Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6885 . 6886 . 6887 . 6888 . 6889 . 6890 . 6891 . 6892 . 6893 . 6894 . 6895 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:44 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
dobryy jen vymaz ty mezery, pismenko musi byt vedle pismenka

tohle dej mezi ty imgs bez mezer
http://img5.rajce.idnes.cz/d0503/4/4560/4560928_45 165ec92c80f03a84b3b8cbf84e9589/images/Obraz0221.jp g

Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:50
- Nahlásit

lucYnka XIII
Marush

Ty mezery se tam právě dělaly znova, i když jsem je smázla. Ale kopírovala jsem adresu z příspěvku.
Když jsem klikla na odkaz a otevřela fotku, už to šlo pravým myšítkem.

U Firefoxu:
kopírovat adresu obrázku
kliknout tady na ikonu druhou zprava nad oknem pro psaní příspěvku
vložit (pravým myšítkem)

Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:56
- Nahlásit

impact
paráda

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 17:02
- Nahlásit

Gerda

seš tadýýýýýýý? Renata řikala že se tě mám optat jak se jede do toho prokopáku psího, jak tam mám jet se na vás kouknout jak koušete....zejtra

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 17:03
- Nahlásit

dyskomfortní jelyta, kdo dělá výcuc??? My jsme měli super venčeníčko s asi 10 psíkama, postupně

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 17:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Koukej sem,koukej tam....modrou schovku dneska mám.

http://www.youtube.com/watch?v=bEL76NYO-gs&feature =related

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 17:18 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Marush
Odkud jedeš? Z Horoměřic?
edit: vyřešeno

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 17:32
- Nahlásit

Atusch
Odkud jedeš? Z Horoměřic?
edit: vyřešeno

vy jste agentky největší tyjo... ,díkec

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 17:58
- Nahlásit

Marush
právě vona je děsně divoká a zaútočila i na většího psa svýho bráchu asi...je to šelma největší a grybe nejvíc, proto se mi taky líbila hned
Před osmi lety jsem byla uchvácená z úplně stejných vlastností malé Pumičky. Bože, jak jsem mohla být tak blbá

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:01
- Nahlásit

Biluška
ale nebudeme se jí smát

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:03
- Nahlásit

Gerda
stydíííím, my neklikali 3 týdny. A to se učíme to kulhání. Napravim to, jsi mi motivací, šprte ))
voooostudy čerobílý! to nám to docela jde, sice kulháme proto, že panička je játro a při pokusu vymotat čubu z vodítka jí patrně zlomila půlku těla tak Crysa půl tréninku stávkovala a uraženě nechtěla ani jídlo jako. Ale pak jsme si skočily do náruče, trochu si povisely a bylo vše OK. A dostaly jsme zas pochvalu za to naučený. Ale taky jsem jí udělala klikrem odmítačku na činku sem to asik proklikla když jí plivla, že jsem nestihla držení a pak už jí nechtěla.. ale prej se to stává, tak máme zas domácí úkoly jinak. A to činku dva roky nosila, sice nepředávala, ale sama si jí nacházela jako zábavu a nosila si jí důželitě jako rukáf.. teď jí poadanou z ruky odmítá. Nalezenou bere, odhozenou bere, z ruky nebere, nevidí, zvrací, ignoruje... ale asi nemůže bejt všechno super hned napoprví.

Jdu číst dál, zbejvá mi dočíst těch 80 stránek od jedný hodiny po poledni

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:08
- Nahlásit

makrel
ale nebudeme se jí smát
Jak bysme jenom mohly, to by bylo velmi ošklivé

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:11
- Nahlásit

Nazdar megery, už peru, mám uklizeno, byla sem děsně rychlá, než doperu, popíšu si s váma chvíli.

Crysa
vem si zejtra klikátko, něco je naučíme veselýho.

Jo a děcka, měli bychom si připravit sestavu pejska šikuly na tu štětskou slávu. Takže potřebuju ještě jednoho psa, co bude tančit sestavu s maryjí, uděláme choreografii, takže buď Bůcha nebo Nandu, páč tam bude i přeskakování druhýho psa, a to asi Mařka nebude chtít cvičit třá s Cryskou ))) Nandu ale ne, potřebuju psa, co se smí odměňovat. Tak asi Syrečka nebo Atíka - Eli, jednoho z nich zítra doval. Anebo oba. A vemte furmíky, budou se česat maliny, hrabičky na vlčáky beru, trimovák na Aleksu beru taky, už jsem jí dlouho nezranila a potřebuju si trošku zazraňovat.

Crysa
tu činku si zas doladíš, jen teď si dávej majzla, kdy klapeš. Nebo to dělej bez klikátka, jen na hubu na pochválení.....

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:11
- Nahlásit

Fifi: měla jsi pravdu, já ty šaty nebesru, necítím se v nich

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:13
- Nahlásit

zdarec ženy,malonanda už je mezi námi ,to je gůt,uš je naše
docst nestíhámtaxe odjebu,ale eště se stavim aš pudu vokolo

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:14
- Nahlásit

makrel
ty vade a hubla si kůli tomu....no to je mi ale mockaj líto!!!!!!!!!
Máma moje uvařila mi slepičku na paprice, už se sbíham slinama, jen co doperu, jdu na ní, těšíííííím se - nechceš taky, když si teda nebereš elasťáky?

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:17
- Nahlásit

Gerda
hele já jsem právě moc nezhubla a navíc očekává ty jisté ženské záležitosti, takže jsem nafouklá fest. nepomůže mi ani ten pás elastyckej. Beru teda sukni a halenku a budu tam za jeptišku, protože zahalenější už asi enbude nikdo

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:18
- Nahlásit

makrel
Tak si urvi rukávy a knoflíky...nebo si jí prostě potom slíkneš - halenu nebo sukni, to si vyber, abys nebyla celonahá, to se na ples nehodí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:19
- Nahlásit

Gerda
máš sovu
all
lino je už doma v garáži, šla sem tam na férofku za světla, na lidi srajíc, štěstí, že sem šla za světla, bo ty 2 velký role co jsem chtěla původně jsou nějaký divný lino, zespoda je něco jako ipa a když se přeloží tak se zlomí, navíc vevnitř bylo hodně potrhaný na úplně malý kousky, vcelku byl jen asi 1.5 metru na metr.

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:19
- Nahlásit

Gerda
vem si zejtra klikátko, něco je naučíme veselýho.
Koho? Crysa má domácích oukolů, že se do dalšího vyučování nebé ani koukat na televizi, ani po nocích, páč by to jinak nestihla Tak asik ani veselýho nic nebé mít, krom Veselýho figuranta

tu činku si zas doladíš, jen teď si dávej majzla, kdy klapeš. Nebo to dělej bez klikátka, jen na hubu na pochválení.....
no doufám..

tam bude i přeskakování druhýho psa, a to asi Mařka nebude chtít cvičit třá s Cryskou
hele, co nacvičit s Fanouškem bílym? toho má ráda, ne? sice ho nepřeskočí, ale ležícího by mohla. nebo bé někdo přeskakovat Maňku?

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:21
- Nahlásit

Gerda
okamžitě mi prosím napište někdo, že je lepší být elegantní zahalená jeptiška než odhalené nadité jelito. PROSÍM

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:22 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Gerda
Máma moje uvařila mi slepičku na paprice,
asi po cvičení zajdu na průzkum ke svojí mámě, esi nemá něco dobrýho taky.. sem si dneska nestihla ani nic uvařit, sem měla xnídani kafe a teď k obědo-svačino-večeři čekuládu, Milku s oříšky

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:23
- Nahlásit

makrel
Určitě jdi radši jako jeptiška, je velmi nechutné gdyž je ženská do něčeho napraná a fšude jí lezou špeky Krom toho si myslím, že sukně a halenka zase tak moc jeptiškovské nebudou

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:27 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Biluška
dík, už mám trauma, že tam zase budou všichni polonazí a jen já budu mít decentní výstřih a sukni kousek na kolena- úzkou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:28
- Nahlásit

Crysa
Tak asik ani veselýho nic nebé mít, krom Veselýho figuranta

a to si vem jaký bé mít Crysička vánoce esi zlatovlásku voženíme)))))

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:33
- Nahlásit

Nazdar vrahounci,

Marush
máte paní moc pjeknou maločupku piraní

Kousačky
nezapomeňte si zítra vidličky...............a nebo si rači vemte celej příbor.......pro jistotu, jako A hlavně foťte ty výrazy utrápený

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:38
- Nahlásit

Crysa
Ajo, mohla bych si na tu slávu pučit Fanouše! Dobrej nápat!

Už sem doprala, du na slépku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:41
- Nahlásit

makrel
okamžitě mi prosím napište někdo, že je lepší být elegantní zahalená jeptiška než odhalené nadité jelito. PROSÍM

souhlas s Biluší

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:47
- Nahlásit

makrel

taky souhlas s biluší a alexou,hlavně aby ses ty taky cítila dobře a kdybys byla jak jelito, tak by ti asi pohodlně nebylo..

Tinta76
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:52
- Nahlásit

halóóóó, halóóó je tu Biluška??? Mám dotaz stran povinnýho ručení

<< 1 ... 6885 . 6886 . 6887 . 6888 . 6889 . 6890 . 6891 . 6892 . 6893 . 6894 . 6895 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání