Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6885 . 6886 . 6887 . 6888 . 6889 . 6890 . 6891 . 6892 . 6893 . 6894 . 6895 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:16
- Nahlásit

Nazdar tyranííí,

už máte vlka? Já jen nábjech na hemáče, platí to taky??? Ci být velkokunolok

Co se to tu zase děje????????????? Jsem vám včéra říkala, že dáme pauzu ve sraní kolemjdoucích. Vidíte a máte to, už jim rupla a tahaj nohu a bůchvícoeště

Jsem dneska šla na ty cukrový testy krs BBščeně. A hádejte co.................odběry se dělaj ve středu, ale jelikož to pomotala sestra, musela mě teda odebrat. Za trest mi dala vypít ten hnus, kterej nebyl zase tak hnusnej

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:18
- Nahlásit

BrendaBenji
Já jen nábjech na hemáče, platí to taky???
co to je?

už máte vlka?
Počítá se plyšovej? Nebo na obrázku s indijánem?

Co se to tu zase děje????????????? Jsem vám včéra říkala, že dáme pauzu ve sraní kolemjdoucích. Vidíte a máte to, už jim rupla a tahaj nohu a bůchvícoeště
No a to počkej jak je zítra nasere Gerdička s těma pekáčovýma fotkama

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:18
- Nahlásit

BrendaBenji
Jsem dneska šla na ty cukrový testy krs BBščeně
hele to je spousta vyšetření, co se těm mamkám dělaj, viď? Už máš pupek viditelnej? A máš už čárku? Ty naše kolegyně, co byly březí, měly všechny čárku vot pupku...asi je to nějakej běžnej jef....

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:21
- Nahlásit

qwertzuioppassddffghkghhjjkkllůů§yxcvbvbnnnmm,,..- /*-7889+4561230,

Zkouška rozhlasu, zkouška rozhlasu, jsem si umyla klávesnici, rejžákem a Savem Glanc s desinfekční přísadou v holký vodě v umejvadle a najednou mi fungujou všechna písmenka, žádny není ucpaný dropkama a popelem z cigára a polífkou a kafem a je to docela paráda navíc vidím na tlačítkách, kde který písmenko bydlí!! to je tůůze pěkný a i to pěkne klapá, tak čistě a lehce

impact
Děcka taky jste tak nadšení z toho sluníčka?
taky taky už se těšííím až to za chvíli všechno naložím a pojedem si užívat sluneční lázně cvičením, jen kdyby to nebylo zas až za Kladnem, ale někde za domem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:24
- Nahlásit

Tak změna plánu, řítí se sem vetamiks, takže napřed se bude skládat maso a až potom se pojede s Božetěchem ven.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:26
- Nahlásit

Děcka, tak František Verdel Fill opravdu přijede, už je založenej zálohou, tzn zamluvenej, v úterý večer ho prvně uvidíme s Máňou na večerní procházce, máme už pro něj stejnokámoše, fenku vořešnou od sousedů a máme připravený další kámoše, od berňačky přes brijárda až po vlkodafku )) a Maryji samozřejmě, ta se těší nejvíce, je to totiž tetřef ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:27
- Nahlásit

twe tak tady je to eště lepčí než na ifauně)))))))))))))))))))))

tchoř
taky to neřikám ráda,ale ty máš dost nikdy bych nevěřila,že se dostaneš až tak daleko..jediný reálný vysvětlení je,že máš provize napůl s RD z toho jeho kšeftíku,jinak to neni možný
Kup si taky vlčici a můžeš jí vláčet na provázku až bude vypadat jako ta od RD..btw něco tak nechutnýho jsem dlouho neviděla..asi nemám takovou potřebu honění si ega jako vy dva.
slyšela jsem od Andrlů odkud občas berem maso podobná slova jako padla tady,ale chápu,že oni vlkům nerozumí.. ,to jen ty a RD
Crysa
mám je za 9 měsícůch
jééé tak to buideš mít dvojvýročí?! narosky a vyvrhnutí děcka..hm,ty si to umíš naplánovat

all
Malonanda vybrána,mám prokouslý prst,foto a výdejo dodá Maruš časem,sou úpe božíííííííí ..jako já fakt nemůžu mít druhýho čokla..

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:28
- Nahlásit

Biluška
co to je?

no hemoroidy přeci

Gerda
no je to strašný, ale už snad jen EKG a ultrazvuky, jinak snad nic. Dneska poslouchal srdíčko Bébéčka, to bylo dobrý)) Mě to teda přišlo i trochu vtipný, že ti to mlátí dole v břiše, asi ty hormony)))

Pupek už mám viditelnej docela dlouho Čárku nevim,jdu to proskoumat)))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:29
- Nahlásit

Crysa
Zkouška rozhlasu, zkouška rozhlasu, jsem si umyla klávesnici, rejžákem a Savem Glanc
to se dá mejt?? páč ta moje by to tuuuze potřála,mám tam ty věci co píšeš a eště nějaký navíc((( ale to bysem jí asi musela votpojit né? to nevim esi klapne, bych tady nerada vo něco přišla bo je to tu velmi gůt

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:31
- Nahlásit

davidkova renata
jééé tak to buideš mít dvojvýročí?! narosky a vyvrhnutí děcka..hm,ty si to umíš naplánovat

Malonanda vybrána,mám prokouslý prst,foto a výdejo dodá Maruš časem,sou úpe božíííííííí ..jako já fakt nemůžu mít druhýho čokla..
a bude to NYXka?

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

no my stejně nic nedostaneme, protože jsme dyskrymonvaný oryjent bůůůůůůůůůůů bééééééééé uáááááááááááá
Budem si dělat oryjentální setkání a budem taky bodat do psů vidličkama. Mám takové ty veliké opíkací. Pražáci nám budou závidět

a co chudáci zapaďáci, ty maj útrum vždy a ve všem

hele strýtofky, vy ste to vypouštění čoklů do lesa špatně pochopily, musíme je vypustit, nechat zdivočit a pak VOCHOČIT!!! Chápete?? To je teprvá ta pravá socializace

ale jako už mě ta sekta začíná docela nasírat. Ráno jsem se tomu ještě smála, ale když jsem pak našla jednoho zarytýho sektáře na DT foru jak tam umejvá hlavu holce za to že nemá osmi měsíčního čokla zpracovanýho tak, aby ani flexinu nevytáhl když pude okolo jinýho psa, tak už mě to fakt nasralo. Hodlam se mezi trekaře nacpat, ale aby mi něgdo vymejval kebuli a dával za vroz svýho udeptanýho psa, na to fakt zvědavá nejsem. Jako ať si dělaj co chtěj se svejma psama, já se do jejich taky necpu. Ale oni jsou jak křesťani - nikdo nás nezval, ale buď se přidáš nebo tě upálíme. A TO MI FAKT SERE!

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:34 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

davidkova renata
to se dá mejt?? páč ta moje by to tuuuze potřála,mám tam ty věci co píšeš a eště nějaký navíc
no nemusí, ale jednou zmáčkeš jedno písmenko a slepením se zmáčkou fšechny

ale to bysem jí asi musela votpojit né?
no je to lepší
jinak když jí vytahneš z počítače a voklopíš na krofky a povolíš všechny ny šroupky dole, tak pokud máš klasickou, tak se ti oddělí co co vidíš od toho co nevidíš při psaní a to co vidíš - to pevný s tlačítkama můžeš normálně umejt, na stole ti zůstane jen ten spodek, na něm taková průhledná destička s čárkama a přes to taková čudlíková guma, tu tam taky necháš ležet a jen to vyklepeš a pak to po umytí zas dáš k sobě, a vrátíš šroupky. Úpa jednoduchý

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:34
- Nahlásit

davidkova renata

jsem tu, moje Nyxina je nejdrsnější průzkumnice a zoubky má moc šikovný, dala se fotit jen zahryzlá na mý ruce..fota dodám po o bo teď za chvíli jdu ještě něco zařizovat a pak to sem nasázim

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
Malonanda vybrána,mám prokouslý prst
Ty vade, NYX bude strašná, strašná Nyxice... co když bude děsuplná jako Harýsek????!!!!

BrendaBenji
A máš fotku? Tu prenatální? Jak vidíš, že už se ti líhne děcko? V kolikátym seš? To už seš za půlkou, že jo? Měli bychom začít vybírat jméno...

Všichni brániči - vemte si s sebou zítra kousek provázku, budeme ho potřebovat na svazování křížků na hrobečky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:35
- Nahlásit

bonc
hele strýtofky, vy ste to vypouštění čoklů do lesa špatně pochopily, musíme je vypustit, nechat zdivočit a pak VOCHOČIT!!! Chápete??
F tom případě sem Nadbůchovo dvojče, páč takových mám doma několik. Namátkou třá Getku, která žila několik měsíců na smeťáku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:37
- Nahlásit

Crysa
Úpa jednoduchý
jo taghlenc.. zkusim působit na neonku,aby to jako rozložila páč mám vo jednoduchosti jinou přectavu
Marush
moje Nyxina je nejdrsnější průzkumnice a zoubky má moc šikovný, dala se fotit jen zahryzlá na mý ruce
jistěěě,je velmi průzkumná a měla už i plnej zákus

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:38
- Nahlásit

Biluška
F tom případě sem Nadbůchovo dvojče, páč takových mám doma několik. Namátkou třá Getku, která žila několik měsíců na smeťáku
a tváří se dostatečně znuděně? Netváří. Je akresivní. Takže s ní mazej víš kam

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:39
- Nahlásit

bonc
ale když jsem pak našla jednoho zarytýho sektáře na DT foru jak tam umejvá hlavu holce za to že nemá osmi měsíčního čokla zpracovanýho tak, aby ani flexinu nevytáhl když pude okolo jinýho psa, tak už mě to fakt nasralo.
Gde? Hoď link plís.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:39
- Nahlásit

Gerda
vemte si s sebou zítra kousek provázku, budeme ho potřebovat na svazování křížků na hrobečky.
může bejt šnůrka? a co lopaty nebo jiný nástroje co se s nima daj umlátit čokli?

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:40
- Nahlásit

http://i1215.photobucket.com/albums/cc514/leyenda7 /barabizna/IMG_9210.jpg
http://i1215.photobucket.com/albums/cc514/leyenda7 /barabizna/IMG_9214.jpg
http://i1215.photobucket.com/albums/cc514/leyenda7 /barabizna/IMG_9216.jpg

tady mate vyklizenou pudu, jestli se to nezobrazi, tak budu straaaasne smutna

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:41
- Nahlásit

Gerda
hele to je spousta vyšetření, co se těm mamkám dělaj

A jelikož můj gynekolok byl v důchodu už když jsem se já narodila, neopomene mi vždycky sdělit, že dřív takový vymoženosti jako ultrazvuk nebyli a skoro žádný testy se nedělali a taky se rodilo)))) Je boží, ale je teda fakt, že teda umí))

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:41
- Nahlásit

bonc
a tváří se dostatečně znuděně?
Znuděně jako znuděně se tváří gdykoliv nejde dostatečně dlouho nigdo kolem a nemůže po nikom řvát, popř. ho kousnout. Ale znuděně jako znuděně se netváří nigdy essi mi jako rozumíš.

Je akresivní
Je. Včera kousla sousedku, minulý týden zabila tři děcka na zastávce a před měsícem napadla hasiče

Takže s ní mazej víš kam
Zpátky na smeťák? Mohl by se s ní pro změnu otravovat zase někdo jiný . Jo a dneska ještě prokousla botu chlápkovi co dovezl opravené klece

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:42
- Nahlásit

Biluška
počki, musim to najít

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:42
- Nahlásit

bonc
hele strýtofky, vy ste to vypouštění čoklů do lesa špatně pochopily, musíme je vypustit, nechat zdivočit a pak VOCHOČIT!!! Chápete?? To je teprvá ta pravá socializace
hele disharmoničko, jak to chceš udělat, když se všici navzájem požérou páč je jim to přirozeno, teda našemu Argovi určitě
to by přežily jen čuby a štěňata a co gdyž ty se požérou navzájem taky, co budem vochočovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:43
- Nahlásit

leyenda
tady mate vyklizenou pudu
to je hezká púdička! Ta se vám povedla,ta púdička! Tam se vám to bude vješet)))))))))))))))

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:43
- Nahlásit

Biluška
Ale znuděně jako znuděně se netváří nigdy essi mi jako rozumíš.

tak vidíš

Takže s ní mazej víš kam
Zpátky na smeťák?

ale no tak!!

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:45
- Nahlásit

Eldoguero
se musej asi vypouštět ňák postupně, v různejch lokalitách a tak... a vůbec co já vim, se zeptej tam kde to věděj ne??!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:47
- Nahlásit

Eldoguero
to by přežily jen čuby a štěňata a co gdyž ty se požérou navzájem taky, co budem vochočovat
Orina zabíjí fšechno, i štěňata. Ale jenom větší než je ona sama, ty menší ji nezajímají.

leyenda
Moc krásná půdička paní, posílám tam Kvjetoše na dovolenou, tam se mu bude líbit

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:48
- Nahlásit

fšem diskomfortním ženám

Fakt nechápu že ty svoje psy takhle na těch obranách tejráte, to nevim esli s váma budu chodit teda. Já bych chtěla radši chodit mezi lidi co se spolu nikdy nebavěj a nemaj vůbec smysl pro humor a tim myslim že i vznikne skvělá atmosféra i pro psy a pak se necejtěj tak strašlivě..z těch fotek z těch narozek mě uplně jímá hrůza, protože to snad vypadá že vás to s psama fakt baví a navíc se máte rádi navzájem a to už je uplnej vrchol,tfuj okamžitě se styďte!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
co vjeset? tam bude mit Aninka sedivoruzovobilej romantickej pokojicek s levandrem
jinak su moc pysne, ze se to zobrazilo, mam negde ucet fotkovej, jsem zvjedava, jestli ho jeste treba zejtra nebo za tyden najdu

<< 1 ... 6885 . 6886 . 6887 . 6888 . 6889 . 6890 . 6891 . 6892 . 6893 . 6894 . 6895 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání