6876 . 6877 . 6878 . 6879 . 6880 . 6881 . 6882 . 6883 . 6884 . 6885 . 6886 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání