| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:49
- Nahlásit
Biluška
pošlu ti to na emila, nejde mi to nakopírovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:54
- Nahlásit
leyenda
co vjeset
cokolif..to je uš na vás ))))
Marush
Já bych chtěla radši chodit mezi lidi co se spolu nikdy nebavěj a nemaj vůbec smysl pro humor a tim myslim že i vznikne skvělá atmosféra i pro psy a pak se necejtěj tak strašlivě
ty si hnusně trefná.-)))))) jako dyš budeš hodná a pokorná a pěkně poprosíš,možná tě ti lidé na takový trénink vezmou ))))) pamatuju teda časy,kdy byli ještě vcelku normální,ale kdeže lonské sněhy jsou.-)))) taky je možný,že někoho třá sere ,že měl taky narozky,ale skoro nikdo mu nepopřál a už vůbec nestál nikomu za takovou akci co proběhla v sobotu njn..je hezký mít kámoše )))
ale k věci ,pani!uš sou fotky malonandy?????????????????????,
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:54
- Nahlásit
bonc
se musej asi vypouštět ňák postupně, v různejch lokalitách a tak... a vůbec co já vim, se zeptej tam kde to věděj ne??!!
Jo tááák, no tak já se běžím zeptat, voni to budou určo vědít
Biluška
Orina zabíjí fšechno, i štěňata. Ale jenom větší než je ona sama, ty menší ji nezajímají.
No vidíš, to bude zábava
gdo to bude natáčet pro novu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:55
- Nahlásit
Eldoguero
gdo to bude natáčet pro novu
rosákovisc spratci by to mohly zařídit!
jinak co tomu všemu řikáš????? to vás na gráblu neučej co? bud ráda,že sme tě semka zatáhli bo jinak bys byla úpe nezdělaná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:56
- Nahlásit
leyenda
překrásná půdička! A má tam opravdu jen jedno okno???? Eště fotkíííííííííííííí zachrátku fotkuuuuuuuuuu
Marush
sme ubožáci, cos čekala od lidí, který píchaj svý psy vidličkama, zejtra je budou grilovat a dělat jim hrobečky....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:00
- Nahlásit
Ták, jsem naporcovala asi pět kilo kuřecího vořezu. Mám hromadu pro psy, hromádečku pro sebe na polívčičku a taky pěknou hromádku křidýlek, který si pak upeču.
Pro kolemjdoucí: Je to z pipigrilu a ne z vetamiksu.
A včil už jdeme ven, pápálálá.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:01
- Nahlásit
Gerda
sme ubožáci, cos čekala od lidí, který píchaj svý psy vidličkama, zejtra je budou grilovat a dělat jim hrobečky....
právě vidim no neuvěřitelný
Já myslim že jedinej závěr z toho zajímavýho výlevu žluče je ten,že lidi bez smyslu pro humor by nejspíš vůbec psy mít neměli, protože jim to evidentně leze na mozek. A uniká jim podstata soužití psa s člověkem a to že maj spolu prožívat něco co oba těší a ne bejt strikně vážný a myslet si, že zeřžali to pověstný šalamounovo houno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:03
- Nahlásit
Marush
vem si zejtra provázek, budeš taky vázat křížek, páč už máš v poctatě psa ))))) A taky vem fixu a grafický schopnostě.
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
leyenda
pani máte úžasnou půdu, nemohla byste zajet udělat to samý i z naší půdy? By tam pak mohl bydlet i někdo jinej než mrtvý mouchy
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Jaký natáčení zas co to melete zas všecky
Malonandí fota budou tak kolem 14hodiny ted jdu vokazovat zájemcům byt k pronajmutí abych měla na žrádlo pro tu malou potvoru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:04
- Nahlásit
Gerda
zejtra je budou grilovat a dělat jim hrobečky....
no maruš by si zejtra mohla třá taky udělat takovej malej prenatální hrobek jako..co? aby se necejtila votstrčená dyš je malonanda eště v doupjeti..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:05
- Nahlásit
Gerda
vem si zejtra provázek, budeš taky vázat křížek, páč už máš v poctatě psa ))))) A taky vem fixu a grafický schopnostě
ty voe, oukej to je akce...ale doufám že to bude vážně pojatý a profi jo, nejsem zvědavá na nějakej piknik,je to jasný?!
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
čus, nepyšte, jedem si klikat a esli tu bude večír deset stránek, tak mě naserete!!
Ždař bůch
|
Cigi
Člen |
- Nahlásit
Při průletu kolem (ne, nejsem čarodějnice na koštěti , bývala jsem kolemjdoucí, ale to se při vašich výkonech nedá za chůze stíhat, čili jsem se dala na průlety kolem Žumpy ) jsem zahlédla vlčici na špagátě s ocasem přilepeným na břiše a popis od jednoho pána Tchoře (nebo paní?), že to je projev nudy . No a já myslela, že prolézáním Žumpy jsem už alespoň malopidikynolog a ono houby já totiž myslela, že ta vlčice se strašně bojí, ale pak mě tedy ten pán Tchoř vyvedl z omylu, on je ocas na břiše nuda
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:06
- Nahlásit
Marush
Malonandí fota budou tak kolem 14hodin
to uš tu nebudu a v pondělí už je nenajdu
Já myslim že jedinej závěr z toho zajímavýho výlevu žluče je ten,že lidi bez smyslu pro humor by nejspíš vůbec psy mít neměli, protože jim to evidentně leze na mozek. A uniká jim podstata soužití psa s člověkem a to že maj spolu prožívat něco co oba těší a ne bejt strikně vážný a myslet si, že zeřžali to pověstný šalamounovo houno
mym závěrem je, že je prosim jenom o jedno - neserte se všude a do všeho s tim vašim náboženstvím! My vám to naše taky necpem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:08
- Nahlásit
davidkova renata
no maruš by si zejtra mohla třá taky udělat takovej malej prenatální hrobek jako..co? aby se necejtila votstrčená dyš je malonanda eště v doupjeti..
Ať se staví tady,pučím jí Holyvůdskej pár a může těm kreténům udělat vopravdovej!!!!
Už ste něgdo uklízel to megabalení 100ks hajzlpapíru rozkousanýho na pidikousky!!!!!
A že si nebudeme mít čím utřít prdel,jim je fuk!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:08
- Nahlásit
Marush
nejsem zvědavá na nějakej piknik,je to jasný?!
jasný..nejsi žádná levná stýtová atrakace.. ))
Cigi
ty di taky někam,nepoznáš ani nudu! ))
hele co ta majda,už je zpátky? dost sme s kolegyní nasraný teda,by nás nenapadlo,že to takhle zabalej
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:09
- Nahlásit
bonc
to uš tu nebudu a v pondělí už je nenajdu
ted to nestíhám už musim jíííííííííííííííít....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
Máš recht, nakažte jim to něgdo
Jïnáč teda jako řeknu ti fakt mazec
kam se na tohle hrabou Psíčkovi komentáře (nic ve zlým )
Já k tomu mám fakt jen jedno - jak může tohle běhat normálně navolno, bez košíku, bez ostnáče, bez vidličky a především bez mozku po ulicích - nemělo by to být trestný
Chvílema se velmi bavím, chvílema bych vraždila, to podle toho co se zrovna aktuálně řeší.
No, holt ublíženost, tupost a zaslepenost jsou zřejmě vlastnosti nutné projevit při náboru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:10
- Nahlásit
jablunka
pučím jí Holyvůdskej pár a může těm kreténům udělat vopravdovej
copacopa? pejskové se asi nudili ))) i dyš vlastně né,to vypadá jinak sem se dověděla )))))))))))))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:13
- Nahlásit
Eldoguero
Máš recht, nakažte jim to něgdo
Co si nás furt berete do huby , to je neuvěřitelný, okamžitě volám Nejvyššímu aby vás nějak hodil do latě...nejlíp telepaticky přes ty energyje!
|
Cigi
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ty di taky někam,nepoznáš ani nudu
No, viď, dyk to říkám, jsem úplně nemožná
Ad Majda:
Dnes pro ni Natálka jede. Pán prý včera nasraně volal, jak to, že pro ní ještě nepřijeli!!! Že to s Majdou zkoušel, že jí dával plátek šunky, a že před ním couvala a začala na něj štěkat.....dále nekomentuji, jsem tady ve slušné společnosti přece
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ty di taky někam
ALE ONA TAM CHUDÁK FURT JE, TLAČEJ SE TAM S VLČÁČKOVOU A S MARTINNOU!!! Už tam nemůže jít znova símťa!
Crysa
jedem si klikat
stydíííím, my neklikali 3 týdny. A to se učíme to kulhání. Napravim to, jsi mi motivací, šprte ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Eldoguero
jak může tohle běhat normálně navolno, bez košíku, bez ostnáče, bez vidličky a především bez mozku po ulicích
hele nevim,ale su z toho zaskočené bo to tak fakt dříf nebylo..úpe stejná vlna tam teda nebyla,ale dalo se v pohodě..ale todle je pro mne nepochopitelný..asi jim hráp něgdo do čaker
hele třá před časem byl názor konkrétně na mýho psa tedle.-)))))
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_2378.html
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_2379.html
tak nevim,no....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:15
- Nahlásit
jablunka
Už ste něgdo uklízel to megabalení 100ks hajzlpapíru rozkousanýho na pidikousky!!!!!
měla sem čest pouze s jednou rolí částečně zažvejkanou do gauče, částečně promíchanou s molitanem kterej bejval původně v tom gauči. 100ks je hooooodně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:16
- Nahlásit
Cigi
je to velká škoda, protože takhle se chovala i Máňa, když přišla, bála se lidí, co na ní dělali nátlak, ale přes "jakobynic" a spousty mňamkézního žrádla si rychle zyvkla na mámu mojí, na tetu moc ne, ta na ní šla moc hrrr a nemá ji ráda doteď. A taky se děsně rychle upnula na mě, v podstatě hned. A co teprve hancaw, ta by mohla o Džině vyprávět, jak se na ní nesměli doma ani kouknout, jinak se zhroutila. A teď, teď má dečku z léčení a milákuje lidi.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:17
- Nahlásit
jdu pryč...tak za 45minut jsem zpět a nasázim Nyxinu!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:17
- Nahlásit
Cigi
dále nekomentuji, jsem tady ve slušné společnosti přece
pochopitelně )) sou to prostěb kereténi dost mi sere že jsme se v tom angažovaly,ale opravdu nic nenasvědčovalo..zřejmě kdyby byla bezproblémová..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:21
- Nahlásit
Marush
ale jedině, gdyš to veme voklikou přes astrál,jináč s nim nemluvim
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
copacopa? pejskové se asi nudili
Ale jo,přiznávám se ,že sou znuděný jako prase,páč je mi fakt dlouho blbje a krom zahrady a víkendovejch procházek s cérou už dloho nic nebylo.
A teď chvilku vydržte,vám sem fláknu,co mi teď stojí přet barákem.
|