Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6876 . 6877 . 6878 . 6879 . 6880 . 6881 . 6882 . 6883 . 6884 . 6885 . 6886 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:14
- Nahlásit

Biluška
co je to ileus?
tak to je fajné, když na to stačila rybička, to mohl bejt ňákej akutní nedostatek něčeho (bílkovin?) co je v rybách ne? A dáváš mu je dál?

impact
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:20
- Nahlásit

Dobré deň všem.

kejtlin
nebo že jsem muši předala pár bacilů...
Nekecej. Byl seks na usmíření?

Sali
Je fascinující, jak dokážeš říct totální guwno na půl stránky. Jsem se pobavila po ránu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:24
- Nahlásit

impact
seksem sme se usmířili uš dřív

impact
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:26
- Nahlásit

kejtlin
Při opravě kufru v kufru?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:29 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

impact
ale howno , u toho asistoval tat´ka-jeho, teda po pohlédnutí do vnitřku auta hodil dost nevěřícný pohled-asi nikdy nic tak špinavýho neviděl už moc neasistoval
edit: to mi připomíná, že musím ukráct to lino od popelnic na tu vanu do kufru a hlavně ten kufr a celý auto vyluxovat, néééé jsem ho asi rok a půl neluxovala

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:32
- Nahlásit

Sali
Ty to tu musíš mít pročetený pořádně.... Já teda obrany nedělám ani jim vůbec nerozumim. Ale podle těch fotek mi přijde ve větším "psychickým diskomfortu a defenzívě" ten vlk. A to nemá ani zapíchnutou vidličku v zádech.

impact
Je fascinující, jak dokážeš říct totální guwno na půl stránky

impact
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:32
- Nahlásit

kejtlin
u toho asistoval tat´ka-jeho
Nekecej? Seks ve třech?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:33
- Nahlásit

bonc
co je to ileus?
Zauzlení střev

tak to je fajné, když na to stačila rybička, to mohl bejt ňákej akutní nedostatek něčeho (bílkovin?) co je v rybách ne?
nedostatek něčeho by se snad projevil při všech těch krevních a močových testech co mu dělali, ne? Se prostě neví co to bylo, budu doufat, že se to nebude vracet.

A dáváš mu je dál?
Ne, protože mladý pán už je nežere Je nechutně vybíravý. Každý den se ho ptám essi by dnes laskavě pozřel kuřátko a on akorát odvrátí hlavu. Tak dovalím rybičku a on naznačí, že z toho by se akorát poblil. Zkusím granule a Harýsek laskavě užere půl misky. Druhý den zase odmítne grancle a prohlásí, že by si možná dal játýrka, ale pouze kuřecí, hovězí si prý mám strčit někam Je na zabití

impact
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:33
- Nahlásit

Hele vidíte to? A jaxe mám do té postele vejít já asi?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:35
- Nahlásit

impact
Nekecej? Seks ve třech?

ty si neuvěřitelnej kretén
ne při seksu, ale při opravě kufru, oni věděli teda oba hovno, přišla jsem na to já

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:35
- Nahlásit

bonc
ileus je zastavení činnosti střev - střeva se normálně furt hejbou, jak přestanou, je to špatný
může bejt z různejch příčin - překážka ve střevě, "zauzlení", zánět, nádor...

impact
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:36
- Nahlásit

kejtlin
oni věděli teda oba hovno, přišla jsem na to já
Takže anál?
Ty vole a už se odjebávám odtial.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:37
- Nahlásit

impact
Takže anál?

vypni se!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:42
- Nahlásit

impact
Jo, vypni se, uvědom si, že mezi kolemjdoucíma můžou být i děti, eště není po desáté

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:43
- Nahlásit

Biluška
Baysha
co je to ileus?
Zauzlení střev

ileus je zastavení činnosti střev
jasné, díky, to je z toho vašeho používání cizích slov
nebo to aspoň nazvu kolikou ne? to jsou slova kterejm rozumim

Ne, protože mladý pán už je nežere Je nechutně vybíravý
no tak to je nejlepčí. Nemocnej čokl s trávenim a ještě si vybírá to jó, to né, to jenom při úplňku a druhou středu v měsíci..
nedostatek něčeho by se snad projevil při všech těch krevních a močových testech co mu dělali, ne? hm, to je taky fakt. No jo no, se s nim holt budeš muset projít f astrálním prostoru, abyste pokecali co mu bylo.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:44
- Nahlásit

Cus lidi,
Mate se dobre? Ja se vubec k dyskomfortu nebudu vyjadrovat, fcera jsem si malem udusila psa krevetima hlavama, musela jsem mu strcit ruku do krku. Vybilila jsem rano dva boxy, ted jdu jezdit dementy na koni. Ubohy kone teda, este, ze to nigdo nefoti.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:47
- Nahlásit

leyenda
fcera jsem si malem udusila psa krevetima hlavama
To se v našich zeměpisných šířkách stát nemůže, tady nikdo krevetama nekrmí . Akorát Impact má sto kilo olihní a nevim co s tím bude dělat essi jí to nudle nebudou žrát

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:49
- Nahlásit

Biluška
gde vzala impakt metrák olihní?

impact
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:52
- Nahlásit

kejtlin
Pro psy na krmení, néasi woe? Mám lukcucní papání.

Biluška
Ale řikat jsi to nemusela. Teď kolemjdoucím prdnou fšecky céfky. Ale aspoň je poznáme. Budou tahat nohu. To bude půlka republiky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:54
- Nahlásit

impact
Ale řikat jsi to nemusela. Teď kolemjdoucím prdnou fšecky céfky.
No a co, ať závidí Gdyž sami krmí Delikan a podobné sračky

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:56
- Nahlásit

nazdar tyrani

uš sou nějaký zprávy vo malonandě????

kejtlin

něco podobnýho?????
Potkal jsem v baru jednu postarší, ale čipernou dámu. Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se bavili. Po několika společných drincích se zeptala: "Už jsi někdy zkusil domácí trojku? To je sex s dcerou i matkou zároveň!" "Ne," řekl jsem. Zase jsme něco popili a ona pak povídá: "Hele, líbíš se mi a dobře se s tebou kecá. Dneska bude tvůj šťastný den. Pojď ke mně, dáme si domácí trojku." Šli jsme k ní. Odemkla, vstoupili jsme a ona zavolala nahoru do haly: "Jsi ještě vzhůru, maminko?"

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:56
- Nahlásit

Sali
Polovinu těch fotek jsem fotila já, nadšenec do Bajkova foťáku, snažíce se zachytit vyceněné zuby těsně před zákusem, potažmo psa v detailu bojujícího na rukávu. Některé z těch fotek se mi povedly moc hezky, třeba vyceněnej Bajko. Řekla bych, že psi, co se pikniků účastní, právě proto, že majitelé nemají potřebu honit nikde žádná uznání a ocenění, koušou si pro radost (proto se vážné profi tréninky trošku posunuly s naší skupinou do piknikování), nemusejí být těmito do kousání tlačeni, naopak, když se psu nechce, tak prostě nekouše, jde si akorát po kousání na procházku. Vidlička je kapitolka jiná - ani by mě nenapadlo, jak tak nevinnej nápad, jako je přiložit psovi na hlavu vidličku pro účely srandovního focení, že zvrtne v diskusi o diskomfortu našich psů na pikniku. A celkově musím říct, že je mi to fuk, protože na zítřejší piknik mám připravenej další nápad, tentokrát se budou fotit psi na pekáči s oblohou, dnes večer budu krouhat zeleninu, ať mám dost barevné mrkve a okurky a papriky. Pekáč velkej na ovčouny asi neseženej, ale improvizací si poradíme i s kusem plechu. Očekávejte proto v sobotu večer mnohem zábavnější fotky než je nějaká uprděná vidlička. A souhlas, za většinu fotek se stydim, páč prostě mi to focení nejde, jsou děsně rychlí a já málo šikovná. A fotíme si to pro radost, proto, že má Bajko novej bezva foťák, taky proto, abychom viděli, jak ten pes kouše, kde drží na plnou hubu a kde ne. Sali určitě piš, co chceš, na všechny svoje názory máš bezvýhradné právo, nicméně já už si po těchto projevech myslím, že jsou velice apriori přednasrané, páč i kdyby se tam, ta pikniku, připravil nejradostnější bělouš na zvv3, budeš tvrdit spousty věcí o prdeli, diskomfortu, nemožnosti a ubohosti nás všech. Jak libo, klidně ubožák. ...vždyť do tebe taky nikdo nešije a másla máš též min na jednu, svou hlavu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:59
- Nahlásit

impact
já ti to nezávidím, jen nevím, gde se dá u nás sehnat metrák olihní , necvím jak chutná oliheň, ani psi to ještě nežrali, tak nevím, jen ti přeju abys to zužitkovala
Alexa

něco podobnýho?????

to ale tak vůbec nebylo
jinak vtip nemá chybu

impact
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:00
- Nahlásit

Gerda
Pani, já bych si to tak nebrala. Stejně z ní mluví jenom závist. Závist nad tím, že je stará uprděná baba za mikroskopem a vy se tak královsky bavíte.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:01
- Nahlásit

kejtlin
No, ono to neníúplně tak, jak to vypadá. Ve skutečnosti to má být metrák krůtího masa a essi budu chtít, můžu k tomu mít i olihně dle libosti. Vezmu pár kilo na zkoušku, bo si fakt nejsem jistá, essi by to psi žrali.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:04
- Nahlásit

jo jinak kohout ze včera se někam odjebal

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:07
- Nahlásit

impact
Závist nad tím, že je stará uprděná baba za mikroskopem a vy se tak královsky bavíte.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:12
- Nahlásit

kejtlin
jo jinak kohout ze včera se někam odjebal

no jen essi ho nebudeš mít k večeři na smetaně
Gerda
A souhlas, za většinu fotek se stydim, páč prostě mi to focení nejde, jsou děsně rychlí a já málo šikovná.
nekecej fotky jsou moc pěkný ty

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:14
- Nahlásit

impact
vy se tak královsky bavíte
Jenže to je právě to, my se fakt bavíme. A celej den se tam bavěj i ti čoklové. Piknikový obrany se mi líběj, protože tam rpostě může i pes, co vůbec nebrání, taky tam má co dělat, buď si loudit dobroty, nebo si chodit, nebo tam prostě pěkně bejt, můžou se tam sejít lidi, co spolu o víkendě chtěj bejt, a kdyby to bylo tak strašně profi a vážný, jeden den z víkendu by se vůbec vidět nemohli, páč co by tam asi ti "méněcenní" nebrániči dělali? Zaplať pámbu za pikniky, za nápady s focením, za dorty, co se na piknik vozej, za termosky s čajem. Když budu mít všechny víkendy takhle bezvadňácký, budu klidně ráda pro velkovýcvikáře tím nejhorším ubožákem ze všech

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:24
- Nahlásit

Kdo mi ještě neposlal ty narozky, neprodleně tak učiní!

<< 1 ... 6876 . 6877 . 6878 . 6879 . 6880 . 6881 . 6882 . 6883 . 6884 . 6885 . 6886 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání