| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 21:46
- Nahlásit
davidkova renata
dyby momentálně..to by bylo eště dobrý,ale von bé zavostalej furt(((
to je jak dyby se tu psalo mám štěně piva jdu ho narazit, tak ten člověk napíše že se tady někam narážej štěňata, to je fakt oulet
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 21:46
- Nahlásit
davidkova renata
mooooc blbá)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Taky vod narození nebo, že by zase mejbelin
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 21:53
- Nahlásit
Eldogueromoc krasny,ja asik udelam na dort hajanoj marcipanoveho fika a necham ho hajanoj sezrat.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 21:54
- Nahlásit
nemethova5
taky pěkně brutální
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 21:55
- Nahlásit
Eldoguerono co,co,vidlicku do nej zapichovat nebudu,neboj,jen ho trosku naporcuju a rozdelim mezi psiska.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:01
- Nahlásit
nemethova5
Hele, ale bez vidličky to nejni vono, píchni jí aspoň do pséka, ať maj kolemjdoucí zase vo čem psát, a nemusí se chudáci nudit vječným opjevováním ó velikého Aštara
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:06
- Nahlásit
Eldoguero
Hele, ale bez vidličky to nejni vono, píchni jí aspoň do pséka, ať maj kolemjdoucí zase vo čem psát, a nemusí se chudáci nudit vječným opjevováním ó velikého Aštara
to působí jak nějaká sekta uplně ty jo....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:07
- Nahlásit
Eldoguerotak to rovnou velkou grilovaci jehlici,ne?at maji zase o cem blbe plkat ooo velci priznivci guru desenskeho!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:18
- Nahlásit
Marush
to působí jak nějaká sekta uplně ty jo....
No, tak bych řekla, že už to tak nejen působí ...
nemethova5
aby to zas ale nebylo velké sousto
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:19
- Nahlásit
Eldogueroneboj,to bude pro ne male sousticko!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:33
- Nahlásit
nemethova5
zákusek jo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:35
- Nahlásit
cus, vidlicky, je neco novyho?
jsem dneska prijemne unavena a spokojena, zaridila a udelala jsem spoustu veci, dostala jsem penize, se kteryma uz jsem vpodstate nepocitala (veeeelmi dlouhodoba pujcka), prestavila nabytek v pulce baraku a znova vyprala ruzny hromady pradla (sem totiz uz nevedela, co prackou proslo a co ne), jeste jsem uhnala cokla na kole, videla, ze nakladali do kamyjonu vofce - jasnej priznak jara, potkala jsem dve nudle, byli strasne pritulny, chteli jit se mnou, ted si jdu proklestit cestu do kuchyne a uvarit si caj a pak budu zehlit
myslite, ze je to pro kolemjdouci dostatecne shrnuty?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:38
- Nahlásit
leyendapani myslim,ze jo!
Eldoguerozakusecek,navrch jako bonbonek na dorticku tresinka!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:42
- Nahlásit
leyenda
Pani jste velmi pracovitá
myslite, ze je to pro kolemjdouci dostatecne shrnuty?
taky myslím, že už jo
nemethova5
ty jim dopřáváš teda
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:42
- Nahlásit
nemethova5
jo, a pani, ta mys nebydli pod schodama, jak jsem myslela, ale ve skrini, v krabici se starejma salama a cepicema
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 22:50
- Nahlásit
leyenda
tak to má myška dobrej pelíšek Asi musíte mít paní radost
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:03
- Nahlásit
uz zase spite?
v sobotu jdu na ten kurz na zemedelku a uz ted z toho mam deprezi. Koupila jsem si diktafon a ted se bojim, ze mi nedovolej nahravat nebo ze to tam nebude slyset. Taky se obavam, ze to tam nenajdu...
Buuu proc je adydaska na Kube, potrebuju doprovod.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:03
- Nahlásit
Atusch
musíte mít paní radost
a tak to je furt lepsi, nez kdyby mela pelisek treba v sedacce, ze jo? Stejne jsem ty saly chtela vyhodit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:12
- Nahlásit
leyenda
šla jsem kolem a seš opravdu báječně shrnutá
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2011 23:29
- Nahlásit
leyenda
jojo to určitě , ale zas ti asi ohlodala skříň když nepočítáme věci které tedy jsou na vyhození
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 00:14
- Nahlásit
Atusch
Ale ne, skrin neohlodala, leze tam skvirou jak nedoviraji dvere
Gerdicka by rekla "je to dobra mys"
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 02:26
- Nahlásit
uz du taky spat dobrou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 06:08
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko všem nestíhám vás dočítat, tak bych si prosila o vejcuj kuju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 06:26
- Nahlásit
Fstávat a makat a rychle, než přijde Biluše!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 06:46
- Nahlásit
Biluše uš je tu . Makáte lemuřice?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 06:51
- Nahlásit
Biluška
to víš že nemakaj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 06:57
- Nahlásit
makrel
to víš že nemakaj
Jdou mi na nerfy, něco bysme s tím měli udělat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 06:58
- Nahlásit
ne, lidi, nedá mě to, když už jste tak chytrý a děláte si prdel z úplně všeho, nevidíce si při tom ani našpičku čenichu vlastního psa.... dívali jste se někdy, prosímvás, opravdu dívali, okem kynologa-empatika, na výrazy těch vašich slavných obranářů na tom zde linkovaném albu ze soboty z Prokopáku?????
Kdybyste si místo prdelek z vaší pokroucené reality života laskavě prohlédli, CO vám vaše zvířata vzkazují svými výrazy na těch vašich slavných piknikách u cestY, v co se proměnily ty tréninky, asi byste se chytili jednou rukou za xicht a druhou za prdelku a příště si dali pozor na to, jaký důkazní materiál o vysokém psychickém komfortu psů v tréninku si o sobě věšíte na net....
To to dámy slavné, zkušené léty Svazarmu a tak (pokud se vám o té praxi jen v noci nezdálo), opravdu nevidítem, v jakém diskomfortu a defensívě některá ta zvířata pracují, kousajíce jen proto, že to do nich tlačí zeopředu figurant a zezádu psovod???? Jistě jsou tam i zvířata, kterým to je naštěstí zhůry dáno, ale rozhodně nepřevažují,
a co se té vidličky týče, podívejte s epořádně, nejde o pitomý marcipánovýá figurky, ale o nadšené výrazy vašich modelů živých, když si s prdelností sobě vlastnmí s nima pozujete s vidičkou či jiným bazmekem čechrajícím jim srst...
Upřímně: za TAKLOV´ÝHLE ALBUM Z TRÉNINKU bych se já styděla až za hrob.
naše tréninková dokumentace obrazuje taky vše, úspěchy i neúspěchy, ale ne za účelem prdelnosti a plácání se po ramínkách v nadšení z vlastní upocenosti, ale pro poučení se z vlastních chyb a zvolení lepších postupů., a výrazy psů v čase se viditelně mění do komfortu i u těch , kterým kousání a komfort kolem figuranta rozhodně shůry dám nebyl...ale to vidí jen rten, kdo se umí dívat po psech a je tam pro ty psy a jejich wellfare, nikoliv pro pouťákový piknik s pokecem naživo, kde psi, a figurant v odeznívající ebrietě a projevující se přesně dle toho, dělají jen kolorit.
neříkám, že si na Jirku ve stavu nedokonalého odbourání večerní nálože taky ráda nezajkoušu, s dospělým zkušeným pes, který má v popisu práce zvládnout u vožhralu s pohybama nepředvídatelnejma....ale to je asi tak vše, na co to jde použít.
Howgh, přeberte si to jak umíte/neumíte, škoda perlit bravu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:03
- Nahlásit
Sali
neříkám, že si na Jirku ve stavu nedokonalého odbourání večerní nálože taky ráda nezajkoušu
Dej fotky, ať můžem porovnat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:20
- Nahlásit
Sali
Howgh, přeberte si to jak umíte/neumíte, škoda perlit bravu.
di už do řiti prosím tě i s tím šalamounovým hovnem, co jsi někde zase pojedla...
all
Jinak ahoj všem, chtěla bych kyblík k posteli a studenej hadr na čelo...
|