Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6885 . 6886 . 6887 . 6888 . 6889 . 6890 . 6891 . 6892 . 6893 . 6894 . 6895 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:05
- Nahlásit

Eldoguero
Zřejmě je to o dostupnosti zmíněného šalamounova houna

jako že fčil je ve výprodeji?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:11
- Nahlásit

jbat
jako že fčil je ve výprodeji?
Tak, ve slevě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:14
- Nahlásit

BrendaBenji
zatím jsem s tím nikde nebyla, když jsem doma tak jak tak, myslím, že by mi atb napsala, ale to já právě moc nechci, těch prášků už beru dost, uvidím, když mi v pondělí nebude líp, tak půjdu

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:22
- Nahlásit

kejtlin
to sice jo, ale aby jsi z toho neměla zápal plic třeba. To už není prča.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:25
- Nahlásit

BrendaBenji
to sice jo, ale aby jsi z toho neměla zápal plic třeba. To už není prča.

to ne, ten jsem přechodila jednou a měla jsem kašel, že mi rval plíce z těla, doslova, ted´ kašel nemám, teda mám, ale z cigaret, jen tak trošku už několik let, nejsem vůbec nastydlá, ani rýmu nemám

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:25 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Biluška
hele kolik vetamiksu nacpeš do 100l mrazáku???? Musím čoklům koupit novej mrazák a nějak nevim jak velkej????????????????

kejtlin
no essi si tě hodně bolelo v krku a tak jak si někdy ráno psala tak to vypadá na angínu a to bys měla ty atb mít

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:28
- Nahlásit

leyenda
druhý okno by bylo krásný, ale určitě to neznamená, že je nutno kvůli tomu vybourat půl baráku )) eště sachrátkůůůůů

Biluška
Člen
- Nahlásit

Alexa
hele kolik vetamiksu nacpeš do 100l mrazáku????
Hodně . Nevím kolik litrů má ten můj, ale masa je v něm momentálně 100 kilo. Mám pocit, že je šedesátilitrovej, nebo možná osmdesáti Nevím, netuchám, už je starej jak metuzalém.

BrendaBenji
Člen
- Nahlásit

kejtlin
kejtlin
no essi si tě hodně bolelo v krku a tak jak si někdy ráno psala tak to vypadá na angínu a to bys měla ty atb mít

vidíš, vždyť to říkám))

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:31
- Nahlásit

BrendaBenji
čárku mám, opakuji, mám čárku
v pořátku, tak to vám, maminko, gratuluju, ste doopravdy f tom!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:31
- Nahlásit

BrendaBenji
Alexa
jestli mi v pondělí nebude líp, tak v pondělí zajdu k lékařce

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:32
- Nahlásit

Biluška
Hodně . Nevím kolik litrů má ten můj, ale masa je v něm momentálně 100 kilo. Mám pocit, že je šedesátilitrovej, nebo možná osmdesáti Nevím, netuchám, už je
no dík tos mi faaaaaakt pomohla ty disharmonie já mám právě starej tříšuplíkovej calex a netušim kolik je obsah

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:35
- Nahlásit

Alexa
no dík tos mi faaaaaakt pomohla ty disharmonie já mám právě starej tříšuplíkovej calex a netušim kolik je obsah
Pche, nejsu žádná strýtová atrakce, ne? Na mražákování mám svý lidi, se zeptám Mášenka až přijde, ten to bude vědět

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:35
- Nahlásit

Alexa
já mám právě starej tříšuplíkovej calex a netušim kolik je obsah
jo tak ten jsem měla taky, obsah je cca 30litrů, nevejde se tam skoro nic, ty šuplíky jsou dost mělký

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:36
- Nahlásit

Gerda
v pořátku, tak to vám, maminko, gratuluju, ste doopravdy f tom!

ty si blbka, já z tebe předčasně porodím, jak se tu furt tlemím))
Nicméně, ještě žes mi to potvrdila, páč já si furt takňák nebyla zcela jistá

kejtlin
v pořátku, to jsme chtěli slyšet))

ALL
máte někdo nějakej babskej recept pro kejtlin na angínu na víkend?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:40
- Nahlásit

BrendaBenji
Nicméně, ještě žes mi to potvrdila, páč já si furt takňák nebyla zcela jistá
Tak teď už můžeš, diagnostikuji ti opravdickou březost, můžete se těšit, vím zcela jistě, že budete mít mimino, bude to děcko. ))

máte někdo nějakej babskej recept pro kejtlin na angínu na víkend?
tantum verde do krku pořádně, ležet, potit, nedávat mokrý věci na krk, ale suchý, nevim, jestli teplý nebo studený...ale suchý hlavně, ať se tam neusadí zánět, páč ten pak se probouzí častěji, ležet, bejt v teple, nenamáhat, maky řikala, že je dobrá lichořešnice...já měla ještě jodisol do krku, ten pálil jak sviňa, ale to je už dávno, bo mě v krku nebolívá.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:45
- Nahlásit

kejtlin
jo tak ten jsem měla taky, obsah je cca 30litrů, nevejde se tam skoro nic, ty šuplíky jsou dost mělký

to ne tendle je velkej do jednoho šuplete se mi vejde asi 10 dvoukilovek a sou to drátěný bytelný šuplata ne to co dělaj teď ten plastovej šmejd, že se na to křivě podivíš a už to praskne

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:51
- Nahlásit

Gerda
bude to děcko

si ještě povíme

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:00
- Nahlásit

Pa ženy jedu dom

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:17
- Nahlásit

Nazdar ženy.
Právě jsme přišli z tříhodinové procházky v oboře. Trix koukal na stádečko muflonů, chtěla jsem ho vyfotit jako se fotěj psi vedle, ale měla jsem na mobilu plnou paměť, tak jsem to musela promazávat a nutila jsem ho jít blíž a blíž... a pak ty svině utekly. Tak nemám fotku, jak Trix stojí a čumí jak puk na zvěř. Jsme trochu out.
Asi bychom měli jít ven ještě, ale mě se už vůbec nechce, spala jsem 4hodiny a vstávala jsem v půl šesté ráno. Jako každý den. Už brzy umřu vyčerpáním.

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:19
- Nahlásit

NYX řečená malonanda

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:20
- Nahlásit

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:21
- Nahlásit

co se dějéééééé proč to nejdéééééééééé tam dát

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:25
- Nahlásit

Gerdě díky
on už tam asi zánět je
all
tak ten kohoutí zmrd už zjistil, kde je zrní, děda prej znáí majitele a říkal, že za ním zajde, ještě ho btady uvidím potom co za ním děda půjde a useknu mu hlavu, zrno je drahý a kohout sežere za 2 slepice a je z něj hovno, akorát naprskaný vajíčka...

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:33
- Nahlásit

Marush
šiš dej to sem pořádně ty blázne jeden starý )))))

kejtlin
no on tam určo zánět bude, pokud je o bolavý a pálivý...ale aby se neusazoval na budoucí budoucnost, nemělo by na to přijít vlhko, páč to zalejzá do hloubek a pak jsou angíny častější...lila bych na to nějaký ty tantumy, ty určo můžeš i k atb, kdybys je dostala. Jako nejsem lékař ani prdem, ale když mě bolí někdy náhodou v krku, proleju chřtán jodisolama, zabalim krčnici do šály, jen tak, nasucho, na hlavu čepku, vemu paraleny 1-2, zalehnu, vypotim, jdu do horký sprchy, vysušim se děsně pořádně moc, vlezu do převlečený a vysušený postele, udržuju se furt v teple a suchu a spim a láduju čaje horký a proplachování hrdla. Ale nejsem relevantní, neb jsem ještě nikdy angínu neměla, jen pobolívání v krku. Takže vlastně to píšu úplně zbytečně, bo je to kravina.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:35
- Nahlásit

Mě na recidivující angíny velmi pomohla lichořeřišnice. Teď si jí nasazuju pokaždý, když mě začne bolet v krku a pohoda. A když to prošvihnu, tak je dobrej Bioparox. Je drahej, ale docela účinnej. Bohužel je to ATB, takže s mírou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:37
- Nahlásit

Gerda
mě přišlo, že po tý zmrzlině co jsem včera snědla, to bylo lepší, ale třeba ne, nevim, si to možná jen myslim
já se potit neumím, od mala, nesnesu pocit, že jsem zpocená a lepkavá a fůůůůj

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:40
- Nahlásit

Gerda
šiš dej to sem pořádně ty blázne jeden starý )))))

je to na fuckbooku kdyžtak celý ale i na tom rajčeti...nahrávám tim čtverečkem s geometrickýma pičovinkama ne tim pro web adresy,že jo? Pak nechápu v čem je probléééééééééém.

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:42
- Nahlásit

udělám si delikátní ledový čaj(prázdná pet lahev, čaj pigi,studená voda,protřepat-nemíchat)..sklidnim se a pokusim se vo to znovu .....

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:43
- Nahlásit

Marush
tak dělejte madam, už chci jít z práce a čekám tu na vaší Nyxici! )))))

<< 1 ... 6885 . 6886 . 6887 . 6888 . 6889 . 6890 . 6891 . 6892 . 6893 . 6894 . 6895 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání