| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:24
- Nahlásit
jablunka
Ale jo,přiznávám se ,že sou znuděný jako prase,páč je mi fakt dlouho blbje a krom zahrady a víkendovejch procházek s cérou už dloho nic nebylo
njn sou v dyzkomfortu.-((((((((
šudinky malí ))))))))))))))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:26
- Nahlásit
číhejte co mám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:27
- Nahlásit
Přijel vetamiks. Zadala jsem tam jasnou objednáfku "čtyřicet kilo kuřecích jater, gdyby nebyli kuřecí tak mi dejte dvacet hovězích". Pochopitelně přivezli oboje Měla jsem velmi důvěrnou řeč se svým šedesátilitrovým mražáčkem o tom, že prostě schová sto kilo masa a nebude si vymýšlet . Nakonec jsem dvacet kilo musela narvat do člověčího mrazáku za cenu toho, že jsem vytáhla čtyři rohlíky, půlku chleba, maso na čínu a kilo švestek . Ofšem sedm a půl kila jater a pět kilo lososa musím zkrmit dneska a zítra, to už jsem prostě nenarvala nikam
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
njn sou v dyzkomfortu.-((((((((
tak to sou vot tý doby,co se k nám dostali.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:28
- Nahlásit
jablunka
číhejte co mám
co to je jako? nějakej diskomfort nebo co???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:29
- Nahlásit
jablunka
Gdo s tím přijel? Jedou si vyzvednout holyvůdský pár?
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:29
- Nahlásit
Gerda
No mě to vyprávěj, my už měli celkem 4 útulkáče a jednu množírenskou, ovčanda se bojí dodnes, ale chápem to, bůhví co chudinka prožila. Vyjíždí na kdekoho dodnes, občas abychom nevychladli i na mě nebo na Míru, pak si chudinka uvědomí, že se spletla a jde s provinilým výrazem bez povelu na místo a pak se přijde omluvně šmajchlovat. No prostě ty lidi tomu nedali absolutně nic. Ať si koupěj plyšáka.
davidkova renata
dost mi sere že jsme se v tom angažovaly
No mě taky , ale fakt to vypadalo slibně. Já myslela, že je jim jasné, že útulkáč nebo množírňák nebude bez "závad", a že se budou muset trošku snažit a dát tomu čas. Njn, tak hlavně aby se měla v jiné rodině lépe
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:30
- Nahlásit
Tak dneska jste trhli rekord takovej stránek od rána.
Venku to tak krásně svítí , že vás ani nestihnu dočíst jediný co jsem přečetla,že bych si měla pořídit vlka.No zkusim se zeptat muže jestli už ňákýho chytil .Ale asi ho stejně nebudu chtít. Nemusím mít všechno.
A jste všichni hnusný protože pícháte psi vidličkami.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:30
- Nahlásit
davidkova renata
No pročetla jsem, tak vám pani řeknu, že vobrat je to víc než vo 180 stupňů Věty, který měly dřív hlavu a patu, jsou najednou nesmyls
Hele neberou voni ňáký drogy, todlenc nejni možný přece
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:33
- Nahlásit
jablunka
íhejte co mám
heh..ty nejsi troškař )))) kam jedeš? do kaufu nakoupit? )))
Cigi
je pěkná,snad se brzo udá..dáš vědět????
laguna
A jste všichni hnusný protože pícháte psi vidličkami.
uš jim bude dobře..zejtra je plánujem pohřbít )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:35
- Nahlásit
Eldoguero
Hele neberou voni ňáký drogy
dyk vám řikám,že to neni možný! jedině ta změna ymprítingu nebo jedou napůl s prachama..jinak nevim
musim ven kreténi nepyšte proboha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:35
- Nahlásit
Gerda
co to je jako? nějakej diskomfort nebo co???
Napsala ti to Biluška,promynentí si poslali pro Holyvůd!
Ale je to to jinak....můj otec měl dovézt z Pardubek céru,Mauglí slyšel auto,taxem vybjehla a před barákem tohle. A k mému úžasu hned za prdelí přijeli dědek s holkou.
Čuměli sme dost nechápavje a ještě víc,gdyž začali postupně vylejzat sousedi. Byl to nějakej jejich známej,co s tím jezdí svatby a tak a přijel je povozit.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:37
- Nahlásit
davidkova renata
je pěkná,snad se brzo udá..dáš vědět
Jasně šéfe V pohodě, je o ní pomalu bitka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:37
- Nahlásit
Cigi
davidkova renata
zrovna včera sem si na ní vzpomněla, je to smutný. Hele a máte pro ní jinou rodinu????
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
uš jim bude dobře..zejtra je plánujem pohřbít)))
Tak já vám PPL pošlu další kusy
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:39
- Nahlásit
du pryyyyč!!! akorát musim ještě nakoupit a pak honem ven za sluníčkem! Konečně dorazilo i k nám, tak ho musim stihnout než zase zdrhne. Zejtra se jedem podívat za závody spřežení a skijeringu, tak se těšim - vezmu sebou kretény ať viděj jaxe to dělá. Bysem měla objednávku na jedno sluníčko i na zejtra.
Sem zvědavá, gdo zvládne do pondělka splnit zadanej domácí úkol a pořídí si vlka. Já možná ňákýho lohnu na těch závodech.
(kdyby se maruš nevykecávala, mohla sem stihnout malonandu dát, takle uš ji neuvidim, béé )
Pápálálá
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
No pročetla jsem, tak vám pani řeknu, že vobrat je to víc než vo 180 stupňů Věty, který měly dřív hlavu a patu, jsou najednou nesmyls
Eldoguero
a hlavně ta apsence rádobychytrejch slov a latiny................
holt nic není jako dřív.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Eště fotkíííííííííííííí zachrátku fotkuuuuuuuuuu
podej certu prst....., znas to?
jo, ma tam opravdu jen jedno okno, zvazuju, jestli udelat jeste jedno, vedle toho stavajiciho, ale zed je z balvanu, 80 cm, takze se mi do toho moc nechce, svepomoci bych to asi nedala a pustit arabske delniky do baraku se mi moc nechce. Mimo to se nabizi reseni stropniho okna, ale s tim mam spatny zkusenosti, zrovna tahle strecha je jedina nezatekaci, takze bych rada, aby to tak zustalo.
Je mi smutno z te veci se Sali, musim vam to napsat. Znam ji jen virtuelne (jako vetsinu z vas) a mam ji rada. Neirituje me jeji zpusob komunikace, mne vzdycky dobre poradila, myslim, ze ma podobny zpusob souziti a prace se psy jako mam ja. Neznamena to, ze se radim na jeji stranu barikady a nebudu si delat prdel z ochocenych vlcic a vidlicek, ale pripada mi spravny, abyste to vedely.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:40
- Nahlásit
bonc
Sem zvědavá, gdo zvládne do pondělka splnit zadanej domácí úkol a pořídí si vlka. Já možná ňákýho lohnu na těch závodech.
Dyk sem psala,že si dneska sednu na studený a vlhký schody a ráno ho mám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:42
- Nahlásit
moribundus se mi vrací v plný síle, nesmim totiž spát, dyš nespim, je mi líp
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:42
- Nahlásit
leyenda
máte moc krásnou půdičku pani a jak ste se ptala na to vješení tak je to tady cca 3 minuta
http://www.youtube.com/watch?v=Pgk8O_v8PbQ&playnex t=1&list=PLAD3F0F6231283319
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:45
- Nahlásit
leyenda
f poho..taky z toho nejsem nijak vodvázaná,ale srát na hlavu si nenechám ani vod nich a humoru mě taky nezbavěj bo to je můj způsob jak přežít...koneckonců mnohé z nás jste viděla live tak nějakou představu o dyzkomfortních psech přece jen máte.
a du
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:46
- Nahlásit
Vy zas dneska jedete. Člověk si jen odskočí na objet a vy nadrásáte pjet!!! stran.
Gerda
čárku mám, opakuji, mám čárku jsem normální
fotky mám dvě, z prvního velkýho UZV je pěkná a je tam vidět BBščeně moc pěkně, už jsem vám jí sem dávala. Ale ta druhá stojí za prd, tou nebudu ani provokovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:46
- Nahlásit
jo a ten sráč kohoutí se zase odněkud prijebal...
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:50
- Nahlásit
Alexa
Hele a máte pro ní jinou rodinu????
Jasan, holky už mají na ní pořadník , je nádherná
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:50
- Nahlásit
kejtlin
jo a ten sráč kohoutí se zase odněkud prijebal...
asi máš fešandy slépky
A máš na ten moribundus ATB?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:52
- Nahlásit
Cigi
Jasan, holky už mají na ní pořadník, je nádherná
to je dobře snad jí někdo vezme takovou jaká je a nebude se jí snažit mocí mermo rychle předělat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:55
- Nahlásit
Alexa
jak ste se ptala na to vješení
je, to je pekny, ja ten film nikdy nevidela, tak proto...
davidkova renata
f poho..taky z toho nejsem nijak vodvázaná,ale srát na hlavu si nenechám ani vod nich a humoru mě taky nezbavěj bo to je můj způsob jak přežít...koneckonců mnohé z nás jste viděla live tak nějakou představu o dyzkomfortních psech přece jen máte.
Dyt jo, ja to nemyslela jako kritiku na nekoho z vas. Zumpi psi jsou super, kez by se tak meli i nekteri vlci . A zaplatpanbuch za ten smysl pro humor, kazdy den me tu rozesmejete
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:00
- Nahlásit
jbat
Zřejmě je to o dostupnosti zmíněného šalamounova houna
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:03
- Nahlásit
A du, úklid skoro dokončen, jen nemám vytřeno,páč došla voda a čerpadlo je samozřejmě stále v reklamaci už začínám bejt bez vody lehce nervozní
Takže teď du ven a vytřu až dorazí muš a přiveze mi vodu
Zdar a moc nepruďte
|