Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 17:57
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
a těch 400 000 vezme kde?

říkala že 200000 dá dohromady s odstupným a to určitě pujde usmlouvat nahoru a na zbytek si může vzít úvěr

Nikita
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 17:58
- Nahlásit

Ahoj lidi, chodím sem sporadicky, ale něco mále jsem zachytila. Provizorně na nějaký čas u sebe můžu někoho ubytovat, zvířata nevadí, ani jiná než psi. Kontakt na mne mám v profilu. Nejsem tedy z pupku světa - Prahy

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 17:59
- Nahlásit

Alexa
Ale tam je jen 400 000 za nemovitost,o pozemku ani slovo.

BinLadin
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
....jsou dve verze bud silne bojove podminky nebo neco vte zminovane cenove hladine.Moznost pujcek je asi podle vseho pase?
Co se tyka pujcek jde pujcit i mimo bankovnimsektoru,ale tram jsou vyrazne horsi podminky a musi se hodne overovat od koho ano a od koho radeji ne...

AlenaD
Člen
- Nahlásit

BinLadin
Třeba to nakonec dopadne v její prospěch. Nemá cenu bláznit a ukvapovat se. Jde o to jak se k tomu taky vyjádří ostatní nájemníci.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:00
- Nahlásit

Alexa
úvěr jo, a jak ho bude splácet, co navýšení? už vidim jak bude u soudu v exekučním oddělení a ani o tom nebude vědět..

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:00
- Nahlásit

Gerda
tak taky přispěju svojí troškou do mlýna, i když jsem na tom zřejmě o něco líp než Sali nebo Jablůnka

My jsme hledali barák hlavně díky mé postupné neschopnosti vyjít sedm pater s nákupem, pak i bez nákupu. Našli jsme barák, kde byla sice zavedená voda, plyn a elektrika.. ale střecha na spadnutí, uvnitř plíseň, smrad, nános špíny, sežraný podlahy, elektrika neustále vypadávala, všude myšince.... zkrátka barák na totálku. Prodali jsme byt, mužskej si vzal na sebe hypotéku a pustili se do rekonstrukce... ta vlastně probíhá pořád, prptože tolik peněz, aby jsme vše zvládli udělat najednou, jsme neměli... teda spíš chlap neměl. Na baráku makal nejen on, můj kluk, ale i naši kamarádi, aby se během tří měsíců zvládlo udělat co nejvíc a já šla do relativně obyvatelného.
Mám chlapa, co je neustále v práci, aby na barák ( a na mně) vydělal, práce jdou pomaličku, ale jdou. Nikam nespěcháme a já mám alespoň čas vymýšlet různá vylepšení těch obyvatelných prostor. Neměnila bych, i když jdeme od výplaty k výplatě a každou ušetřenou kačku cpeme do baráku....

jablunka
Po 12 letech žádosti o byt(tenkrát se to ještě dalo) mi město přidělilo 2+1 v takovým stavu,že sem seděla v tý chodbě a brečela jako malý dítě.A to sem ještě netušila,co budou sousedi.Bylo nás tam 14 partají z toho jednou my,jednou normální partaj v přízemí,zbytek lampasácký důchodci.
já dostala po 10letech od města garzonku s topením na pevná paliva, plesnivou a ve stavu, kdy jsem ani neměla sílu brečet.... kluka jsem tam vzít nemohla, v tý době by mi tam nevydržel ani chvíli.... s pokorou jsem se vrátila ke tchýni do 2+1. Jako sousedy jsem měla cikány a různou podobnou svodž

BinLadin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:01
- Nahlásit

AlenaD
....po osobnich skusenostech jsem vtomhle pesimista...
Nonic,preji hezky vecer a mizim do prace....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:04
- Nahlásit

Co se tyka pujcek jde pujcit i mimo bankovnimsektoru,ale tram jsou vyrazne horsi podminky a musi se hodne overovat od koho ano a od koho radeji ne...
BinLadin

To proboha ne, to si můžeš dovolit ty, ale ne holka, která tomu hovno rozumí a ještě míň.. to ne..

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:07
- Nahlásit

jablunka
Ale tam je jen 400 000 za nemovitost,o pozemku ani slovo.

prosímtě to tak píšou jinak by napsali že pozemek je třá pronajatej, chce to zjistit přesně, ale přijde mi to dost dobrý
Lucie Kratochvílová
úvěr jo, a jak ho bude splácet, co navýšení? už vidim jak bude u soudu v exekučním oddělení a ani o tom nebude vědět..

prosímtě nepřehánej když si vezme od banky né od nějaký lichvářský úvěr nebo třá by šla hypotéka na cca 5 let tak má splátky menší než nájem někde v bytě a za 5-6 let je chata její
to by jí asi nejlíp poradila Biluška ta je v tom kovaná

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:11
- Nahlásit

brezen2008
Hlavně nepanikař. Ten domácí to zjevně zkouší cestou nějmenšího odpporu, jak to tady někdo psal. Pravděpodobně má pocit, že se snadno položíš. Takovýhle lidi jsouale většinou uvnitř hrozný srábci a pokud se jim v klidu postavíš, tak taky můžeš najednou zjistit, že máš na dlouhou dobu klid. Zajdi do tý poradny, radši si tam ale nejdřív brnkni, aby náhodu neměli nějak změněnou pracovní dobu. Pokud by nevyšla tahle, tak strýček google ti na požádání vyhodí v pRaze další. Klidně je když tak popros i přímo o sepsání odpovědi pro dotyčného pána. Oni tam mají lidiček v obdobných situací spoustu a všichni do jednoho tam jdou, pprotože si neví s kličkami v mezích zákona rady. Tak že se vůbec nestyď, že něčemu nebudeš rozumět a tak.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:12
- Nahlásit

Alexa
já sem holt už v tomdle pesimista
pochybuju, že by jí dali úvěr natož hypotéku s jejím příjmem, letáky a noční v kauflandu, občas brigoška v petcentru - ale třeba Biluška dokáže zázraky - ono totiž nejde o pár akutních večerů, kde se zburcujou kamarádi na netový fóře, ale o roky něčího života.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:14
- Nahlásit

Ještě mě napadlo, zda by se nevyplatil hodit inzerátek přímo na nějaká pejskařská fora, že "pejskař se 3 závazky" hledá bydlení v Praze. Občas lidi ppronajímají třeba část rodinného domku. A inzerátem nemáš co ztratit. jen bych si teď taky sakra rozmyslela, zda budeš hledat něco jen pro sebe nebo zda chceš plánovat budoucnost i s tvým partnerem. Ono je totiž docela možný, že povedený pan domáci mohl slyšet něco z toho, jak s tebou Jeník komunikuje a tak si halt troufnul taky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:18
- Nahlásit

Alexa
prosímtě nepřehánej
No já bych rači byla vopatrná víc než míň, ani tu pitomou krizi bych nepodceňovala, snadno se může stát, že lidi, co přijdou v zavřenejch fabrikách vo práci, vobsaděj volný místa, co sou, hlavně aby měli práci a prachy na podobný splátky. Je jasný, že to vůbec nemusí bejt tak horký, ale aby si holka brala v ne úplně košer období vysokej úvěr bez jakýkoli finanční rezervy a možnosti se někam vrátit mi možná přijde ne úplně rozumný. Proč je ten obyč podnájem špatně? Vždyť není nikde 100% daný, že čoklové fakt štěkaj, může to být klidně jen zástěrka od majitele, aby získal ten byt zpět pro lukratiívnější nájemce. V želvím případě bych brala co nejjistější variantu řešení problému. Tzn hlavně získat čas, vymámit o největší odstupný a mezitim pohledávat co a jak.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:20 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Gerda
jo, to je přesný! Petra musí hrát na "co největší životní jistotu" a to úvěr neni (v jejím případě) ani chatka v prdelákově

AlenaD
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:20
- Nahlásit

brut
Neměnila bych, i když jdeme od výplaty k výplatě a každou ušetřenou kačku cpeme do baráku....

Já bych už taky do bytu nešla. Do baráku a bezbariérového bydlení v něm jsem nacpala všechny peníze z prodeje bytu který jsem po smrti manžela opustila, ale nelituju a jsem hrdá na to že jsem to dokázala sama bez chlapa, ale je to nekonečný příběh, protože je to barák jak stodola a když na jednom konci skončím, můžu na druhém začít.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:23
- Nahlásit

AlenaD
jsem hrdá na to že jsem to dokázala sama bez chlapa
bo ste lefí hat pani! Pojeďte taky na ten CZ sraz do nového města na moravje, přebijeme blonďatý psy těma černejma!

AlenaD
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:23
- Nahlásit

Gerda
Tzn hlavně získat čas, vymámit o největší odstupný a mezitim pohledávat co a jak.

Já to vidím úplně stejně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
co největší životní jistotu" a to úvěr neni (v jejím případě) ani chatka v prdelákově
Bo s tim úvěrem si potáhne životem aji jeníka!

AlenaD
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:24
- Nahlásit

Gerda
Vy jedete na Moravu?? Tejkonc v tom mrazu??

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:26
- Nahlásit

AlenaD
No, koukni do tématu celorepublikový sraz cz-psa. Je to na víkend 23-24/1, odpadla jablůnka, bo nemůže, tak byste měla svýho hajzla na svym pokoji.

argosek
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:29
- Nahlásit

Sali

víš co Ty mě můžeš?

co Tě můžu?

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:31
- Nahlásit

Gerda
Proč je ten obyč podnájem špatně? Vždyť není nikde 100% daný, že čoklové fakt štěkaj, může to být klidně jen zástěrka od majitele, aby získal ten byt zpět pro lukratiívnější nájemce. V želvím případě bych brala co nejjistější variantu řešení problému. Tzn hlavně získat čas, vymámit o největší odstupný a mezitim pohledávat co a jak.
ale není špatně,samozřejmě je idelání zůstat tam co je, ale je otázka jak dlouho tam bude než jí nějakým způsobem vyštípaj, tak proto je dobrý hledat náhradní řešení. Když si sežene jinej podnájem tak jak jsme dnes koukali pod takovejch 9 s energiema a to nestlačí(když nepude do prdelákova největšího třá k Biluši ) takže má plati splátky nebo nájem? co myslíš že je lepšejší. A když si i sežene jinej podnájem
kde má jistotu že za pár let se toto nebude opakovat?A hlavně nový nájemní smlouvy se většinou píšou na dobu určitou.
Bo s tim úvěrem si potáhne životem aji jeníka!
todle je myslím ještě větší její problém

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:33
- Nahlásit

mac1
nemůže bejt někde úpa sama bez auta v chatce na tuhý paliva , neblázni, takových je a žijí v pohodě
přesně tak, taky jsem šla do zahradní chatky 4x4m na konec světa v zimě se třema psema sama, když jsem se rozváděla, brala jsem pět tisíc a psi holt měli chvíli trochu horší granule, chce to jen odvahu a trochu skromnosti a nakonec to byl nejlepší krok v mým životě, že jsem se dokázala sama o ně a o sebe postarat...a moc ráda na tu dobu vzpomínám, byla to absolutní svoboda

Lucie Kratochvílová
A kde vezme peníze na tuhá paliva? já nevim no, dovedete si představit žít v chatce, sami? já ne
já jo...a měla jsem chemickej záchod, protože jsem neměla vodu, tu jsem si vozila od známých v kanystrech

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:34
- Nahlásit

Alexa
A hlavně nový nájemní smlouvy se většinou píšou na dobu určitou.
Aha!!!!!!!!! to sem vůůbec nevěděla!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:38
- Nahlásit

Ebony
byla to absolutní svoboda
Ale asi taky dost hoňka, ne?

AlenaD
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:38
- Nahlásit

Gerda
Jo, díky mrknu

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:44
- Nahlásit

Gerda
co je hoňka? no oproti dnešku, kdy mám těch psů šestnáct, to byly zlaté časy

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:50
- Nahlásit

Ebony
no oproti dnešku, kdy mám těch psů šestnáct, to byly zlaté časy
No hoňka z toho pohledu, že si musela sama zařizovat nějaký výdělky na živobytí, postarání se jak o čokly, byť "jen" tři, tak o sebe, takový ty práce na chatce, když se ti tam něco pdělá, zaměstnání a eště volnej čas se psama. Je jasný, když máš čoklůch 16, že je to hoňka taky, jen, teda jestli sem to dobře chápla, ti z hoňky odpadly ty výdělečný starosti a vesměs ten čas můžeš věnovat svejm šstnácti kouskům.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:50 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Ebony
Tu vodu v kanystrech sis vozila na kole? prostě je to těžký! Po všech stránkách, a co holka chce, to už si musí rozhodout sama.

A taky nezapomínej, že ty jsi silná osobnost, tahoun, a dovedeš zabrat, když je potřeba, spoustě věcí rozumíš nebo tě napadnou různý reálný řešení - tohle si odečti.

<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání