| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:15
- Nahlásit
leyenda
V Provans, pani, nevim proc, kdyz se popisujou zdejsi krasy, nikdo ani nemukne vo tom vichru asi aby nevodradili turysti
No to jo, nikde se o tom nepíše. Ale je fakt, že když jsem tam jednou byla, tak byly vlny v moři nejmíň dva nebo tři metry, a jak sem se dostala pod vodu, přimáčklo mě to a vezlo po dně.
Každopádně jinak dost hezký místo na bydlení
Alexa
zet zní hrozně divně teda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:15
- Nahlásit
Alexa
fakt sou lidi paka
Hele tady hoří každej rok, protože tady normoš tu trávu vypalujou. Ale většinou nikoho nechytnou za ruku, ale dneska se to povedlo a ještě to bylo velmi humorné
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:17
- Nahlásit
k výše uvedenému lingvistickému tématu můžu podotknout pouze tolik, že Zet je mravenec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:25
- Nahlásit
bonc
Gerda
Maryji když potkáš máš puzení se jí zeptat,tak copak si myslíte o politickém vývoji v Egyptě
a vona se zamračí, řekne "Situace v Egyptě mě znepokojuje, určitě bude občanská válka, jistě stoupne cena ropy za barel, blíží se hospodářská krize, zvířata nebudou mít co jíst."
A vedle sedí Nána a ta začne ječet: "Egypt? Ty vole, to je dobrý, to je stejně dobrý, jako když najdu tenisák, super, bude Egypt! jedem! Už se tak těším, musím si s sebou vzít plafky!"
A to je rozdíl mezi optimistou a pesimistou
okolo poběží bonice, se jí na to taky zeptáš, a vona ti odpoví: "Egypt? Srna? Kde? Tam!!!" a je v hajzlu...
A to je rozdíl mezi optimistou, pesimistou a magorem
twe vy ste ale strašný kreténi )))))))))))))))))))))))))) sem měla malej cik
Pumpa
to já zase teď slyšela ve zprávách, jak José Moreno nakop sovu, která žila někde na ňákým stadionu. Zastavila se chuděra na trávníku, oni ji nechtě srazili míčem, a když tam chuděra ležela omráčená, tak jí Moreno eště nakopl až ta chuděra na veterině cípla... Hajzl jeden
už to ukazob valo fčera zmrd pojebanej ,ale fakt je ,že nasral velmi mnoho lidí a má celkem dosti ostudu..až světovou bych řekla
marush
takže zejtra f půl 10 u billy jo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:28
- Nahlásit
Baysha
k výše uvedenému lingvistickému tématu můžu podotknout pouze tolik, že Zet je mravenec
a taky agent MiB
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:28
- Nahlásit
davidkova renata
aspoň něco.... kretén, škoda, že ho nestihla přet smrtí aspoň klofnout
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:40
- Nahlásit
Pumpa
no zaslechla sem cosi o pokutě a zákazu 2 zápasů dneska,ale vnímala sem jen okrajově..je to zasrán nechutnej.včera mi málem prdla céfka dyš sem to slyšela
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:41 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Ste tu fšechny z Prahéééééé?
http://praha.idnes.cz/v-sareckem-udoli-v-praze-lez ely-dve-mrtvoly-nejspis-zeny-pe8-/praha-zpravy.asp ?c=A110303_181447_praha-zpravy_zep
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:45
- Nahlásit
Nazdar bazár je tu kosa jak svin krbovky kouří jak prase humus mám tu londýnskou mhu,všecko prádlo mám vypraný a zauzený moje nervy.Jo kdo se nudí a chce propisku a malinko granulí at si vyplní dotazník http://www.kskbono.cz/aktuality/dotaznik-spokojeno sti-zakaznika.html
Za dotazník krmivo pro vašeho mazlíčka
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
takže zejtra f půl 10 u billy jo?
Jistě jistě platí to samozřejmky..je to ta billa jak bse se pak vod ní jelo do leva(pokavad jedu se spoda k ní) k motolu..hvězdě atd.,ja?
Baysha
Takže myslíš že by bylo možná bayshoohrádku vypůjčit si a devastaci bytu malou Nixinou zameziti?
Jinak jsem usla a nechala vypraný prádlo smrdět v pračce a vy jste mě nevzbudily...pche
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:47
- Nahlásit
jablunka
nééé my sme to vážně nebyly, my píchaly vidličkou jenom do čoklů
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jablunka
twe!!! ted vo tom mluvili aji na prýmně tak jako courám tam vopčas s čubou dy se třá vykopu na stopy,naposled vo jaŕnákách..
ale já je nezabila ,fakt nééé leda dyby mi byly sraly zrovna na lomu..
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Marush
zajisté, pani kdy se zastavíš?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:48
- Nahlásit
Marushjeee ty uz ji mas pojmenovanou???nixina,to je pekny jmeno!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:48
- Nahlásit
Marush
nechala vypraný prádlo smrdět v pračce
Pošlete knám vám to zadara zaudím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:49
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,vy jste roura!pry kdyby srali i na lomu!aspon by jsi ho mela oznaceny.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
tak jako courám tam vopčas s čubou dy se třá vykopu na stopy,naposled vo jaŕnákách..
ale já je nezabila,fakt nééé leda dyby mi byly sraly zrovna na lomu..
No ,budeš se asi divit,ale zrovna na tohle sem si fspoměla.
Alexa
nééé my sme to vážně nebyly, my píchaly vidličkou jenom do čoklů
Dámy,vy se tu tak vehementně bráníte,že to ve mě začíná hlodat.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:51
- Nahlásit
nemethova5
Marushjeee ty uz ji mas pojmenovanou???nixina,to je pekny jmeno!
NYX bohyňa noci...to tady se to tak nějak vodhlasovalo dopolodne a jsme s tim tak nějak kolektivně spokojený
Baysha
Kde bydlíš Bayshoženo?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
ale já je nezabila,fakt nééé leda dyby mi byly sraly zrovna na lomu..
Prej se v těch mrtvolách našly zapíchlý vidličky...jedna v hřbetu, druhá v hlavě, tak nevim jak si to mám jako vysvětlit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:56
- Nahlásit
Marush
je to ta billa jak bse se pak vod ní jelo do leva(pokavad jedu se spoda k ní) k motolu..hvězdě atd.
asi jo,jiná tu neni,prostě jedeš furt nahoru kolem vojencký nemocnice až skoro na konečnou tramvají,jedeš furt podle kolejí neni kam uhnout..dyštak volej
jablunka
No ,budeš se asi divit,ale zrovna na tohle sem si fspoměla
tsssssss
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:56
- Nahlásit
Marush
máš zprávu na FB
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:57
- Nahlásit
Marushmoc pekny fakt!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:57
- Nahlásit
Marush
Prej se v těch mrtvolách našly zapíchlý vidličky...jedna v hřbetu, druhá v hlavě, tak nevim jak si to mám jako vysvětlit
jéééžiš to zas bude! ))))))))))) gde je ympakt aby pohlídala vostatní fory se poserou kolemjdoucí veverčí spermati )))) todle už nedaj.-)))))))) za chvílu tu zvoní voddělení vrašt ))))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
furt nahoru kolem vojencký nemocnice až skoro na konečnou tramvají,jedeš furt podle kolejí neni kam uhnout..
to je vona, vim, vim,budu tam a pojedém na malýho psouna!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
dostal molijon pesos pokutu a ňáký dyscyplynární pokuty bo co, tej čutálystyckej hantýrce nerozumim
přišla Vlčáčková na kafe a na večeři, mám ji od fšech pozdravovat?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:00
- Nahlásit
Baysha
máš zprávu na FB
děkuji ti převelice, jdu si to přečíst!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:01
- Nahlásit
Pumpa
ty woe ňáká telepatie zrovna sem na ní myslela že se dlouho neukázala, i když teda psala že bude zařizovat tu eldéenku.
jasně jí pozdravuj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:02
- Nahlásit
Pumpa
jo?? no jasně! že sem maila četla a litylitylity,at se drží a brzo se dogestí
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:02
- Nahlásit
Alexa
no teď je tady s toho zrovna mrtvá bo nechápe, že nejvječí sfině sou ve vlastní rodině... čemuž já se zrovinka nedivim
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:03
- Nahlásit
Pumpa
taky zdravím
|